geshenk senin nikinde pek ilgünççççç..nirden buldun gııııııııı...hühüh kaydirigubbakcemile3
sana geshenk diye hitap etmek istemiyorum..başka bişey desem olmamı aceppp şekerim...sen söyle ne diye hitap edem....CADIARZU
ayy kız da olabilir oğluş da olabilir..valla hani hangisi daha yakın desen hiç farkı yok benim için..
eşim kız sayıklıyor o ayrıı
ne bilim geshenkim yaa, cok kafayı yormasın istiyorum garibimin ben yordum da ne oldu??
:1shok: nesini beğenmedin sen şimdi benim nickimin naniknanik sana lahmacun deyincmi bozuldun yoksaaa a.s çağrıştırıyor ama napiiimm... ben seviyorum nickimi ilk beğenmeyen sen çıktın lülülülülülü
iyi madem hayriye ya buradaki adım onu kullan onuda mı beğenmedin laelaelaelaelae
geshenkkkkkkkk hani benim cevabımmmmmmmklava:
:1shok: nesini beğenmedin sen şimdi benim nickimin naniknanik sana lahmacun deyincmi bozuldun yoksaaa a.s çağrıştırıyor ama napiiimm... ben seviyorum nickimi ilk beğenmeyen sen çıktın lülülülülülü
iyi madem hayriye ya buradaki adım onu kullan onuda mı beğenmedin laelaelaelaelae
yok kızzzzz beğeniyom nikini ama yazarken birasss zor oliyyy sempatiksalakcinni tamam artık sana hayriye diyecem...bozuşmak yok...ayrıca ben lahmacuna bayılırım...yanında koca bir bardak ayran....cokacimcoook offffff valla oburlaştım iyice hee...bebiş olmadan kilom uçacak o kalmış...ehehhhehe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sana isim takmışmıydık biss olmas öle isimsiz hemen bir isim sanada... sende ŞUKUFE ol barim
zerdal olurmu uygunmu janem....
yok kızzzzz beğeniyom nikini ama yazarken birasss zor oliyyy sempatiksalakcinni tamam artık sana hayriye diyecem...bozuşmak yok...ayrıca ben lahmacuna bayılırım...yanında koca bir bardak ayran....cokacimcoook offffff valla oburlaştım iyice hee...bebiş olmadan kilom uçacak o kalmış...ehehhhehe kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
valla lahmacun falan diyonuz canım çekiyor, zaten tam benim menüm pide, lahmacun, adana kebab, karışık ızgara, eee bide çiğ köfte oh.cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
zerdoşum adı fikriye hehehe kaydirigubbakcemile5
benimki neydi yahu unuttum...CADIARZU
ağzımın suyu aktı valla offfff offfff cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
hepside benlik....zerdoş bunları yersek fil gibi oluruz canem...kaydirigubbakcemile3
ben arada yiyorum canım ya, dayanamıyom yoksa, gözümde dönüyor. Çok kilolu değilim ben, biraz dikkat etsem veriyom ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?