kendini strese sokma hayatım...inşallah herşey yolunda gidecek bak göreceksin...Mevlam büyüktür..benimde 17 sinde kontrolum var...yımırta takibi yapcek herhalde doktor...klomen kullanıyom iki gündür...hayırlısı bakalım...zemuszemus
kayınvalideler biraz karmaşık yapıya sahipler tabii anatomileri değişyor tıbben çaresi yok sanırım eyvahedigeldismileben aynen bu durumda oluyom kayınvalidemle biraraya gelince bu yaz harbiden çok zor geldi bana daha bir kez sokamadım ayağımı denize deni kum güneş üçlüsünü göüp de yaşayamadım dahalmaz:
bsositosositoben aranızda yeniyim geçmiş olsun diycem önce ama sorununu banada yazabilirmisin bide nasıl bir tedavi yöntemi yapıyor drun hangi ilaçları kullandın ben pek çok iğne vurdum yani kendim yaptım o iğneleri kendime acaba hemşire olur muyuz o kadar hafifmiş elim inanamadım da kendime
slm kızlar,napıyosunuz bakim,benimkide soru mu şimdi dimi?sempatiksalakcinni
kuzecim,heryer felaket canım,burasıda kaynıyo resmen,mümkünse hiç dışarı çıkmamalı,ama mecburen çıkıyoz ve resmen eriyip eve öyle geliyorum,oysa ben normalde o kadar zor terlerim ki?
elfidacım,denize mi gid,iyon,benide götüüüür:çok üzgünüm:benim annemde kayınvalidemde biliyo olmadığını,tedavi olduğumu,ama annem gibi anlayamıyo tabi kayınvalidem,kendisinin yarım düzineyi geçkin uşağı olunca.dua eder bol bol,umarım içten ediyodur.şimdi böyle dediğime kızarsınız belkide,bişey biliyorumda diyorum işte,napim.
tentoşum,ay resmen kahkahayla güldüm,yanımda duyan olsa deli sanardı,baya ses geldi benden.
leylacım,sanada slm canım,senle biz denize gidemeden duralım.:gitme:
kayınvalidem de geçen hafta sakarya ya gitmişti bana haber bile vermedi ben gitmek istemiştim oysa çocuk da bir köy görsün diye accık inek ne bilem horoz falan tanısın topraktan solucan çıkarsın dedim ama nafile kaçıp gitti bizimki benim de ellerim böğrümde kaldı eee kaynana dedim alcağın olsun benimde memleketim var dedim gitmesek te kalmasak da gibi tripler yaptık ama o gittiğiyle ben de tribimle kaldım anam bi geldi bizim kaynana pişik olmuş elleri ayakları şişmiş davul olmuş güneş alerjisinden şimdik de alerji ilaçları kullanıyo valla ben bişi demedim ama buna oh olsun derler olay bir yana ama kadelencim türkiye şuan yanıyoooo ve ben kocişimle sürekli didişiyom hep küsüm adama uyuz oldum bir klima bile takmıyo eve piştik valla:bbo:
onlar seminerlerde veya tvlerde veya ne bilem konferanslarda öyle güzel konuşuyorlar yanlarına gidince o umut vaad eden herşeyin çaresi varkuzecim,umut her zaman var,ne demek madem umut yoksa zaman harcamasınlar,tüp bebek dr u,her ne olursa olsun,her zaman için doğal yoldan hamile kalma ihtimaliniz var,bunu kesinlikle unutmayın demiştyi geçen,seminerde,sen niye karamsarlığa gömülüyon bu kadar,umut olmadan olur mu?
onlar seminerlerde veya tvlerde veya ne bilem konferanslarda öyle güzel konuşuyorlar yanlarına gidince o umut vaad eden herşeyin çaresi var
diyen mübarekler birden yok senin çok işin var olmaz demem ama olur da demem senden hiçbirşey olmaz diyene de rastladım yahu kardeşim adamı çıldırtmayın verin o zmn ilacımı hayat boyu ne zıkkım içieceksem ölümden öte köy yok nasılsa beni başka bir gardiyan bu hale soktu onun ihmalkarlığı yüzünden bu hale kaldım verdi farlutali durdu ne bir kan testi yaptı ne başka bişey sonra da ummadım bunu deyip vah yavrum deyip beni tüp bebek dr una gönderen dr dan başkası değildi o yüzden kardelencimçok fazla bağlanma bunların sözüne hepsi yalancı bunların:a015:
acımıyormu hakkat ya kuze..
ben en cok tüp tedavisinde o iğnelerden korkuyroum .((((
anladım... sağol verdiğin cesaret için...ilk iğnemi yarım saatte hazırladım sadece hazırlaması 300 mile çek dediler sonra içinde hiç hava boşluğu olmasın orası bile dolacak dediler yani bir küçük damla boşluk olmayacak dediler sıra vurmaya geldiğinde yok anaaam vuramıyom insan kendine iğne saplar mı az düşünmedim o zamanlar o uyuşturucu kullananları neyse ellerim titreyerek yapmıştım bir de o iğneden iki tüp olması gerekiyordu iğnenin tanesi 345 tl ben çıkaramamıştım 25 mil eksik çıkmıştı ne üzülmüştüm ama değmezmiş o üzülmelere inan şimdik bir hemşireden çok daha güzel vuruyorum iğnelerimi bir ayda bir kere 33 iğne yapmıştım toplamda hiç korkma cnm:teselli:
aman iyi ol lovelicimmmselammm canım ben bugün ve dün iyyiiyim çok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?