30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Benim annemde hiç sormaz inan bana...
korkar beni üzmekten...
ama kayınvalidenin niyeti kötü değil ki, sorun oğlunda ya ondan arayıp duruyo naptınız diye de...
söylüycem artık ben ararım sizi bi gelişme olduugnda sorup durmayın diycem... cvp vermekte zorlanıyorum... ne diyeyimki...

geçmiş olsun..
elfida üzülme kyınvalidene.. millet sorcak. başka işi mi var. bize düiem he he diip umrsamamak.. ( gerçi kelin ilacı olsa... :) )

ay evet bilhassa erkekkler ne fena kokorrlar.. bugün ikinci oturumda az gören birine gözetmenlik yapıoduk. az gordugu için tek salonda bi kişi olorrr.. gözetmenlerden biri okorrr, o yanotloorrr, öteki de işaretliyor..
ay allahım ikisi de erkek ve vıcık vıcık terliler, nasıl ekşimiş süt gibi koktu ortalık anlatamam ohaoldumsmile iki saat ne çektiğimi bi ben bilirim.. bi ara bi fırsatını buldum parfüm sıktım sınıfa aama ı ıh
kınamıorum bu sıcakta çoook normal de. ama bana da yazıık yaaaaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

canını sıkma boşver hayatım...doktorlar haldenmi anlıyor...adamların umurunda değilki sadece aldıkları paraya bakıyorlar...olacak inşlahh bebişlerimiz üzülme sen bitanem...

onlarda istiyordur elfidacım çok görmemek lazım..sonuçta dede ve babanne olacaklar...çok hoş bir duygu...Rabbim yaşatır inşallah...opuyorumnanaktan

he bi de ögle arasında benim müdürle bişiler atıtırmaa çıktık.. yemeen yanında sade gazoz söyledi kendine...
içimden aldı mı beni bi gülmek :)):roflol::roflol::roflol:

galiba accık ceryanda filan kalmışım. boğazım gıcıklanıo geldiğimden beriikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ilaç neyin aldım, portakal suyu yğklemesi yapıom. umrm bi de hastalanmam

ya aslında kötü değildir niyeti emin ol seni üzmek de istememiştir sorsa bir türlü sormasa bir türlü bazen de sormuyo hiç diye hayıflanır insan emin ol ben annemi kaybettikten sonra kayınvalidem kaldı elimde birbirimize kaldık yani ama anne gibi de olmuyor emin olun sonra bir gün belki ben de kaynana olucam dedim kıskanmazmıydım acaba tek oğlum o benim ben mesela bugün onun mutluluğu için koşturdum gelin olmak da zor bence ama işin bir de bu yanı var arkadaşlar bence yine de hoşgörülü olmak gerekiyor annelere karşı tabiiyerimseniben

aylinin çamlıca gazozlarımı geldi aklına kuzecim...aman hastalanma kendine dikkat et canım...yerimseniben bende yemek yiyordum...cokacimcoook cevap ondan biraz gecikti idare et şekerim...opuyorumnanaktan

elfidaaaaaaaaa ne yapıyon...tv mi izliyon yine kocişinle yasakkelime bırakma bizi heee kaydirigubbakcemile zor kullanmak mecburiyetinde bırakma bizi cicişim...-tatlicadiarzu-

kızlar ayıptır söylemesi.. iki sene evvel kadar bi yaz ,yatak odamızın üst katından gelen ssleri dinlemek zorunda kalmıştık..
şinci veletinin sesini dinlioz..:roflol::roflol::roflol: kadının iki çocuu vardı okula giden. bu kazandibi..
ha şinci gene geldi de paylaşiim didimmm

tentoşşşşşşşş senin yazdıklarını kuze yazmış zannettim...durdum gülüyom şimdi kendime kaydirigubbakcemile3 hem yemek yiyip hemde yazmaya çalıştım yanlış isim yazmışım..heheheh olacağı oydu..iki işi bir arada yapmaya çalışırsan dimi yaniii sempatiksalakcinni

saol cnm sadece gene ne diycekler korkusu var ve ne kadar sürede atlatırım onun derdi var manyak ediyorlar madem umut yok ne demeye hem benim zamanımı hem kendi zamanlarını harcıyorlar bunu anlamadımbilmiyorumkismile

geshenk de kaynanasıyla hamur işleri yapçeedi.. bitiremediler herhal.. :))) gıııııı yime onnardan yime.. kilo alceennnn

geshenk kurtulamadı sanırım bugün işlerden...yorgun düşmüştür garibim halı falan yıkamayıda düşünüyordu....sen nereye kaçıyon hemen tentoşşşşşşşşşşsempatiksalakcinni

saol cnm sadece gene ne diycekler korkusu var ve ne kadar sürede atlatırım onun derdi var manyak ediyorlar madem umut yok ne demeye hem benim zamanımı hem kendi zamanlarını harcıyorlar bunu anlamadımbilmiyorumkismile

kendini strese sokma hayatım...inşallah herşey yolunda gidecek bak göreceksin...Mevlam büyüktür..benimde 17 sinde kontrolum var...yımırta takibi yapcek herhalde doktor...klomen kullanıyom iki gündür...hayırlısı bakalım...zemuszemus

yok kuzum ya onlar oldu babnne.. biizmkiler olamadı daha anneanne babanne... esas bizimkileirn telaşlanması lazım.. telaşlanıyolrdır ama hç sormazlar... evlenmem için de hiç baskı yapmadılar.. alışık değilim o yüzden konuşmaya... biliyorum niyetlerinin iyi olduugnu , öyle de yazdım zaten ama diyecek bişey bulamıyoru.. öyle bişeyde yapamıyoruz ki daha 18 agustosa gün aldık işte.. başka da bişey yok.. hani başka napabilirimde her hafat arrayıp sorarlar... sölicem eşime sormasınlar ben söylerim gelişme olunca diycem... :gitme:

hoşgörüsüz değilim ki.... sadece her hafta arayıp bebek işi noldu diycek kadar sıkmasalar beni diyorum... kendi annem hiç torun sevemedi daha onalrın elinde var bitane hemde yanlarında... cok sorunca utanıyorum diycek bişi bulamıyroum demek istedim ben.... dğelse ALLAH razı olsun iyi insanlar..

a
sorma tento bizde gazoz alıyoz bazen büroda... içerken bende öyle oluyruom.. sankim içtikten sonra büroda kötü şeyler olacakmış...
herkes aylinn gazozundan içimiş düşünsene kaydirigubbakcemile3

slm kızlar,napıyosunuz bakim,benimkide soru mu şimdi dimi?sempatiksalakcinni
kuzecim,heryer felaket canım,burasıda kaynıyo resmen,mümkünse hiç dışarı çıkmamalı,ama mecburen çıkıyoz ve resmen eriyip eve öyle geliyorum,oysa ben normalde o kadar zor terlerim ki?
elfidacım,denize mi gid,iyon,benide götüüüür:çok üzgünüm:benim annemde kayınvalidemde biliyo olmadığını,tedavi olduğumu,ama annem gibi anlayamıyo tabi kayınvalidem,kendisinin yarım düzineyi geçkin uşağı olunca.dua eder bol bol,umarım içten ediyodur.şimdi böyle dediğime kızarsınız belkide,bişey biliyorumda diyorum işte,napim.
tentoşum,ay resmen kahkahayla güldüm,yanımda duyan olsa deli sanardı,baya ses geldi benden.
leylacım,sanada slm canım,senle biz denize gidemeden duralım.:gitme:

kuzecim,umut her zaman var,ne demek madem umut yoksa zaman harcamasınlar,tüp bebek dr u,her ne olursa olsun,her zaman için doğal yoldan hamile kalma ihtimaliniz var,bunu kesinlikle unutmayın demiştyi geçen,seminerde,sen niye karamsarlığa gömülüyon bu kadar,umut olmadan olur mu?

götiririmm kardelencim.. gazozlarıda atayım şimdiden buzluğa yarın acarız bi camlıca... sempatiksalakcinni

benim kayınvalidem de öyle kızz... dua eder durur. 5 vakit namazında. dilinde dua, ona ne diyiimmm...işte oğlundan olunca hayıflanıyo heralde fazlaca... annemlere söylemedik daha cocugumuzun tedavisiz olamaycağını, hatta hiç doktora gittiğimizi bile söylemedik annemlere.. zor geliyo eşimden kaynaklı olunca söylemek.. eşimde cekiniyo kıyamam....
öyle işte....

valla sıcaktan duramıyor ya insan...dehşet sıcak var...en son böyle sıcak 1880 de görülmüş...düşünün artık siz gerisini yani...

kayınvalideler biraz karmaşık yapıya sahipler tabii anatomileri değişyor tıbben çaresi yok sanırım eyvahedigeldismileben aynen bu durumda oluyom kayınvalidemle biraraya gelince bu yaz harbiden çok zor geldi bana daha bir kez sokamadım ayağımı denize deni kum güneş üçlüsünü göüp de yaşayamadım dahalmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…