slm kızlar ben adetlendim ve pazartesi günü yeniden dr la buluşmamız var her adet olduğumda başlıyor masal yeniden umut yeniden hüsran geçen ay çok ağlamıştım ekipten başka bir dr bakmıştı her şey yolunda iken birdenbire çatlayıvermişti bizim yumurta ve dr. olmaz demişti böyle olmaz al sana al sanaalsanaalsanasmile öyle sinirlerimi yıprtmıştı bizim hatun dr. nasılda ukala oluyorlar yarabbim adının anlamı yaban gülüymüş bu kadar mı yakışır diyecektim içimden geçti gitti neyse bugün inanılmaz sıcaktı rabbim bu kullara bu yetmez deyip veriyor ateşi yandık dedikçe veriyor yanıyozzzzz oğlumun yüzme dersi vardı bugün onu izlerken unutuveriyorum her şeyi ama sonumuz telef eve gelmek işkenceydi terler kocaman damlalar oluşturdu her yan ter kokuyo istanbul da arkadaşlar akannehir
canını sıkma boşver hayatım...doktorlar haldenmi anlıyor...adamların umurunda değilki sadece aldıkları paraya bakıyorlar...olacak inşlahh bebişlerimiz üzülme sen bitanem...slm kızlar ben adetlendim ve pazartesi günü yeniden dr la buluşmamız var her adet olduğumda başlıyor masal yeniden umut yeniden hüsran geçen ay çok ağlamıştım ekipten başka bir dr bakmıştı her şey yolunda iken birdenbire çatlayıvermişti bizim yumurta ve dr. olmaz demişti böyle olmaz al sana al sanaalsanaalsanasmile öyle sinirlerimi yıprtmıştı bizim hatun dr. nasılda ukala oluyorlar yarabbim adının anlamı yaban gülüymüş bu kadar mı yakışır diyecektim içimden geçti gitti neyse bugün inanılmaz sıcaktı rabbim bu kullara bu yetmez deyip veriyor ateşi yandık dedikçe veriyor yanıyozzzzz oğlumun yüzme dersi vardı bugün onu izlerken unutuveriyorum her şeyi ama sonumuz telef eve gelmek işkenceydi terler kocaman damlalar oluşturdu her yan ter kokuyo istanbul da arkadaşlar akannehir
Benim annemde hiç sormaz inan bana...
korkar beni üzmekten...
ama kayınvalidenin niyeti kötü değil ki, sorun oğlunda ya ondan arayıp duruyo naptınız diye de...
söylüycem artık ben ararım sizi bi gelişme olduugnda sorup durmayın diycem... cvp vermekte zorlanıyorum... ne diyeyimki...
Benim annemde hiç sormaz inan bana...
korkar beni üzmekten...
ama kayınvalidenin niyeti kötü değil ki, sorun oğlunda ya ondan arayıp duruyo naptınız diye de...
söylüycem artık ben ararım sizi bi gelişme olduugnda sorup durmayın diycem... cvp vermekte zorlanıyorum... ne diyeyimki...
he bi de ögle arasında benim müdürle bişiler atıtırmaa çıktık.. yemeen yanında sade gazoz söyledi kendine...
içimden aldı mı beni bi gülmek :)):roflol::roflol::roflol:
galiba accık ceryanda filan kalmışım. boğazım gıcıklanıo geldiğimden beriikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ilaç neyin aldım, portakal suyu yğklemesi yapıom. umrm bi de hastalanmam
canını sıkma boşver hayatım...doktorlar haldenmi anlıyor...adamların umurunda değilki sadece aldıkları paraya bakıyorlar...olacak inşlahh bebişlerimiz üzülme sen bitanem...
onlarda istiyordur elfidacım çok görmemek lazım..sonuçta dede ve babanne olacaklar...çok hoş bir duygu...Rabbim yaşatır inşallah...opuyorumnanaktan
geshenk de kaynanasıyla hamur işleri yapçeedi.. bitiremediler herhal.. :))) gıııııı yime onnardan yime.. kilo alceennnn
saol cnm sadece gene ne diycekler korkusu var ve ne kadar sürede atlatırım onun derdi var manyak ediyorlar madem umut yok ne demeye hem benim zamanımı hem kendi zamanlarını harcıyorlar bunu anlamadımbilmiyorumkismile
canını sıkma boşver hayatım...doktorlar haldenmi anlıyor...adamların umurunda değilki sadece aldıkları paraya bakıyorlar...olacak inşlahh bebişlerimiz üzülme sen bitanem...
onlarda istiyordur elfidacım çok görmemek lazım..sonuçta dede ve babanne olacaklar...çok hoş bir duygu...Rabbim yaşatır inşallah...opuyorumnanaktan
hoşgörüsüz değilim ki.... sadece her hafta arayıp bebek işi noldu diycek kadar sıkmasalar beni diyorum... kendi annem hiç torun sevemedi daha onalrın elinde var bitane hemde yanlarında... cok sorunca utanıyorum diycek bişi bulamıyroum demek istedim ben.... dğelse ALLAH razı olsun iyi insanlar..ya aslında kötü değildir niyeti emin ol seni üzmek de istememiştir sorsa bir türlü sormasa bir türlü bazen de sormuyo hiç diye hayıflanır insan emin ol ben annemi kaybettikten sonra kayınvalidem kaldı elimde birbirimize kaldık yani ama anne gibi de olmuyor emin olun sonra bir gün belki ben de kaynana olucam dedim kıskanmazmıydım acaba tek oğlum o benim ben mesela bugün onun mutluluğu için koşturdum gelin olmak da zor bence ama işin bir de bu yanı var arkadaşlar bence yine de hoşgörülü olmak gerekiyor annelere karşı tabiiyerimseniben
he bi de ögle arasında benim müdürle bişiler atıtırmaa çıktık.. yemeen yanında sade gazoz söyledi kendine...
içimden aldı mı beni bi gülmek :)):roflol::roflol::roflol:
galiba accık ceryanda filan kalmışım. boğazım gıcıklanıo geldiğimden beriikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
ilaç neyin aldım, portakal suyu yğklemesi yapıom. umrm bi de hastalanmam
slm kızlar,napıyosunuz bakim,benimkide soru mu şimdi dimi?sempatiksalakcinni
kuzecim,heryer felaket canım,burasıda kaynıyo resmen,mümkünse hiç dışarı çıkmamalı,ama mecburen çıkıyoz ve resmen eriyip eve öyle geliyorum,oysa ben normalde o kadar zor terlerim ki?
elfidacım,denize mi gid,iyon,benide götüüüür:çok üzgünüm:benim annemde kayınvalidemde biliyo olmadığını,tedavi olduğumu,ama annem gibi anlayamıyo tabi kayınvalidem,kendisinin yarım düzineyi geçkin uşağı olunca.dua eder bol bol,umarım içten ediyodur.şimdi böyle dediğime kızarsınız belkide,bişey biliyorumda diyorum işte,napim.
tentoşum,ay resmen kahkahayla güldüm,yanımda duyan olsa deli sanardı,baya ses geldi benden.
leylacım,sanada slm canım,senle biz denize gidemeden duralım.:gitme:
slm kızlar,napıyosunuz bakim,benimkide soru mu şimdi dimi?sempatiksalakcinni
kuzecim,heryer felaket canım,burasıda kaynıyo resmen,mümkünse hiç dışarı çıkmamalı,ama mecburen çıkıyoz ve resmen eriyip eve öyle geliyorum,oysa ben normalde o kadar zor terlerim ki?
elfidacım,denize mi gid,iyon,benide götüüüür:çok üzgünüm:benim annemde kayınvalidemde biliyo olmadığını,tedavi olduğumu,ama annem gibi anlayamıyo tabi kayınvalidem,kendisinin yarım düzineyi geçkin uşağı olunca.dua eder bol bol,umarım içten ediyodur.şimdi böyle dediğime kızarsınız belkide,bişey biliyorumda diyorum işte,napim.
tentoşum,ay resmen kahkahayla güldüm,yanımda duyan olsa deli sanardı,baya ses geldi benden.
leylacım,sanada slm canım,senle biz denize gidemeden duralım.:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?