30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

teşekkürler canım.Herkes bişeyler alıcak bebegin bile herşeyi tamam herkes bişeyler alıcam diyo kimse hamilelik kıyafeti alim dememişti oda senden geldi bi bebek gelmedi gelsin artık dimi .inşallah olur bu sefer.

teşekkürler canım.Herkes bişeyler alıcak bebegin bile herşeyi tamam herkes bişeyler alıcam diyo kimse hamilelik kıyafeti alim dememişti oda senden geldi bi bebek gelmedi gelsin artık dimi .inşallah olur bu sefer.

inşallah canım...Allah büyüktür..dualarımızı eksik etmeyelim...:teytey:

selam kızlar nasılsınız
doktora gittim uafak bir kistim varmış adet söktürücü verdi
yani yola devam şimdi çıkıyorum allaha emnaet olunnn

selam kızlar nasılsınız
doktora gittim uafak bir kistim varmış adet söktürücü verdi
yani yola devam şimdi çıkıyorum allaha emnaet olunnn
geçmiş olsun kumsalcım...a.s.
selam canım nsılsın geliyom iştee tatilden sonra daha sık gelicem inşalah canım

herzaman bekleriz canım...kendini fazla özletme hee bebişimm...opuyorumnanaktan

yok Leylacım ne hazırlığı...
hazır zaten deniz cantası...
kayınvalideyle konuştummm.... bebek soruyo.. gittiniz mi doktora diyo (

elfida yarınki deniz sefası için hazırlık yaptınmı şekerim...valla bizim yerimizede yüzzz...zemuszemus

slm kızlar ben adetlendim ve pazartesi günü yeniden dr la buluşmamız var her adet olduğumda başlıyor masal yeniden umut yeniden hüsran geçen ay çok ağlamıştım ekipten başka bir dr bakmıştı her şey yolunda iken birdenbire çatlayıvermişti bizim yumurta ve dr. olmaz demişti böyle olmaz al sana al sanaalsanaalsanasmile öyle sinirlerimi yıprtmıştı bizim hatun dr. nasılda ukala oluyorlar yarabbim adının anlamı yaban gülüymüş bu kadar mı yakışır diyecektim içimden geçti gitti neyse bugün inanılmaz sıcaktı rabbim bu kullara bu yetmez deyip veriyor ateşi yandık dedikçe veriyor yanıyozzzzz oğlumun yüzme dersi vardı bugün onu izlerken unutuveriyorum her şeyi ama sonumuz telef eve gelmek işkenceydi terler kocaman damlalar oluşturdu her yan ter kokuyo istanbul da arkadaşlar akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…