30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Bu konuda bi fikrim yok açıkcası, loveli, çılgın, geshenk belki bi yorum yapar.

kıslar çokkkkk ayıppp günah ama ben daha postgazoz oturuyom yaa, bi duş alim

yuuuuhhhh.. kıs cenabet öğlen oldu huuuuuuu kaydirigubbakcemile

Bu konuda bi fikrim yok açıkcası, loveli, çılgın, geshenk belki bi yorum yapar.

hiç sanmam.. yok canım neden zarar görsün .. rahat ol sen...

çılgınım canım..
senin yumurta toplama işleminden önce ne tahlili yapılıyor anlamadım tatlım antikor var diye mi?? normalde yapılmıyor çünkü bana da yapılmamıştı. demek sona yaklaştın .. az kaldı minik çılgının gelmesine hihoyyyt :ecrin_bebek:
seninde böyle olmana.... :CüvCüv:

günaydın arkadaşlar,

bu ay 5. denemedede başarısız olduk, bu kez hergün denemiştik ve mide bulantılarım nedeniyle bu kez tuttu sanmıştım ama ne yazıkki 7 ağustos cumartesi günü regl oldum. üzüldüm ama bu ayda nasip değilmiş dedim inşallah bebeklerimizi kucağımıza alırıs bugün adetimin 3. günü diye dr u aradım bir deneme daha yap olmazsa adetinin 3. günü eylülde gelirsin dedi. bende soğan kürüne başladım ramazan ayında giriyoruz forumda bulduğum dua yı da okumayı düşünüyorum. inşallah bu ay olur bebişlerimiz incir kürüne cesaret edemedim forumda uygulayan biri kist oluşturduğunu yazmış ondan çekindim. inşallah diyorum hep...

hoşgeldin canım...
sen elinden geleni yapmışsın bizlerde öyle.. gerisi nasip kısmet.. dualarımız hep var... Allahım kabul etsin ve hayırlısını versin inşallah...verecek olan Allah.. biz istemekten bıkmadan yorulmadan vazgeçmiyoruz taaa ki üreme fonksiyonlarımız son bulana kadar.. incir kürü uygulayan arkadaşlar vardı onlar sana yardımcı olurlar bu konuda.. farklı kürler de denedik ... sabır....ne duası canım onu anlamadım... bizim dua listemiz var okumak istersen ilave ederiz ne okursan...

hadi bişeyler yeyip, içmeden yap bakalım duşunu yoksaklava:
geldimm ve çok acıktım, bişeler yicemm
yuuuuhhhh.. kıs cenabet öğlen oldu huuuuuuu kaydirigubbakcemile

hiç sanmam.. yok canım neden zarar görsün .. rahat ol sen...
e geshenkim geç uyandım zaten, ölü gibi uyumuşum, gazozdan sonra sızmışım resmen ve bi 5 dk bakim kıslara dedim kaldım valla :kedi: şimdi rahatladım

ateş spermlere bişe yapmamıştır mı diyosun şimdi? sıcak öldürüyoya onları...
hoşgeldin canım.daha 5 aydır mı deniyosun? bi sorun var mı sende ya da eşinde? yoksa eğer telaş yapma, olur inşallah, 5 ay çok uzun bi süre diil

afiyet olsun, hatun bugün yoğunsun gelemedin pek. hadi görüşürüz.
tekim yine bugün ondan zerdalim...sempatiksalakcinni

canım hg aramıza...olur inşallah...durmak yok...:hulya: çalışmaya devam.. sorunun nedir senin canım...paylaşmak istersen dinleriz seve seve..opuyorumnanaktan

saol aylinim...bıraktım kendimi sana...eti senin kemiği benim..hihihih kaydirigubbakcemile3
canım valla bu gidişle bakanlığı ben kurtarcam galiba...herkes kaytarıyor..ben erken tatil yaptığım için ayrılamıyorum bir yere...yoğunum birasss idare edin şekerler...opuyorumnanaktan
şimdiden hayırlı yolculuklar canım...çabuk gel özletme kendini heeee aklinialirimsmile gazozsuz kalamam ben...kaydirigubbakcemile3 :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:a.s.

hb nasılsın leylaaa
geçmişi yarım yamalak okudum atlayarak vaktim
yok diye üstün körü okumak zorunda kalıyorum
geshenk aylin çılgın kaçırdım sizleri sezen loveli tenta
nasılsınız kızlar eşim karnıma dokundu çıkmışmı diye
zaten gözümden uyku akıyodu buakşam bütün gazozları ben ısmarlıyorum
garibim yorgunluktan mahvolmuş uçak rotar yapmış
kızlar mısırdan geldi kocam 3 aylık bir iş vardı bitti
şimdi kısmet nereye bakalım doğumda yanımda olacak mı oda belli değil

böyle bir örnek vereyim dedim...
bu hocaya sormuş bir hatun kişi mesela bak hoca ne demiş...

Ateşli hastalık sonucu aspermi/ 04/04/09 15:46
Merhaba eşim 38 yaşında üroloğa gitmeyi kesinlikle reddeden bir erkek. İş başa düştü. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun, Allah sizi darda koymasın.
Bir buçuk ay kadar önce eşim grip olmuş , çok ağır ateşlenmiş ve doktora gitmemiş ve af..in dışında ilaç filan kullanmamış.Ben yanında yoktum, annesi vardı bana kızmayın :)
İlki iki hafta önce olmak üzere bir hafta arayla spermiyogram tahlili yapıldı ve sperm yokmuş. Bundan önce sperm sayısı normaldi . Şimdiyse sperm yokmuş.
Acaba bu ateşli hastalıklarda görülebilecek normal bir olay mıdır, geçici midir?
Bebek yapmayı düşünüyorum, eşimin sperm değerleri ne zaman normale döner, ben iki hafta diye duymuştum, ama bir uzmana danışmak istedim teşekkürler. Kolay gelsin , iyi akşamlar.

Op.Dr.Ali Hatayın Cevabı:

image
Merak etmeyin kimseye kızmıyorum. Kızmayada hakkım olmadığını düşünüyorum. Artık insanları olduğu gibi kabul ediyorum. Bu beni rahatlatıyoır. Neyse;
Sperm üretimini bozacak bir ateşli hastalık yoktur. Ancak çok yüksek ateş, mesela 42 derece 2-3 gün sürmüş olursa belki. BUnun sebebide akut prstatit dediğimiz hastalıksa hem ateş yapar hem meni kanalları tıkayabilir. Belkide meni kanallarında iltihabi bir nedenden dolayı tıkanıklık vardır. Bana kalırsa daha detaylı araştırma lazım. Siz 1 ay sonra tahlili tekrarlayın. Yine yoksa testis biyosisi veya kanal tıkanıklığı var mı diye film çektirin.
Allah'tan Sağlık, Şifa ve Afiyetler dilerim.

dr. u daha bugün aradım. dr 6. denemeden sonra gel dedi eşim de bende henüz sorun var mı bilmiyoruz. 6. denemede olazsa öyle gidicem dr a (adetin 3. günü). bu arada benim adet bitince dua ederim. dua listesinde neler var bende dua ediym.dün soğan kürüne başladım incir kürüne başlasammı bilemedim birisinde kist olmuş ya kısa sürede başka bi sayfada yazıyodu

hadi gözün aydın..

ooooh sonunda kavuştunuz nihayet Allah ayırmasın başka anlamda canım.. böyle geçici ayrılıklar olsun zaruri ayrılıklar yeterki... demek akşama gazozları sen patlatacaksın.. aman dikkat et gazoz zarar vermesin... -tatlicadiarzu- yok dimi bu aylarda zararı gazozun... hadi hasret giderin bakalım... nereye gidecek sinoş genemi uzak ve uzun süreli.. hakkaten doğumda bari olsa yanında yaa.. adamı yakalayınca boşuna o kadar çalışma yapmamışsın sen şimdi seni daha iyi anlayabiliyorum.. amacın ödülü kapmak değimiş yanim sırnaşık şey

canım 6. denemem derken aşılama tüp değil dimi.. klomenmiydi ne tedavisi görüyorsun madem sorun belli değil.. önce tahlillerin yapılmadımı sizin ???

şu anda bitmesini umduğumuz 500 yasinimiz var yarılarda daha.. ama isteyen kenzül-arş, meryem, fetih gibi surelerde okuyor.. eğer yasinimiz biterse 40 ar fetih okuyalım herkese demiştik ama vakit sorunumuz var dualarımız yavaş ilerliyor. bakalım olduğu kadar...

Saol canım..valla bugün tek olduğumdan biraz yoğunum...fazla foruma bakamıyorum ara ara girip bakıyorum...eşin gelmiş gözün aydın olsun canım..opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım, inşallah kavuşursun bebişine, incirin kist oluşturduğunu hiç duymamıştım.
hadi bakalım akşama içersin gazozları, inşallah doğumda eşim yanında olur.
ooooo arkadaşıma bak, of be ne araştırmalaryapar, geshenk bunu okuduğum iyi oldu, benim eşiminde ateşi yüksek, etkiliyormu diye düşünüyordum arada. Yüksek ateş etkilemiyormuş o zaman.

canım, yasin okuyoruz, fetih sürsi, kenzülarş, meryem süresi, hangisini okursan söylersin, listemiz var ona ekliyoruz. her sabah ben listeyi yeniliyorum.

benim tüp bebek denemesi değil normal deneme daha oralara gelmedik inşallah gerek kalmaz. klomende daha vermedi dr bu ay da bekliycez bakalım hayırlısı. benim cumartesi regli bitiyor okurum bende yasin falan . inşallah tabi paylaşalım ramazanda daha çabuk okur herkes. incir kürünü deneyimmiki soğan kürü bitince bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…