30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çocuk istiyo da aşılama istemiyomuş.... en son klomen aşamasına ok veriyo.. inşallah gerek kalmaz da uğraşmam... ben gerekirse sana yollarım, güsseeelce bi yollarsın :))) aslanım bıcırıkım benimm sempatiksalakcinni

ikinci cariyem yapem mi seni hee? isten mi yavrımmmaklinialirimsmile

yapcanmı hakket :1hug:

bak seeeennn.. face karşı değil hanım buna karşı :mymeka: kıss asıl tehlike face de yaaa kaydirigubbakcemile
anacım ne alakası var, facede de foto var, burda da gördünüz zaten fotomu.. ben sanal olmayan aksiyonlardan bahsedeyom... güvensizlikten diil diyom bi saattirrrrrrklava:

ben korkuom işte güvenden filan diil :) ne güzel sizin adınıza sevidim.. :)

bizim kocaları naapmalıı??kötükedihüso

yok anacım ben de tırsıyom geshenkim yavrım
ii bölelaelaelaelaelae

harbi mi kıs

çılgınım işte bi 5 dk gazoz içip gelim dedimdi, trip yaptım geldim adama

senin koca hani çok meraklıydı noldi gıı ona yaa??

amin aminn

yok yavrım güven meselesi deel, yani ne bilim mesela foto paylaşmak bile önce büyüyü bozarmış gibi geldi.. bi ara da bozar gibi oldu hatta ama o sınavı verdik başarıylan şükür :)

di mi di mi
ne o beni mi beğenmedin yoksam :1closedeyes:
ben sana kafayı taktım napcez şimdi kötükedihüso

yok canım, beyimiz aşılama bile istemiyormuş!

ben sana bi takarsam...............kafayı aklinialirimsmile
seni beenmesem bi numaralı cariyem olabiler miydin yavrım:jeyyar:

:roflol:
CADIARZUCADIARZU:bbo:

en mühim konu bu valla yasakkelime
mesela geshenk gelmediğinde cok merak etmiştik..zerdalla filan konusmustuk
hatta..nasıl ulaşıcaz diye..

duşum aldım geldim bi raatladım ki sormayın..
yapış yapış omuştum tüm gun. allahtan evde klima var da şimdi eyi burası

geshenk uğrasma kızlarla yaa, haklılar bosver..
hani burada ne güzel eküri olduk..olur da anlaşamadığımız bişi cıkar filan diye insan korkuyor..

onlar da merakta bıraktırmasınlar bizi. habersiz komasınlar işleri bu olsun:))

geçen bir arkadaş anlattı facebook la ilgili
bunlar yazıyorlar ya adım adım nerdeler ne ettiler ne giydiler felan.. bende yokı ben bilemem... :)) tatile gidiyorum diye yazmış akıllının biri bu bizim hırsız takipçi bunu fırsat bilip gidip evini soymuş iyimi... yani o kadar ıncığı cıncığı oraya yazmak bide giren gelen giden belli değil ne kadar yanlış... aylin hanıııımmmmm huuuuuuu

aha tento mis kokulu olmuş..aylin bak ben birim ona göree.
mis kokmuş, pammık olmuş filan diyip aklını karıştırmasın..

ben zaten az uyuz değilim o face'e..tamam benim de var ama..millet tuvalete gitse yazıyor yaaa

eh öyle tabii.. saygı duyarım buyrunnnnnnnnn

diloş naber kısss hangi iğneyi vuracan bu akşam???

slm kızlar daha önce tanışmıştık sizden 1 gazoz içtim hamile kaldım ne gazozmuş ama hazırlayanın eline sağlık..................

yok yavrım benim kocacım meraklıdır hergün versem yok demez, gazoza yani.. ama keyfine göre vercen gazozu, yani yatmadan önce biraz tv izler kitap okur ama yanında gazoz istemez, gazozu yatağına ister.... tam sopalık yane
ama en olmadık zamanda buz gibi gazoz ister, dolaba koymamışım, soğumadı daha, açacak çalışmıyo falan anlamaz, o dakka gelmezse gazozu küser
hakkatten lovelimin haberi yok..ne sevinir halbuki.
iyidir di mi? hep girerdi o..
al bir evham daha:))
yavrım loveli tatile gitmedi mi

aha tento mis kokulu olmuş..aylin bak ben birim ona göree.
mis kokmuş, pammık olmuş filan diyip aklını karıştırmasın..

yaparmısın ayliiin sempatiksalakcinni

slm kızlar daha önce tanışmıştık sizden 1 gazoz içtim hamile kaldım ne gazozmuş ama hazırlayanın eline sağlık..................

ciddimi.. hayırlı olsun. tebrik ederim.. ne kadar oldu nasıl oldu???

kızlar çok moralim bozuk
akşam işten çıktım yavaş yavaş sakin sakin gidiyorum sanayi yollarında hızım 40 falan çünkü çukurlar var diye yavaşım birden arkadan kargo arabası deli gibi bir çarptı bana öyle bir sürüklendim ki..arabada bir bayan çalışan arkadaş vardı o da şok oldu..bana çarpan arabanın hızı kimbilir kaçtı görgü tanıkları bana acımış..ben şoka girdim çıkamadım arabadan o şiddetle heryerimi vurmuşum hemen eşim geldi doktora gittik acil çok şükür kalp atışları normaldi ama 24 saat içinde olur ne olursa dedi dr kanama olursa haber ver dedi yarın tekrar gideceğiz ne olur dua edin her yerim ağrıyor ve sinirlerim çok bozuk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…