çocuk istiyo da aşılama istemiyomuş.... en son klomen aşamasına ok veriyo.. inşallah gerek kalmaz da uğraşmam... ben gerekirse sana yollarım, güsseeelce bi yollarsın :))) aslanım bıcırıkım benimm sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz:1hug: :1hug: :1hug: kaydirigubbakcemile3
he napcan şimcik şutarafagitti
ne demek o öyle.. niye.. çocukmu istemiyor..yaa sizin herifler eceline sudsadılar ama heeee alsanaalsanasmile gelirsem oraya yolarım yüzlerini gözlerini.. tırnaklrım uzun bak ona göre delikafadulden
ikinci cariyen kimdi kıs senin..
çocuk istiyo da aşılama istemiyomuş.... en son klomen aşamasına ok veriyo.. inşallah gerek kalmaz da uğraşmam... ben gerekirse sana yollarım, güsseeelce bi yollarsın :))) aslanım bıcırıkım benimm sempatiksalakcinni
ikinci cariyem yapem mi seni hee? isten mi yavrımmmaklinialirimsmile
anacım ne alakası var, facede de foto var, burda da gördünüz zaten fotomu.. ben sanal olmayan aksiyonlardan bahsedeyom... güvensizlikten diil diyom bi saattirrrrrrbak seeeennn.. face karşı değil hanım buna karşı :mymeka: kıss asıl tehlike face de yaaa kaydirigubbakcemile
niye bozuluyormuş :umursamaz: hadi ordan... sohbet ettik işte.. çılgınımda gayet hanımefendiydi tıpkı burada olduğu gibi. uyuzluk yapmasana sen şimdiii naniknanik işleride varmış araya girdim bende gayet güzeldi hiçde büyü bozulmadı bi kerem.. ben çok mutlu oldum.. bak kızdırma beni senin hepten evine gelirim ona göre kaydirigubbakcemile
canım benim yaaa...Şeniz tatlı çılgınım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bende çok mutlu oldum o tatlı sesinle.. çok da kibarsın bitanem... yani sesle konuşma hiç zıt değildi yemin ederim.. zerdalımla da konuştuk bugün çoook mutluyum sen ne dersen de tentooooo laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae naniknanik naniknanik naniknanik lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
yok kıs aslında hiç havamda diilim bu aralar, form tutmam lasım :))
ben de taktım kocaya ya! sokuldum gazoz ikram edim diye oralı olmadı, sonraymış! sonra da benim uykum geliyo! neymiş saatlerimiz uymuyomuş.. e hep senin saatlerine göre mi olcak diyorum olursa iyi olurmuş!!!!!!!!!!!! yıo dedim ben uyuycam!!
ivet :)
aynen ben de tırsıyom o durumlardan tentoş
ayh evet tentoş nasıl yaşıyonuz siz orda ya, iki dakkada sırılsıklam oluyosun ya
yok anacım ben de tırsıyom geshenkim yavrım
ii bölelaelaelaelaelae
harbi mi kıs
çılgınım işte bi 5 dk gazoz içip gelim dedimdi, trip yaptım geldim adama
korkmayın kısım benden.. kimseye zararım olmadı vallahi bugüne kadar... zararsızım inanın bana :)))) şaka bi yana güven duymak zor bir kere..... haklısınız elbette.. zaten bunu hissediyor insan inşallah Allah yanıltmaz... şimdiye kadar başıma kötü bişi gelmedi tek takıldığım sanal alem burası zaten.... Allah kötü niyetliyle karşılaştırmasın amaaaannn
yok yavrım güven meselesi deel, yani ne bilim mesela foto paylaşmak bile önce büyüyü bozarmış gibi geldi.. bi ara da bozar gibi oldu hatta ama o sınavı verdik başarıylan şükür :)
ne o beni mi beğenmedin yoksam :1closedeyes:
ben sana kafayı taktım napcez şimdi kötükedihüso
yok canım, beyimiz aşılama bile istemiyormuş!
ben sana bi takarsam...............kafayı aklinialirimsmile
seni beenmesem bi numaralı cariyem olabiler miydin yavrım:jeyyar:
CADIARZUCADIARZU:bbo:foto da da olmadı amaaa... şimdi siz günlerdir gelmiyorsunuz ya ben çok merak ediyorum başınıza kötü bişi gelse nasıl öğrenicez tentom ve aylinim helede siz şaşırmayın şimdi bana valla bişimi olduki diye insan merak ediyor.. herkes için demiyorum...
kollarından bacaklarından bağlar doktorlar oyle alırlar..TESE midir nedir..kaydirigubbakcemile3
büyük konuşmasın hiç..
şaka yapıyom yalnız ciddiye almassın ama soyliimm..
hee 1 numarayım di mi? :kedi:bol da yumurtalıyım şu an yerimseniben
en mühim konu bu valla yasakkelime
mesela geshenk gelmediğinde cok merak etmiştik..zerdalla filan konusmustuk
hatta..nasıl ulaşıcaz diye..
opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz:1hug: :1hug: :1hug: kaydirigubbakcemile3
he napcan şimcik şutarafagitti
ne demek o öyle.. niye.. çocukmu istemiyor..yaa sizin herifler eceline sudsadılar ama heeee alsanaalsanasmile gelirsem oraya yolarım yüzlerini gözlerini.. tırnaklrım uzun bak ona göre delikafadulden
ikinci cariyen kimdi kıs senin..
yapcanmı hakket :1hug:
geçen bir arkadaş anlattı facebook la ilgili
bunlar yazıyorlar ya adım adım nerdeler ne ettiler ne giydiler felan.. bende yokı ben bilemem... :)) tatile gidiyorum diye yazmış akıllının biri bu bizim hırsız takipçi bunu fırsat bilip gidip evini soymuş iyimi... yani o kadar ıncığı cıncığı oraya yazmak bide giren gelen giden belli değil ne kadar yanlış... aylin hanıııımmmmm huuuuuuu
geshenk uğrasma kızlarla yaa, haklılar bosver..
hani burada ne güzel eküri olduk..olur da anlaşamadığımız bişi cıkar filan diye insan korkuyor..
onlar da merakta bıraktırmasınlar bizi. habersiz komasınlar işleri bu olsun:))
yok yavrım benim kocacım meraklıdır hergün versem yok demez, gazoza yani.. ama keyfine göre vercen gazozu, yani yatmadan önce biraz tv izler kitap okur ama yanında gazoz istemez, gazozu yatağına ister.... tam sopalık yaneben korkuom işte güvenden filan diil :) ne güzel sizin adınıza sevidim.. :)
bizim kocaları naapmalıı??kötükedihüso
senin koca hani çok meraklıydı noldi gıı ona yaa??
amin aminn
di mi di mi
:roflol:
CADIARZUCADIARZU:bbo:
duşum aldım geldim bi raatladım ki sormayın..
yapış yapış omuştum tüm gun. allahtan evde klima var da şimdi eyi burası
yavrım loveli tatile gitmedi mihakkatten lovelimin haberi yok..ne sevinir halbuki.
iyidir di mi? hep girerdi o..
al bir evham daha:))
aha tento mis kokulu olmuş..aylin bak ben birim ona göree.
mis kokmuş, pammık olmuş filan diyip aklını karıştırmasın..
slm kızlar daha önce tanışmıştık sizden 1 gazoz içtim hamile kaldım ne gazozmuş ama hazırlayanın eline sağlık..................
eh öyle tabii.. saygı duyarım buyrunnnnnnnnn
diloş naber kısss hangi iğneyi vuracan bu akşam???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?