30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

amaninn nasıl yaaa..
nasılsın, karnına darbe aldın mı? sen de bişi var mı?

Allah'ın cezaları yaaa..

ay canim gecmis olsun ya.umarin bir sey yoktur ya

bende şok oldum şimdi.. :1shok: ne diyorsun ya sezen nasıl olur böyle bir şey... yaa görülmez kaza buna denir işte... canım bak sorun yokmuş ne olur üzülme. sakin ol. ege ye hiç bir şey olmayacak.. sen moralini bozmada etkilenmesin yavrum hımmm.. çok geçmiş olsun canım arkadaşım.. dua etmezmiyiz sana.. şu mübarek günde boooll bool hemde... dikkat et sen yinede.. ama kafandan at Allaha şükür ikinizde sağ çıkmışsınız hay Allahım yaaa şaşırdım kaldım...

yabadabaduu tebrik ederim canım yaaa..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..bugun 2. hamiş haberimizsin..valla süpperrr ya.

Sezen ben cok merak ettim seni..elime bir geçirsem o adamı..
nasılsın şimdi? ağrın sızın var mı??

kıs güvenmediğim kimse yok benim face de.. zordur benim listeme girmek... yane:1closedeyes:şakkıdı
aha tento mis kokulu olmuş..aylin bak ben birim ona göree.
mis kokmuş, pammık olmuş filan diyip aklını karıştırmasın..
:))))))))))))))))))))))))))) çılgınnnn koptummmm
senin üstüne pammmmmmbik koklar mıyım hiççç
pişttt tento napıyon gııı
ben zaten az uyuz değilim o face'e..tamam benim de var ama..millet tuvalete gitse yazıyor yaaa
anammm senin de var dimek, eklemek isterim yavrımm cariyem
size talibim sizin için de uygunsa çılgın hanımcımsengözlerimebaksanab
slm kızlar daha önce tanışmıştık sizden 1 gazoz içtim hamile kaldım ne gazozmuş ama hazırlayanın eline sağlık..................
heyyyy yavvvvrımmmmmmmmmmmmmm beaaaaa
afiyetttt olsunnnnnnn tatlımmmmmmmm
ben diyorum, benim gazozda iş varr, var mı içennnnnn
tastiklendi garantiliiiiiiiiiiiii
yabadabaduuuuu Allah sağlıkla tamamına erdirsin tatlımmmm, maşallah
anlatsana nasıl oldu, neler yaptın benim gazozu içmek dışında :))
yaparmısın ayliiin sempatiksalakcinni

ciddimi.. hayırlı olsun. tebrik ederim.. ne kadar oldu nasıl oldu???
yapmam mıııı
slm ve iyi aksamlar tam saat 22de gonol vurcam dr.aradi 75ml baslicam 5 dakika sonra
hayırlı olsun tatlım

canlarım
şimdi şimdi kendime geliyorum
her yerim titredi saatlerce
o kadar kokrtum ki
düşün sakin sakin gidiyorsun zaten yolar bozuk bir manyak seni görmüyor dümdüz yolda 5 günlük ehliyeti varmış kargocunun o an o kadar sürüklendik ki arabayı bir görün resmen haşat hem de yani öyle olacak bir araba değil..inemedim arabadan bi müddet
neyse şimdi iyiyim dinleniyorum çok sağolun canım arkadaşlarım

oyy sezenim çook geçmiş olsun.. (( allah bildiği gibi yapsın onları .. ege iyimiş çok şükür. içini ferah tut biiş olmicak egeciğe.. (( ufff yaaa ne insanlar var

slm kızlar daha önce tanışmıştık sizden 1 gazoz içtim hamile kaldım ne gazozmuş ama hazırlayanın eline sağlık..................

maşalah maşalah.. accık özet geçsene?
haberler çifter çifter gelior..

egeciğe bişi olmicak güçlü erkek o.. ne badirelerden geldi.

hep ayni saatolsun dedi bakalim.ama bana haftaya pazartesi geldi.dedim niye önce geliyim.dekiki yumurtalar büyüsün öyle gel he he.dalgami geciyor he he

kesin dalga geçti yada sen almancada da mı zorlanıyorsun diloşcum?? yanlış anlamış olmayasın 1 hafta sonra yumurtaya bakılmazki ona göre ilacın dozunu ayarlayacak

5 haftalık oldu kalp atışlarını henüz duymadık hepiniz erken uyuyorsunuz ben geldiğimde gitmiş oluyorsunuz bir türlü karşılaşamadık

biz her akşam buradayız şeker.. hemen hemen yani :)))

bugün bir çok sevinçli haber bide üzücü haber aldık aynı gün.. hay aksi yaa. sezene takıldım şimdi.

kargo şirkeine şikayet edin.. o satte ordan geçen servislerini bilirler.. mayyak adam ya.. bk yetiştitroo sanki..

çok geçmiş olsun canım ya.. sadaka verin bol bol

hiiiiiiiiiiiiiiiiii sezoşummmm yüreğim ağzıma geldi okurken, Allah korusun... canımmmm ya şükür iyi paşamız, korkma inşallah hiçbişe olmicak.. korkma öyle kolay kolay bişe olmazmış, amniyon sıvısı korurmuş darbelerden... paşamız çok korunaklı bi yerde.. ben doktor sırası beklerken bi hamile getirdiler, Allahım korusun merdivenlerden düşmüş hem de karnının üstüne... hem de son ayında, karnı kocaman... çok korkmuşlar, hiçbişeyi çıkmadı bebeğin, dr da dedi öyle kolay kolay bişey olmaz dedi..

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sezen arkadaşım geçmiş olsun Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin

iyice dinlen güzelim.. Allah yavrunu sana seni de eşine anne babana bağışlamış anlattığına göre çok büyük kaza geçirmişsin aslında... bak buradasın şükür... şimdi sakin ol... her şeyi unut.. huzurla yat dinlen istirahat et.. nasıl 5 günlük ehliyetle kargo aracı kullanabiliyor pee ayrıca... yanında kimse varmı eşinden başka

5 haftalık oldu kalp atışlarını henüz duymadık hepiniz erken uyuyorsunuz ben geldiğimde gitmiş oluyorsunuz bir türlü karşılaşamadık

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar sezen arkadaşım geçmiş olsun Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin

canım listeye eklemiş miydik seni? muhtemel doğum tarihin ne ekleyelim seni de listemiz şenlensinn :)

1,5 yıllık ehliyetim var. kontaa çevirmeye korkuorum adamdaki cesarete bak ya.. çoook geçmiş olsun sezenim :1hug:

şikayet edin o adamı..

yok güzelim gercek öyle dedi pazartesi gel dedi iyneler ayni kalcakmis artma yok yanlis anlarmiyim ayipsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…