vaayy tel de konustunuz he mi? nerden icap etti ki?
ben istemiom öle şeyler, daha dogrusu buranın gzelligi bozulcak deyü tırsıomm.. :)
geshenk.. bıcırık hökümeti :))
yok kıs aslında hiç havamda diilim bu aralar, form tutmam lasım :))he kısss ne komikkk delikafadulden sırnaşık şey
kıss afferin eski hızına geliyon az kaldıı.. ayliinn haydi bastııırrrrrrr :dance:
çılgııınn bana bıcırık dedin yaa tento şok olmuş.. koskoca ispanya ya diyorsun bide diyeee..
ben de taktım kocaya ya! sokuldum gazoz ikram edim diye oralı olmadı, sonraymış! sonra da benim uykum geliyo! neymiş saatlerimiz uymuyomuş.. e hep senin saatlerine göre mi olcak diyorum olursa iyi olurmuş!!!!!!!!!!!! yıo dedim ben uyuycam!!kızlar valla hele şükür bir gelmişsiniz pir gelmişsiniz..
hee tento gördüm aynı şekilde düşünmedim değil..ama artık ben hamiş kalıcam siz düşünün hıh naniknanik
sen kocaya iyice taktın galiba..döviiim mi:)
geshenkle telde konustum bugun..oyle bıcır bıcır ki sesi, hani böyle tok bir ses bekliyordum, şok oldum..ama insanın içine enerji veriyor sesi yaaww
ondan bıcırık demek istiyorum
ivet :)yazıklar olsuunn valla ayıp bu kadar olmaz ama yaaa.. ceza verir gibi... hor görmeyin bizi kardeşimmm zerdalım yırttı bak bu kanunlardan :)))))))))))))))
aynen ben de tırsıyom o durumlardan tentoşvaayy tel de konustunuz he mi? nerden icap etti ki?
ben istemiom öle şeyler, daha dogrusu buranın gzelligi bozulcak deyü tırsıomm.. :)
geshenk.. bıcırık hökümeti :))
ayh evet tentoş nasıl yaşıyonuz siz orda ya, iki dakkada sırılsıklam oluyosun yakızlar bene bi 15 dk müsade. bi duş alem gelem yaoo.. bu sıcaklara başka türlü katlanılmıoo
büyüsünün bozulmasından ben de korkuyom ama geshenk çok tatlı yaw..büyü bozulacak gibi değil:) ayrıca çocuk sesi filan da değil. hiç oyle gelmedi, enerji dolu süper tatlı bir ses geldi.
ben boyle adamların arasına sıkışmış deli gibi çalışıyorum, bu numara kim diyorum, Allah gene müşterinin biridir müsait de değilim filan derken, geshenkk:)
süpriz yaptı bana..hemen adamları ekip dışarı kaçtım..valla somurtkan yüzümde güller açtı:))
yok anacım ben de tırsıyom geshenkim yavrımniye bozuluyormuş :umursamaz: hadi ordan... sohbet ettik işte.. çılgınımda gayet hanımefendiydi tıpkı burada olduğu gibi. uyuzluk yapmasana sen şimdiii naniknanik işleride varmış araya girdim bende gayet güzeldi hiçde büyü bozulmadı bi kerem.. ben çok mutlu oldum.. bak kızdırma beni senin hepten evine gelirim ona göre kaydirigubbakcemile
harbi mi kısbüyüsünün bozulmasından ben de korkuyom ama geshenk çok tatlı yaw..büyü bozulacak gibi değil:) ayrıca çocuk sesi filan da değil. hiç oyle gelmedi, enerji dolu süper tatlı bir ses geldi.
ben boyle adamların arasına sıkışmış deli gibi çalışıyorum, bu numara kim diyorum, Allah gene müşterinin biridir müsait de değilim filan derken, geshenkk:)
süpriz yaptı bana..hemen adamları ekip dışarı kaçtım..valla somurtkan yüzümde güller açtı:))
çılgınım işte bi 5 dk gazoz içip gelim dedimdi, trip yaptım geldim adamatento sana 5 dk müsaade..suyu dökün gel:)))
aylin sesin çıkmıyor..
bfatosuma ovulasyon eğitimi verdiniz mi bakem
yok kıs aslında hiç havamda diilim bu aralar, form tutmam lasım :))
ben de taktım kocaya ya! sokuldum gazoz ikram edim diye oralı olmadı, sonraymış! sonra da benim uykum geliyo! neymiş saatlerimiz uymuyomuş.. e hep senin saatlerine göre mi olcak diyorum olursa iyi olurmuş!!!!!!!!!!!! yıo dedim ben uyuycam!!
ivet :)
aynen ben de tırsıyom o durumlardan tentoş
ayh evet tentoş nasıl yaşıyonuz siz orda ya, iki dakkada sırılsıklam oluyosun ya
korkmayın kısım benden.. kimseye zararım olmadı vallahi bugüne kadar... zararsızım inanın bana :)))) şaka bi yana güven duymak zor bir kere..... haklısınız elbette.. zaten bunu hissediyor insan inşallah Allah yanıltmaz... şimdiye kadar başıma kötü bişi gelmedi tek takıldığım sanal alem burası zaten.... Allah kötü niyetliyle karşılaştırmasın amaaaannn
yok yavrım güven meselesi deel, yani ne bilim mesela foto paylaşmak bile önce büyüyü bozarmış gibi geldi.. bi ara da bozar gibi oldu hatta ama o sınavı verdik başarıylan şükür :)
yok canım, beyimiz aşılama bile istemiyormuş!siz niye havanızda değilsiniz bakem aylin hanım..boşver sen kocişi..çalışmazsa eğer gider aşılama, tüp yaptırırsın..o zaman vermek zorunda kalır spermleri..görür gününü..:)))
takılmayın kızlar boşverin..bunlar her ailede olan sorunlar.
kızlar tırsmanız çok normal, garipsemiyorum, o yüzden rahat olun..he ama resimlerinizi biliyom gelir basarsam istanbulu ankarayı bilemem
ama biz geshenkimle konuştuk iştee..ohh ohh yandan..daha da konuşurum valla kaydirigubbakcemile3
ben sana bi takarsam...............kafayı aklinialirimsmilene o beni mi beğenmedin yoksam :1closedeyes:
ben sana kafayı taktım napcez şimdi kötükedihüso
yok yavrım güven meselesi deel, yani ne bilim mesela foto paylaşmak bile önce büyüyü bozarmış gibi geldi.. bi ara da bozar gibi oldu hatta ama o sınavı verdik başarıylan şükür :)
yok canım, beyimiz aşılama bile istemiyormuş!
ben sana bi takarsam...............kafayı aklinialirimsmile
seni beenmesem bi numaralı cariyem olabiler miydin yavrım:jeyyar:
foto da da olmadı amaaa... şimdi siz günlerdir gelmiyorsunuz ya ben çok merak ediyorum başınıza kötü bişi gelse nasıl öğrenicez tentom ve aylinim helede siz şaşırmayın şimdi bana valla bişimi olduki diye insan merak ediyor.. herkes için demiyorum...
siz niye havanızda değilsiniz bakem aylin hanım..boşver sen kocişi..çalışmazsa eğer gider aşılama, tüp yaptırırsın..o zaman vermek zorunda kalır spermleri..görür gününü..:)))
takılmayın kızlar boşverin..bunlar her ailede olan sorunlar.
kızlar tırsmanız çok normal, garipsemiyorum, o yüzden rahat olun..he ama resimlerinizi biliyom gelir basarsam istanbulu ankarayı bilemem
ama biz geshenkimle konuştuk iştee..ohh ohh yandan..daha da konuşurum valla kaydirigubbakcemile3
ne o beni mi beğenmedin yoksam :1closedeyes:
ben sana kafayı taktım napcez şimdi kötükedihüso
yok canım, beyimiz aşılama bile istemiyormuş!
ben sana bi takarsam...............kafayı aklinialirimsmile
seni beenmesem bi numaralı cariyem olabiler miydin yavrım:jeyyar:
oyy yerim seni.. sinoş facede kayıtlı bende, merak edince yazar tatlı sinoşum bana aradafoto da da olmadı amaaa... şimdi siz günlerdir gelmiyorsunuz ya ben çok merak ediyorum başınıza kötü bişi gelse nasıl öğrenicez tentom ve aylinim helede siz şaşırmayın şimdi bana valla bişimi olduki diye insan merak ediyor.. herkes için demiyorum...
Allah korusun gerek kalmaz inşallah :)) büyük konuşma dedim ben de aynen...kollarından bacaklarından bağlar doktorlar oyle alırlar..TESE midir nedir..kaydirigubbakcemile3
büyük konuşmasın hiç..
şaka yapıyom yalnız ciddiye almassın ama soyliimm..
hee 1 numarayım di mi? :kedi:bol da yumurtalıyım şu an yerimseniben
oyy yerim seni.. sinoş facede kayıtlı bende, merak edince yazar tatlı sinoşum bana arada
Allah korusun gerek kalmaz inşallah :)) büyük konuşma dedim ben de aynen...
katmerli bi numre oldun deseneee, ge bakiiim aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?