30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

vaayy tel de konustunuz he mi? nerden icap etti ki?

ben istemiom öle şeyler, daha dogrusu buranın gzelligi bozulcak deyü tırsıomm.. :)

geshenk.. bıcırık hökümeti :))

niye bozuluyormuş :umursamaz: hadi ordan... sohbet ettik işte.. çılgınımda gayet hanımefendiydi tıpkı burada olduğu gibi. uyuzluk yapmasana sen şimdiii naniknanik işleride varmış araya girdim bende gayet güzeldi hiçde büyü bozulmadı bi kerem.. ben çok mutlu oldum.. bak kızdırma beni senin hepten evine gelirim ona göre kaydirigubbakcemile

büyüsünün bozulmasından ben de korkuyom ama geshenk çok tatlı yaw..büyü bozulacak gibi değil:) ayrıca çocuk sesi filan da değil. hiç oyle gelmedi, enerji dolu süper tatlı bir ses geldi.
ben boyle adamların arasına sıkışmış deli gibi çalışıyorum, bu numara kim diyorum, Allah gene müşterinin biridir müsait de değilim filan derken, geshenkk:)
süpriz yaptı bana..hemen adamları ekip dışarı kaçtım..valla somurtkan yüzümde güller açtı:))

yok kıs aslında hiç havamda diilim bu aralar, form tutmam lasım :))
ben de taktım kocaya ya! sokuldum gazoz ikram edim diye oralı olmadı, sonraymış! sonra da benim uykum geliyo! neymiş saatlerimiz uymuyomuş.. e hep senin saatlerine göre mi olcak diyorum olursa iyi olurmuş!!!!!!!!!!!! yıo dedim ben uyuycam!!
yazıklar olsuunn valla ayıp bu kadar olmaz ama yaaa.. ceza verir gibi... hor görmeyin bizi kardeşimmm zerdalım yırttı bak bu kanunlardan :)))))))))))))))
ivet :)
vaayy tel de konustunuz he mi? nerden icap etti ki?

ben istemiom öle şeyler, daha dogrusu buranın gzelligi bozulcak deyü tırsıomm.. :)

geshenk.. bıcırık hökümeti :))
aynen ben de tırsıyom o durumlardan tentoş
kızlar bene bi 15 dk müsade. bi duş alem gelem yaoo.. bu sıcaklara başka türlü katlanılmıoo
ayh evet tentoş nasıl yaşıyonuz siz orda ya, iki dakkada sırılsıklam oluyosun ya

canım benim yaaa...Şeniz tatlı çılgınım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan bende çok mutlu oldum o tatlı sesinle.. çok da kibarsın bitanem... yani sesle konuşma hiç zıt değildi yemin ederim.. zerdalımla da konuştuk bugün çoook mutluyum sen ne dersen de tentooooo laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae naniknanik naniknanik naniknanik lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

yok anacım ben de tırsıyom geshenkim yavrım
ii bölelaelaelaelaelae
harbi mi kıs
tento sana 5 dk müsaade..suyu dökün gel:)))
aylin sesin çıkmıyor..
bfatosuma ovulasyon eğitimi verdiniz mi bakem
çılgınım işte bi 5 dk gazoz içip gelim dedimdi, trip yaptım geldim adama

korkmayın kısım benden.. kimseye zararım olmadı vallahi bugüne kadar... zararsızım inanın bana :)))) şaka bi yana güven duymak zor bir kere..... haklısınız elbette.. zaten bunu hissediyor insan inşallah Allah yanıltmaz... şimdiye kadar başıma kötü bişi gelmedi tek takıldığım sanal alem burası zaten.... Allah kötü niyetliyle karşılaştırmasın amaaaannn

yok yavrım güven meselesi deel, yani ne bilim mesela foto paylaşmak bile önce büyüyü bozarmış gibi geldi.. bi ara da bozar gibi oldu hatta ama o sınavı verdik başarıylan şükür :)

siz niye havanızda değilsiniz bakem aylin hanım..boşver sen kocişi..çalışmazsa eğer gider aşılama, tüp yaptırırsın..o zaman vermek zorunda kalır spermleri..görür gününü..:)))

takılmayın kızlar boşverin..bunlar her ailede olan sorunlar.

kızlar tırsmanız çok normal, garipsemiyorum, o yüzden rahat olun..he ama resimlerinizi biliyom gelir basarsam istanbulu ankarayı bilemem

ama biz geshenkimle konuştuk iştee..ohh ohh yandan..daha da konuşurum valla kaydirigubbakcemile3

yok yavrım güven meselesi deel, yani ne bilim mesela foto paylaşmak bile önce büyüyü bozarmış gibi geldi.. bi ara da bozar gibi oldu hatta ama o sınavı verdik başarıylan şükür :)

ne o beni mi beğenmedin yoksam :1closedeyes:
ben sana kafayı taktım napcez şimdi kötükedihüso

yok canım, beyimiz aşılama bile istemiyormuş!
ben sana bi takarsam...............kafayı aklinialirimsmile
seni beenmesem bi numaralı cariyem olabiler miydin yavrım:jeyyar:

foto da da olmadı amaaa... şimdi siz günlerdir gelmiyorsunuz ya ben çok merak ediyorum başınıza kötü bişi gelse nasıl öğrenicez tentom ve aylinim helede siz şaşırmayın şimdi bana valla bişimi olduki diye insan merak ediyor.. herkes için demiyorum...

kollarından bacaklarından bağlar doktorlar oyle alırlar..TESE midir nedir..kaydirigubbakcemile3
büyük konuşmasın hiç..
şaka yapıyom yalnız ciddiye almassın ama soyliimm..

hee 1 numarayım di mi? :kedi:bol da yumurtalıyım şu an yerimseniben

en mühim konu bu valla yasakkelime
mesela geshenk gelmediğinde cok merak etmiştik..zerdalla filan konusmustuk
hatta..nasıl ulaşıcaz diye..

opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz:1hug: :1hug: :1hug: kaydirigubbakcemile3

he napcan şimcik şutarafagitti

ne demek o öyle.. niye.. çocukmu istemiyor..yaa sizin herifler eceline sudsadılar ama heeee alsanaalsanasmile gelirsem oraya yolarım yüzlerini gözlerini.. tırnaklrım uzun bak ona göre delikafadulden

ikinci cariyen kimdi kıs senin..

oyy yerim seni.. sinoş facede kayıtlı bende, merak edince yazar tatlı sinoşum bana arada
Allah korusun gerek kalmaz inşallah :)) büyük konuşma dedim ben de aynen...
katmerli bi numre oldun deseneee, ge bakiiim aklinialirimsmile

LOVELİİİİİİİİİİİİİİİ NERDESİN SEEEN.. BAK ZERDAL HAMİLEEEE... İNTDE SORUN VARDI ONUN HALa düzelmedimi acaba

bak seeeennn.. face karşı değil hanım buna karşı :mymeka: kıss asıl tehlike face de yaaa kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…