uçtuuuukıss bozdun iyice betA HCG ile :roflol:
evet
dur yettim hemen bakıyorum
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: danışma..
ay evet di mi beta hcg hem de o.. iicene sallamışım bi tarafımdan ::roflol::roflol::roflol:
bazen tutuo lazlıgım işte kaydirigubbakcemile2
ne o özelden şettirmeler. halahalaaaÇok üzgünüm çoook
ben de damladım..aman da aman kimler de varmış..
gel yavrım en limonlusundannn aklinialirimsmile limonlu gazozum daha çabuk etki eder :jeyyar:hoşgelddinn....a.s.
aylinim gazozum limonlu ossuunnn :)
onyüzbin balonculu hemi de..
ay bu klavye beni öldürcek yaa.. hala dedem gibi yazıorum.. allahtan gözlüğüm yok. gözdeki gözlüğü nazikçe alına kaydırıp altından bakarak itinayla teek teek yazan teyze modeli.. ta ta tataaaaa bennnnn
ayhh zerdalım ne mutludur şimdiii:asigim: maşallah maşallah darısı başımıza kıslarr
danışmaaaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:
çok meraklı gördüm seniiii fisfisfis delikafadulden sırnaşık şey
kızlarrrr ben çıkıyorum..hepinize iyi geceler..şimdiden hayırlı sahurlar...hepinizi tek tek öpüyorum...Allaha emanet olun...yarın görüşmek dileğiyle....opuyorumnanaktan
iyi geceler hayırlı sahurlar leyloşşşşkızlarrrr ben çıkıyorum..hepinize iyi geceler..şimdiden hayırlı sahurlar...hepinizi tek tek öpüyorum...Allaha emanet olun...yarın görüşmek dileğiyle....opuyorumnanaktan
ayy tento bir gelmiş pir gelmiş oku oku gözlerim bööle :1shok: oldu..
danışma mı oldun kızım sen..
aylin ha soyle yamacıma gel..
ben de olay yok..yımırta toplancak işte..klasik yımırta modundayım hala:))))
ayy tento bir gelmiş pir gelmiş oku oku gözlerim bööle :1shok: oldu..
danışma mı oldun kızım sen..
aylin ha soyle yamacıma gel..
ben de olay yok..yımırta toplancak işte..klasik yımırta modundayım hala:))))
gel yavrım en limonlusundannn aklinialirimsmile limonlu gazozum daha çabuk etki eder :jeyyar:
tentoşum kıss gözümde canlandı teyze modelin :))))))))))))
niye kıs?amin amin de bendeki bu kocayla benimki zor şekerimsempatiksalakcinni
meraklı diilim dnışmayımmm.. benden geçmedem hiç bi iş olmaz burda... imza eksik hem.. tekrardan sıraya girin..
leylaa sinici de ben alınganlık yapem mi gıı hı yapem mii? geshenkle işin bitii kaçıon tabe.. bizi sallayan yoksempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2
iyi geceler hayırlı sahurlar leyloşşşş
kıs yakında ibik falan çıkacak hepimizdeeee
niye kıs?
tentoş valla bir geldin pir geldin yaşaaaa
ivet laelaelaelaelae
he kısss ne komikkk delikafadulden sırnaşık şey
kıss afferin eski hızına geliyon az kaldıı.. ayliinn haydi bastııırrrrrrr :dance:
çılgııınn bana bıcırık dedin yaa tento şok olmuş.. koskoca ispanya ya diyorsun bide diyeee..
ya bu çalışan annelere erken emeklilik haberlerini gördünüz mü??
anne olaman kadınlar?? al sana ikinci cezaa.. erken emekli olma eşşek gibin çalışmaa devamm.. çalış çalış ki kazandıklarının 3/4 ünü kocanın kardesleri yisinnn... bol kazançlar dilerim eseimmm.. pardon efeniimmm
kızlar valla hele şükür bir gelmişsiniz pir gelmişsiniz..
hee tento gördüm aynı şekilde düşünmedim değil..ama artık ben hamiş kalıcam siz düşünün hıh naniknanik
sen kocaya iyice taktın galiba..döviiim mi:)
geshenkle telde konustum bugun..oyle bıcır bıcır ki sesi, hani böyle tok bir ses bekliyordum, şok oldum..ama insanın içine enerji veriyor sesi yaaww
ondan bıcırık demek istiyorum
kızlar valla hele şükür bir gelmişsiniz pir gelmişsiniz..
hee tento gördüm aynı şekilde düşünmedim değil..ama artık ben hamiş kalıcam siz düşünün hıh naniknanik
sen kocaya iyice taktın galiba..döviiim mi:)
geshenkle telde konustum bugun..oyle bıcır bıcır ki sesi, hani böyle tok bir ses bekliyordum, şok oldum..ama insanın içine enerji veriyor sesi yaaww
ondan bıcırık demek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?