30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: danışma..

danışmaaaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

ay evet di mi beta hcg hem de o.. iicene sallamışım bi tarafımdan ::roflol::roflol::roflol:
bazen tutuo lazlıgım işte kaydirigubbakcemile2

ne o özelden şettirmeler. halahalaaaÇok üzgünüm çoook

çok meraklı gördüm seniiii fisfisfis delikafadulden sırnaşık şey

ben de damladım..aman da aman kimler de varmış..

hoşgelddinn....a.s.

aylinim gazozum limonlu ossuunnn :)

onyüzbin balonculu hemi de..
ay bu klavye beni öldürcek yaa.. hala dedem gibi yazıorum.. allahtan gözlüğüm yok. gözdeki gözlüğü nazikçe alına kaydırıp altından bakarak itinayla teek teek yazan teyze modeli.. ta ta tataaaaa bennnnn

kızlarrrr ben çıkıyorum..hepinize iyi geceler..şimdiden hayırlı sahurlar...hepinizi tek tek öpüyorum...Allaha emanet olun...yarın görüşmek dileğiyle....opuyorumnanaktan

ayy tento bir gelmiş pir gelmiş oku oku gözlerim bööle :1shok: oldu..
danışma mı oldun kızım sen..
aylin ha soyle yamacıma gel..
ben de olay yok..yımırta toplancak işte..klasik yımırta modundayım hala:))))

gel yavrım en limonlusundannn aklinialirimsmile limonlu gazozum daha çabuk etki eder :jeyyar:
tentoşum kıss gözümde canlandı teyze modelin :))))))))))))

ayhh zerdalım ne mutludur şimdiii:asigim: maşallah maşallah darısı başımıza kıslarr

amin amin de bendeki bu kocayla benimki zor şekerimsempatiksalakcinni

danışmaaaaaaaaaaaa :roflol: :roflol: :roflol:

çok meraklı gördüm seniiii fisfisfis delikafadulden sırnaşık şey

meraklı diilim dnışmayımmm.. benden geçmedem hiç bi iş olmaz burda... imza eksik hem.. tekrardan sıraya girin..

kızlarrrr ben çıkıyorum..hepinize iyi geceler..şimdiden hayırlı sahurlar...hepinizi tek tek öpüyorum...Allaha emanet olun...yarın görüşmek dileğiyle....opuyorumnanaktan

leylaa sinici de ben alınganlık yapem mi gıı hı yapem mii? geshenkle işin bitii kaçıon tabe.. bizi sallayan yoksempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2

iyi geceler hayırlı sahurlar leyloşşşş

kıs yakında ibik falan çıkacak hepimizdeeee

ciuuuvvvvvv
gel yavrım en limonlusundannn aklinialirimsmile limonlu gazozum daha çabuk etki eder :jeyyar:
tentoşum kıss gözümde canlandı teyze modelin :))))))))))))

:lepi::lepi:
geriden geriden geliorum cevaplarken, mehter takımı gibiyimm masalahh...... eski hızıma kavuşmam için daha çookk benim yampirii yumpiri mesaclarıma katlancaaanızz :))

amin amin de bendeki bu kocayla benimki zor şekerimsempatiksalakcinni

meraklı diilim dnışmayımmm.. benden geçmedem hiç bi iş olmaz burda... imza eksik hem.. tekrardan sıraya girin..
niye kıs?
tentoş valla bir geldin pir geldin yaşaaaa
leylaa sinici de ben alınganlık yapem mi gıı hı yapem mii? geshenkle işin bitii kaçıon tabe.. bizi sallayan yoksempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2

ivet laelaelaelaelae

ya bu çalışan annelere erken emeklilik haberlerini gördünüz mü??

anne olaman kadınlar?? al sana ikinci cezaa.. erken emekli olma eşşek gibin çalışmaa devamm.. çalış çalış ki kazandıklarının 3/4 ünü kocanın kardesleri yisinnn... bol kazançlar dilerim eseimmm.. pardon efeniimmm

iyi geceler hayırlı sahurlar leyloşşşş

kıs yakında ibik falan çıkacak hepimizdeeee

he kısss ne komikkk delikafadulden sırnaşık şey

niye kıs?
tentoş valla bir geldin pir geldin yaşaaaa

ivet laelaelaelaelae

kıss afferin eski hızına geliyon az kaldıı.. ayliinn haydi bastııırrrrrrr :dance:

çılgııınn bana bıcırık dedin yaa tento şok olmuş.. koskoca ispanya ya diyorsun bide diyeee..

bikerem nickten kaybedio geshenkk. büyük harfli nikle bcırk olundugu nirde görülmiş?? kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar valla hele şükür bir gelmişsiniz pir gelmişsiniz..
hee tento gördüm aynı şekilde düşünmedim değil..ama artık ben hamiş kalıcam siz düşünün hıh naniknanik
sen kocaya iyice taktın galiba..döviiim mi:)
geshenkle telde konustum bugun..oyle bıcır bıcır ki sesi, hani böyle tok bir ses bekliyordum, şok oldum..ama insanın içine enerji veriyor sesi yaaww
ondan bıcırık demek istiyorum

yazıklar olsuunn valla ayıp bu kadar olmaz ama yaaa.. ceza verir gibi... hor görmeyin bizi kardeşimmm zerdalım yırttı bak bu kanunlardan :)))))))))))))))

baaaaakkkk gördünmü niye bıcırıkmışım... çocuk gibi sesim var... büyük harf emme güççük ses ufacık beden naberrrr... ama ispanyayım genede vermem kimselere kraliyet soyumu :)))

vaayy tel de konustunuz he mi? nerden icap etti ki?

ben istemiom öle şeyler, daha dogrusu buranın gzelligi bozulcak deyü tırsıomm.. :)

geshenk.. bıcırık hökümeti :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…