30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

tentation, enterasan, GESHENK+, aylint+, dillara, kuze, yabadabadu, kaderiya

heeeyyyy kendi aranızda mı gaynatıonuz leynn....

yok yaaa ben burdayım ülen ulu orta burdayım..

benimki 31 .8.10

tarihi tam vermiş canım benim yaa kaydirigubbakcemile3

maşallah..

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
GESHENK, enterasan, kuze, dillara, tentation+, yabadabadu, cilginkiz+

maşallah bu akşam kaynadı ha bura... arada dahada artıyor bakıyorumda..

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
tentation, aylint+, dillara, yabadabadu, kaderiya, kuze, enterasan, GESHENK+, cilginkiz+

geshenkk yavlumm nereye kaçtın..ben de kaçıcam bak
dillaracım bildiririm tatlım..sağol güzelim.

pil bitti anacım.. doldurmaya taktım içeri girdim bahçeden... ancak yetiştim yaflum.. varmı bana diceen bişi.. sabah 10 da alacakalar demi.. sakin oluyosun.. hiiiç endişe panik stres yok.. ben sana dualarımı yollayacam... bak ne kadar az kaldı senin müjdeni kutlamamıza ben hep yanında olacam hissedeceksin bunu.. saat 11 gibi çıkarsın sanırım isteğine bağlı daha fazla kalmak yada yatmak.. canım sana boool şans yarın için.. teyze olacaz bizde bu sefer miniş bir çılgın teyzesi hemde... çok öptüm tatlım hadi yat dinlen artık sen...

maaaaşaaaallah 41 kere sana mutlu ol arkadaşım inşallah ALLAH tamamına erdirsin kucağına da akmayı nasip etsin arkadaşım bugünlerin değerini bil doya doya tadını çıkar gerçekten çok mutlu oldum adına alkisalkisalkiszemuszemus

bu yeni dr.3 aydir.bu godos kacirdi.eskiden 4 kadin dr.degistim ama kadin yani.onlar senin hic cocugun olmaz dediler.baska seylerle ilgilen dediler hemem ciktim sapiklar.ondan erkek dr.sectim.onlar dedi bir ana rahimi olan cocuk dogrulabir mantikli geldi. kaldim adamda.ama oda yasli oldugundan catlama oldugunu göremedi yazik.delikafaduldendelikafadulden

benimki 31 .8.10
ekledim yavrımm
tentation, enterasan, GESHENK+, aylint+, dillara, kuze, yabadabadu, kaderiya

heeeyyyy kendi aranızda mı gaynatıonuz leynn....
:))))))))))))))))
aha da rahim filminden sona hamile kaldınn
yabadaba ben de yeni çektirdim, ilk ay olmadı bu ikincii ayım... umut oldun kıs bana :)
yeni regl tarihim 28 agustos canlarim,,,
tatlım ekliyorum hemen, merak ediyodum seni..
bugün keseyi gördük haftaya kalp atışı dedi dr çok korkuyorum birde sıcaklar çıldırmak üzereyim
ay canım ya, maşallah.. pıtı pıtıları da duyunca haber ver bisee
gözlerim acımaaa başladııı
benim dee
gene bir sey arastiyorlardir kesinnaniknanik
evet çok derin araştırıyommm bennn, aşık oluyorum eyvah yerimde duramıyorummm
çılgınnn gelsene yanıma kıs,birinci cariyem diil misin
kuzecimmm nasılsın,daha iyisin demi

:))) yaşlı oldugundan mı görememiş :))) biz de doktorun bilgisinde kusur arıoduk :roflol:
beni de eklermisiniz beklenmeyen adet dönemine, 6 ağustos :)

hoşgeldn kaderiya

bugün keseyi gördük haftaya kalp atışı dedi dr çok korkuyorum birde sıcaklar çıldırmak üzereyim

sakin ol aaahh lovelim ne çekti o sıcaklarda adanada hemde klimada yok isilik oldu aRkadaşım çok acıdım ben ona.

yok bügün yavas gidiyorlar ondan.bence cilginla gesek gizli konusuyorlar he he

kıss günahımızı alma... ne gizlisi aaaa buradyız kıs pilim bitti onunda int yavaşlamış

gene bir sey arastiyorlardir kesinnaniknanik

dilaraya doktor araştırıyossa yumurtayı sıkı takipe dene elinden kaçırmayan sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…