tentation, enterasan, GESHENK+, aylint+, dillara, kuze, yabadabadu, kaderiya
heeeyyyy kendi aranızda mı gaynatıonuz leynn....
tentation, enterasan, GESHENK+, aylint+, dillara, kuze, yabadabadu, kaderiya
benimki 31 .8.10
benim 4 senem bitecek ama 18 aydır istiyorduk ilk klomen kullanışım 2 yumurta gelişti ama biri çatlamaz dendi çatlatma iğnesi vuruldum eşim varikosel ameliyatı oldu değerlerde dengesizlik vardı bir çok yükseliyordu bir düşüyordu 5 ay oldu ameliyat olalı rahim flimi çekindim 1 ay sonra hamile kaldım hiçbir kür uygulamadım
yok bügün yavas gidiyorlar ondan.bence cilginla gesek gizli konusuyorlar he he
bugün keseyi gördük haftaya kalp atışı dedi dr çok korkuyorum birde sıcaklar çıldırmak üzereyim
geshenkk yavlumm nereye kaçtın..ben de kaçıcam bak
dillaracım bildiririm tatlım..sağol güzelim.
şimdi bana karbuz yedirdiler, şimdide üzüm yediriyorlar, bakacağız sana diyorlar. benim adam şimdi kızacak, hepinizi okuyacağım, inan aklım yerinde değil, allah hepinize yaşatsın, ağzım kulaklarımda beni bi görmelisiniz.
evet canım 12 den sonra yemek içmek yok.. güzelce yatıp dinlen sabah yumurtalar sepeteee.. sonra gelsin bebiş.. renkli gözlü hemde :)))
canım en iyi dünyada hemde türkiyede yapılıyormuş bu işler.. sen bize bakma.. vermeyince mabut neylesin mahmut...
bu arada termin randevu demek biliseniz diloş yazmış ya :)))
yaa diloş çokmu doktor değiştirdin sen hep aynı doktor değilmi bu yumurta kaçıran...
ekledim yavrımmbenimki 31 .8.10
:))))))))))))))))tentation, enterasan, GESHENK+, aylint+, dillara, kuze, yabadabadu, kaderiya
aha da rahim filminden sona hamile kaldınnbenim 4 senem bitecek ama 18 aydır istiyorduk ilk klomen kullanışım 2 yumurta gelişti ama biri çatlamaz dendi çatlatma iğnesi vuruldum eşim varikosel ameliyatı oldu değerlerde dengesizlik vardı bir çok yükseliyordu bir düşüyordu 5 ay oldu ameliyat olalı rahim flimi çekindim 1 ay sonra hamile kaldım hiçbir kür uygulamadım
tatlım ekliyorum hemen, merak ediyodum seni..yeni regl tarihim 28 agustos canlarim,,,
ay canım ya, maşallah.. pıtı pıtıları da duyunca haber ver biseebugün keseyi gördük haftaya kalp atışı dedi dr çok korkuyorum birde sıcaklar çıldırmak üzereyim
benim deegözlerim acımaaa başladııı
evet çok derin araştırıyommm bennn, aşık oluyorum eyvah yerimde duramıyorummmgene bir sey arastiyorlardir kesinnaniknanik
kuzecimmm nasılsın,daha iyisin demimaaaaşaaaallah 41 kere sana mutlu ol arkadaşım inşallah ALLAH tamamına erdirsin kucağına da akmayı nasip etsin arkadaşım bugünlerin değerini bil doya doya tadını çıkar gerçekten çok mutlu oldum adına alkisalkisalkiszemuszemus
bu yeni dr.3 aydir.bu godos kacirdi.eskiden 4 kadin dr.degistim ama kadin yani.onlar senin hic cocugun olmaz dediler.baska seylerle ilgilen dediler hemem ciktim sapiklar.ondan erkek dr.sectim.onlar dedi bir ana rahimi olan cocuk dogrulabir mantikli geldi. kaldim adamda.ama oda yasli oldugundan catlama oldugunu göremedi yazik.delikafaduldendelikafadulden
beni de eklermisiniz beklenmeyen adet dönemine, 6 ağustos :)
hehehhe di mi di mii... bah bah dilara da bizden ne cevherler var onda :)))) dilaracım sana da "özel bencamin kokart"ı takıom :smiley-cool::hooray:
bugün keseyi gördük haftaya kalp atışı dedi dr çok korkuyorum birde sıcaklar çıldırmak üzereyim
gene bir sey arastiyorlardir kesinnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?