30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

iyi geceler.yarin bildir

gazozolu geceler...... :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:

bak sakın öğlene kadar guguk gibi bekleme ramazan mübarek gün hemen banyonu yap ezandan evvel hallet...sempatiksalakcinni

iyi geceler kızlar iyi ramazanlar bu akşam ilk sahur var ve çok heyecanlıyım hayırlısı olsun arkadaşlar ALLAH tan herkese iyi bir dr diliyorum arkadaşlar inşallah kabul olur:Saruboceq:

evet canım ilk sahur...
sağol iyi dileklerin için hepimiz adına....artık yatmam belki bende yiyip yatayım diyorum eşim yine yok kayınvalidemde uyuklama moduna geçti.

günaydın..
bu sabahta ben erkenciyim sinoş varmış bide benden önce.... herkese hayırlı ramazanlar arkadaşlar.. ilk gün nasıl??? benim çok uykum var.. en büyük sorun o oluyor zaten.. çoook sıcak var.. ben susuz hiç duramam günlük aldığım su normalde rahat 4-5 litre vardır... kurbağa gibiyim yani.. sıcak ve uzun gün bir yıl bakalım onda zorlanırım gibi geliyor + uyku :)))) eh Allah yardım eder mutlaka...

acaba çılgınım ne yaptı?? aklım onda.... eyvahedigeldismile

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal..............23
çılgınkız...............4
loveli...........
zerdal..................29
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........28
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............19
Dilara....................1
leylamecnun..........3
Toplam ..............272

Fetih Suresi
Geshenk........3
Kumsal...........10
Lalehan..........1
Zerdal.............12
leylamecnun...2
toplam............32
Kenzülarş Suresi
Geshenk........12
Zerdal............3
Kumsal...........1
Çılgın..............1
toplam............17
Meryem Suresi
Geshenk.........4
Zerdal..............1
Çılgın...............1
toplam.............6

Amenerresulu
leylamecnun.....2
zerdal...............1
Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz.

kızlar hepinize günaydın, akşam ne kadar çok konuşmuşsunuz, nerden alıntı yapacağımı bilemedim, şimdi avatara koydum çift çizgiyi, şimdi bide aşama aşama albüm yapayım, yavaş yavaş kızarmaya başladı. çılgın kız valla atamadım duruyor evde benim çift çizgili test, sabah yapayım mı yapayayım mı diye düşünürken oruç geliyor yapayım dedim, yoksa 15 inden önce düşünmüyordum, iyiki yapmışsım. hamileymişimde haberim yokmuş, başkan geçmiş olsun neyin var kızım dedi, bende iyiyim bişeyim yok dedim, oruçtan mı kaçıyon dedi, bende yok başkanım bazı sebeblerden dolayı tutamıyacam dedim.

Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgi kırmızı gibi) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5 (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
17.gün.... 36.5 çalışma
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
20.gün.....36.3 çalışma
21.gün.....36.6
22.gün.....36.5 çalışma
23.gün.....36.7
24.gün.....36.5
25.gün.....36.5
26.gün.....36.6
27.gün.....36.5
28.gün.....36.5
29.gün.....36.6
30.gün.....36.6
31.gün.....36.6
32.gün.....36.6
33.gün.....36.6
34.gün.....36.6
35.gün.....bugün ölçmedim artık, mutlu son bilgilenmek istersen bakın arkadaşlar, bebeğin yapılış aşamasından bu zamana kadar başındaydık. Loveli canım, geldiğinde bi bak ben hangi gün kalmış olabilirim.

Kızlar beni teprik eden herkese teşekkür ederim, hepsini alıntı yapmıştım göndermedi, grafik fazla diye bende düz yazayım dedim.
Öncelikle sezenciğim geçmiş olsun, çok üzüldüm, ama ege iyi kalp atışlarını duymyşsunuz sevindim. Allahım korusun sizi.
Çılgınım dualarım bugün seninle.
Geshenkim canım, benim randevu keşke 17 si olsa, 27 ağustos. O zamana kadar bekliyeceğim. pzarteside kansızlığıma falan bakacaklar, sağlık ocağında.
Aylin 14 nisan görünüyor benim doğum tarihi. Canım ben düzensiz oluyorum ya o yüzen geç tarih vermiştim, oruça gireceğiz diye erken test yaptım. 8 temmuzda regli olmuştum, oda çıktı, çok güzel.
Jakops sana kolay bi isim bulalım, evet bu ay o kadar temizlik yaptım ki, nasıl oldu kısmet işte.

Kızlar hamile kalmanın formulu, hakı yıkamak, silmek, duvar silmek, kovalarla su taşımak, pencere silmek, balkon yıkamak, yer silmek, dahada evin halılarını sermedik, sildikte, bu ay baya iş yapmıştım, bide eve pvc kapı pencere yaptırmak:roflol:

günaydın arkadaşlarım;

çok şükür iyiyim.akşam Egem hiç kımıldamadı sonra yattım konuştum bol bol ne olur annecim bi tekmele bi ses ver dedim başladı vurmaya ben de ağlamaya..Allahım öyle bir duygu ki annelik sen diye bişey yok varsa yoksa o..hem ağladım hem güldüm..çok şükür kanama falan olmadı bugün akşam da gidelim de doktora bir baksın bir daha da ALLAHIM korusun herkesi böyle insanlardan..
hepinize teşekkür ederim inanın hepinizi yanımda hissettim..

tentoş, geshenk geçmişi okuyorsunuz sanırım, sezen sevindim canım, çok şükür iyisiniz, allah korumuş

:) hem agladım hem güldüm.. oguluşunu sana bağıilıcak allah.. içini ferah tut.. çokkkk geçmiş olsun ..

zerdalım hoşgeldinn.. daha erken gidemez misin ki doktora??

geshenk ben de çok su içerim.. napcam bilmiorum allah versin kolaylıgını.. guya sahurdan sonra geç yattım.. hani uyuyam gündüz deyü.. ama ı ıh.. uykuyla aaram yok benim tekrar denicem uymayı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…