ekledim canım,hg.. günün geçmiş, test yaptın mı??beni de eklermisiniz beklenmeyen adet dönemine, 6 ağustos :)
bu yeni dr.3 aydir.bu godos kacirdi.eskiden 4 kadin dr.degistim ama kadin yani.onlar senin hic cocugun olmaz dediler.baska seylerle ilgilen dediler hemem ciktim sapiklar.ondan erkek dr.sectim.onlar dedi bir ana rahimi olan cocuk dogrulabir mantikli geldi. kaldim adamda.ama oda yasli oldugundan catlama oldugunu göremedi yazik.delikafaduldendelikafadulden
beni de eklermisiniz beklenmeyen adet dönemine, 6 ağustos :)
beni de eklermisiniz beklenmeyen adet dönemine, 6 ağustos :)
ekledim canım,hg.. günün geçmiş, test yaptın mı??
hg günü ne, ilk kez duyuyorum canım, ne testi yapacaktım? Ben yeniyim burda çömezim biraz aydınlatırsanız sevinirim :)
ekledim yavrımm
:))))))))))))))))
aha da rahim filminden sona hamile kaldınn
yabadaba ben de yeni çektirdim, ilk ay olmadı bu ikincii ayım... umut oldun kıs bana :)
tatlım ekliyorum hemen, merak ediyodum seni..
ay canım ya, maşallah.. pıtı pıtıları da duyunca haber ver bisee
benim dee
evet çok derin araştırıyommm bennn, aşık oluyorum eyvah yerimde duramıyorummm
çılgınnn gelsene yanıma kıs,birinci cariyem diil misin
kuzecimmm nasılsın,daha iyisin demi
sakin ol aaahh lovelim ne çekti o sıcaklarda adanada hemde klimada yok isilik oldu aRkadaşım çok acıdım ben ona.
kıss günahımızı alma... ne gizlisi aaaa buradyız kıs pilim bitti onunda int yavaşlamış
dilaraya doktor araştırıyossa yumurtayı sıkı takipe dene elinden kaçırmayan sırnaşık şey
ya ya bi ben deelmişim hg yi anlamayan :)
hg hoşgeldinin kısaltması kaderiya :)
tembel hatunların çıkarmışlar bunu :roflol: ben de anlayana kadar epey cebelleştim iç sesimle :))
hoşgeldin demek istedim hg ile canım :)hg günü ne, ilk kez duyuyorum canım, ne testi yapacaktım? Ben yeniyim burda çömezim biraz aydınlatırsanız sevinirim :)
:)))))))))))))) yalnız diilsin tentoşya ya bi ben deelmişim hg yi anlamayan :)
hg hoşgeldinin kısaltması kaderiya :)
tembel hatunların çıkarmışlar bunu :roflol: ben de anlayana kadar epey cebelleştim iç sesimle :))
3 eylül ok :)Sen bir sonrakini yazıyorsun anladım biraz geç oldu ama:) O zaman 3 eylül yazmalıyız. şu an clomid kullanıyorum dün başladım, bakalım iğne de yapılacak inş.. olur bu ay 4. ay olacak
teşekkür ederim arkadaşım ben sonuçlarımı hastaneden istedim msn adresime göndertdim ama benim adi dr. iki gündür beni aramadı ve hastanedekilere hasta bir insan bu kadar bekletilir mi 2 gündür sonuç bekliyorum arayacam diyorsunuz ne arayan var ne soran kendim takip etmesem unutulupgidecek yazık ya 1 seneden fazladır hemen hemen aynı yerdeyim ailemden çok onları görüyorum ama onların yaptığına bak neyse değerlerimi okuyorum ve neden umutsuz olduğumu görün diye fsh 77.73 e2 10.8 diğer değerlerde o kadar iyi değil ve dr um beni aramıyor ve ona ulaşamıyorum bile tlf larına cvp dahi vermiyor:sinifsinif: benim için bitti artık ama sizleri okuyunca moralim daha iyi:teselli:
he he bence sizden dr.olur olmas sizin yaniza gelcem siz cilginla yumurlami takip edersiniz?
kuzecim, bi yolu vardır.. bildiğim kadarıyla fsh düşürülebiliyor.. dur hemen ümitsizliğe kapılma nolur.. drla konuşunca haber ver bize de olur mu..teşekkür ederim arkadaşım ben sonuçlarımı hastaneden istedim msn adresime göndertdim ama benim adi dr. iki gündür beni aramadı ve hastanedekilere hasta bir insan bu kadar bekletilir mi 2 gündür sonuç bekliyorum arayacam diyorsunuz ne arayan var ne soran kendim takip etmesem unutulupgidecek yazık ya 1 seneden fazladır hemen hemen aynı yerdeyim ailemden çok onları görüyorum ama onların yaptığına bak neyse değerlerimi okuyorum ve neden umutsuz olduğumu görün diye fsh 77.73 e2 10.8 diğer değerlerde o kadar iyi değil ve dr um beni aramıyor ve ona ulaşamıyorum bile tlf larına cvp dahi vermiyor:sinifsinif: benim için bitti artık ama sizleri okuyunca moralim daha iyi:teselli:
kıslar ben yüksek müsadelerinizle yatsam.
yabadabadu canım klomenin bir işe yaradığını gösterdin valla..maşşallhh..sonuna kadar güzel gitsin hersey..
bana da dua edin olur mu? ikinci yarıya başlıyoruz yarın kısmetse..
öpüyorum herkesi
gel valla ben görürüm.. zaten biz zerdalla ultrason aleti alacaktık eve az daha zerdala gerek kalmadı ben alırı olmazsa sizin yumurtalara bakarım barim -tatlicadiarzu-
kıslar ben yüksek müsadelerinizle yatsam.
yabadabadu canım klomenin bir işe yaradığını gösterdin valla..maşşallhh..sonuna kadar güzel gitsin hersey..
bana da dua edin olur mu? ikinci yarıya başlıyoruz yarın kısmetse..
öpüyorum herkesi
kuzecim, bi yolu vardır.. bildiğim kadarıyla fsh düşürülebiliyor.. dur hemen ümitsizliğe kapılma nolur.. drla konuşunca haber ver bize de olur mu..
kıslar benim koca dellenmeden gazozunu verim, saati geldi malum.. :)
,
iyi geceler hepinizee :)
çılgınımmmmmm annadın sen onu, kalbimiz senleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?