30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

ayyyy diloşşş çok güldüm :roflol: :roflol: kıss yaşlılıktanmı görmemiş yazıııkkk.... kadınlar sapık demek ne komik anlatmışın yaaa :roflol:

beni de eklermisiniz beklenmeyen adet dönemine, 6 ağustos :)

sonunda konuşmuş oooh beee sırnaşık şey

hg günü ne, ilk kez duyuyorum canım, ne testi yapacaktım? Ben yeniyim burda çömezim biraz aydınlatırsanız sevinirim :)

ya ya bi ben deelmişim hg yi anlamayan :)

hg hoşgeldinin kısaltması kaderiya :)

tembel hatunların çıkarmışlar bunu :roflol: ben de anlayana kadar epey cebelleştim iç sesimle :))

Sen bir sonrakini yazıyorsun anladım biraz geç oldu ama:) O zaman 3 eylül yazmalıyız. şu an clomid kullanıyorum dün başladım, bakalım iğne de yapılacak inş.. olur bu ay 4. ay olacak

teşekkür ederim arkadaşım ben sonuçlarımı hastaneden istedim msn adresime göndertdim ama benim adi dr. iki gündür beni aramadı ve hastanedekilere hasta bir insan bu kadar bekletilir mi 2 gündür sonuç bekliyorum arayacam diyorsunuz ne arayan var ne soran kendim takip etmesem unutulupgidecek yazık ya 1 seneden fazladır hemen hemen aynı yerdeyim ailemden çok onları görüyorum ama onların yaptığına bak neyse değerlerimi okuyorum ve neden umutsuz olduğumu görün diye fsh 77.73 e2 10.8 diğer değerlerde o kadar iyi değil ve dr um beni aramıyor ve ona ulaşamıyorum bile tlf larına cvp dahi vermiyor:sinifsinif: benim için bitti artık ama sizleri okuyunca moralim daha iyi:teselli:

he he bence sizden dr.olur olmas sizin yaniza gelcem siz cilginla yumurlami takip edersiniz?

tembel hatunların çıkarmışlar bunu :roflol: ben de anlayana kadar epey cebelleştim iç sesimle :))

Ayyyyy hg.... günün geçmiş yazınca birlikte algıladım ben onları 'hg günü' hehe :))
Hb.. arkadaşlar (hoşbulduk) :))

hg günü ne, ilk kez duyuyorum canım, ne testi yapacaktım? Ben yeniyim burda çömezim biraz aydınlatırsanız sevinirim :)
hoşgeldin demek istedim hg ile canım :)

:)))))))))))))) yalnız diilsin tentoş
Sen bir sonrakini yazıyorsun anladım biraz geç oldu ama:) O zaman 3 eylül yazmalıyız. şu an clomid kullanıyorum dün başladım, bakalım iğne de yapılacak inş.. olur bu ay 4. ay olacak
3 eylül ok :)

kaderiya hosgeldin canım..
dur bakalım kuze..canım dur hemen.bu kacıncı gün tahlilleri..

dillaraaa biz mi yapıcaz yumurta takibini..he he gel gel ben dürterim senii.
suyumu içtim bitti.

kuze üzülme benimde 76 diydi ama umut var bak asilma yapiyorum ok positiv düsün

he he bence sizden dr.olur olmas sizin yaniza gelcem siz cilginla yumurlami takip edersiniz?

gel valla ben görürüm.. zaten biz zerdalla ultrason aleti alacaktık eve az daha zerdala gerek kalmadı ben alırı olmazsa sizin yumurtalara bakarım barim -tatlicadiarzu-

kıslar ben yüksek müsadelerinizle yatsam.
yabadabadu canım klomenin bir işe yaradığını gösterdin valla..maşşallhh..sonuna kadar güzel gitsin hersey..
bana da dua edin olur mu? ikinci yarıya başlıyoruz yarın kısmetse..
öpüyorum herkesi

kuzecim, bi yolu vardır.. bildiğim kadarıyla fsh düşürülebiliyor.. dur hemen ümitsizliğe kapılma nolur.. drla konuşunca haber ver bize de olur mu..

kıslar benim koca dellenmeden gazozunu verim, saati geldi malum.. :)
,
iyi geceler hepinizee :)

çılgınımmmmmm annadın sen onu, kalbimiz senleeee

iyi geceler bitanem.. tatlı rüyalar rüyanda hem beni hem bebişini gör boshayallersmile bayanssulusmile sırnaşık şey sabah 10 da alacaklar doğru dimi.

ii geceler kızlar
ben de kacar

çılgın dualarım sennen allah yolunu açık etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…