30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hayırlı ramazanlar herkese günaydın arkadaşlar...

ben özel hastanede test yaptırdığımda sonuçları mail adresime de göndermelerini istiyorum. böylece dr un beni aramasına gerek kalmıyor. bilginiz olsun belki test yaptırdığınız yerde böyle bir hizmet vardır.

zerdal hiç belirti olmadı mı sende?? hani erken belirtiler??

canım hiç belirtim olmadı, ama kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var, göğüslerimde hiçbişey yok, aradada sol kassığımda batmalar oluyordu o kadar. Sakın belirti aramayın, ben regli olduğum günler daha çok belirti yaşıyordum. tentocum, benim doktorun boluya tayini çıkmış, devlet hastanesinden sıra alsan ultrasyon, 15 gün sonraya veririler. özle hastaneden sıra 2 ay önceden aldım, 27 ağustosta, inşallah bişey olmaz, kanma falan gelmez. Dün doktorun başı o kadar kalabalık ki, elevit yazdı gönderdi. Beyin ve sinir gelişimi için önemli dedi, elevit kullanmaya başladım.Oruç tutamazsın dedi.

Küçük yerde yaşayıncada sıkıntılı böyle, doktorlar para göz, sağlık ocağı iyi dün beslenme şeklini falan anlattılar, katkı maddeli yiyeceklerden uzak durun dedi hemşire, süt ürünleri bol kullanacağım. Dün eşimle pide yemeğe gittik kutladık yani, kassıklarım ağrıyor biraz, yavaş oturup kalkıyorum, ani kalkarsam batmalar çok oluyor, karın ağrılarım sanki regli olacak gibi.

alahala nasıl yermiş orası öyle ya?? özeli de devleti de aylar sonrasına sıra verio..

içini ferah tu bişi olmıcakkk.. :) gel adını ramazan koyalım :)) şaban da olur bak.. şaban ayı içinde oldu :)))

:)))))))))))))))))))) bakın nelermiş formüller :roflol: yanlış yapıyormuşuz öğrenelim barim :roflol:
canım 27 yi 17 mi yapmışım ben.. Allah söyletmiiş seni arayıp derler bakarsın erkene aldık 17 sinde gelin diye heee

canım çoook sevindim iyi olmana... duyguların geçiş yaptığı unutulmaz bir gece oldu senin için.. neyse sonu iyi ya... Allahım başka acı keder vermesin bununla geçmiş olsun canım benim... annelik duygusuuu...o duyguyu bizede yaşatsın Allahım sezoşum...

hımmm..... şimdilik sorun yok tento inadına akşam ev makarnası yapmıştık ya taze ondan pişirdik aman Allahım nasıl tuzlu olmuş ama yedim lezzetliydi dedim bugün artık yanmaya başlarsam ölüm hastalarına dudaklarına pamuk sürüyorlar ya öyle yaparım dedim yanıma bir parça pamuk susadıkça değdireyim dudağıma :)))))))))) sen uyumaya çalış hazır evdeyken...

pide canavarı seni :))) kolla kendini..

Kızlar avatara koydum, albümde yaptım bakın bakalım, allah sizede nasip etsin. Eşimin tanıdıkları varmış, vatan hastanesinde eğer acil bi durum olursa torpril yaptırıp öne alacağız randevuyu, gerçi çok acil bişey olursa, kadın doğumun aciline giderim, orda bakarlar, şimdi tam 5 haftalık.

tento şabanın son günü ama.. ramazanın başı sayılır.. erkeke olursa şaban ramazan :)) kız olursa arife olsun ramazan arifesinde ya :roflol: ne dersin zerdal... beğendünmüüüü sırnaşık şey
kıss oburiye sen yiye yiye getirdin bu çocuğu ya tosuncuk gibi olmasın bu velet hımmm pideli pastalı baklavalı karışımlardan boool aldın... :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

valla kızlar benim hiç aklıma gelmemişti bu isimler, hani böyle düşünmek, kandile gelse düşünürdümde, zatten o isimler yakın tanıdıklarda var olmaz, ama düşüneceğiz bakalım. ne olur. Erkekta ufuk düşünüyorum.

yaa nasıl 5 haftalık oluyor... bilmiyorumkismile şimdi yumurtlamadan bu yana değilmi oluşumu nasıl hesaplıyorlar taaa adetten sonraki zamandanmı???

zerdal ismimi jakobs yaptın ya hala canın kahve mi istiyor ne? o zaman ben bu Ay halılardN Bşliyim geçen hafta koltukları sildim bi işe yaramadı bilmiyorumkismile

geshenk, tentoş sanırım hamilelikten olsa gerek hep midem boş gibi kendimi hep aç hissediyorum. Geshenk ateş tabloma baktınmı. Bide biz 2 hafta tatile çıkmıştık, eşimlede birarada değildik, o ayki çalışmalar iyi geçmişti, belki iyi gelmiş olabilir. Bide lovelinin tasviyesi arısütü, bal,polen kulanmıştım, karanfil gevelemiştim ağzımda onlarda etkili olabilir. Çok şey kullandım biliyorsunuz.

yaa nasıl 5 haftalık oluyor... bilmiyorumkismile şimdi yumurtlamadan bu yana değilmi oluşumu nasıl hesaplıyorlar taaa adetten sonraki zamandanmı???
adet başlangıçından alınıyor, nereye gitsen en son gördüğün regli tarihini soruyorlar, onu hiç unutmuyacaksın.
zerdal ismimi jakobs yaptın ya hala canın kahve mi istiyor ne? o zaman ben bu Ay halılardN Bşliyim geçen hafta koltukları sildim bi işe yaramadı bilmiyorumkismile
ya sana jale mi desek, senin nikin hep kahveyi çağrıştırıyor, bende yakşaşık 1 yıldır kahve içmiyorum. iyi olur canım ısmarla.
adte baçşalgıcı sayılıo ya ondan herhal :)
zerdal seni yaş kaçtı tam

ben 29 buçuk yaşındayım. kasımda 30 olacam. 2 yıllık evilyim, 1 yıldır bebiş için uğraşıyorum. 1 yılın sonunda hamiş kaldım, 4 aydır bitkisel malzemeler uyguluyorum kendime, tam 27 ağustosta eşimle beraber doktora gidecektik, aşılama, ilaç ne gerekiyorsa yapacaktık, kısmet bu ay geldi.

yok güzelim.. biz senin gebe olmadan önceki hallerini de biliyroz.. iftira atma yavrucaga kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hmm yani 30 un içindesin..senin de oglun olcek :)

yok güzelim.. biz senin gebe olmadan önceki hallerini de biliyroz.. iftira atma yavrucaga kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol: hemende yavrucak tarafına geçtiniz. tentoş, o ilk yorum yaptığınız resmi, çok sonra çektim idrar kurumuş olabilir, diğerlerini hemen çekmiştim, yavaş yavaş belirdi, en sonda netleşti, idrarım bana aynı gibi geliyor, ama bilmiyorum değiştimi değişmedimi.

bende karanfili bitki çayıma koyuyordum ağzımda geveliyordum ama rahimde hareketlenmeye neden olabileceğini okuduktan sonra kullanmadım erken düşüğe sebep verebilir diye. google a bitkilerin yan etkileri yazın orada çıkıyo hamileyken hangi bitkilerin kullanılamayacağı.

o zaman ben kahveci başı olaak herkese benden kahve niyetli olanlar akşama sizede ısmarlıyorum

hmm yani 30 un içindesin..senin de oglun olcek :)

sorma ya, dün ben hastanedeyken iş arkdaşlarım yaşımı araştırmışlar, çin takvimine bakmışler, güldüm baya, çin takvimindede erkek gözüküyor. ama ben sağlıklı olsunda neyim olursa olsun,şimdide kalb atışları için heycan sardı, şu 3 ayı bi devirseydim diyorum, 3 ay çok önemliymiş ya. hayırlısı bakalım. eşimle konuştuk yemekte, bana hiç belli etmezdi, rahat gibi dururdu, malum içinde ne fırtınalar kopuyormuş, çok korkmuş kendinden bi sorunum çıkacak diye, bende herşey allahtan olabilir dedim, sen benim koca bebeğimsin napalım olmazsa olmazdı dedim.

canım karanfil hamile kalmayı kolaylaştırıyor, doğumada yardımcı oluyor rahat doğum yapmayı sağlıyor diye duymuştum. Ama zaten ben bitkileri yumurtlama gününe kadar kullanıyorum. yani kontrollü kullanıyorum, bi hayıtı 3 ay ara vermeden kullandım, ama 4 ayımda hayıt içmemiştim, bu ay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…