zerdal hiç belirti olmadı mı sende?? hani erken belirtiler??
canım hiç belirtim olmadı, ama kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var, göğüslerimde hiçbişey yok, aradada sol kassığımda batmalar oluyordu o kadar. Sakın belirti aramayın, ben regli olduğum günler daha çok belirti yaşıyordum. tentocum, benim doktorun boluya tayini çıkmış, devlet hastanesinden sıra alsan ultrasyon, 15 gün sonraya veririler. özle hastaneden sıra 2 ay önceden aldım, 27 ağustosta, inşallah bişey olmaz, kanma falan gelmez. Dün doktorun başı o kadar kalabalık ki, elevit yazdı gönderdi. Beyin ve sinir gelişimi için önemli dedi, elevit kullanmaya başladım.Oruç tutamazsın dedi.
Kızlar beni teprik eden herkese teşekkür ederim, hepsini alıntı yapmıştım göndermedi, grafik fazla diye bende düz yazayım dedim.
Öncelikle sezenciğim geçmiş olsun, çok üzüldüm, ama ege iyi kalp atışlarını duymyşsunuz sevindim. Allahım korusun sizi.
Çılgınım dualarım bugün seninle.
Geshenkim canım, benim randevu keşke 17 si olsa, 27 ağustos. O zamana kadar bekliyeceğim. pzarteside kansızlığıma falan bakacaklar, sağlık ocağında.
Aylin 14 nisan görünüyor benim doğum tarihi. Canım ben düzensiz oluyorum ya o yüzen geç tarih vermiştim, oruça gireceğiz diye erken test yaptım. 8 temmuzda regli olmuştum, oda çıktı, çok güzel.
Jakops sana kolay bi isim bulalım, evet bu ay o kadar temizlik yaptım ki, nasıl oldu kısmet işte.
Kızlar hamile kalmanın formulu, hakı yıkamak, silmek, duvar silmek, kovalarla su taşımak, pencere silmek, balkon yıkamak, yer silmek, dahada evin halılarını sermedik, sildikte, bu ay baya iş yapmıştım, bide eve pvc kapı pencere yaptırmak:roflol:
günaydın arkadaşlarım;
çok şükür iyiyim.akşam Egem hiç kımıldamadı sonra yattım konuştum bol bol ne olur annecim bi tekmele bi ses ver dedim başladı vurmaya ben de ağlamaya..Allahım öyle bir duygu ki annelik sen diye bişey yok varsa yoksa o..hem ağladım hem güldüm..çok şükür kanama falan olmadı bugün akşam da gidelim de doktora bir baksın bir daha da ALLAHIM korusun herkesi böyle insanlardan..
hepinize teşekkür ederim inanın hepinizi yanımda hissettim..
:) hem agladım hem güldüm.. oguluşunu sana bağıilıcak allah.. içini ferah tut.. çokkkk geçmiş olsun ..
zerdalım hoşgeldinn.. daha erken gidemez misin ki doktora??
geshenk ben de çok su içerim.. napcam bilmiorum allah versin kolaylıgını.. guya sahurdan sonra geç yattım.. hani uyuyam gündüz deyü.. ama ı ıh.. uykuyla aaram yok benimtekrar denicem uymayı :))
Küçük yerde yaşayıncada sıkıntılı böyle, doktorlar para göz, sağlık ocağı iyi dün beslenme şeklini falan anlattılar, katkı maddeli yiyeceklerden uzak durun dedi hemşire, süt ürünleri bol kullanacağım. Dün eşimle pide yemeğe gittik kutladık yani, kassıklarım ağrıyor biraz, yavaş oturup kalkıyorum, ani kalkarsam batmalar çok oluyor, karın ağrılarım sanki regli olacak gibi.
alahala nasıl yermiş orası öyle ya?? özeli de devleti de aylar sonrasına sıra verio..
içini ferah tu bişi olmıcakkk.. :) gel adını ramazan koyalım :)) şaban da olur bak.. şaban ayı içinde oldu :)))
Kızlar avatara koydum, albümde yaptım bakın bakalım, allah sizede nasip etsin. Eşimin tanıdıkları varmış, vatan hastanesinde eğer acil bi durum olursa torpril yaptırıp öne alacağız randevuyu, gerçi çok acil bişey olursa, kadın doğumun aciline giderim, orda bakarlar, şimdi tam 5 haftalık.
yaa nasıl 5 haftalık oluyor... bilmiyorumkismile şimdi yumurtlamadan bu yana değilmi oluşumu nasıl hesaplıyorlar taaa adetten sonraki zamandanmı???
adet başlangıçından alınıyor, nereye gitsen en son gördüğün regli tarihini soruyorlar, onu hiç unutmuyacaksın.yaa nasıl 5 haftalık oluyor... bilmiyorumkismile şimdi yumurtlamadan bu yana değilmi oluşumu nasıl hesaplıyorlar taaa adetten sonraki zamandanmı???
ya sana jale mi desek, senin nikin hep kahveyi çağrıştırıyor, bende yakşaşık 1 yıldır kahve içmiyorum. iyi olur canım ısmarla.zerdal ismimi jakobs yaptın ya hala canın kahve mi istiyor ne? o zaman ben bu Ay halılardN Bşliyim geçen hafta koltukları sildim bi işe yaramadı bilmiyorumkismile
adte baçşalgıcı sayılıo ya ondan herhal :)
zerdal seni yaş kaçtı tam
geshenk, tentoş sanırım hamilelikten olsa gerek hep midem boş gibi kendimi hep aç hissediyorum. Geshenk ateş tabloma baktınmı. Bide biz 2 hafta tatile çıkmıştık, eşimlede birarada değildik, o ayki çalışmalar iyi geçmişti, belki iyi gelmiş olabilir. Bide lovelinin tasviyesi arısütü, bal,polen kulanmıştım, karanfil gevelemiştim ağzımda onlarda etkili olabilir. Çok şey kullandım biliyorsunuz.
adet başlangıçından alınıyor, nereye gitsen en son gördüğün regli tarihini soruyorlar, onu hiç unutmuyacaksın.
ya sana jale mi desek, senin nikin hep kahveyi çağrıştırıyor, bende yakşaşık 1 yıldır kahve içmiyorum. iyi olur canım ısmarla.
ben 29 buçuk yaşındayım. kasımda 30 olacam. 2 yıllık evilyim, 1 yıldır bebiş için uğraşıyorum. 1 yılın sonunda hamiş kaldım, 4 aydır bitkisel malzemeler uyguluyorum kendime, tam 27 ağustosta eşimle beraber doktora gidecektik, aşılama, ilaç ne gerekiyorsa yapacaktık, kısmet bu ay geldi.
yok güzelim.. biz senin gebe olmadan önceki hallerini de biliyroz.. iftira atma yavrucaga kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hmm yani 30 un içindesin..senin de oglun olcek :)
bende karanfili bitki çayıma koyuyordum ağzımda geveliyordum ama rahimde hareketlenmeye neden olabileceğini okuduktan sonra kullanmadım erken düşüğe sebep verebilir diye. google a bitkilerin yan etkileri yazın orada çıkıyo hamileyken hangi bitkilerin kullanılamayacağı.
o zaman ben kahveci başı olaak herkese benden kahve niyetli olanlar akşama sizede ısmarlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?