30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Geçmiş olsun canım ya.Allah korumuş .Manyak gibi kullanıyolar arabayı sanki biyere yetişecekler...

şaka takılıyoruz zaten olurmu hiç illa o zaman diye kurban bayramında doğsa kurban mı olacak.. gerçi bizim iş yerinde vardı bir kurban bey doğudan gelmiş aslen oralı yani valla adam mahkeme kararıyla değiştirdi adını fahrettin yaptı.. işte aileler ilerisini düşünmeden takıyorlar bu isimleri...

yok güzelim.. biz senin gebe olmadan önceki hallerini de biliyroz.. iftira atma yavrucaga kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

deme delikafadulden :icecream: :içelim: cokacimcoook :icecream: cokacimcoook cokacimcoook :icecream: :icecream: :içelim:

hmm yani 30 un içindesin..senin de oglun olcek :)

nasıl anladın kısss.. aaaaaaaaaaaa bak tentoyaaaa

ayyy canım benim yaaa. ne kadar romantiksiniz zerdoş boshayallersmile

şu test fotoğrafını Allahım bizlerede görmeyi nasip etsin inşallah..

ayyy canım benim yaaa. ne kadar romantiksiniz zerdoş boshayallersmile

şu test fotoğrafını Allahım bizlerede görmeyi nasip etsin inşallah..

amin canım inşallah, zaten duacınızım biliyorsun.:Saruboceq::Saruboceq: ya kızlar elimi kolumu nereye koyacam bilemedim, nasıl yatacam bilemedim, bu garip hissediyorum kendimi, emanet duruyormuşu gibi.

:roflol::roflol::roflol: biliyom hayatım ama doğru düşünmüşsünüz, bende çılgınınkine berat ismini koymuştum, o gün karar almıştı ya tüpü, yanlış hatırlamıyorsam. Burdakilerde kayınbabanın isminimi koyacan dediler, yok dedim ya, hangi devirdeyiz, kayınbabamın ismi güzel ama, ben istemiyorum, dede ismin toruna koymayı.

Geçmiş olsun canım ya.Allah korumuş .Manyak gibi kullanıyolar arabayı sanki biyere yetişecekler...

geçmiş olsun sezencim trafikte sen dikkat etsen karşındaki dikkat etmiyo Allah korumuş. fırından ekmek falan alıp dağıtırlar böyle durumlarda. sende bol bol yatıp dinlenmeye çalış.

pek sessiz bugün burası bu saat oldu hareket yok.. dün ve dün gece nasıl kalabalıktık dolduk taştık.. nerede bugün bu millet ramazan mı çarptı ilk günden nedir.. çılgınım yumurtalarını aldırmıştır şimdi... :))) canım nasıl oldu acaba.. aylin gitti gelmez uçtu konmaz... kardelen hiiç yok iki gündür loveli hala haberi alamadı.. önemli bişi olmamasını diliyorum merak ediyorum onu...

ligftlife
kuze
kaderiye
elife
speedy gonzales sen nerelerdesin??
diloş akşamcı
unuttuğum varsa affola başka varmı kızlar????

NERDESİNİİİİİZZZ

geshenk loveliyi bende merak ediyorum, kardelende yok, canım, ben şimdi yemeğe gidiyorum, hadi görüşürüz.

leyla kızmasın bak leyla senide soruyom nerdesin hatun, oruç mu çarptı.

Çılgını bende merak ediyorum, haber alırsan yaz bana, aylinim canım barıştık gel hadi canım, bak aklında oluncada oluyormuş, canlı örneği benim. yani bebek fikri hiçbir zaman aklımdan çıkmadı, rabbim ol deyince oluyor.

divinity

ani

Blackberry

bbaran beyza nereye kayboldu onuda merak ediyorum ben... ne zamandır yokkk

librarian

edut

lizbeth80 geçenlerde bir ceee dedi okula gidecekti devam edecekti galiba..

belenay girmeyeceğim artık demişti.. memleketine gidecekti.. iş konusu

exporter

kahvelokum epeydir yokkkkk....

kızlar bu arkadşalardan haberi olanlar varmı nerede bu kızlar?????? uzun süredir girmeyenler bunlar........ LaBianca yı sormuyorum defalarca girdiğini gördüm o kadar yazdım özelinede burayada bir merhaba bile demeden gitti.. yazmak istemiyor bende saygı duyuyorum....

elfida gececi ...yakın tarihte vardı diye sormuyorum elfidacım...

kızlar arada bir kendinizden bahsedin bir iki kelime bilgi verin bari.... bakın meraklanıyoss yerimseniben

merhabalar.
nasılsınız bugün
bugünde varmı müjdeli haberler
dünden bugüne ne kadar çok yazılmış maşallah size
hızınıza yetişmek ne mümkün :)
ben geldiğimde pek sakin oluyor buralar ben yokken dolup taşmış demek çok fazla ve farklı isimler görüyorum katılım çok yani. KK. nın en keyifli topiği bence burası.

merhaba elife hoşgeldin, ben genel olrak burdayım ama karşılaşamıyoz. ayıptır söylemesi en keyifli topik bizim topiğimiz, gırgır şamata muhabbet ne ararsan var, hiç canın sıkılmaz.

leylaa sinici de ben alınganlık yapem mi gıı hı yapem mii? geshenkle işin bitii kaçıon tabe.. bizi sallayan yoksempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2
Yok tentoşum eşim geleceği için çıktım yoksa sizlerden ayrılabilirmiyim hiç...sempatiksalakcinni

iyi geceler hayırlı sahurlar leyloşşşş

kıs yakında ibik falan çıkacak hepimizdeeee
saol aylinim...msjını göremeden çıkmışım ama şimdi yazıyorum..

bugün keseyi gördük haftaya kalp atışı dedi dr çok korkuyorum birde sıcaklar çıldırmak üzereyim
hg aramıza canım..bebişin hayırlı olsun..darısı başımıza inşallah..yerimseniben

zerdalcım canım bende senin yolundan gidecem inşallah...mutlu sona ulaşırız...:dance:

sahi leyla da yok bugün yine.... leylaaa.. düriyeeeeeee nerdesin huuuuuuuu...
geldim hayrişim geldim...ya bugün çok yoğunum valla şimdi cevap yazmaya zamanım oldu..işler yoğun...boshayallersmile biliyorsunuz bakanlığı ben kurtarcemmm :çok üzgünüm:

çiçeği burnunda anne adayına hiç kızabilirmiyim tatlı zerdalim benim...hepinizin beni hatırlayıp sorduğunu biliyorum...arada tutuyor işte alınganlığım...:kedi:

selam kızlar. regl olmuşum ben..bilmiyorumkismile regl olduguma üzülmedim de adtlerim bi şaştı bi kaç aydır.. ona canım sıkılıo. niçün olabilir ki?

beklemeden gedi meret..

doktora gidem diorum bu işten sebep

çılgın naptı acaba? aklım da onda..

zerdali ne güzel çizmişsin.. yemek iş yemek iş yemek iş := ama şunu unuttun:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…