kızlar çok moralim bozuk
akşam işten çıktım yavaş yavaş sakin sakin gidiyorum sanayi yollarında hızım 40 falan çünkü çukurlar var diye yavaşım birden arkadan kargo arabası deli gibi bir çarptı bana öyle bir sürüklendim ki..arabada bir bayan çalışan arkadaş vardı o da şok oldu..bana çarpan arabanın hızı kimbilir kaçtı görgü tanıkları bana acımış..ben şoka girdim çıkamadım arabadan o şiddetle heryerimi vurmuşum hemen eşim geldi doktora gittik acil çok şükür kalp atışları normaldi ama 24 saat içinde olur ne olursa dedi dr kanama olursa haber ver dedi yarın tekrar gideceğiz ne olur dua edin her yerim ağrıyor ve sinirlerim çok bozuk..
valla kızlar benim hiç aklıma gelmemişti bu isimler, hani böyle düşünmek, kandile gelse düşünürdümde, zatten o isimler yakın tanıdıklarda var olmaz, ama düşüneceğiz bakalım. ne olur. Erkekta ufuk düşünüyorum.
yok güzelim.. biz senin gebe olmadan önceki hallerini de biliyroz.. iftira atma yavrucaga kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hmm yani 30 un içindesin..senin de oglun olcek :)
sorma ya, dün ben hastanedeyken iş arkdaşlarım yaşımı araştırmışlar, çin takvimine bakmışler, güldüm baya, çin takvimindede erkek gözüküyor. ama ben sağlıklı olsunda neyim olursa olsun,şimdide kalb atışları için heycan sardı, şu 3 ayı bi devirseydim diyorum, 3 ay çok önemliymiş ya. hayırlısı bakalım. eşimle konuştuk yemekte, bana hiç belli etmezdi, rahat gibi dururdu, malum içinde ne fırtınalar kopuyormuş, çok korkmuş kendinden bi sorunum çıkacak diye, bende herşey allahtan olabilir dedim, sen benim koca bebeğimsin napalım olmazsa olmazdı dedim.
ayyy canım benim yaaa. ne kadar romantiksiniz zerdoş boshayallersmile
şu test fotoğrafını Allahım bizlerede görmeyi nasip etsin inşallah..
şaka takılıyoruz zaten olurmu hiç illa o zaman diye kurban bayramında doğsa kurban mı olacak.. gerçi bizim iş yerinde vardı bir kurban bey doğudan gelmiş aslen oralı yani valla adam mahkeme kararıyla değiştirdi adını fahrettin yaptı.. işte aileler ilerisini düşünmeden takıyorlar bu isimleri...
Geçmiş olsun canım ya.Allah korumuş .Manyak gibi kullanıyolar arabayı sanki biyere yetişecekler...
merhabalar.
nasılsınız bugün
bugünde varmı müjdeli haberler
dünden bugüne ne kadar çok yazılmış maşallah size
hızınıza yetişmek ne mümkün :)
ben geldiğimde pek sakin oluyor buralar ben yokken dolup taşmış demek çok fazla ve farklı isimler görüyorum katılım çok yani. KK. nın en keyifli topiği bence burası.
Yok tentoşum eşim geleceği için çıktım yoksa sizlerden ayrılabilirmiyim hiç...sempatiksalakcinnileylaa sinici de ben alınganlık yapem mi gıı hı yapem mii? geshenkle işin bitii kaçıon tabe.. bizi sallayan yoksempatiksalakcinnisempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2
saol aylinim...msjını göremeden çıkmışım ama şimdi yazıyorum..iyi geceler hayırlı sahurlar leyloşşşş
kıs yakında ibik falan çıkacak hepimizdeeee
hg aramıza canım..bebişin hayırlı olsun..darısı başımıza inşallah..yerimsenibenbugün keseyi gördük haftaya kalp atışı dedi dr çok korkuyorum birde sıcaklar çıldırmak üzereyim
zerdalcım canım bende senin yolundan gidecem inşallah...mutlu sona ulaşırız...:dance:kızlar hepinize günaydın, akşam ne kadar çok konuşmuşsunuz, nerden alıntı yapacağımı bilemedim, şimdi avatara koydum çift çizgiyi, şimdi bide aşama aşama albüm yapayım, yavaş yavaş kızarmaya başladı. çılgın kız valla atamadım duruyor evde benim çift çizgili test, sabah yapayım mı yapayayım mı diye düşünürken oruç geliyor yapayım dedim, yoksa 15 inden önce düşünmüyordum, iyiki yapmışsım. hamileymişimde haberim yokmuş, başkan geçmiş olsun neyin var kızım dedi, bende iyiyim bişeyim yok dedim, oruçtan mı kaçıyon dedi, bende yok başkanım bazı sebeblerden dolayı tutamıyacam dedim.
geldim hayrişim geldim...ya bugün çok yoğunum valla şimdi cevap yazmaya zamanım oldu..işler yoğun...boshayallersmile biliyorsunuz bakanlığı ben kurtarcemmm :çok üzgünüm:sahi leyla da yok bugün yine.... leylaaa.. düriyeeeeeee nerdesin huuuuuuuu...
çiçeği burnunda anne adayına hiç kızabilirmiyim tatlı zerdalim benim...hepinizin beni hatırlayıp sorduğunu biliyorum...arada tutuyor işte alınganlığım...:kedi:geshenk loveliyi bende merak ediyorum, kardelende yok, canım, ben şimdi yemeğe gidiyorum, hadi görüşürüz.
leyla kızmasın bak leyla senide soruyom nerdesin hatun, oruç mu çarptı.
Çılgını bende merak ediyorum, haber alırsan yaz bana, aylinim canım barıştık gel hadi canım, bak aklında oluncada oluyormuş, canlı örneği benim. yani bebek fikri hiçbir zaman aklımdan çıkmadı, rabbim ol deyince oluyor.
merhabalar.
nasılsınız bugün
bugünde varmı müjdeli haberler
dünden bugüne ne kadar çok yazılmış maşallah size
hızınıza yetişmek ne mümkün :)
ben geldiğimde pek sakin oluyor buralar ben yokken dolup taşmış demek çok fazla ve farklı isimler görüyorum katılım çok yani. KK. nın en keyifli topiği bence burası.[/QUOTE
inşallah her geçen gün müjdeli haberler gelir hepimizden...zamanımızı bekliyoruz canım..keyifli topiğizdir :kedi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
geçmişten anca çıkıp cevap yazabildim...hepinize hayırlı ramazanlar cancağızlarım...opuyorumnanaktan
şaka takılıyoruz zaten olurmu hiç illa o zaman diye kurban bayramında doğsa kurban mı olacak.. gerçi bizim iş yerinde vardı bir kurban bey doğudan gelmiş aslen oralı yani valla adam mahkeme kararıyla değiştirdi adını fahrettin yaptı.. işte aileler ilerisini düşünmeden takıyorlar bu isimleri...
deme delikafadulden :icecream: :içelim: cokacimcoook:icecream: cokacimcoook cokacimcoook :icecream: :icecream: :içelim:
nasıl anladın kısss.. aaaaaaaaaaaa bak tentoyaaaa
ben geldimmm..tentom nasıl yani cok mu geliyorr
ben geldimmm..tentom nasıl yani cok mu geliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?