selam kızlar. regl olmuşum ben..bilmiyorumkismile regl olduguma üzülmedim de adtlerim bi şaştı bi kaç aydır.. ona canım sıkılıo. niçün olabilir ki?
beklemeden gedi meret..
doktora gidem diorum bu işten sebep
hayırlısı be tentoşum, 30 günle 40 arasında oluyorsan sorun yok demek, bende de düzensizlik vardı.selam kızlar. regl olmuşum ben..bilmiyorumkismile regl olduguma üzülmedim de adtlerim bi şaştı bi kaç aydır.. ona canım sıkılıo. niçün olabilir ki?
beklemeden gedi meret..
doktora gidem diorum bu işten sebep
nerdesin çılgınım ya görüşemedik.ben geldimmm..tentom nasıl yani cok mu geliyorr
çılgınım benden önce gelmiş..
taze gevrek hamişimiz zerdal hanımlar yoklar... bişilermi atıştırıyor acaba öğlende yemeye gitmişi ya bi daha gelmemiş galiba...
tentooooo bis gene telde konuştuk çılgınlaaa naniknanik
çılgın naptı acaba? aklım da onda..
zerdali ne güzel çizmişsin.. yemek iş yemek iş yemek iş := ama şunu unuttun:CüvCüv:
iyiyim canlarımm..geshenkim aradı merak ettii yaa..mutlu etti gene beni:)
sersem gibiydim bir de mide bulantım vardı ama azaldı şimdi iyiyim şükür..
başka bişiim yok..
yumurtalar konmuş sepete ama detay bilgim yok..merak ediyorum kendilerinii
canım çokmu erken geldi.. sen son günlerde çok sıkıntılıydın onunla ilgili olabilirmi.... teyzene üzüldün eşinle gerildin etkilenebiliyor bu hormonlar benim öyle sıkıntılı bir zamanım olmuştu aynı ay içinde mutlaka 2 kre oluyordum ve normal kanama şeklinde ara kanama yani... 3 ay bu böyle sürmüştü.. bana hap şeklinde progestan vermişti kadın doğumcu bir bayan doktor onunla düzeldi.... ama çok üzülüyordum halsizde kalıyor vücut.. inan bana üzüntü denen şey feci oynatıyor dengeleri helede kadınsan :1no2:
burakilerde uğraşıyorlar benle, hiç sesin çıkmıyor diyorlar.olmuş dime :roflol: cokacimcoook:icecream: cokacimcoook :icecream: :içelim:
zerdalım tatlı hamişim nasılsın??
napayım accık geç aldılar da..bir de tuttular orada..ancak geldim midem bulanıyordu uzandım..şimdi iyiyim bir gireyim bakayım dedim size
kıslar accık uyucam ben..sonra girerim gene..
mucukksss
mucukksss
ehehe. tel kuşları sizi..
geçmiş olsun çılgınım. dualarımız seninle..ne zaman dateylı bilgi alcan.. ne zaman amriyo olcak??
ay bilmiyorum ya canım sıkıldı.. hayıt mayıt içtim o bozr mı düzeni acaba?? saçma salak bi düzensizlik oldu
yarın sabaha ararlar heralde..
ben bu totodan iğneyi nerede yaptıcam ..
zerdalım çıtırım benim. hakkatten çift çizgi olabiliyormuss..
neyse ben de küçük gösteriyom nabber..herkes 28-29 diyor bana:) bunlan avunuyoss.
tento de bakayım kacıncı günde geldi..arttı mı?
mucukksss
divinity
ani
Blackberry
bbaran beyza nereye kayboldu onuda merak ediyorum ben... ne zamandır yokkk
librarian
edut
lizbeth80 geçenlerde bir ceee dedi okula gidecekti devam edecekti galiba..
belenay girmeyeceğim artık demişti.. memleketine gidecekti.. iş konusu
exporter
kahvelokum epeydir yokkkkk....
kızlar bu arkadşalardan haberi olanlar varmı nerede bu kızlar?????? uzun süredir girmeyenler bunlar........ LaBianca yı sormuyorum defalarca girdiğini gördüm o kadar yazdım özelinede burayada bir merhaba bile demeden gitti.. yazmak istemiyor bende saygı duyuyorum....
kalbin çok temiz ya...maşallah..aaaaa bu kızlar benim onları çağırmamı bekliyorlarmış.. şaştım valla sizleri görünce aşağıda belenay da gelmiş :)))))) nasılsın belenay??? işler düzeldimi canım??? nerelerdesiniz şimdi???
kalbin çok temiz ya...maşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?