30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yok ya gelme düzeni şaştı. tutturamıorum atrık gününü.. iki üç ay geç geldi.. geçen ay da 15 inde gelir gibi oldu gelmedi.. 18 inde coştu adam akıllı

doktora gidem diorum bu iş ne iş die.. başka doktora mı gitsem napsam

çılgınım benden önce gelmiş..
taze gevrek hamişimiz zerdal hanımlar yoklar... bişilermi atıştırıyor acaba öğlende yemeye gitmişi ya bi daha gelmemiş galiba...
tentooooo bis gene telde konuştuk çılgınlaaa naniknanik

canım çokmu erken geldi.. sen son günlerde çok sıkıntılıydın onunla ilgili olabilirmi.... teyzene üzüldün eşinle gerildin etkilenebiliyor bu hormonlar benim öyle sıkıntılı bir zamanım olmuştu aynı ay içinde mutlaka 2 kre oluyordum ve normal kanama şeklinde ara kanama yani... 3 ay bu böyle sürmüştü.. bana hap şeklinde progestan vermişti kadın doğumcu bir bayan doktor onunla düzeldi.... ama çok üzülüyordum halsizde kalıyor vücut.. inan bana üzüntü denen şey feci oynatıyor dengeleri helede kadınsan :1no2:

iyiyim canlarımm..geshenkim aradı merak ettii yaa..mutlu etti gene beni:)
sersem gibiydim bir de mide bulantım vardı ama azaldı şimdi iyiyim şükür..
başka bişiim yok..
yumurtalar konmuş sepete ama detay bilgim yok..merak ediyorum kendilerinii

hayırlısı be tentoşum, 30 günle 40 arasında oluyorsan sorun yok demek, bende de düzensizlik vardı.
ben geldimmm..tentom nasıl yani cok mu geliyorr
nerdesin çılgınım ya görüşemedik.

ya ben burdayım siz nerdesiniz. bakıyom kimse yok.

zerdalım tatlı hamişim nasılsın??
napayım accık geç aldılar da..bir de tuttular orada..ancak geldim midem bulanıyordu uzandım..şimdi iyiyim bir gireyim bakayım dedim size

ehehe. tel kuşları sizi..
geçmiş olsun çılgınım. dualarımız seninle..ne zaman dateylı bilgi alcan.. ne zaman amriyo olcak??

ay bilmiyorum ya canım sıkıldı.. hayıt mayıt içtim o bozr mı düzeni acaba?? saçma salak bi düzensizlik oldu

olmuş dime :roflol: cokacimcoook :icecream: cokacimcoook :icecream: :içelim:
burakilerde uğraşıyorlar benle, hiç sesin çıkmıyor diyorlar.
zerdalım tatlı hamişim nasılsın??
napayım accık geç aldılar da..bir de tuttular orada..ancak geldim midem bulanıyordu uzandım..şimdi iyiyim bir gireyim bakayım dedim size

canım dualarım seninle albüm yaptım, onlardan allah sizede nasip etsin.

yarın sabaha ararlar heralde..
ben bu totodan iğneyi nerede yaptıcam ..
zerdalım çıtırım benim. hakkatten çift çizgi olabiliyormuss..
neyse ben de küçük gösteriyom nabber..herkes 28-29 diyor bana:) bunlan avunuyoss.
tento de bakayım kacıncı günde geldi..arttı mı?

kıslar accık uyucam ben..sonra girerim gene..
mucukksss

canım dinlen sen hadi, kızlar netim çok yavaş ya, benimde arada kasıklarımda ağrı oluyor, diğer hamile arkdaşlarla konuştum, bi tane hayıt polikliniği varmış burda, orda istediğiniz zaman ultrasyona bakıyorlarmış. önemli bi durum olursa oraya gideceğim.

takılma yaa. yapabilir hayıtta.. belkide seninde rahim bebek arıyor tatlım.. önce sapıtanlar sonra buluyor bebişi sen üzülme emi :teselli:

hastanelere sağlık ocakları yapar ben eşim yokken özel hastaneye gidip yaptırdım sonra baktım olmayacak dedim ona ben vuruyorum kalçadan iğne normalde benim olduğum yerde hiç iğneci aramaya gerek yok yani.. şimdi kendi totoma yapamayacam ya ona dedim iyi bak hemşireye bide tarif ettim bende kalanları ona vurdurdum... bir dahada iğne derdim kalmadı :)))))) nasılsa göbekten koldan vurmadılarmı onuda yapabilirler demi..

kıslar accık uyucam ben..sonra girerim gene..
mucukksss

iyi dinlenmeler canım...

kahvelokum nerelerdesin bakiim sen.. bak zerdal hamileeee :lepi:

tatlım beni de sormuşsun, teşekkür ederim... 2 hafta boyunca sürekli yatılı misafirim vardı, hemen sonra da biz tatile gittik, o yüzden giremedim... şimdi buralardayım ama bu kez de laptop bozuk, serviste, herifte vermiyor kendi laptobunu...sık giremiycem yani yine.:gitme:

aaaaa bu kızlar benim onları çağırmamı bekliyorlarmış.. şaştım valla sizleri görünce aşağıda belenay da gelmiş :)))))) nasılsın belenay??? işler düzeldimi canım??? nerelerdesiniz şimdi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…