Merhaba Dilara...
Hoşgeldin...
slm kzılar,ben gelemedim kaç gündür,işlerim çoktu,buraya gelincede takılıyorum diye açmıyodum,ama haberleri kaçırmışım bu arada tabiki.
zerdalımmmmmm,hamileymişsin,çokkkk sevinndim,rabbim sağlıkla,hayırla kavuştursun inş.hani bi akraban mı ne rüyanda görmüştüğ,hamile misin diye sormuştu demiiiii?inan çokk sevindim.
yabadabadu,senin hamileliğinede çok sevindim,gerçi yazıştıydık biz senle ama ,burdanda tekrardan tebrik edeyim.
sezencim,çokkkk geçmiş olsun,rabbim korumuş,şimdi iyisiniz inş.
çılgıncım,yumurtalar senden ayrılmış,buluşmanız ne güne kısmetse,senin için yasini şerif okişcam kaç gündür,bi türlü kısmet olmadı,regl olmassam sabaha mutlaka okucam inş.
hatim için banada cüz verin kızlar,kaçıncı cüz olduğuna siz karar verin,sizin için zor gelecek bi cüzde olabülü.
kuzecim,gene çok karamsar gördüm seni,evet karşılaştığın insanlar hoş davranmıyolar ama,dr olarak söylüyorum,geçenlerde yüz küsürlerde olan fsh 77 ye düşmüş,sence bu bir gelişme değil mi?
kızlar hepinizi çok özledim,tek tek hepinize yazamıyorum ama özledim.Şeniz
ramazanı şerif hepimize mübarek olsun,rabbim bu ayda dualarımızı kabul edip bebeklerimize kavuştursun inş.
aramıza yeni katılanlarda hoş gelmişler,sefalar getirmişler.
aslında herkeze yazmak istiyorum ama şimdilik vaktim yok,kızmayın emi?
iyigeceler kızlar sanırım herkes yorgun:1closedeyes:sezen cim sanada çok geçmiş olsun bu arada ALLAH korumuş seni ve bebişini aman dikkat kardelencim benim karamsarlığım dr dan adama ulaşamıyorum ben zaten durumumu biliyom mucize olacak diye oturup beklemiyordum zaten ama dr acımasızlık yapıyor bıktım usandım benim kapris yapmaya hakkım varken onlar yapıyor onlarca kere tlf açıyorum adamı cepten arıyorum çık vurdumduymaz kaldım öylece ortada yoksa napalım kaderbilmiyorumkismile ne çok özledim mutlu haberler almayı vermeyi şükretmeyi bileceksin diyor yaradan ama kardelen şunu anlamıyorum ille de aciz olunca mı hatırlayacağız ilahi aşkı o hep vardı zaten içimde kafam bi dünya yani anlayacan sorgulamakla geçiyor saatlerim günlerim gecelerim :teselli:
kızlar kuze ve kaderiye ikinizi görüyorum yatmadan bir bakayım dedim.. kuze bişrascık dertlimisin sankim canım... aaah var hepimizin bir derdi dimi.. Allah başka dertler vermesin be canım.. bunlar geçici inşallah... vakit zaman nasip...
kaderiye neden nickinkaderiye.. sende kaderine atıfmı yapmışsın hımmm... kızlar sizlerle paylaşmışmıydık sorun neydi felan gibi.. bu aralar yoğun oldu topic belki ben kaçırmışımdır...
slm kimse yokmu
Ben 6 yıllık evliyim, 4 yıl birok sebepten erteledik çocuk yapmayı, hep de korunduk, sanki türk filmlerindeki gibi bir seferde olacakmış gibineyse sonra olmadı tabii normal yolla, dr. ilaç tedavisi verdi, eylül 2009da hamile kaldım ancak bebiş gelişmedi ssonra kanamayla düştü, neredeyse 1 yıl oluyor şimdi yine ilaç tedavisi uyguluyoruz, bu 4. ay olacak öyle işte...
Senin sorunun neydi canım? Ben yeni olduğum için anlamaya çalışıyorum ama... :)
aaaaa bu kızlar benim onları çağırmamı bekliyorlarmış.. şaştım valla sizleri görünce aşağıda belenay da gelmiş :)))))) nasılsın belenay??? işler düzeldimi canım??? nerelerdesiniz şimdi???
kıslar herkes kaçmışşş..lalehanım gelmiş..canım nasılsın?
lokumm kıss nerelerdesin sen..kesicem..bugun yumurtalarımı topladılar..
sezos bana küs müsün??? nasılsın cok merak ettim seni..geshenk aradığında seni sordum haber var mı diye??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?