30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Hayırlı Ramazanlar hepimize...
Ugrayamadım bayadır... 2 akşamdır misafirim var gec gittiler bide...
Güzel haberler var gibi sankim...
ramazan 1 gol, hayırlı haber 1 olmuş sankim.... :)))

Hayırlı olsun zerdalcim...
rabbim hayırlı ve güzel ve saglıklı bir hamilelik nasip etsin

Kardelen selam...
Ordamısın??
Herseyi okuyup özetlemişisn, eline saglık arkadaşım :)))

yabadabaduda hamileymiş...
Ne güzel ya....
Ramazan 1 hayırlı haber 2 olmuş....
Ayy bu skor bayrama kadar berabere olsa keşke dimi , tamda süper olarr...

İiyim ben Dilara...
sende iyisin inşALLAH...

Çılgın OPUmuydu ne, ondan olmuş....,
Geçmiş olsun Cılgın... cogu gitmiş azı kalmış inşALLAH...
şimdi transferi bekliyorsun .. son aşama... hayırlısıyla...

iyigeceler kızlar sanırım herkes yorgun:1closedeyes:sezen cim sanada çok geçmiş olsun bu arada ALLAH korumuş seni ve bebişini aman dikkat kardelencim benim karamsarlığım dr dan adama ulaşamıyorum ben zaten durumumu biliyom mucize olacak diye oturup beklemiyordum zaten ama dr acımasızlık yapıyor bıktım usandım benim kapris yapmaya hakkım varken onlar yapıyor onlarca kere tlf açıyorum adamı cepten arıyorum çık vurdumduymaz kaldım öylece ortada yoksa napalım kaderbilmiyorumkismile ne çok özledim mutlu haberler almayı vermeyi şükretmeyi bileceksin diyor yaradan ama kardelen şunu anlamıyorum ille de aciz olunca mı hatırlayacağız ilahi aşkı o hep vardı zaten içimde kafam bi dünya yani anlayacan sorgulamakla geçiyor saatlerim günlerim gecelerim :teselli:

kuzeciğim sen niye dr.unu değişmiyorsun??? Bu kadar karamsar olma, herşeyin hayırlısı, hepimiz için...

kızlar kuze ve kaderiye ikinizi görüyorum yatmadan bir bakayım dedim.. kuze bişrascık dertlimisin sankim canım... aaah var hepimizin bir derdi dimi.. Allah başka dertler vermesin be canım.. bunlar geçici inşallah... vakit zaman nasip...
kaderiye neden nickinkaderiye.. sende kaderine atıfmı yapmışsın hımmm... kızlar sizlerle paylaşmışmıydık sorun neydi felan gibi.. bu aralar yoğun oldu topic belki ben kaçırmışımdır...

arkadaşlar ben çıkıyorum gece kalkmak var malum uykum gelmeye başladı sabahta iş yine.. uyku sorun oluyor birascık.. iyi geceler...

Ben 6 yıllık evliyim, 4 yıl birok sebepten erteledik çocuk yapmayı, hep de korunduk, sanki türk filmlerindeki gibi bir seferde olacakmış gibi neyse sonra olmadı tabii normal yolla, dr. ilaç tedavisi verdi, eylül 2009da hamile kaldım ancak bebiş gelişmedi ssonra kanamayla düştü, neredeyse 1 yıl oluyor şimdi yine ilaç tedavisi uyguluyoruz, bu 4. ay olacak öyle işte...
Senin sorunun neydi canım? Ben yeni olduğum için anlamaya çalışıyorum ama... :)

her akşam muhabbet çook güzel hareketli olur fakat ramazan dolayısıyle sanırım böyle oldu canım.. bide gece giremeyen arkadaşlarda var...

hoşgeldin bu arada nasılsın birsen?? kendinden bahsedersen ancak yarın okuyabilirim çünkü bende çıkıyorum canım...

offf geçmiş olsun hayatım.. ne zor şeyler dimi biz hep üzülüyoruz bir kaç arkadaş hiç hamile kalamadık diye.. bu daha zor değilmi... inşallah bir dahaki kalıcı olur senden hiiç ayrılmaz canım.. uğurlu gelsin sanada burası...

bende sebepsizlerdenim aklına gelen her şeyi yaptım en son negatif tüp denemem var.. şimdi bıraktım artık nasip kısmet diyorum.. sebebi olmayınca çözümüde olmuyor.. benimde 4. yılım evliliğimin başından beri hep istedik ama olmadı işte... yarın gelirsen sohbet ederiz yine çıkmak zorundayım canım kusura bakma olurmu... iyi geceler..

kaydirigubbakcemile

canım, hayırlı olsun... Rabbim inş güzel sonuçlar göstrecek.... çok heyecanlandım ben şimdi...

günaydın kızlar nasılsınız sezen canım geçmiş olsun
allahım korusun hepimizi
kazadan beladan kötü gözden
bugün tetanoz aşımı olacam canlarım öğle
izin alıp gidicem
hepinizi çok özledimmmm
öpüldünüz kocaman

YASİN-İ ŞERİF (500)ADET

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

belenay...............4
nihal..................34
serpil.................80
kumsal..............23
çılgınkız...............4
loveli...........
zerdal..................29
busecan..............20
efnanim.............. 13
aylint..............
_elfida_.................2
masal0663............2
tosti........................1
gizemm79........... .3
neşemeşe...........28
hpt_honey.............2
ebrar42..................2
fatoözel..................2
GESHENK............19
Dilara....................1
leylamecnun..........3
Toplam ..............272

Fetih Suresi
Geshenk........3
Kumsal...........10
Lalehan..........1
Zerdal.............17
leylamecnun...2
toplam............33
Kenzülarş Suresi
Geshenk........12
Zerdal............3
Kumsal...........1
Çılgın..............1
toplam............17
Meryem Suresi
Geshenk.........4
Zerdal..............1
Çılgın...............1
toplam.............6

Amenerresulu
leylamecnun.....2
zerdal...............2
Maşallah listemize. Ekleme yapıyorum arkadaşlar. İsimlerinizin karşılarını yine kontrol edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…