l
çok şükür canım yok gayet iyiyim korkuyu da atlattım..dün akşam yine doktrordaydık herşey yolunda bin şükür.ama sabaha karşı deprem oldu 5.20 civarı ona kortum merkez balıkesirmiş 4.8 miş..aman bu hafta bi geçse hayırlısı ile..
lalehancım teşekkür ederim seni gördüğüme çok sevindim.iyi olmuş testler yaptırmışsın hepsi iyi çıkacak inşallah..
ne demek canım asla..sen benim biricik çılgınımsın..benim de eklım yumurtalarda..hadi inşallahhh..
canım çok sağol..amin ALLAH kimseye göstermesin kaza bela..
zeytinim sağol canım..sen nasılsın? tetanoz için erken değil mi benim 24. ve 28. haftalarda olacak..
geliyor bir boğa burcu hadi hadi inşallahh
yaa dün akşam herkese cevap yazmıştım uzun uzadıya çıkmamış forumda ben mi bulamıyorum oruç kafaya göremiyormuyum hayret ettim valla şimdi...bilmiyorumkismile
canım ya ben pek okuyamıyorum...sadece bazı duaları okuyorum...yasin, tebareke,amme gibi...mafoldumben
bende senin gibiyim işte çat pat...okumak istiyorum sizinle...netten hatim takip ederek yapsak olurmuki...yani öyle okusak olurmu acaba...opuyorumnanaktan
kızlaaaaaaaaaaaar
sonunda ben de resim ekledim profilime..hamiş halim de var
leyla, özlem kızlar siz okuyormusunuz kuran yada sizin adınıza okuyacak birileri varsa, sizede verelim. 30 cüzü tamamlayalım. kadir gecesindede duasını yaparız.
dün işten eve gidince girdim...herkesin yazdıklarına cevap yazdım uzunca..ilk etapta sorun oluşmuştu ama sonra gitti...vardı yani forumda..hatta sonra çılgın geldi onunla konuştuk iftara kadar...neyse demekki sorun olmuş nette canım ya...dün yoğundum hayrişim giremedim ondan...gecede erken uyudum..giremedim yani...zemuszemussezen şimdi haberlerde duydum Allakım bu sıcakların ardından illa bu haberi alıyoruz canım yine geçmiş olsun Allah beterinden korusun.. bu hafta hakkaten zordu sana.. sana ekstradna dua yollamak lazım anlaşıldı... sana niyetle yasin nazar okuyayım ben... deprem çok kötü burası bu felaketi yaşadı tam 11 yıl önce.. 99 depremi adapazarını nerdeyse yok etmişti 17 sinde 11 yılı bitiyor. ne çabuk yaa.. ölenler oldu o günler ne kötüydü hatırlamak istemiyorum..
ben gece yatmadan açmıştım burayı seni göremedim ama. belki int de sorun olmuştur kopup gitmeyebiliyor... dün hiç yoktun????
eğer öyle olur diyorsanız ben seve seve okurum...banada verirsiniz olmaz mı canlarım...opuyorumnanaktanolurmuki neşe bilir... başka kim bilir..
yaa türkçe yazılışından olur.. doğru okunduktan sonra.. tam okumak gerekli yani harfleri yanlış okumayın yeter.. anlamı değişmememsi için bu önemli..
ayyyy çok merak ettim hemen bakayım
kızlaaaaaaaaaaaar
sonunda ben de resim ekledim profilime..hamiş halim de var
şimdi ben de almak isterim aslında..ama bana öğreticeksiniz. ben sizi yavaşlatır mıyım?
tam başladığı yeri anlayabiliyorum di mi Kuran'dan
Canım ya ben bilmiyorum kuran okumayı(((Ama türkçesini okuyorum .
Melih
Cevdet'e sormuşlar, evlilik nedir? diye 'Eskiden kız
tarafının ve oğlan tarafının ailesi bir araya gelir yeni çiftin kuracağı
beraberlik için hazırlık yapılır beraberce yeni ev dizilirdi. Tabi o
zamanlar evler genelde bahçe içinde müstakil evlerdi. O yüzden buna
...'evlenmek' denirdi. Şimdi ise yeni evlenenler apartman dairelerinde yani katlarda oturuyorlar bu yüzden artık evlilik 'Katlanmaktır' demiş.
:)
sezeenn ne ttalı gelin olmuşsun öyle :) maslah masalahh..
göbişli halin daha bi süpermiş.. :) allah bozmasın mutlulugunuz :)
ben biliyorum okumayı ama ya okuyamazsam bitiremezsem..? söz altına girip de yapamamaktan tırstım
ne mutlu canım...Rabbim bizlerede bu mutluluğu yaşatır inşallah...:Saruboceq:
ben yemek yapmaya koyulom. görüşürük kızlar
neyi kabul edecem...anlamadım hayrişşş..zaten ekli değilmiyim sende..bilmiyorumkismileben sana tek tek anlatırım nasıl olacağını sen okuyabilirim dersen.. kızlar asla zorlama yok sıkıntıya girmeyin .. biz tekrar alabiliriz kalanları zaten. ama alabilenler olursa daha hızlı gider.
olur hayatım doğru telafuz edilsin yeterki
ne güzel demiş... sana mı uydu yoksa bu sıralar :1hug:
bende görmek istiyorum yaaaa :umursamaz: sezen kabul etsene bizi
canım yapılamayacak bişi değil ama sıkıntı verecekse sana biz okuruz zorlanma sen.. türkçesinden okunur niyet önemli... cüzler yazıyor zaten hep başlarında belli yani nerden nereye olduğu kaçıncı cüz olduğu.
amiiiinnnnnn............ sende arkadaşlığı kabul et de bakalım sanada
neyi kabul edecem...anlamadım hayrişşş..zaten ekli değilmiyim sende..bilmiyorumkismile
ben senin albümünü göremedim ama.
ben senin albümünü göremedim ama.
Bismillahirrahmanirrahim.
1.gün
2.gün
3.gün
4.gün
5.gün.......36.2
6.gün.......36.2
7.gün.......36.3 çalışma
8.gün.......36.1
9.gün.......36.0 çalışma
10.gün.....36.2
11.gün.....36.1 çalışma
12.gün.....36.1
13.gün.....36.1 çalışma (ikinci çizgi kırmızıya yakın)
14.gün.....36.2 (ikinci çizgi kırmızı gibi) Yakı yakmak.
15.gün.....36.2 çalışma (İkinci çizgi çok silik)
16.gün.....36.5 (İkinci çizgi yok gibi, belli belirsiz.)
17.gün.... 36.5 çalışma
18.gün.....36.3
19.gün.....36.3
20.gün.....36.3 çalışma
21.gün.....36.6
22.gün.....36.5 çalışma
23.gün.....36.7
24.gün.....36.5
25.gün.....36.5
26.gün.....36.6
27.gün.....36.5
28.gün.....36.5
29.gün.....36.6
30.gün.....36.6
31.gün.....36.6
32.gün.....36.6
33.gün.....36.6
34.gün.....36.6
35.gün.....bugün ölçmedim artık, mutlu son bilgilenmek istersen bakın arkadaşlar, bebeğin yapılış aşamasından bu zamana kadar başındaydık. Loveli canım, geldiğinde bi bak ben hangi gün kalmış olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?