30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

merhaba kızlar ben de bir bakayım dedim eşim eve gelmeden ama sanırım herkes çıkmış...
Zerdal hamileymiş hayıırlı olsun, darısı bizim başımıza :)

Teşekkür ederim kızlar, sağolun varolun. Allah bu mübarek günde hepinize bana yaşattığı sevinci yaşatsın.

zerdalım nasıl gidiyor hamişlik..
daha iyiyim bugun..ama aklım laboratuvardan gelecek haberde..
çalışıp dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum işte.

Bilmiyorum canım ya, hala hayal gibi geliyor, sabahları kalktığımda, eşime sahur yaptırıyorum bende yediğim halde, midem bomboş gibi kalkıyorum, yiyecek ve içeceklerime dikkat ediyorum, yavaş kalkıyorum yerimden, ayakta fazla durursam belim ağrıyor. Eşim benle uğraşıyor, şuram ağrıyo desem azcıkta naz var diyor, ağrıyor napayım.
geçen marketten erzak aldık, arabanın arka koltuğuna koyduk, eşim dediki, bende önce oturuyom, arkadan uzanda poşetteki ıslak mendili al dedi, hiç kusura bakma ben oraya uzanamam dedim, mübarek canım daha ilk gün diyor, o da sevincinden benle uğraşıyor, dünde daha 2 gün diye uğraşıyordu, bugünde 3 çıkar artık. Çılgın sen bu ay hamiş olursan nisan annesi olmaya yetişirmi.

zerdalım cok normal boyle olmasın..bugunleri gormek için ne kadardır bekliyorsun.
Ayrıca kalp atıslarını duyana kadar dikkat et mümkün oldugunca..ben eşinin de cok anlayıslı biri oldugunu hissediyorum..sadece sevdiği için ugrasıyor..
Ahh bir görsem o günleri..heralde nisan sonu mayıs başı gibi olur zerdalım

Çılgın canım, ben hergün 1 tane fetih okuyorum. 40 a tamamlıyacağım. Hepimizin adına okuyorum, geçtiğimiz günlerdede bahsettim üzerinde pek durulmadı. Eğer imkanın varsa okuyabilirsen hergün 1 tane 40 tamamlayana kadar oku, eğer okuyamazsan hasta falan olursan başkasına okut. ben hepimiz için okuyorum ama, 40 fetih süresine başladığımda hamile kaldım, önce ihlas okuyup, başlıyorsun okumaya. 5 dk.da okursun, bazen yanında yasinde okuyorum ben. gücümün yettiğince.
Kızlar okumak isteyen olursa okusun, okuyunca olacak diye bişey yok ama, allah büyük okuduğumuz duaların suyu yüzü hürmetine kabul eder duamızı. Hiçbir şeyin garantisi yok, bende şimdi duamın şekli değişti, allahım diyorum sağlıcakla kucağıma alayım diyorum, yani allah bize bu hüsümetleri vererek bi şekilde kendini unutturmuyor, ve ona sığınmamızı sağlıyor. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.

2011 nisan annelerine girdim, sende şimdi tüp yapıyorsun ya, senide görmek istedim, burdaki arkadaşlardan tanıdıklar olsun istedim, biraz yalnız hissettim kendimi orda, hadi kızlar bekliyom sizi, nisan annesi olmaya, mayıs olsa bile komşu takılırız artık, hepiminizi hayal ettim ve görmek istedim.

11 e doğru ararlar :))

bahar anneleri :CüvCüv: :ecrin_bebek:

Allah kabul etsin ben bunu söylemiştim ama yasinimiz bitmedi daha.. cüzlerde var.. zerdl bir liste yapabilirmisin cüzler için 1. yi neşe aldı 2 yi ben... 3 kuze sanırım.. kardelen de istemişti... almak isteyen varsa daha böülştürelim bir liste yapalım.. neşe okuyordur.. bende bugün kısmetse başlayacam okumaya...

canım sen iyisin değilmi ?? sezoş ağrın sızın varmı?? ege iyi maşallah ona sende varmı ezik sıyrık felan??
l

çok şükür canım yok gayet iyiyim korkuyu da atlattım..dün akşam yine doktrordaydık herşey yolunda bin şükür.ama sabaha karşı deprem oldu 5.20 civarı ona kortum merkez balıkesirmiş 4.8 miş..aman bu hafta bi geçse hayırlısı ile..

lalehancım teşekkür ederim seni gördüğüme çok sevindim.iyi olmuş testler yaptırmışsın hepsi iyi çıkacak inşallah..

ne demek canım asla..sen benim biricik çılgınımsın..benim de eklım yumurtalarda..hadi inşallahhh..

canım çok sağol..amin ALLAH kimseye göstermesin kaza bela..

zeytinim sağol canım..sen nasılsın? tetanoz için erken değil mi benim 24. ve 28. haftalarda olacak..

geliyor bir boğa burcu hadi hadi inşallahh

geshenk canım, ben kuranı kerime tam hakim değilim, çat pat okuyorum, sevgili hocam bana en iyi yasini öğretti, bide sürekli okumayınca diğer tarafları yavaş yavaş okuyorum. 30 cüz var, bende 1 tane okuyabilirim. ama aramızda kuranı kerime hakim olan biri var mı, yada ben listeyi yaparım, 30 tane okuyacak kişi lazım. ben burdan birkaç arkadaşa daha söylerim, benim için okurlar. Sizlerde okuyacak kişiler bulursanız. 30 cüzü dağıtalım. Sonra okumayan olursa ona göre tetbir alalım. Şimdi kızlar bugün firkirlerinizi yazın. Yarında cüz paylaşımı yapılsın. Sıradan gidelim, arkalarda kaldıkça, baştan okuyanlar bir daha okusun. benim fikrim. En sonunda secde edilmesi lazım bildiğim kadarıyla kardelen mukabalye gidiyor o nasıl yapılacağını bi öğrenir, duasını yaparız. Güzel olur. okuyacak olanlar, okuyabilirim desinler ona göre dağıtalım cüzleri.

zerdal haklısın ben kendimce okuyorum ama sizler kadar değil ..
annecim okuyor benim adıma..ben de arada namaz kılıp okumaya calısıyorum.

şimdi bişiler dediniz ne yapıcaz:) sıra filan alınmıs. ben o sayfaları kaçırmısım

Bismillahirrahmanirrahim.
1.cüz.....nese
2.cüz.....geshenk
3.cüz.....kuze
4.cüz.....kardelen

cüzleri yazayım, kendimide yazacam. bazı arkadaşlara söylüyecem burdan, güzel olacak kızlar ben takip edeceğim inşallah. şu dağıtımı yapalım gerisi kolay.

allah kabul etsin bi tanem güzel arkadaşım benim, şimdi kurandan cüzler dağıtılıyor, eğer sende almak istersen 1 cüzde sana yazalım, annen okursa senin adına o da olur.

leyla, özlem kızlar siz okuyormusunuz kuran yada sizin adınıza okuyacak birileri varsa, sizede verelim. 30 cüzü tamamlayalım. kadir gecesindede duasını yaparız.

yaa dün akşam herkese cevap yazmıştım uzun uzadıya çıkmamış forumda ben mi bulamıyorum oruç kafaya göremiyormuyum hayret ettim valla şimdi...bilmiyorumkismile

bende senin gibiyim işte çat pat...okumak istiyorum sizinle...netten hatim takip ederek yapsak olurmuki...yani öyle okusak olurmu acaba...opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…