merhaba kızlar ben de bir bakayım dedim eşim eve gelmeden ama sanırım herkes çıkmış...
Zerdal hamileymiş hayıırlı olsun, darısı bizim başımıza :)
zerdalim çok sevindim..RAbbim hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin..
sezen çok geçmiş olsun...RAbbim meleğini korusun inş. bol bol dua et..
herkese slm lar..nasılsınz...
herkesin ramazını hayırlısyla geçirmeyi nasip etsin Mevlam
bn bugun oruç değilim.. tatildeyim :) ramazan ilk ve son günü...
bugunden istifade hazır oruçlu değilken bir çok işimi hallettim
dişleirmi yaptırdım
hamilelik öncesi testleirmi yaptırdım..
geçen haftada troid kan testini yaptırdm iii çıktı şükür
yarın da kızamıkçık ve rubella testinn analizini alacam
inş. o testlerde ii çıkar
arkadaşlar sizde hamileik öncesi ii beslenin ...
dönem dönem kan analizi yaptırın ki
ummadığınız anda bakmışsınız ki hamile kalmışsınz
önünüzden bu engeller oluşmasın
demir folikasit b vitaminleri vs.. vitaminleri alın
sağlıcaklı günler herkese
dua ile
a.s.a.s.a.s.
slm kzılar,ben gelemedim kaç gündür,işlerim çoktu,buraya gelincede takılıyorum diye açmıyodum,ama haberleri kaçırmışım bu arada tabiki.
zerdalımmmmmm,hamileymişsin,çokkkk sevinndim,rabbim sağlıkla,hayırla kavuştursun inş.hani bi akraban mı ne rüyanda görmüştüğ,hamile misin diye sormuştu demiiiii?inan çokk sevindim.
yabadabadu,senin hamileliğinede çok sevindim,gerçi yazıştıydık biz senle ama ,burdanda tekrardan tebrik edeyim.
sezencim,çokkkk geçmiş olsun,rabbim korumuş,şimdi iyisiniz inş.
çılgıncım,yumurtalar senden ayrılmış,buluşmanız ne güne kısmetse,senin için yasini şerif okişcam kaç gündür,bi türlü kısmet olmadı,regl olmassam sabaha mutlaka okucam inş.
hatim için banada cüz verin kızlar,kaçıncı cüz olduğuna siz karar verin,sizin için zor gelecek bi cüzde olabülü.
kuzecim,gene çok karamsar gördüm seni,evet karşılaştığın insanlar hoş davranmıyolar ama,dr olarak söylüyorum,geçenlerde yüz küsürlerde olan fsh 77 ye düşmüş,sence bu bir gelişme değil mi?
kızlar hepinizi çok özledim,tek tek hepinize yazamıyorum ama özledim.Şeniz
ramazanı şerif hepimize mübarek olsun,rabbim bu ayda dualarımızı kabul edip bebeklerimize kavuştursun inş.
aramıza yeni katılanlarda hoş gelmişler,sefalar getirmişler.
aslında herkeze yazmak istiyorum ama şimdilik vaktim yok,kızmayın emi?
Hayırlı Ramazanlar hepimize...
Ugrayamadım bayadır... 2 akşamdır misafirim var gec gittiler bide...
Güzel haberler var gibi sankim...
ramazan 1 gol, hayırlı haber 1 olmuş sankim.... :)))
Hayırlı olsun zerdalcim...
rabbim hayırlı ve güzel ve saglıklı bir hamilelik nasip etsin
zerdalım nasıl gidiyor hamişlik..
daha iyiyim bugun..ama aklım laboratuvardan gelecek haberde..
çalışıp dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum işte.
zerdalım cok normal boyle olmasın..bugunleri gormek için ne kadardır bekliyorsun.
Ayrıca kalp atıslarını duyana kadar dikkat et mümkün oldugunca..ben eşinin de cok anlayıslı biri oldugunu hissediyorum..sadece sevdiği için ugrasıyor..
Ahh bir görsem o günleri..heralde nisan sonu mayıs başı gibi olur zerdalım
zerdalım nasıl gidiyor hamişlik..
daha iyiyim bugun..ama aklım laboratuvardan gelecek haberde..
çalışıp dikkatimi dağıtmaya çalışıyorum işte.
zerdalım cok normal boyle olmasın..bugunleri gormek için ne kadardır bekliyorsun.
Ayrıca kalp atıslarını duyana kadar dikkat et mümkün oldugunca..ben eşinin de cok anlayıslı biri oldugunu hissediyorum..sadece sevdiği için ugrasıyor..
Çılgın canım, ben hergün 1 tane fetih okuyorum. 40 a tamamlıyacağım. Hepimizin adına okuyorum, geçtiğimiz günlerdede bahsettim üzerinde pek durulmadı. Eğer imkanın varsa okuyabilirsen hergün 1 tane 40 tamamlayana kadar oku, eğer okuyamazsan hasta falan olursan başkasına okut. ben hepimiz için okuyorum ama, 40 fetih süresine başladığımda hamile kaldım, önce ihlas okuyup, başlıyorsun okumaya. 5 dk.da okursun, bazen yanında yasinde okuyorum ben. gücümün yettiğince.
Kızlar okumak isteyen olursa okusun, okuyunca olacak diye bişey yok ama, allah büyük okuduğumuz duaların suyu yüzü hürmetine kabul eder duamızı. Hiçbir şeyin garantisi yok, bende şimdi duamın şekli değişti, allahım diyorum sağlıcakla kucağıma alayım diyorum, yani allah bize bu hüsümetleri vererek bi şekilde kendini unutturmuyor, ve ona sığınmamızı sağlıyor. Allah hepimizin dualarını kabul etsin.
lcanım sen iyisin değilmi ?? sezoş ağrın sızın varmı?? ege iyi maşallah onasende varmı ezik sıyrık felan??
zerdalim çok sevindim..RAbbim hayırlsıyla kucağına almayı nasip etsin..
sezen çok geçmiş olsun...RAbbim meleğini korusun inş. bol bol dua et..
herkese slm lar..nasılsınz...
herkesin ramazını hayırlısyla geçirmeyi nasip etsin Mevlam
bn bugun oruç değilim.. tatildeyim :) ramazan ilk ve son günü...
bugunden istifade hazır oruçlu değilken bir çok işimi hallettim
dişleirmi yaptırdım
hamilelik öncesi testleirmi yaptırdım..
geçen haftada troid kan testini yaptırdm iii çıktı şükür
yarın da kızamıkçık ve rubella testinn analizini alacam
inş. o testlerde ii çıkar
arkadaşlar sizde hamileik öncesi ii beslenin ...
dönem dönem kan analizi yaptırın ki
ummadığınız anda bakmışsınız ki hamile kalmışsınz
önünüzden bu engeller oluşmasın
demir folikasit b vitaminleri vs.. vitaminleri alın
sağlıcaklı günler herkese
dua ile
a.s.a.s.a.s.
kıslar herkes kaçmışşş..lalehanım gelmiş..canım nasılsın?
lokumm kıss nerelerdesin sen..kesicem..bugun yumurtalarımı topladılar..
sezos bana küs müsün??? nasılsın cok merak ettim seni..geshenk aradığında seni sordum haber var mı diye??
slm kzılar,ben gelemedim kaç gündür,işlerim çoktu,buraya gelincede takılıyorum diye açmıyodum,ama haberleri kaçırmışım bu arada tabiki.
zerdalımmmmmm,hamileymişsin,çokkkk sevinndim,rabbim sağlıkla,hayırla kavuştursun inş.hani bi akraban mı ne rüyanda görmüştüğ,hamile misin diye sormuştu demiiiii?inan çokk sevindim.
yabadabadu,senin hamileliğinede çok sevindim,gerçi yazıştıydık biz senle ama ,burdanda tekrardan tebrik edeyim.
sezencim,çokkkk geçmiş olsun,rabbim korumuş,şimdi iyisiniz inş.
çılgıncım,yumurtalar senden ayrılmış,buluşmanız ne güne kısmetse,senin için yasini şerif okişcam kaç gündür,bi türlü kısmet olmadı,regl olmassam sabaha mutlaka okucam inş.
hatim için banada cüz verin kızlar,kaçıncı cüz olduğuna siz karar verin,sizin için zor gelecek bi cüzde olabülü.
kuzecim,gene çok karamsar gördüm seni,evet karşılaştığın insanlar hoş davranmıyolar ama,dr olarak söylüyorum,geçenlerde yüz küsürlerde olan fsh 77 ye düşmüş,sence bu bir gelişme değil mi?
kızlar hepinizi çok özledim,tek tek hepinize yazamıyorum ama özledim.Şeniz
ramazanı şerif hepimize mübarek olsun,rabbim bu ayda dualarımızı kabul edip bebeklerimize kavuştursun inş.
aramıza yeni katılanlarda hoş gelmişler,sefalar getirmişler.
aslında herkeze yazmak istiyorum ama şimdilik vaktim yok,kızmayın emi?
iyigeceler kızlar sanırım herkes yorgun:1closedeyes:sezen cim sanada çok geçmiş olsun bu arada ALLAH korumuş seni ve bebişini aman dikkat kardelencim benim karamsarlığım dr dan adama ulaşamıyorum ben zaten durumumu biliyom mucize olacak diye oturup beklemiyordum zaten ama dr acımasızlık yapıyor bıktım usandım benim kapris yapmaya hakkım varken onlar yapıyor onlarca kere tlf açıyorum adamı cepten arıyorum çık vurdumduymaz kaldım öylece ortada yoksa napalım kaderbilmiyorumkismile ne çok özledim mutlu haberler almayı vermeyi şükretmeyi bileceksin diyor yaradan ama kardelen şunu anlamıyorum ille de aciz olunca mı hatırlayacağız ilahi aşkı o hep vardı zaten içimde kafam bi dünya yani anlayacan sorgulamakla geçiyor saatlerim günlerim gecelerim :teselli:
günaydın kızlar nasılsınız sezen canım geçmiş olsun
allahım korusun hepimizi
kazadan beladan kötü gözden
bugün tetanoz aşımı olacam canlarım öğle
izin alıp gidicem
hepinizi çok özledimmmm
öpüldünüz kocaman
zerdal haklısın ben kendimce okuyorum ama sizler kadar değil ..
annecim okuyor benim adıma..ben de arada namaz kılıp okumaya calısıyorum.
şimdi bişiler dediniz ne yapıcaz:) sıra filan alınmıs. ben o sayfaları kaçırmısım
leyla, özlem kızlar siz okuyormusunuz kuran yada sizin adınıza okuyacak birileri varsa, sizede verelim. 30 cüzü tamamlayalım. kadir gecesindede duasını yaparız.
bende senin gibiyim işte çat pat...okumak istiyorum sizinle...netten hatim takip ederek yapsak olurmuki...yani öyle okusak olurmu acaba...opuyorumnanaktangeshenk canım, ben kuranı kerime tam hakim değilim, çat pat okuyorum, sevgili hocam bana en iyi yasini öğretti, bide sürekli okumayınca diğer tarafları yavaş yavaş okuyorum. 30 cüz var, bende 1 tane okuyabilirim. ama aramızda kuranı kerime hakim olan biri var mı, yada ben listeyi yaparım, 30 tane okuyacak kişi lazım. ben burdan birkaç arkadaşa daha söylerim, benim için okurlar. Sizlerde okuyacak kişiler bulursanız. 30 cüzü dağıtalım. Sonra okumayan olursa ona göre tetbir alalım. Şimdi kızlar bugün firkirlerinizi yazın. Yarında cüz paylaşımı yapılsın. Sıradan gidelim, arkalarda kaldıkça, baştan okuyanlar bir daha okusun. benim fikrim. En sonunda secde edilmesi lazım bildiğim kadarıyla kardelen mukabalye gidiyor o nasıl yapılacağını bi öğrenir, duasını yaparız. Güzel olur. okuyacak olanlar, okuyabilirim desinler ona göre dağıtalım cüzleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?