30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

çılgınn sen ne yaptın bebişim dün toplandı mı yumoşların dua ettim sana bugün de adına okuyacağım inşallah

slm kızlarrr sezen canım ilk dozu olacam 20-24 haftada il doz oluyomuş
24-28 haftada ikinci doz
loveli çılgın geshenk aylin özlem leyla zerdal neşe tenta
nasılsınız kızlar ben çıkıcan birazdan
kendinize iyi bakın öpüldünüz kocaman

loveliiim nerelerdesin yaaa..cok özledik seni..
zerdalım hamiş nasıl haber amaa..
ben de verdim yumoslarımı..bekliyorum haber cıkmadı daha..

loveli canım, nerdesin, hep seni merak ettim, sağol canım benim. doktor elevit yazdı onu içiyorum. 24.25 gün mü diyorsun. bende 13.15 mi diyordum acaba,

döllenme dedim 24-25.gün
ama yumurtlama 15.günn hayatımmmm
senin adına öok sevindim inannnnn

sağol canım, senin, geshenkin ve çılgının sayesinde, yardımlarınız büyük, hep bahsettim geçmiştede, bu ay arısütü bal polen yemiştim, ovulasyon testi, çılgının yorumları, derken hamiş işte.

değerin normal adet günü yapsaydın da çıkardı 28.gün dü adetin ama biz bekledik biliyorsun
ben adet günü y apmıştım 800 gibi bişey çıkmıştı

bende senin albümünü göremedim...bayanssulusmile-tatlicadiarzu-

şu an yok çünkü.. bir aralara yapmıştık sildik..

nerdesin sen yaaaa.. valla bugün özeline yazacaktım merak etmeye başlamıştım.. en son int sorunlu dedin bi gittin gidiş o gidiş.. ben diyorum int de sorun vardı diye bir taraftanda acaba kötü bişimi oldu demeye başladım içim içimi yemeye başladı.. uzun süre haber elemeyınca merak ediyor insan.. aman iyisin ya neyse..... nasıl haber ama zerdalım hamileeeee.... çok mutlu etti bizi bu hafta.. geçmişi okuyacanmı çoook uzun..

inşallah senden de güzel haberler gelse kızlardan nasıl mutlu olurummmmmmm anlatamam

olursun sen... opuyorumnanaktan nazarlıksınız siz neşe, sen, sezen,sinoş... zerdal da eklendi size artık oooohhh.... hadi sıra çılgınımda... :Saruboceq:

değerin normal adet günü yapsaydın da çıkardı 28.gün dü adetin ama biz bekledik biliyorsun
ben adet günü y apmıştım 800 gibi bişey çıkmıştı

elevit içiyorum doktor, beyin sinir gelişimi açısından önemli dedi, içinde folik asitde varmış, aslında evde folik plus vardı, ikisi fazal olur diye sadece sabahları elevit içiyorum. Süt içiyorum. Kalb atışalrını ne zaman duyarım, biliyorsun doktorum yok, randevuda 27 ağustosta, o zamana kadar bekliyim mi, yoksa başka bi poliklinik varmış, özel, ordada ultrasyona girilebiliyormuş, oraya mı gitsem bi karar veremedim. pazarteside sağlım ocağında kan değerlerime bakılacak.

neşe gelmiş hıh iyi oldu.. canım cüzlerle ilgili sorular vardı sende yardımcı olabilirmisin.. biz biraz oluşturduk listeyi... nasılsın bugün??

Alllaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tam da kutlamaya denk gelmişim , Zerdal canım çok ama ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk sevindim. Hadi darısı diğer canlarımın başına....Allah yardımcın olsun, kimselere eme canım, kalp atışlarını duyana kadar sabret. Çok şükür şu mabarek günlerde ne güel haber bu. Kızlar hepinizin haberlerini böye bir bir alıcaz inşallah..Çok öpüyorum seni ve bebişini canım....30lu yaşlarda ilk hamileliğini yaşayanlar topiğine bekliyorum....

olursun sen... opuyorumnanaktan nazarlıksınız siz neşe, sen, sezen,sinoş... zerdal da eklendi size artık oooohhh.... hadi sıra çılgınımda... :Saruboceq:

sende varsın sırada hayatım, sendende bekliyeceğim ben umudumu kaybetmedim. Duada ediyorum, gerçekten canım, o ovulasyonlar işe yaradı, tam zamnında yapmış olduk, geshenkçiğim iyikide alıp göndermişsin bana bide sana faydası olsa, ne sevinecem. Bu ay tutarsa seninki acaba nisan annesi olmaya yetişiyor mu, illa yapacam burakileri nisan annesi.

Kızlar bir biginin bir kelimenin anlamı büyük burdaki arkdaşlarımın bana desdeği büyük, hadisi şerifte bile demişler, 1 harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum diye, Arkadaşlıklarımızın kıymetini bilelim. Burdaki amaç birbirlerimize yardımcı olmak, alah razı olsun, ben arkdaşlarımın yardımlarını fazlasıyla gördüm, hepsine teşekkür ediyorum. Adım adım sizde gördüğünüz hamişliğimi, resmen hepimiz yumurtanın oluğu günden bu yana tepesindeydik. Allah büyük hepinizin olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…