30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Hoşbulduk canım, ne yemek yaptın kız? Ben akşama ne yapacağım hiç bilmiyorum, evde de bişi kalmamış, kalanları da benim canım istemiyor((

kıslarr haber geldi..hersey yolundaa:. döllenmiş benim zibidiler..

çok şükür canım hadi hayırlısı...Allah rastgetirsin...

tento hoşgeldin..

çılgınınm sende Türkçe yazılı Kur-anı Kerim varmı???

özlem kaçıncı günün oldu senin???

9.ignemi yapıcam canım bugün.Dün gittim kontrole 3 tane olmuş yumurta 14-12-11 ml büyüklükleri 2 gün önce gittigimde 1 taneydi öbür ikiside hangi ara çıktı meydana anlamadımCADIARZU

Canım hadi hayırlısı gözün aydın.İnşallah hamile haberinide alıcaz.:Saruboceq:

ne zaman transfer? çılgın

zeytintaglı fasulye maercimek çorba.
köfte yaptım dolaba koydum, aksama fıranda patates-köfte seklinde pişircem..

bilmiyorum ki tentocum..cumartesi olabilir gibi geliyor bana..
özlemcim hayırlısı canım senin de iyi gibi sanki.
bak simdi 10 dan küçük olanları ölçmüyorlar pek..sonra onlar da büyüyünce kadraja giriyor:)

kıslar selamm
çok kalamıcam, danışmaaaa var mı gelişmeler? :)
çılgınımm nasıl geçti, geçmişe bakıcam gerçi ama

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
tentation, RaPuNtZeL, GESHENK+, aylint+, cilginkiz+, serena-, ozlem64+, enterasan, nesemese+

ey masalahh :)

geshenkin kaçıncı gün yapılmış acep transferi..
transfer için de narkoz verilio mu?

teyzem anneme demiş ki benim için, bir an önce başlasın tedavisine. benim gibi olmasın. ben ona dstek olcam..
du bakalım ramazandan sonra ne göstercek zaman..

Kızlar ya buradan Zerdal mıydı kimdi bize tarifler yazıyordu biriniz, akşam irmikli lokumunu yaptım çok güzel oldu. Teşekkür etmek istedim..Süt, şeker ve irmikle yapılıyor, içine krem şanti konup top haline getiriliyor ve hindistancevizine batırılıyordu. Neyse oruç oruç canınızı isteticem bide şimdi:))

oohhh maşallah :lepi: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis Şeniz Şeniz Şeniz :dance: :dance: sositososito sositososito alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt :teytey: :teytey: :teytey:

artık oluşan embiriyolara da kutlama yapacam ben sırnaşık şey o da bir can sonuçta dışarıda da olsa hihoyyyt :dance: :sm_cool:

aa kıslar ama benim hafif kanamam var. cok değil ama olmaz şimdi di mi?
geçsin oyle alayım ben o zaman

canım o zaman kadar biter o.. yada sonlara doğru sen alırsın.. her gün bilgi verecekler zaten sana artık... transferinde bu pazartesi salı gibi olsa önümüzdeki hafta netleşir biraz senin durum..

kısım boşuna mı prof olduk biz :roflol: bak dedik sana birden gelişirler diye.. bayan endişeee :teselli:

ne zaman transfer? çılgın

zeytintaglı fasulye maercimek çorba.
köfte yaptım dolaba koydum, aksama fıranda patates-köfte seklinde pişircem..

ayyyyyy.. oruçluyus yapmayın böle.... tento sen bize kalmaya gelsene arada hımmm:1hug: bise o güsel yemeklerinden yaparsın olarmııııı buyrunnnnnnnnn

aylinim valla olmuslar ama bölünmeleri cok onemli..şimdilik mutluyum..her aşaması güzel gider inşallahh..
tentom ben bir hamiş kalsammm hepinizi gaza getiricem amaa..inşallahh hiçç gerek kalmadan bunlara oluverir.
her bir aşaması stres yaw..

tentoşum benim 5. gün yapılmıştı.. narkoz yok.. 5-06 dk bişi sürüyor zaten.. bütün mesele o gün çişşşşşşş :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: şu malum konuuu :roflol: :roflol: :roflol: işte o gün oluyor o mesele sırnaşık şey

ayy evet çiş konusu mühim..ben salabilirim.
gerçi çok fazla sıkışık olmaya gerek yok filan dediler de ben iki bardakla sıkışıyorum kiii.

bu saattee....uuuuuuuuuu...daha çok var kız iftara tentoşum...acıktırdın beni şimdi heee...-tatlicadiarzu-

kıslar selamm
çok kalamıcam, danışmaaaa var mı gelişmeler? :)
çılgınımm nasıl geçti, geçmişe bakıcam gerçi ama

nese geldi eyiceneymiş. bir sürü gelen var bügün, salonda bekliolar :)zerdalın ilikzleri olcaana dair dedikodular var
ve en önemlisi çılgının yumurtalar artık 46 krormozom :)) 2-4 8- 16- 32- 64 hücre... derken bi gıvırcık salata olcaklar inşhh

oh oh akşama sendeyiz canım..

nesenin tatlılarıyla birlikte buyrun gelin kızlar :))

ha bu arada çılgının yımırtaların temsili fofo için bkz.

Eklentiler

• $embrio.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 33
neşe lokum tarifini veriyorum bak.. bu değilmi sorduğun irmikli toplar...

İRMİKLİ LOKUM

Malzemeler:

3 su bardağı süt
7 çorba kaşığı irmik
7 çorba kaşığı şeker
1 paket krem şanti
Üzeri için hindistan cevizi
Yapılışı:
Orta boy tencerede süt, şeker ve irmiği koyulaşıncaya kadar karıştırarak kısık ateşte fokur fokur kaynayıncaya kadar pişirip, soğumaya bırakın. Krem şantiyi toz halde ekleyip elinizle yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp avcunuzun içinde yuvarlayın. (Arada eli temizlemek için, yıkamakta fayda var) Hindistan cevizine tüm yüzeyini bulayın. Bir müddet buzdolabında dinlendirip
servis yapın.

neden resmi yapıştıramıyorum ama yaa.. profilime ekleyim bari

Son düzenleme:
Tarif www..... com'dan ...ozlem...'e ait. Yuvarlaması biraz uğraş gerektirse de, buzdolabında 2 gün tazeliğini koruyan, yumuşak ve nefis bir lezzet.

Malzemeler:

3 su bardağı süt
7 çorba kaşığı irmik
7 çorba kaşığı şeker
1 paket krem şanti
Üzeri için hindistan cevizi
Yapılışı:
Orta boy tencerede süt, şeker ve irmiği koyulaşıncaya kadar karıştırarak kısık ateşte fokur fokur kaynayıncaya kadar pişirip, soğumaya bırakın. Krem şantiyi toz halde ekleyip elinizle yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp avcunuzun içinde yuvarlayın. (Arada eli temizlemek için, yıkamakta fayda var) Hindistan cevizine tüm yüzeyini bulayın. Bir müddet buzdolabında dinlendirip servis edin.
Afiyet bal şeker olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…