30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

kızlar canlarım çıkıyorum ben, hadi görüşürüz, iyi akşamlar. iyi haftasonları, çılgınım senle görüşemedik bugün aklım sende kaldı.
öpüyorum kızlar, pazartesi sabahtan sağlık ocağına gideceğim, geç gelirsem merak etmeyin beni.

venüs sana yazdım neden bizimle konuşmuyorsun huuuu:)))) zerrdalı aratmayız bak hadi gel gel sırnaşık şey

venüs sana yazdım neden bizimle konuşmuyorsun huuuu:)))) zerrdalı aratmayız bak hadi gel gel sırnaşık şey

opuyorumnanaktan geldim canımmm.sizin yazıları okuyodum.bu topik ne hızlıymışş be yaawww :)) ben yazdıktan sonra amma yazmışsınız oku oku bitiremedim valaa..öncelikle hoşbulduk diyorum ve hepinize ilginiz için teşekkür ediyorum.a.s.

öyleyisdir bayanssulusmile aklinialirimsmile bugün kimseler yoktu daha asıl herkes olsaydı arardın yazını nerde diye -tatlicadiarzu-

şimdi size kendimi tanıtayım. yaşım henüz 29 ama yinede bu topiğe geldim işte.sempatiksalakcinni :)) bende sizler gibi hamilelik peşinde koşan biriyim işte.evlendiğimden beri hiç korunmadım ve evliliğimin 6. ayında hamile kaldım.fakat bu serüven kısa sürdü ne yazık ki( bebeğimi 11 haftalıkken kalp atışları durdu ve kürtaj oldum.dr 3 ay korunma verdi.korunma sürem biteli 2 ay oluyor.inş bu ay hamile olurum.biraz pimpirikli bir yapım var.o yüzden hiç mutlu olamıyorum.kürtajdan sonra adet miktarım azaldı mesela.hemen ben acaba yapışıklık mı oluştu diye kafayı yedim.dr gittim dr hayır dedi.ama benim kafamı hala kurcalıyor bu.hsg çekilmeden anlaşılmıyormuş ama dr çok düzgün yaptım diye iddia ediyor.adama biraz baskı yaptım bu konuda sorun yok diyor.inş öyledir.

dr çalışmalara devam et dedi.ve progestan verdi bana.adetin 16. gününden kullanmak üzere.birde ben bu ay ovulasyon testi aldım.ona göre baktım yumurtlamama.biraz çalıştım :kedi: umarım tuturmuşumdur.gerçi geçen ay öyle yoğun çalıştık ki olmadı.bu ay mı olacak.3 - 4 seferle?? ama umut işte.

tekrar hoşgeldin diyorum bende sana o zaman.
29 luklarda uğruyor bize merak etme zerdalda 29 du 30 olacak yakında.. sınırda olduğun için kabul ederiz yane :)))) canım geçmiş olsun ilk bebeğine kavuşamamışsın ama 6. ayda hamile kalman demek senin her şeyinin normal olduğunu gösterir yani ihtimalin her zaman var.. bizlere görede daha çıtırsın yaş avantajında iyi... hiç pimpiriklenme sakın nekadar her şeyi takarsan o kadar olmayanlarda tek tek gelir. bak normal hamile kalabiliyorsun acaba kanda pıhtılaşmamı var sende diye aklıma geldi şimdi yazarken genelde kalp atışı duyamamak düşüklerin ilk sebebi bu oluyor eğer öyleyse bir dahakine kaldığında bunun çözümü var bir iğnesi var hatta onu veriyorlar önlemini baştan alınca sorun çıkmıyor... bence bekle bakalım baktın ki olmuyor rahim filmi çektirirsin acısız basit bir işlem çoğumuz çektirdik.. bakarsın yapışıklık varsa az ise bu filmde verilen ilaçlı su fayda edip açıyor çok fazlaysa da laparoskopiyle hallolur buda olur biter.. bak hiç sorun yok gördünmü :)))) adet miktarına gelince azalması normal sanırım yeni değilmi kürtajın?? Allahım gönlüne göre versin canım opuyorumnanaktan

öyle deme bak bizim zerdala nöbet tuttu yumurtasının başında şak yakaladı işlem tamam :))) sonuç pozitif.. az mı uğraştı o da..

venüscüm ben çıkıyorum canım.. akşama açabilirmiyim bilmiyorum.. malum ramazan.. aslında akşamları iyi kaynatıyoruz biz sohbetler çok güzel olur ama ramazan olunca değişti biraz.. dün akşam hiç giremedim mesela. telaşesi var ya biraz.. ama diğer arkadaşlar olur belki.. hadi canım görüşürüz. ben çift vardiyayım hem gececi hem gündüzcü grup... hadi öptüm seni.. kendine iyi bak..

öyle deme bak bizim zerdala nöbet tuttu yumurtasının başında şak yakaladı işlem tamam :))) sonuç pozitif.. az mı uğraştı o da..

:)) haklısın cnm.valla bende nöbet tutum desem yeridir.ama az çalışktık sadecem.gerçi ben diğer hamileliğmde o ay sadece ve sadece bir kez birlikte olmuştum ve hamile kalmıştım.düşün yani onca ay sonra.sen her ay deli gibi çalış ( 1-2 kiloda verdiydim : )) ) olma hiç umudum yokken bi kerede oluver.Allah işte diyo ki ben ne zaman istrersem o zaman olur.

canım ben bu ay sürede bütün tetkiklerden geçtim.malum pimpirikliyim yaa.vajinal ultrason,hormon testleri,hsg filmi ve yumurtlama testi.hepsi sabırsızlığımdan dolayıı.kendi kendimi yıprattım.ama dr unda suçu var.şimdi değişti tabi dr. um. dr beni çok germişti eşimdede bişey çıkmayınca ben kesin bende dedim.adam da olabilir dedi.ve benim o ay stresten normal olan prolaktin hormonum39 oluverdi.düşün stres nelere sebep.hsg dede bişey çıkmayınca bu demesinmi bana sende sanırım yumurtlama yok.pis yalancı adam.yumurtlama testi yapıcam dedi.test rahim iç zarından parça alınıp eskişehire patolojiye gönderilerek yapılıyor.para için.neyse ben olmucam dedim adam öyle ısrar ettiki hiç bir riski yok.aklında soru işareti bırakma bence vs. diye neyse ben yaptırdım lokal anestezi ile.canım çıktı ama.öyle ters gittiki adam parça alacağı kanülü içeri sokamıyor.daha geniş demir çubuk giriyo o alet girmiyo.banada gösteriyo bu arada.kendide şaşırıyo 30 yıllık drum ilk kez böyle bişey gördüm diyo.neyse zar zor aldı parçayı.tabi benim bi sürü kanama falan.neyse ben gittim.bana 15 gün sonra belli olacak dedi.biz arayacağız dedi.neyse günler geçti bunlardan haber yok.benimde adetim 8 gün gecikti.ben bu parça olayında çok kanama oldu birde prolaktinim yükseldi ya adet gecikecek ya da olmayacağım diyorum.çünkü şubat ayı adet sonrası hsg , hsg sonrası birlikte olma yasağı,derken ay geçti.yalnız biz arada bir kez birlikte olmuştuk.ama ihtimali bırakkk aklımızın ucundan geçmiyorrrr...

neyse bunlar aradı sonuç geldi diye.ben ölüyorum heyecandan ve ağlıyorum kötü bişey çıkmasın diyee.dr sonuç iyi dedi.adetin 19 ve 20 günü yumutrlama olmuş dedi.bende adetin geciktiğini söyledim.dr bthcg ve prolaktin testi verdi.sonucu 5 te bi aldık.ben hamileyimmmmm.nasıl sevindik.dr götürdüm gözüne sokarcasına uzattım.baktı ve mucize dedi.salak şey.sonra ultrasonda baktı.gebelik hücreleri var dedi.ilaç verdi gönderdi.tabi biz şu parça olayını sorduk zararı olur mu diye.mümkünd eğil dedi.önlem olarak progestan verdi.sonraki günlerde benim kanamam oldu.hamileliğim zorlaştı.yoruyodu beni.ben hemen dr değiştirdim.düşük tehdidti yaşadım.hastanede yattım.sonra iyiydi ama kalbii durdu işte.

kıslar selam,kimseler yok ama okursunuz sonra...
bu gece yola çıkıyos biz, ordan da arada girmeye çalışırım... haber verim dedim, goccaman öptüm sizi :)
hadi Allaha emanet olun.
ordan nispet yapacam size laelaelaelaelaelaelaelaelaelae:)))

çook geçmiş olsun.. epey bişiler yaşamıssın geçmiş olsun. ama üzülme düşüğün bi ayağı içerdedir derler :) inşlh tez zamanda kavuşcan bebişine..

tatlı cadıııı.. ii dinlen de gel :) o dilini de sok içeri bakem.. ayıptır :) deniz kestanesi batar ayaana bak dimedi dime :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…