yok yok almazsın...venüss begendi mi katınvaliden yimeeni?
ben de annemdeydim.. bi yemişim bi yemişim.. ay bu iftar sonrası şiş karın beni deli edio.. kilo almasam bu ramazanda iidir :)
hımm...olsun canım yaaa.tabi zor ama zamanında adet görebilmek,hatta adet görebilmekte çok büyük bir nimet... inş en kısa zamanda gelir yavrunnn...
kızlar naber ne var ne yok bu arada elfida hayırlı olsun canım umarım bebişini sağlıcakla dünyaya getirirsin ve kızlar sizde biran önce hamile kalırsınız
venüss begendi mi katınvaliden yimeeni?
ben de annemdeydim.. bi yemişim bi yemişim.. ay bu iftar sonrası şiş karın beni deli edio.. kilo almasam bu ramazanda iidir :)
:)) yok beğenmedi canım.iyi olmuş dedi.bu beğenmedim demek.ama kocişim çok beğendi.aslını sorarsanız bende pek sevmedim.bu daha çok bebek ve yaşlı çorbası.doyurucu ve besleyici.ayyy o kadar çok yoruldum kii.belim bacaklarım kopuyoo.gidip uzanıcam şimdi birazz.keşke benimde annem burda olsaydıda bende gidip evimizde yemek yiyip rahat rahat yatsaydımm.çok şanlısın canımm.ayyy kendimi kocakarılar gibi hissediyorum yaaa..ölüyorum biitiyorum hadi dayanamıcamm.öpüldünüz....
Tentoo.. doktor bişey demedi ki..
sormadı bile sancın oluyor mu diye..
düzenli mi dedi. he dedim...
o kadar...
bi sakat duurm var mı ki???
neler olabilir mesela
:)) yok beğenmedi canım.iyi olmuş dedi.bu beğenmedim demek.ama kocişim çok beğendi.aslını sorarsanız bende pek sevmedim.bu daha çok bebek ve yaşlı çorbası.doyurucu ve besleyici.ayyy o kadar çok yoruldum kii.belim bacaklarım kopuyoo.gidip uzanıcam şimdi birazz.keşke benimde annem burda olsaydıda bende gidip evimizde yemek yiyip rahat rahat yatsaydımm.çok şanlısın canımm.ayyy kendimi kocakarılar gibi hissediyorum yaaa..ölüyorum biitiyorum hadi dayanamıcamm.öpüldünüz....
kızlar bende beklemedeyim çarşambba veya perşembe belli olacak klomen+pregly kullandım ayın 2 sinde çatlatma iğnesi oldumm 3 tane yumurtam olmuştu bakalım tutan spermlerden yumurtaları yakalayan oldumu bide bende kan pıhtılaşması var Allah hayırlıısını verir inşallah bu sefer de düşük yapmak istemiyorum
Her Neyse
Türkiye'de İstanbul ne ise,
istanbul'da gece ne ise
gecede yürümek ne ise
yürürken düşünmek ne ise
seni unutmamacasına düşünmek ne ise
unutmamanın anlamı ne ise
seni sevmek ne ise
saklayayım yok söyleyeyim derken
birden aşka düşmek ne ise
herneyse...
Özdemir Asaf
iyi geceler birsen...hadi kızlar size iyigeceler umarım ramazan sonuna kadar herkesin bebişi göbeğine konar
bende çok umutluydum,tedaviden sonraki ayımdı,geç çatlasa bile iki yumurtam vardı,ama olmadı malesef,kısmet,ne çare.geldi mi seninkide...
ben de pek bi umutlanmışıtm kardelencim...
Bu ay güzel haberşer aldık arkadaşalrdan, hiç olmayacak diyecek kadar az sperm asyısıyla hamile kalanlar falan oldu maşallahhh
işte bende oldukça umutlanmışıtm ama tam günüde dün geliverdi sinir bozucu şeyyyy
geçmiş olsun kızlar..
Kardelen kardelen....
benim nicki de anlatayım mı.... :)))
yüzün geçmişten kalan, aşka tarif yazdıran
bir alaturka hüzün, yüzün kıyıma vuran
anne karnı huzuru, çocukluğumun sesi
senden bana şimdi zamanı sızdıran
şımartılmamış aşkın sessizliğe yakın
kimbilir kaç yüzyıldır sarılmamış kolların
sisliydi kirpiklerin ve gözlerin yağmurlu
yorulmuşsun hakkını almış yılların
elfida bir belalı başımsın
elfida beni farketme sakın
omzumda iz bırakma yüküm dünyaya yakın
elfida hep aklımda kalacaksın
elfida sen eski bir şarkısın
elfida beni farketme sakın
omzumda iz bırakma yüküm dünyaya yakın
elfida hep aklımda kalacaksın
kanser ile mücadele etmekte olan küçük bir kıza yazılmış bu parça. kızın tüm masraflarını da haluk levent karşılıyormuş. albümün hazırlandığı sırada da, "elfida" hayatını kaybetmiş ne yazık ki.
Tento yaa...
sen edebik bi hatuna benziyon valla..
nükteler, imalar,pratik zaka pek bi çok gibi sende...
eğlenceli bi tipsin sen...
hem eglenceli, hem romantik...
ama kaçmışsın erkenden....
benimde uyku yok , koca yok evde.. takılıyorum iştee.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?