Vayyys siirler donmus ortalikta...ne guzel yaw. Kizlarin kirmizilar gelmis ama umut suruyorrr. Bir gun nasip olucak insallah. Tentom oyledir, akilli, tatli, cilgin, eglenceli...
Bana guzel dileklerinizi yollamissiniz, yerim ben sizi yaaa...ben dinleniyorum..accik ucuk pembe akintim oluyor arada.sanirim kurcalanmaktan. Onun disinda iyiyim..yatiyorum, yatmak da benim gibi kipirdak bir hatuna gore degil ama ufaklik buyusun tutunsun hic onemli degil. Daha cekirdek halindeyken beni muma cevirdi yaw..
bak üzüldüm şimdi.:2:Kardelen kardelen....
benim nicki de anlatayım mı.... :)))
yüzün geçmişten kalan, aşka tarif yazdıran
bir alaturka hüzün, yüzün kıyıma vuran
anne karnı huzuru, çocukluğumun sesi
senden bana şimdi zamanı sızdıran
şımartılmamış aşkın sessizliğe yakın
kimbilir kaç yüzyıldır sarılmamış kolların
sisliydi kirpiklerin ve gözlerin yağmurlu
yorulmuşsun hakkını almış yılların
elfida bir belalı başımsın
elfida beni farketme sakın
omzumda iz bırakma yüküm dünyaya yakın
elfida hep aklımda kalacaksın
elfida sen eski bir şarkısın
elfida beni farketme sakın
omzumda iz bırakma yüküm dünyaya yakın
elfida hep aklımda kalacaksın
kanser ile mücadele etmekte olan küçük bir kıza yazılmış bu parça. kızın tüm masraflarını da haluk levent karşılıyormuş. albümün hazırlandığı sırada da, "elfida" hayatını kaybetmiş ne yazık ki.
hadi ya..
kaydirigubbakcemile3
kaçmamıştım halbuki. laptop kucaamda uyuyakalmışım.. -tatlicadiarzu-
kardelen benim nick de bi şiirden..
ama geshenkin anlamaını bilimyorum , ispanyasını ise burda hep beraber verdik :)
bi ara muhabbet döndü burda, herkese bi ülke verildi. çılgın hollanda oldu, aylim kafkaslar, loveli suriya, zerdal almanya, gesnhenk de ispanya..ben yunan adalarını almıştım :) ülke seçimleri berigelen muhabbet sonucu birbirimiz hakkında edindiğimiz az biraz bilgilerin üretimdir :)
çılgınım nasılsın??
geshenk ramazan dolayısıyla kapalı :)
slm kuze,nabersin canım,karar verdin mi dr unu değiştirmeye?
Vayyys siirler donmus ortalikta...ne guzel yaw. Kizlarin kirmizilar gelmis ama umut suruyorrr. Bir gun nasip olucak insallah. Tentom oyledir, akilli, tatli, cilgin, eglenceli...
Bana guzel dileklerinizi yollamissiniz, yerim ben sizi yaaa...ben dinleniyorum..accik ucuk pembe akintim oluyor arada.sanirim kurcalanmaktan. Onun disinda iyiyim..yatiyorum, yatmak da benim gibi kipirdak bir hatuna gore degil ama ufaklik buyusun tutunsun hic onemli degil. Daha cekirdek halindeyken beni muma cevirdi yaw..
güzellerim bir bakayım dedim sizee
başım boğazım ağrıyor valllaaa
bak üzüldüm şimdi.:2:
buralarda elfide diye isim var,duyuyorum,o yüzden birnin ismidir diye tahmin ediyodum ama hüzünlü bir hikayee olduğunu bilmiyodum.
lebtopta dizi izlerken uyuyakaldın dimiiiiaklinialirimsmile
tamam canım,anladım şimdi,ne nerden kimden idye,sağolasın,peki bencamin nerden geldi,galiba senin herife bencamin deyolar.:jeyyar:
çok mu soru sordum,napim,merak ediyorum işte,artıkın kusuruma bakmassınız,aile olduk şuracıkta.opuyorumnanaktan
slm cnm uzun zmn oldu geçmişi okudum ne güzel. mutlu oldum kardelencim beni merak etmiş sağolsun dedim merak ettim hepinizi .gireyim dedim artık girmem demiştim ama şimdi iyiceğim n oldu derseniz ben test sonuçlarımı yazmıştım dr da en nihayetinde ulaştım cuma günü gittim tedaviyi sonlandırdık arkadaşlar maalesef artık umut bile yokmuş benim menopoz tedavime başlayacaklarnış cuma gecesi deprosyana girdim derin derin nefes almaktan ciğerim acıdı şimdi daha iyiyim.sorunlarımı artık yazmıyım umut olmayınca herşey anlamsız gerizekalı dr bana senin zaten bir çocuğun var dedi bir ara çok sinirlendim olayı dramatikleştirmeyelim dedim beni gözyaşlarına boğunca daha rahat edecekler herhalde ağlamadım ama sonrasında çok ağladım yaşım 32 ve ben menopoz tedavisi olacam böyle arkadaşım durum bu ALLAH hepinizinyolunu açık eder inşallah bu arada 3.cüzü okuyorum haberiniz olsun belki başkalarına faydam olur.:Saruboceq:
yat güzelim dinlen.. biz dularımızla yanındayız.. opuyorumnanaktan
geçmiş olsun loveli.
eskiden deli cevat die şizofren bi karikatür tipi vardı. bencamin onun hayali arkadaşı :)
biz delilerin de önderi olur kendisi :)
( ne diem ki.. allah hakkında hayırlısını versin, acil.. şifa versin ( şaşılacak bi durum seninki..
kızlar bugun arabayla cıktım :) ögrenım ben bu işi ya. boş arazide çalıştıktan sonra eve kadae getirdim arabayı
hımmm,demek bencamin o,anladım canım,sağol.
araba kullanmak güzel bişey aslında,bende yılların ehliyeti var ama kullanıcak cesaret yok,ama olmalı,sende devam et,başlamışken bence.
Lovelimm gecmis olsunnnnn..
Aylin neler yapiyodur simdi, geziyodur, gazozlari ardi ardina patlatiyordur..
Geshenkim ramazan telasinda...zerdalim da habire yiyordur heralde:))))))
çılgıncım,nasılsın canım,ne güzel,bebişinle cancanasınız,inş öylde kalırsınız.
tentoş gerçekten hoca çok önemli,bana baştan iyi bi hoca rastlamadı,ama eşimlşe kullanırken çok iyi oluyo,hiç kızmıyo bende rahatlıyorum ama şimdilik arabamız yok,ondanda kalıyo benim sürme işi.imkanın varken bırakma peşini.
çılgıncım,nasılsın canım,ne güzel,bebişinle cancanasınız,inş öylde kalırsınız.
tentoş gerçekten hoca çok önemli,bana baştan iyi bi hoca rastlamadı,ama eşimlşe kullanırken çok iyi oluyo,hiç kızmıyo bende rahatlıyorum ama şimdilik arabamız yok,ondanda kalıyo benim sürme işi.imkanın varken bırakma peşini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?