30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Vayyys siirler donmus ortalikta...ne guzel yaw. Kizlarin kirmizilar gelmis ama umut suruyorrr. Bir gun nasip olucak insallah. Tentom oyledir, akilli, tatli, cilgin, eglenceli...
Bana guzel dileklerinizi yollamissiniz, yerim ben sizi yaaa...ben dinleniyorum..accik ucuk pembe akintim oluyor arada.sanirim kurcalanmaktan. Onun disinda iyiyim..yatiyorum, yatmak da benim gibi kipirdak bir hatuna gore degil ama ufaklik buyusun tutunsun hic onemli degil. Daha cekirdek halindeyken beni muma cevirdi yaw..

ayyy canımmm.yat yatt dinlen iyice.sana bakan biri var mı?yalnızmısın,yemekleri falan sen mi yapıyorsun? bana yemek yapmak , bir iş yapmak çok zor geliyordu önceki hamileliğimde.ama yapıyodum,okulada gidiyodum bir sürü yaramaz çocuk,salak salak veliler, hamileyim diye nöbet saatlerni uzatan kıskanç müdür........ (( herşey güzel olacak merak etme.bende ayın 24 ünü bekliyorum.çok heyecanlıyım.inş hakkımda hayırlısı olur.

Sagol venuscum. Umarim guzel haberlerle dolar burasi. Annecim yapti yemekler bakti bana sagolsun. Onlari gonderdim, esim bakiyor bana..

çılgınım transferin olmuş hayırlı olsun tatlım Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin tatlım.

bak üzüldüm şimdi.:2:
buralarda elfide diye isim var,duyuyorum,o yüzden birnin ismidir diye tahmin ediyodum ama hüzünlü bir hikayee olduğunu bilmiyodum.

lebtopta dizi izlerken uyuyakaldın dimiiiiaklinialirimsmile
tamam canım,anladım şimdi,ne nerden kimden idye,sağolasın,peki bencamin nerden geldi,galiba senin herife bencamin deyolar.:jeyyar:
çok mu soru sordum,napim,merak ediyorum işte,artıkın kusuruma bakmassınız,aile olduk şuracıkta.opuyorumnanaktan

slm kuze,nabersin canım,karar verdin mi dr unu değiştirmeye?

slm cnm uzun zmn oldu geçmişi okudum ne güzel. mutlu oldum kardelencim beni merak etmiş sağolsun dedim merak ettim hepinizi .gireyim dedim artık girmem demiştim ama şimdi iyiceğim n oldu derseniz ben test sonuçlarımı yazmıştım dr da en nihayetinde ulaştım cuma günü gittim tedaviyi sonlandırdık arkadaşlar maalesef artık umut bile yokmuş benim menopoz tedavime başlayacaklarnış cuma gecesi deprosyana girdim derin derin nefes almaktan ciğerim acıdı şimdi daha iyiyim.sorunlarımı artık yazmıyım umut olmayınca herşey anlamsız gerizekalı dr bana senin zaten bir çocuğun var dedi bir ara çok sinirlendim olayı dramatikleştirmeyelim dedim beni gözyaşlarına boğunca daha rahat edecekler herhalde ağlamadım ama sonrasında çok ağladım yaşım 32 ve ben menopoz tedavisi olacam böyle arkadaşım durum bu ALLAH hepinizinyolunu açık eder inşallah bu arada 3.cüzü okuyorum haberiniz olsun belki başkalarına faydam olur.:Saruboceq:

yat güzelim dinlen.. biz dularımızla yanındayız.. opuyorumnanaktan
güzellerim bir bakayım dedim sizee
başım boğazım ağrıyor valllaaa

geçmiş olsun loveli.

eskiden deli cevat die şizofren bi karikatür tipi vardı. bencamin onun hayali arkadaşı :)
biz delilerin de önderi olur kendisi :)

( ne diem ki.. allah hakkında hayırlısını versin, acil.. şifa versin ( şaşılacak bi durum seninki..

kızlar bugun arabayla cıktım :) ögrenım ben bu işi ya. boş arazide çalıştıktan sonra eve kadae getirdim arabayı

hımmm,demek bencamin o,anladım canım,sağol.
araba kullanmak güzel bişey aslında,bende yılların ehliyeti var ama kullanıcak cesaret yok,ama olmalı,sende devam et,başlamışken bence.

Geldimmm..laptopdan yazmiyorum o yuzden zor oluyor ama idare edin artik beni. Ignemi vurdurduk.. Araba mi calistin tentom.
Kuze ye doktor menopoz mu demisss..yaa kuzecim daha detayli bir merkeze mi gitsen..

Lovelimm gecmis olsunnnnn..
Aylin neler yapiyodur simdi, geziyodur, gazozlari ardi ardina patlatiyordur..
Geshenkim ramazan telasinda...zerdalim da habire yiyordur heralde:))))))

çılgıncım,nasılsın canım,ne güzel,bebişinle cancanasınız,inş öylde kalırsınız.
tentoş gerçekten hoca çok önemli,bana baştan iyi bi hoca rastlamadı,ama eşimlşe kullanırken çok iyi oluyo,hiç kızmıyo bende rahatlıyorum ama şimdilik arabamız yok,ondanda kalıyo benim sürme işi.imkanın varken bırakma peşini.

Lovelimm gecmis olsunnnnn..
Aylin neler yapiyodur simdi, geziyodur, gazozlari ardi ardina patlatiyordur..
Geshenkim ramazan telasinda...zerdalim da habire yiyordur heralde:))))))

bana ramazan daha gelmediği için ayı balığı misali yuvarlanırum koltukta. yiyp yiyip yuvarlanıorum.. aslında çok yemiyorum ama hareketsizlik galiba. bi göbeem var sormayın köyden de accuk semirmiş gelmiştim

oo eşin güzel öğretiosa can sağlığı. ehliyetten sonra pratik için eşimle çıktığım için bu kadar geri kaldım epey gerio kullanırken.

Canim iyiyim, yatiyorum surekli, ufaklik benimlde kalsin diye ugrasiyorum...klasik muzik dinliyorum su an pek meraklisi olmasam da, belki sakinlik iyi gelir noktacigimaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…