30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Canim iyiyim, yatiyorum surekli, ufaklik benimlde kalsin diye ugrasiyorum...klasik muzik dinliyorum su an pek meraklisi olmasam da, belki sakinlik iyi gelir noktacigimaa...

vayyy,noktacık demek,inş.mercimek olduğu,nohut olduğu günlerride görürüz,inş.kucağınada alırsın.bizede dua et,sen şu anda hamilesin,ve duan kabul olur.
bende bu ay ne kadar umutluydum,kimseye demiyodum her ay umutlanıp hüsranla sonuçlandığı için ve gene öyle oldu tabide,ama tedavimden sonraki aydı ya,bide günüm geçtiydi yaaa,çok üzgünüm aslında.
tentoşcum erkekler genelde geriyo,ben babamdanda kardeşimdende öğrenemedim,gerildim hep.öğretmek zor zanaat,sabır işi,bunu en iyi sen bilirsindir zaten dimi?

Ediyorumm, etmez miyim hepinize ediyorummm..
Aminn hep kucagima alisimi hayal ediyorummm..
Ahh kardelenim bilmez miyim o husranlarii..tup bebekten korkarkene bak yaptirdim..tum asamalardan gectim..ama olsunnnnn tum herseyi unutucaz, baska dertlere takilcaz.ayy bugun kaka yapmadi, ayy ben bunu nasilsin beslicem gibii..
Ders babadan ve kocadan zor.. En iyisi iyi bir hocadann

inş onlartıda konuşuruz,mis gibi koktu,nihayet kakasını yaptı falan,düşünceside güzel,inş.gerçek olur.
ben eğer çıkmassam sofrayı kuarmıcam,hemen kaçmalıyım öptüm sizi.

bana da arkadaşlar teselli vermek için bak olmadı tüp yaparsınız. her şeyin çaresi var derlerdi de ne kadan kızardım içimden onlara.. tüpe mi kaldım , ne sorunum var ki gibilerinden..

ne kaddaannn günahlarını almışım :))kaydirigubbakcemile3

inş onlartıda konuşuruz,mis gibi koktu,nihayet kakasını yaptı falan,düşünceside güzel,inş.gerçek olur.
ben eğer çıkmassam sofrayı kuarmıcam,hemen kaçmalıyım öptüm sizi.

afiyet olsun :)
Ayyy klasik muzik dinlerken adam sizdi gitti yaaaadelikafadulden
Agir geldi adama:roflol:

bi arkadaşım hamileğinde dinletirmiş sürekli. doğduktan sonra mama yedirirken filan hamileyken dinlettmiş olduğu parçaları açardı.. sakinleşiyormuş, hoşuna gidiyormuş..

mediumdaki joe nun agzı açık şapşal şapşal uyuması ve gene şapşal şapşal uykudan uyanması çok şeker ya..
çok doğallar bunlar. ya da bana eyle gelio

Tup yapiverin ne kolay di mi..sanki gidiyom bir tup veriyorlar eline icinde cocuk gibii...
Evet sakinlik icin aklima geldi benim de..endise, stres hormonlari kotu etkiliyorr..
Ben de seviyom medium u..

Tentom sana ozel msg yazarken 600 sn beklemelisin dedi yaa..
Geshenke yazarim ben.teli yok bende. Hain domdom vermedi daha.

Kocisim salata yapiyor icerde, ilac saatim geliyor..yemek yemem lazim...
Dillaracim buyuyor mu yumoslarin

Son düzenleme:
cilgin iyne yok bitti.dört günlük iyne verdi.bende abtal 1 gün cok iyne yapmisim yanlisliklan.yani 3 gün iyne yapmis oldum oooooooooo deliyim ben.neyse bakalim yarin dr.ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…