Canim iyiyim, yatiyorum surekli, ufaklik benimlde kalsin diye ugrasiyorum...klasik muzik dinliyorum su an pek meraklisi olmasam da, belki sakinlik iyi gelir noktacigimaa...
Canim iyiyim, yatiyorum surekli, ufaklik benimlde kalsin diye ugrasiyorum...klasik muzik dinliyorum su an pek meraklisi olmasam da, belki sakinlik iyi gelir noktacigimaa...
vayyy,noktacık demek,inş.mercimek olduğu,nohut olduğu günlerride görürüz,inş.kucağınada alırsın.bizede dua et,sen şu anda hamilesin,ve duan kabul olur.
bende bu ay ne kadar umutluydum,kimseye demiyodum her ay umutlanıp hüsranla sonuçlandığı için ve gene öyle oldu tabide,ama tedavimden sonraki aydı ya,bide günüm geçtiydi yaaa,çok üzgünüm aslında.
tentoşcum erkekler genelde geriyo,ben babamdanda kardeşimdende öğrenemedim,gerildim hep.öğretmek zor zanaat,sabır işi,bunu en iyi sen bilirsindir zaten dimi?
Ediyorumm, etmez miyim hepinize ediyorummm..
Aminn hep kucagima alisimi hayal ediyorummm..
Ahh kardelenim bilmez miyim o husranlarii..tup bebekten korkarkene bak yaptirdim..tum asamalardan gectim..ama olsunnnnn tum herseyi unutucaz, baska dertlere takilcaz.ayy bugun kaka yapmadi, ayy ben bunu nasilsin beslicem gibii..
Ders babadan ve kocadan zor.. En iyisi iyi bir hocadann
Ediyorumm, etmez miyim hepinize ediyorummm..
Aminn hep kucagima alisimi hayal ediyorummm..
Ahh kardelenim bilmez miyim o husranlarii..tup bebekten korkarkene bak yaptirdim..tum asamalardan gectim..ama olsunnnnn tum herseyi unutucaz, baska dertlere takilcaz.ayy bugun kaka yapmadi, ayy ben bunu nasilsin beslicem gibii..
Ders babadan ve kocadan zor.. En iyisi iyi bir hocadann
inş onlartıda konuşuruz,mis gibi koktu,nihayet kakasını yaptı falan,düşünceside güzel,inş.gerçek olur.
ben eğer çıkmassam sofrayı kuarmıcam,hemen kaçmalıyım öptüm sizi.
Ayyy klasik muzik dinlerken adam sizdi gitti yaaaadelikafadulden
Agir geldi adama:roflol:
oke. ben buralardayım ama dizi izliorum bi yandan. :) gittim sanma
Dillaraam nasilsin
saol cok aciktim ya.bizim burda iftar 21 .aciliyor
Kocisim salata yapiyorsunuz icerde, ilac saatim geliyor..yemekler yemem lazim...
Dillaracim buyuyor mu yumoslarin
Az kaldi dayannn.. Yalniz tedavideyken susuz kalmaman gerekli. Oruc tutmasa miydin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?