canım hayırlı olsun...hafta sonu giremedim..yeni okudum yazdıklarınızı...inşallah bebişinide görürüz...opuyorumnanaktan
geçmiş olsun lovelim..aman hasta olma heee opuyorumnanaktan
günaydın zeytincim..
günaydın özlemcim...
günaydın sezencim..
günaydın kumsalcım...
günaydın özlemcim..iyiyim canım..geçmişe dalmışım...kızlar epey kaynatmış..ancak çıkabildim geçmişten...bende iyiyim..yarını bekliyorum...yarın kontrolum var...hayırlısıyla inşallah prolaktinim filan düşmüştür inşallah...bakalım hayırlı haberlerle gelirim inşallah..yumoşlarıma bakılacak :kedi:
İnaşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.Benimkilere bakdıkça büyümediler ya bügün tekrar gidicem bende iki güne bi doktordayım ya pazargünü bile doktora gittim.
özlemcim sen nasılsın canım?zemuszemus bugün yumurtalıklarım sanki biraz ağrıyor...yumurtlamamı başlıyor nedir anlamadım yani..bilmiyorumkismile
sen ilaç kullandınmı?kullandıysan ilacın ismi nedir?sen iğne oluyordun galiba...kafam çorba oldu...birasss hatırlatırmısın canım..kafamçokkarıştı
evet canım ya ilaçlar yapıyor olabilir..sana katılıyorum..klomeni adetin 3 günü kullanmaya başladım 5 gün günde 1 tane kullandım..10 ağustos gibi bitti klomenim...adetin 14 günü gel dedi yarın gitcem işte randevu aldım...bakalım ne diycek...hayırlısı..zemuszemusSen klomen kullanmıştın dimi.Bu ilaçlar yapıyo canım o agrıları ben kaç aydır nasıl agrılar çekiyorum bi bilsen acırsın halime.Ne zaman bitti klomen kaç tane kullandın günde?
valla bana aşılama falan demedi de...şuan normal yolla deneyecez..en son çare gerekirse sana aşılama yaparım dedi...bakalım hayırlısı...ne diycek yarın doktorum..senin ilk aşılamanmı bu bilmiyorumkismileŞuan igne kullanıyorum canım.Aşılamadan önce 1 ay klomen kullandım bende.
günaydın kızlar
hafta sonu yine yazlıktaydık ve yine yüzdük booolca muhteşemdi deniz..
geçmişe bakamadım işteyim ama güzel haberlerle dolu olmasını ümit ediyorummm
günaydın kızlar nasılsınız varmı güzel haberler:)
özlemcim sen nasılsın canım?zemuszemus bugün yumurtalıklarım sanki biraz ağrıyor...yumurtlamamı başlıyor nedir anlamadım yani..bilmiyorumkismile
günaydın kızlar
hafta sonu yine yazlıktaydık ve yine yüzdük booolca muhteşemdi deniz..
geçmişe bakamadım işteyim ama güzel haberlerle dolu olmasını ümit ediyorummm
maslah maslahh
haberler bilidğin gibi kumsal. sen nasılsın. çılgını bekliyoruz :)
yumurtaların büyümüş olabilir. :)
özlem umarım sen de güzel haberlerle gelirsin
ayın 24 ü adet günüm.bu aydan umutluydum ama malesef adet öncesi sendromlarım tavan yaptı.sürekli ağlıyorum herşeye ters cevap vermeler,göğüslerim ağrıyooo((( tek tesellim madem adet oluyorum adam gibi olsun.azıcık gelip beni korkutmasın.soğan suyunu 15 gün boyunca içtim dün gece bitti inş faydası olmuştur.yaa bu arada zerdal nerde hem beni çağırıyo hemde kendisi yok ortalarda..dinleniyor heralde.dinlensin dinlensin canım o benimmm :))
inşallah tentoşcum ya...hayırlısı bakalım...senin tayin belli oldumu canım..zemuszemus
kızlarrrr ne ediyorsunuz bakemmmm
zerdal gelmedi dimi daha kan testi yaptıracaktı gecikirim demişti
tentooooo naber cınımmm
yok ya belli olmadı. sabah beri laptopla bütünleştimmeb kadar salak cidiiyetsiz bi kurum olamaz
Kızlar herkese günaydın, ben gelmiş geçmiş çok fazla biraz bakayım, hepsini okuyamasamda, sabah kocaman 1 tüp kan aldılar, sağlık ocağından iş yerine biraz yürüdüm, 1 tane dolmuş geçmedi mübarek yoruldum.
evet canım ya ilaçlar yapıyor olabilir..sana katılıyorum..klomeni adetin 3 günü kullanmaya başladım 5 gün günde 1 tane kullandım..10 ağustos gibi bitti klomenim...adetin 14 günü gel dedi yarın gitcem işte randevu aldım...bakalım ne diycek...hayırlısı..zemuszemus
valla bana aşılama falan demedi de...şuan normal yolla deneyecez..en son çare gerekirse sana aşılama yaparım dedi...bakalım hayırlısı...ne diycek yarın doktorum..senin ilk aşılamanmı bu bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?