30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

İnaşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.Benimkilere bakdıkça büyümediler ya bügün tekrar gidicem bende iki güne bi doktordayım ya pazargünü bile doktora gittim.

İnaşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım.Benimkilere bakdıkça büyümediler ya bügün tekrar gidicem bende iki güne bi doktordayım ya pazargünü bile doktora gittim.

sen ilaç kullandınmı?kullandıysan ilacın ismi nedir?sen iğne oluyordun galiba...kafam çorba oldu...birasss hatırlatırmısın canım..kafamçokkarıştı

özlemcim sen nasılsın canım?zemuszemus bugün yumurtalıklarım sanki biraz ağrıyor...yumurtlamamı başlıyor nedir anlamadım yani..bilmiyorumkismile

Sen klomen kullanmıştın dimi.Bu ilaçlar yapıyo canım o agrıları ben kaç aydır nasıl agrılar çekiyorum bi bilsen acırsın halime.Ne zaman bitti klomen kaç tane kullandın günde?

Sen klomen kullanmıştın dimi.Bu ilaçlar yapıyo canım o agrıları ben kaç aydır nasıl agrılar çekiyorum bi bilsen acırsın halime.Ne zaman bitti klomen kaç tane kullandın günde?
evet canım ya ilaçlar yapıyor olabilir..sana katılıyorum..klomeni adetin 3 günü kullanmaya başladım 5 gün günde 1 tane kullandım..10 ağustos gibi bitti klomenim...adetin 14 günü gel dedi yarın gitcem işte randevu aldım...bakalım ne diycek...hayırlısı..zemuszemus

Şuan igne kullanıyorum canım.Aşılamadan önce 1 ay klomen kullandım bende.
valla bana aşılama falan demedi de...şuan normal yolla deneyecez..en son çare gerekirse sana aşılama yaparım dedi...bakalım hayırlısı...ne diycek yarın doktorum..senin ilk aşılamanmı bu bilmiyorumkismile

günaydın kızlar
hafta sonu yine yazlıktaydık ve yine yüzdük booolca muhteşemdi deniz..
geçmişe bakamadım işteyim ama güzel haberlerle dolu olmasını ümit ediyorummm

maslah maslahh
günaydın kızlar nasılsınız varmı güzel haberler:)

haberler bilidğin gibi kumsal. sen nasılsın. çılgını bekliyoruz :)
özlemcim sen nasılsın canım?zemuszemus bugün yumurtalıklarım sanki biraz ağrıyor...yumurtlamamı başlıyor nedir anlamadım yani..bilmiyorumkismile

yumurtaların büyümüş olabilir. :)

özlem umarım sen de güzel haberlerle gelirsin

günaydın kızlar
hafta sonu yine yazlıktaydık ve yine yüzdük booolca muhteşemdi deniz..
geçmişe bakamadım işteyim ama güzel haberlerle dolu olmasını ümit ediyorummm

ayyy ne güzel yüzmüşsün.bende özledim yüzmeyi.hamileyken yüzmeyi çok isterdim.avatarda yüzen sen misin?yoksa herhengi bir foto mu canım? :sm_cool:

ayın 24 ü adet günüm.bu aydan umutluydum ama malesef adet öncesi sendromlarım tavan yaptı.sürekli ağlıyorum herşeye ters cevap vermeler,göğüslerim ağrıyooo ((( tek tesellim madem adet oluyorum adam gibi olsun.azıcık gelip beni korkutmasın.soğan suyunu 15 gün boyunca içtim dün gece bitti inş faydası olmuştur.yaa bu arada zerdal nerde hem beni çağırıyo hemde kendisi yok ortalarda..dinleniyor heralde.dinlensin dinlensin canım o benimmm :))

kendine stres yapma canım...hayırlısı Allahtandır...opuyorumnanaktan

kızlarrrr ne ediyorsunuz bakemmmm
zerdal gelmedi dimi daha kan testi yaptıracaktı gecikirim demişti
tentooooo naber cınımmm

yok ya belli olmadı. sabah beri laptopla bütünleştim meb kadar salak cidiiyetsiz bi kurum olamaz

Allah seni ne etmesin emi...sabah sabah beni güldürdün he tentoşom..hayırlısı gülüm ya..inşallah iyi bir yer çıkar...emin ol meb kadar ciddiyetsiz kurum çok...sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Kızlar herkese günaydın, ben gelmiş geçmiş çok fazla biraz bakayım, hepsini okuyamasamda, sabah kocaman 1 tüp kan aldılar, sağlık ocağından iş yerine biraz yürüdüm, 1 tane dolmuş geçmedi mübarek yoruldum.

Bismillahirrahmanirrahim.
1.cüz.....nese
2.cüz.....geshenk
3.cüz.....kuze
4.cüz.....zerdal
5.cüz.....nese
6.cüz....çılgın (istediğin zaman okursun canım) kadir gecesine kadar tamamlayacağız)
7.cüz....tentoş
8.cüz....kardelen
9.cüz....kardelen
10.cüz....Zerdal (Bi arkadaşa verdim.
11.cüz....leyla
12.cüz....geshenk (yazdım canım)

kızlar cüz okuyanlar ve okumak isteyenler, yeni cüz verebiliriz. bana bildirin.

İnşallah aşılamaya falan gerek kalmadan kavuşursun bebişine.Benim 2.aşılamam olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…