30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hemen cevaplayayım canım.
çatlatma iğnesi önemli..sen doktorun dediği zaman yap onu. nedeni şu, yumurta belli büyüklüğe geldiğinde zaten kendiliğinden çatlar. çatlatma iğnesinin avantajı tam 36 saat sonra çatlamasını sağlıyor boylece zamanını biliyor. geç kalırsa senin yumurtan çatlayabilir..
eşinde sperm sorunu var mı öncelikle onu sorayım

leylam yarın aksam yapın sonra gene yapın..eşinde sperm sorunu yoksa her gece yapın onemli değil..eger varsa iki günde bir olması spermlerin kendilerine gelmesini sağlamak için:)

spermlerde yavaşlık vardı biraz doktor ilaç vermişti..ama henüz ilaçları bitmedi devam ediyor kullanmaya...ya bu gece mümkünü yok çalışma yapmamızın ne yapsam şaşırdım çılgınım ya moralim gitti şuan yeminle...

şundan demiştir sperm 2-3 günden fazla bekledi mi, ölmeye başlıyor..ne çok beklemeli ne az anlatabildim mi?
içerde de asker olsun diye ayrıca

güzelim stres yapma..sabah yapma sansınız olur mu?
Çılgınım ya eşim ancak yarın akşama gelebilir..ne edecem şaşırdım..sinirden ağlayacam valla o dereceyim şuan yani...moralim acayip bozuldu..
şundan demiştir sperm 2-3 günden fazla bekledi mi, ölmeye başlıyor..ne çok beklemeli ne az anlatabildim mi?
içerde de asker olsun diye ayrıca

ne yapsam şimdi sence...ne edeyim...bilmiyorumkismile

yarın aksam yapın sonra da diğer aksam yaparsınız olur mu? 36 saat sonra çatlıcak ya tam zamanında yakalamış olursunuz..
bu arada daha once yaptığınız ile yarınki arasında cok uzun zaman olmucak di mi?

yarın akşam ve bir akşam atlayıp ondan sonraki akşam demek istemiştim..ifade edememişim..

yarın akşam çalışma ertesi gün iğne sonraki gün çalışma pazara kadar böyle devam..mecburen eşim bu akşam yok yarın akşama kadar nöbette olacak..şansım yok benim inanki...moralim sıfıra indi...inşallah iğneden önce çatlama olmaz...hayırlı Mevlamdan ne edeyim başka çarem yok...ALLAH BÜYÜKTÜR..Dua etmekten başka bişey gelmiyor elimden...:Saruboceq:

sıkma canını leylam..olacağı varsa olacak..:)

saol bitanem sen bugün bana çok moral verdin...Rabbimde senin gönlünün muradını versin...az evvel ovulasyon testi yaptım henüz yumurtlama yok..tek çizgi çıktı..yarında yaparım..gene tek çizgi çıkarsa iğneyi ertesi gün yaptırırım...sabah erkenden hemen...hayırlısı be gülüm...dediğin gibi olacağı varsa olur...ne edeyim...kendimi öldürsemde faydası yok.bir şeyin oluru olmayınca olmuyor işte..senağlama

evet sıcaklarda cok zor valla..
kızlar ben de gidim progesteron iğnemi vurdurayım..yakında su içince fıskıye gibi olucamm
bebişim gelsin..deliklere morluklara razıyımm heheyttguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…