30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Canım sen takip yaptırıyorsun zaten, gerek yok o programa, ben de yüklemiştim ama dr. sylüyor zaten bize ne zaman çatladığını yumoşların:sm_cool:
evet canım aslında gerek biliyorum ama hoşuma gidiyordu..adet tarihini falan söylüyorya ondan...sempatiksalakcinni

sende hep beni dualarımdasın elfidam..inşallah dediğin gibi olurda mucizemi gelir...opuyorumnanaktan

kız leyla,yetişemiyom hızına,hızlı seyahat ediyon kızkaydirigubbakcemile3
yok kız kardelenim burdayım sabah beri diğer topice göz attım sana slm yazdım sonra buraya geldim..sen daha hızlısın benden..hızlı gonzales seni...hehehehkaydirigubbakcemile5
bende varım aslında,ama görememişindelikafaduldendelikafadulden

bu topicmi ağırlaşmış forumdamı sorun var..senin nikin gözükmüyordu canım ya...bilmiyorumkismile

yok canım,kesin biyerlerdeymişimdir ben.

Son düzenleme:
leylacım,ben biraz kalkcam canım,oruçta gitti,bari aç aç durmim boşuna,yarında dr kontrolü var tutamıcam,karından bakarsak tam net hesaplayamayız dediler,belki sonrada tutturmicaklar,hani su çokkkk gerekliyse,bilmiyorum,hayırlısı artık.rabbim affetsin.

tamam canım sana afiyet olsun..vucudunu susuz bırakma bu dönemde...ayrıca msjın gelmiş..site ağır olduğundan geç geliyor sanırım canım...cevap yazdım sana gülüm...öpüyorum...opuyorumnanaktan

Nasılsınız kızlar? Kimse yok yine ( Ben bugün, karın ve kasık ağrısından öldüm, acaba yumoşlar çatladı da ondan mı diye de ümitlendim, inşallah yaaaa. Yarın gideceğim doktora, bakacağız. Çalışmalara devam:hulya:

git bakalım doktora canım ne diyecek doktorun...ağrının sebebi yumoşların çatlamasındanda olabilir...hayırlısı olsun senin için...kaydirigubbakcemile5

iyiyim canım, sen nasılsın? Sitede sorun mu var acaba, kimse yok görünüyor... ??????kötükedihüso

valla sitede sorun yokta bu akşam kimse yok...sabah beri kimse gelmiyor...ramazan rehaveti olsa gerek...benimde canım sıkılıyor..eşim daha gelmedi...kuran okudum biraz.ya yumurta durup durup çatlarmı acaba benden sarı bir akıntı geldi..yani akındı dediğim normal gelen akıntı gibi ama rengi biraz sarımsı kırmızı gibiydi...bişey anlamadım yani...dedim yinemi yumurta çatlıyor öyle bişey olurmu acaba...benim yumurtam cuma çatlamıştı ama...kaç yumurtam var onuda bilmiyorumya..doktor söylemedi bende sormadım acemilikten...hayırlısı...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…