tentoooo
ben gidiyorum.. yokmu hiç lafıın :) uykum geliyor..
gundes 30 lu yaşlardamısın?? hoşgeldin...
evet canım aslında gerek biliyorum ama hoşuma gidiyordu..adet tarihini falan söylüyorya ondan...sempatiksalakcinniCanım sen takip yaptırıyorsun zaten, gerek yok o programa, ben de yüklemiştim ama dr. sylüyor zaten bize ne zaman çatladığını yumoşların:sm_cool:
dualarımdasın...dualarında olmak istiyorum opuyorumnanaktan
hadi baklaım görünürd ebu ay 2 hayırlı haber var...3-4 de sürpriz olur umarım...:CüvCüv:
Sağol kardelencim ..bugun daha iiyiydik cokşükür eser kalmadı o günden..
pikniğe gittik,eglendik,dışarılarda takıldık...
Menopoza az kala hamile kalıyor insanlar ALLAH ol derse dimi...
Nasip kısmet,bekliyoruz bakalım, ilaçlar bitsin deyi...
Ayy özlemcim gece gece hiç güleceğim yoktu...
eline sağlık...
ahanda ben de istiyorum bu güzel dualrdan geshenkcim eylül ekim gibi ALLAh nasip ederse... olar mı???
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
leylamecnun
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yok kız kardelenim burdayım sabah beri diğer topice göz attım sana slm yazdım sonra buraya geldim..sen daha hızlısın benden..hızlı gonzales seni...hehehehkaydirigubbakcemile5kız leyla,yetişemiyom hızına,hızlı seyahat ediyon kızkaydirigubbakcemile3
bende varım aslında,ama görememişindelikafaduldendelikafadulden
yok kız kardelenim burdayım sabah beri diğer topice göz attım sana slm yazdım sonra buraya geldim..sen daha hızlısın benden..hızlı gonzales seni...hehehehkaydirigubbakcemile5
bu topicmi ağırlaşmış forumdamı sorun var..senin nikin gözükmüyordu canım ya...bilmiyorumkismile
kardelen özele baktınmı canım...msj yazmıştım...cevap gelmedi hala...aklinialirimsmile
leylacım,ben biraz kalkcam canım,oruçta gitti,bari aç aç durmim boşuna,yarında dr kontrolü var tutamıcam,karından bakarsak tam net hesaplayamayız dediler,belki sonrada tutturmicaklar,hani su çokkkk gerekliyse,bilmiyorum,hayırlısı artık.rabbim affetsin.
bende kaçtım artık
Selamlar arkadaşlar...
Yok kimsecikler anlaşılan...
bende gidip iftara bişiler hazırlıyımda ac kalmayalım barim :)))
slm kadercim...nasılsın?
git bakalım doktora canım ne diyecek doktorun...ağrının sebebi yumoşların çatlamasındanda olabilir...hayırlısı olsun senin için...kaydirigubbakcemile5Nasılsınız kızlar? Kimse yok yine( Ben bugün, karın ve kasık ağrısından öldüm, acaba yumoşlar çatladı da ondan mı diye de ümitlendim, inşallah yaaaa. Yarın gideceğim doktora, bakacağız. Çalışmalara devam:hulya:
iyiyim canım, sen nasılsın? Sitede sorun mu var acaba, kimse yok görünüyor... ??????kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?