git bakalım doktora canım ne diyecek doktorun...ağrının sebebi yumoşların çatlamasındanda olabilir...hayırlısı olsun senin için...kaydirigubbakcemile5
valla sitede sorun yokta bu akşam kimse yok...sabah beri kimse gelmiyor...ramazan rehaveti olsa gerek...benimde canım sıkılıyor..eşim daha gelmedi...kuran okudum biraz.ya yumurta durup durup çatlarmı acaba benden sarı bir akıntı geldi..yani akındı dediğim normal gelen akıntı gibi ama rengi biraz sarımsı kırmızı gibiydi...bişey anlamadım yani...dedim yinemi yumurta çatlıyor öyle bişey olurmu acaba...benim yumurtam cuma çatlamıştı ama...kaç yumurtam var onuda bilmiyorumya..doktor söylemedi bende sormadım acemilikten...hayırlısı...bilmiyorumkismile
Olabilir canım, keşke sorsaydın, senin doktor da hiçbişey söylemiyor, kaç tane olduğu, boyutları....vs. birden fazlaysa farklı zmanlarda çatlayabilirler. Benim olmuştu önceki aylarda... Doktora gitmiyecek misin görmesi için? Benmki çatladıklarını görene kadar istiyor beni hergün... İnşallah hayırlısı canım...
yok canım gitmiyecem...iğneyi yaptır sonra çalışma yapın dedi pazara kadar..eğer adet olursan 3.cü günü klomene başla adetin 14 günü gel dedi...anca sen soru sorcan öyle cevap veriyor...sinir oluyorum...ağzından kerpetenle laf alıyoruz kadının...sadece yumurtaların maşallah iyi büyümüş dedi..başka laf yok...kaç cm olmuş, kaç tane olmuş hiç bişey demedi...bir dahaki ay eğer hamile:CüvCüv: olmassam gidersem hepsini sorcam...delikafadulden delikafadulden delikafadulden
şahsen hamile kalıp öyle gitmek istiyorum doktora...hayırlısı bakalım..inşallah yakalamışızdır...sositososito sositososito :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
İnşallah canım benim, benim doktor da sürpriz olabilir dedi, bugün 17. gün çünkü, olursa geç döllenme olabilir, bilmiyorum ya benim de kasıklarım çok ağrıdı bugün. Senin dr. ilginçmiş, aslında burda da var çok öyle ama benimki çok meraklı,herşeyi anlatıyor Allahtanopuyorumnanaktan
bende isterim çaylı kek,cokacimcoookcanım aslında tatlı şeyler istiyo,acaba aiştahtan mı,hormonlardan mı,bilen var mı:uhm:
hemen gönderiyorum kardelencim...yeterki sen iste...yanına içecek ne alırsınız ifenimm....kaydirigubbakcemile3
tabiki çay alırım canım,diğerleri selülit falan yapar.kaydirigubbakcemile3
tamam canım...afiyet olsun...valla çaylı keki ilk defa denedim ama süper olmuş ya...gerçi elim tatlıdır benim...güzel yemek yaptığımı söyler eşim...aklinialirimsmile-tatlicadiarzu-
selam kızlar. ben geldim.. gene elimiz boş döndük ev bakmalardan :) yarına ya kısmet artık :)
pazar deyu gelen giden pek olmamış anlaşılan. geçmişi okumsası hiiiç bu kadar kolay olmamıştı :)
yumurtalar çatlamış :) hadi hayırlsı :)
kadercim gel buyrunnnnnnnnn çaylı kek yaptım birlikte yiyelim canım...yanına ne istersin çay nescafe kola ...:içelim:
Ayyy keşke gelebilsem ya, çay olabilir yanında... a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?