30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

Olabilir canım, keşke sorsaydın, senin doktor da hiçbişey söylemiyor, kaç tane olduğu, boyutları....vs. birden fazlaysa farklı zmanlarda çatlayabilirler. Benim olmuştu önceki aylarda... Doktora gitmiyecek misin görmesi için? Benmki çatladıklarını görene kadar istiyor beni hergün... İnşallah hayırlısı canım...

kadercim şu dün sorduğum ovulasyon hesaplama takvimi vardıya onu kurmayı başardım...nasıl diye sorcak olursan sistemi çok çok geri alınca düzeldi...sildim tekrar kurdum..dili türkçeye dönmüyordu o yüzden sildim tekrar kurdum....:dance: :dance:
kadercim ya sağ kasığım sanki biraz ağrır gibi oluyor...yumurta genemi çatlıyor ..hepsi çatlamamışmıydıki acaba....oy oy :çok üzgünüm:

yok canım gitmiyecem...iğneyi yaptır sonra çalışma yapın dedi pazara kadar..eğer adet olursan 3.cü günü klomene başla adetin 14 günü gel dedi...anca sen soru sorcan öyle cevap veriyor...sinir oluyorum...ağzından kerpetenle laf alıyoruz kadının...sadece yumurtaların maşallah iyi büyümüş dedi..başka laf yok...kaç cm olmuş, kaç tane olmuş hiç bişey demedi...bir dahaki ay eğer hamile:CüvCüv: olmassam gidersem hepsini sorcam...delikafadulden delikafadulden delikafadulden

şahsen hamile kalıp öyle gitmek istiyorum doktora...hayırlısı bakalım..inşallah yakalamışızdır...sositososito sositososito :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

İnşallah canım benim, benim doktor da sürpriz olabilir dedi, bugün 17. gün çünkü, olursa geç döllenme olabilir, bilmiyorum ya benim de kasıklarım çok ağrıdı bugün. Senin dr. ilginçmiş, aslında burda da var çok öyle ama benimki çok meraklı,herşeyi anlatıyor Allahtanopuyorumnanaktan

benim doktorum tek bayan hastanede o yüzdende acayip hastası var...kontrole gittiğimde beni araya aldılar...sıra kalmamıştı yoğunluktan...onun için bütün hastaları hemen bitireyim diye alelacele baktı yumurtalara..ilk gittiğimde çok iyi ilgilenmişti..aslında vakti olsa kadın iyi ama...birdaha önceden randevumu alacam..zaten kontrole gittiğimde bana dedi neden önceden randevu almadın dedi..bende dedim ben aradım siz izindeymişsiniz o yüzden ayın 17 sine yer yok diye bana randevu vermediler doktor gelince arayın dediler dedim...yanındakilere kızdı niye öyle yaptınız diye..sonuçta kontrol de olsa para alıyorlar...bedavamı bakıyor sanki...eşim parladı sinirlendi orda..zor sakinleştirdim..doktor alttan aldıda olay büyümedi Allahtan...ama eşim haklıydı...doktor yanına girdiğimizde açıklama yaptıda eşim öyle sakinleşti...aslında varya valla bazen klava: sopa istiyor o doktorun yanındaki kasıntı hemşireler...hemşire bile değil aslında kapıyı tutan görevli kızlar...bıraksaydım valla eşim dalacaktı..zor tuttum herifimi...hehehehekaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bu topic çok yavaşlamış...baksana sayfa sayısı 2873lerde yavaş olmsanın sebebi sayfanın fazla olması galiba...kaldırmıyor sanırım...sempatiksalakcinni

slm kızlar,herkez çalışma günlerinde galiba hıııı:hulya:yımırtalar mımırtalar,hadi bakalım,inş. ben daha başlamadım ama:hulya:tembelim galiba birascık.kaydirigubbakcemile3

bende isterim çaylı kek,cokacimcoookcanım aslında tatlı şeyler istiyo,acaba aiştahtan mı,hormonlardan mı,bilen var mı:uhm:

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
leylamecnun, kaderiya+, kardelen5233+, lightlife, tentation+
ay ay bir anda kalabalık olmuşuz yahu...hgniz kızlar...isteyen varsa çaylı kek ver...hemen göndereyim...afiyet olsun...sırnaşık şey

selam kızlar. ben geldim.. gene elimiz boş döndük ev bakmalardan :) yarına ya kısmet artık :)

pazar deyu gelen giden pek olmamış anlaşılan. geçmişi okumsası hiiiç bu kadar kolay olmamıştı :)

yumurtalar çatlamış :) hadi hayırlsı :)

tamam canım...afiyet olsun...valla çaylı keki ilk defa denedim ama süper olmuş ya...gerçi elim tatlıdır benim...güzel yemek yaptığımı söyler eşim...aklinialirimsmile-tatlicadiarzu-

leylacım,ben gerçek çayımı içip gelem en iyisi.
tentoşum,inş.istediğin gibi bi ev bulursun.

Allah sana yardım etsin...İstanbul gibi bir yerde ev bakmak çok zordur bilirim...benim abimde istanbulda yaşıyor...onlarda çok aramışlardı...sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…