- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
Teşekkür ederim kardelen iyiyim çalışıyorum ben bügün tek çalışan benim herhalde bugünmafoldumben inşallah gelir bebiş.Dogru diyosun bizim sperm degerleri normalde ne oluyo sanki 4 yıldır bekliyoruz hala hamile bile kalamadım.Herşeyin hayırlısı Allah ol derse tek spermle bile oluyo İzin vermessede trilyonlarca spermle bile olmuyo.Sen nasılsın Ne alemde senin yumurtalar bugünmüydü kontrol senin?
yesinler senin çekirdeğini dicektim ama kıyamadım yemesinlernazar değmesin ona beslensin güçlensin
bunu çılgına yazıyorum :)
birazdan çıkacam çünkü... iftar hazırlıkları malum.. masayı falan yavaş yavaş hazırlarım ancak yetişir.
ÇILGINIM canım, tatlım.. içimdeki bir ses bugün bana kuvvetli bir ihtimal senin emriyoşun tutundu diyor.... bu kasık batması tutunmasıyla alakalı.. yerleşiyor bence.... bende olmayan ama olanların hep pozitif sonuçlu anlattıkları hikayelerinden okuduklarıma da dayanarak bu iş oldu diyorum ve içime bir sevinç doluyor... şu müjdeni alıcaz ya ben bunu düşündükçe bile ağlamaklı oluyorum.. halbuki öyle sulu göz değilim de ne bilim tuhaf işte... zerdal a çooook sevinmiştim çığlık attım o gün iş yerinde bile hayırdır ne oldu bugün pek keyiflisin demişlerdi bende arkadaşımın bebeği olacakdaaa demiştim... sende de çoook coşacağım inşallah.. az kaldı... yavru çılgın yolda :Saruboceq: bunu bütün kalbimle diliyorum.. istiyorum.. dualar ediyorum veee seni çooook seviyorum... öpüldün... en kocamanından .
güle güleeeee afiyet olsunn
ben de kıyamıyom..büyüsünn istiyommm..ama doğunca ısırmanıza izin veririm teyzeleri olacaksınız çünküm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?