30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yok canım,dün dü,daha miniciklerdi,pazartesi tekrar gitcem,bakalım büyicek mi keratalar?burdada muhasebeciler cumartesileri çalışıyolar,tek değilsin,üzülme:teselli:

geshenkiimmm napıyosun?
birazdan çıkıcam ama sana cööe demeden çıkmak istemedim..
eşimle çıkıcaz biraz..güzel bir yemek yiyelim dedik..hem çekirdek de büyüyorsa ona da yarasın

bunu çılgına yazıyorum :)

birazdan çıkacam çünkü... iftar hazırlıkları malum.. masayı falan yavaş yavaş hazırlarım ancak yetişir.

ÇILGINIM canım, tatlım.. içimdeki bir ses bugün bana kuvvetli bir ihtimal senin emriyoşun tutundu diyor.... bu kasık batması tutunmasıyla alakalı.. yerleşiyor bence.... bende olmayan ama olanların hep pozitif sonuçlu anlattıkları hikayelerinden okuduklarıma da dayanarak bu iş oldu diyorum ve içime bir sevinç doluyor... şu müjdeni alıcaz ya ben bunu düşündükçe bile ağlamaklı oluyorum.. halbuki öyle sulu göz değilim de ne bilim tuhaf işte... zerdal a çooook sevinmiştim çığlık attım o gün iş yerinde bile hayırdır ne oldu bugün pek keyiflisin demişlerdi bende arkadaşımın bebeği olacakdaaa demiştim... sende de çoook coşacağım inşallah.. az kaldı... yavru çılgın yolda :Saruboceq: bunu bütün kalbimle diliyorum.. istiyorum.. dualar ediyorum veee seni çooook seviyorum... öpüldün... en kocamanından .

kıss deliii ağlattın benii birdenn..ben de seni çok seviyorumm..Şeniz

aynı anda yazmışız..:)) geçmişe falan takılmadım.. çıkıyorum bende .. göbüşünden de öpüyorum... afiyet olsun .. yarasın hepinize inşallah... görüşmek üzere..

sevgiler...

Allahım her zaman güldürsün seni.. hiç ağlatmasın.. bütün gözyaşların sevinç için aksın.. yavrunla, eşinle daima mutlu neşeli sağlıklı yılların olsun opuyorumnanaktan sen bitanesin.. tüm bunlara da layıksın...

hg kardelencim...senin yanına gelmiştim ama slm verdim orda kimse selam almadı ya...garibime gitti valla...sen varsın orda diye bi ceee diyim dedim sana...sana özele yazmıştımya canım...onun sebebleri hamilelik belirtileri arasındaymış ama hemen ortaya çıkarmı daha 2-3 çalışma var..zannetmem ondan olduğunuda...endişe ettim yani...:çok üzgünüm:

kardelencim özel msj atmıştım sana baktınmı canım?şu anda kesildi yanması ama yinede endişe ettim ya...niye böyle oldu...inşallah prolaktin yükselmemiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…