- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
hg kardelencim...senin yanına gelmiştim ama slm verdim orda kimse selam almadı ya...garibime gitti valla...sen varsın orda diye bi ceee diyim dedim sana...sana özele yazmıştımya canım...onun sebebleri hamilelik belirtileri arasındaymış ama hemen ortaya çıkarmı daha 2-3 çalışma var..zannetmem ondan olduğunuda...endişe ettim yani...:çok üzgünüm:
diğer topictende slm vermişler leylacım,tek mi kaldın burda
evet yalnız kaldım burda..geldim kimse yoktu.geçmişe göz atarken senin nikinin açık olduğunu gördüm baktım sen ordasın bende yanına uğrayıp bir slm verem dedim...ben verene kadar sen çıkmışsın...bende yuvama geri döndüm...seni ordan almaya gelmiştim aslında..:roflol:
canım,slm vermişler senin ardından,heralde geçmiştelerdi ki,görmemişler.ben derim ki belirtilere takılma,kendini yıpratırsın,yani ben hep öyle oldum,ahada şuramda şu var,şuram ağrıyo,sızıyo derken her ay fos çıktı,ben kendimi yıprattığımla kaldım.
senin durumun sıcaklardan,tahriştende olabilir,yumurtalar çatladığı için etkide olabilir,bilemiyorum,zaten özelinede yazdım canım.
benim sabit üç yerim var,ilki kadından kaynaklanan infertilite,diğeri,o senin girdiğin topic ki,orda herkez çok cana yakındır gerçekten,aynen burdakiler gibi,sıcak ve alakalı,kimse eli boş dönmez,bi diğer topicim de burası.
seviyorum sizlerle yazışmayı.olumunekankayizsmile
evet,gitcem birazdan,daha bikaç gün giderim heralde,gerçi iğneyi vurduran,canı acıyan benim,bıkan kocam,o kadar yorgun muş ki,kirpiklerini bile sayıyla kaldırıyomuş,gitmemiz şartmıymışalsanaalsanasmile ama suç bende,şimdiye kadar hep her işimi kendim hallettim,o izin alamıyo diye,zorlasak alırdıda,işte o yüzden yalnız yalnız gittim dr a,neler yapıldığını hala bilmiyo,bitek şey dışında:hulya:yerimsenibenözele mesaj gelmemiş canım...baktım yoktu...sitede sorunmu var acaba...yok ya ben belirtilere takılmıyorum..bunun hamilelik belirtileri arasında olduğunu internetten okudum...google amcaya yazdım işte bunun sebebi nedir diye hamilelik belirtileri çıktı..ondan dedim..zaten öyle bişey olsa bile dün bir bugün iki daha bişey belli olmaz canım..neyse yorumun saol kardelencim..sen neler yapıyorsun...iyimisin...bu gecede iğnen varmı canım?a.s.
canım bizlerde seni seviyoruz tabiki...seninle sohbet etmek çok keyifli...opuyorumnanaktan
takılma canım boşver ya erkeklerin hepsi aynı...bu tür konularda herşeyi kadın halletsin istiyorlar...ama bizim moral ve motivasyona ihtiyacımız olduğunu anlamıyorlar...kaydirigubbakcemile sen tut kolundan götür zorla...yapacek tabi baba olmak kolaymı değilmi şekerim...kaydirigubbakcemile3evet,gitcem birazdan,daha bikaç gün giderim heralde,gerçi iğneyi vurduran,canı acıyan benim,bıkan kocam,o kadar yorgun muş ki,kirpiklerini bile sayıyla kaldırıyomuş,gitmemiz şartmıymışalsanaalsanasmile ama suç bende,şimdiye kadar hep her işimi kendim hallettim,o izin alamıyo diye,zorlasak alırdıda,işte o yüzden yalnız yalnız gittim dr a,neler yapıldığını hala bilmiyo,bitek şey dışında:hulya:yerimseniben
sağol canım.opuyorumnanaktan
RABBİM ol ded mi engel kalmıyor ki önünde dediğin gibi tento...
3 spermle doğal yoldan hamile kalan var maşallah...
umudumuzu kesmedik, kesmeyecegiz.... :)) guclubacismile
teselik bi durum olmaz inşALLAH...
ben önceden varı ilaclarla yine biraz cıkar diye düşünüyorum sayı...
hayırlı bakalım aylincim...
inşALLAH venüzcüm ...
seninde olsun benimde leylanında,geshenkinde,zerdalında,cılgınında,karakızında,kardeleninde,tentonunda,aylininde,kaderinde..... diğer forumdaki arkadaşlarımızında,el acıpdua edip bebek işsteyen herkese versin RABBİM inşALLAH...
Bugun cay içmeye gittik cay bahcesine, pembe elbise giymiş bir kız cocugu vard ı2 yasında anca....dşüyo yere glüyo kalkıyor, yine düşüyıor yine gülüyor...maşallah dedim ya maşallah... Rabbim bize de ver hayırlısından evlatlar dedim... siz geldiniz aklıma bide şubede var bir arkadaşım bebeği olmayan.. hepimize dua ettim hemencecik... ilginç bi arkadaşlıkmış burası hakketen....
sağol iyi diileklerin için... olucak venüscüm olucak.... opuyorumnanaktan
Leylacım...
düzeldi cok şükür..,
iyiyiz şimdi... aşıcaz ALLAHImın izniyle, tüp bebek tedavisine yetecek kadar bulunsun yeter ....
Senden de hayırlı haberler bekliyoruz artıkın... opuyorumnanaktan
Tüp çalışmalarından umutluyuz...
elimizdne geleni yapacagız...
benim regl tarihimide eklermisin zerdalcım yua...
kesinlikle ve kesinlikle gelecek olan kırmızıların tarihii 10 eylül...
giremedim arkadaşlar nete 2 gündür..
gec oldu ama geldim sahurb vakti...
,görüşürüz inşALLAH....
daha cok dua ediyorum ve hepimiz için isityorum..
dertler insanı ALLAH a daha cok yaklaştırmakiçinmiş...
hakkaten de öyle galiba... daha cok dua eder oldum,ama hepimiz için...
veridğiniz destek için sağolun... opuyorumnanaktan
Bu kadar çalışmaya olmazmı canım ya bak kocanın degerini bil biz zorlamayla anca götürüyoruz yataga bazende yataktan bi faliyet olmadan geri dönüyoruz seninki maşallah gelir gelmez günümüz degilmi diyo soruyokafamçokkarıştı Bu işin kesin bi sırrı var amma sen bize sölemiyon söle bakim çabuk sen bu adama ne yediriyonCADIARZU
Benimkininde pestili çıktı bi deri bi kemik kaldım bu çalışmalardan diyo:kedi:
Tentoyla bizim kocalar numunelik biz onları zorluyoruz.
Canım ya Allahın türlü türlü mucizeleri var biliyosun.Moralinizi bozmayın destek olun eşinle birbirinize vericek olan Allah İnşallah dualarımızı kabul edicek.
:roflol::roflol:Mahmut :)))
Mahmut ölünce cennetin kapısında kuyruğa girer. Hemen önünde bekleyen adam peder...dir. Kapıda bir melek beklemektedir. Melek pedere sorar;
"Hiç günahın var mı peder?".
Peder; "Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatım boyunca hep tanrıma dua ettim. Karıma ve çocuklarıma sadık kaldım. İnsanlara ve hayvanlara hep yardım ettim."
Melek; "Çok iyi, bunları biliyorduk zaten. Al sana cennetin gümüş anahtarı." der ve sonra Mahmut'a döner;
"Senin hiç günahın var mı?"
Mahmut; "Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım. Tanrıya dua etmedim açıkçası, inancım da zayıftı ve bir günahım vardı. Çok sert ve hızlı minibüs kullanırdım."
Melek Mahmut'a döner ve "Bunu da biliyoruz, çok iyi al sana cennetin altın anahtarı" der.
Peder bu olaya çok sinirlenir; "Ben hayatımı tanrıya adadım, siz de gidip bu adamı cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksızlık değil mi?!! " diye sorar.
Melek gülerek; "Peder sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Mahmut otobüs kullanırken herkes dua ediyordu. Skor farklı yani! " :))
Kızlar Allah yardımcınız olsun. Dualarımdasınız hepiniz. Az daha sabredin. Hepinizi öpüyorum...
geshenkiimmm napıyosun?
birazdan çıkıcam ama sana cööe demeden çıkmak istemedim..
eşimle çıkıcaz biraz..güzel bir yemek yiyelim dedik..hem çekirdek de büyüyorsa ona da yarasın
bunu çılgına yazıyorum :)
birazdan çıkacam çünkü... iftar hazırlıkları malum.. masayı falan yavaş yavaş hazırlarım ancak yetişir.
ÇILGINIM canım, tatlım.. içimdeki bir ses bugün bana kuvvetli bir ihtimal senin emriyoşun tutundu diyor.... bu kasık batması tutunmasıyla alakalı.. yerleşiyor bence.... bende olmayan ama olanların hep pozitif sonuçlu anlattıkları hikayelerinden okuduklarıma da dayanarak bu iş oldu diyorum ve içime bir sevinç doluyor... şu müjdeni alıcaz ya ben bunu düşündükçe bile ağlamaklı oluyorum.. halbuki öyle sulu göz değilim de ne bilim tuhaf işte... zerdal a çooook sevinmiştim çığlık attım o gün iş yerinde bile hayırdır ne oldu bugün pek keyiflisin demişlerdi bende arkadaşımın bebeği olacakdaaa demiştim... sende de çoook coşacağım inşallah.. az kaldı... yavru çılgın yolda :Saruboceq: bunu bütün kalbimle diliyorum.. istiyorum.. dualar ediyorum veee seni çooook seviyorum... öpüldün... en kocamanından .
kıss deliii ağlattın benii birdenn..ben de seni çok seviyorumm..Şeniz
aynı anda yazmışız..:)) geçmişe falan takılmadım.. çıkıyorum bende .. göbüşünden de öpüyorum... afiyet olsun .. yarasın hepinize inşallah... görüşmek üzere..
sevgiler...
Allahım her zaman güldürsün seni.. hiç ağlatmasın.. bütün gözyaşların sevinç için aksın.. yavrunla, eşinle daima mutlu neşeli sağlıklı yılların olsun opuyorumnanaktan sen bitanesin.. tüm bunlara da layıksın...
hosbulduk leyla. bektık ev ama aklımıza yatan olmadı. yarın tekrar gitceztentoş hg? naber ne yaptın ev bakabildinizmi canım...?
inşallah kolayca bulursunuz tentoş...ev bulmak da ayrı bir eziyet ya...Allah kolaylık versin canım...olumunekankayizsmile
ev sahibinin günderdiği emlakçı foto çekmişti. emlak sitesine koymuş evimin fotolarını. mahremiyetim elden gettüüü yetişin a dostlar :)))
slm kaderiya,naptın,bugün gitcektin di mi dr a,ya kafam bulanık,hatırlayamadım,yoksa pazartesi miydi?
ya yumurtalama ve adet döngüsünü hesaplayan bir proğram vardı..onu kurmuştum pc ye..süresi bitti...satın almakda istemiyorum..başka böyle indirebilcem bildiğin bir proğram varmı canım...bilgi verirsen sevinirim...bilmiyorumkismile
dualarımdasın...dualarında olmak istiyorum opuyorumnanaktanvalla bende mide bulantısı yapıyor sadece...arada baş dönmemde oluyor ama belkide prolatin için verdiği ilaçta olabilir...bir içişe 3 ilaç içiyorum.az değil yani canım bulantı yapabilir...bünye etkileniyor haliyle...ben kilo almadım ayni yerimdeyim yani 56 kiloyum..
moralinizin düzeldiğine sevindim canım...zaten sen olgun bir kızsın...Allahın izniyle herşeyin üstesinden gelirsin güzelim..inşallah bende bu ay kendimden umutluyum ama bakalım..İnşallah Rabbimden bebiş için izin çıkmıştır...dualarınız bekliyorum elfidam...opuyorumnanaktan
ay özlemcim canım ya geçmişe dalmışım valla..iyiyim canım sen nasılsın...biraz yorgunum gene akşam geç saatte çalışma vardı :hulya: inşallah bu ay bir mucize yaşarız ya...opuyorumnanaktan
Sağol kardelencim ..bugun daha iiyiydik cokşükür eser kalmadı o günden..slm özlem,nasılsın canım,çalışıyomuşsun,kolay gelsin.inş.ayın ikisi gelmeden bebiş gelir inş.
elfida gelmiş,morali biraz düzelmiş,çok sevindim.
elfidacım,zamanı gelmedikten sonra,trilyon spermde olsa,malesef bebek olmuyo canım yaaaaaaü,beklemek kaderimiz.
Ayy özlemcim gece gece hiç güleceğim yoktu...Mahmut :)))
Mahmut ölünce cennetin kapısında kuyruğa girer. Hemen önünde bekleyen adam peder...dir. Kapıda bir melek beklemektedir. Melek pedere sorar;
"Hiç günahın var mı peder?".
Peder; "Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatım boyunca hep tanrıma dua ettim. Karıma ve çocuklarıma sadık kaldım. İnsanlara ve hayvanlara hep yardım ettim."
Melek; "Çok iyi, bunları biliyorduk zaten. Al sana cennetin gümüş anahtarı." der ve sonra Mahmut'a döner;
"Senin hiç günahın var mı?"
Mahmut; "Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım. Tanrıya dua etmedim açıkçası, inancım da zayıftı ve bir günahım vardı. Çok sert ve hızlı minibüs kullanırdım."
Melek Mahmut'a döner ve "Bunu da biliyoruz, çok iyi al sana cennetin altın anahtarı" der.
Peder bu olaya çok sinirlenir; "Ben hayatımı tanrıya adadım, siz de gidip bu adamı cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksızlık değil mi?!! " diye sorar.
Melek gülerek; "Peder sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Mahmut otobüs kullanırken herkes dua ediyordu. Skor farklı yani! " :))
bunu çılgına yazıyorum :)
birazdan çıkacam çünkü... iftar hazırlıkları malum.. masayı falan yavaş yavaş hazırlarım ancak yetişir.
ÇILGINIM canım, tatlım.. içimdeki bir ses bugün bana kuvvetli bir ihtimal senin emriyoşun tutundu diyor.... bu kasık batması tutunmasıyla alakalı.. yerleşiyor bence.... bende olmayan ama olanların hep pozitif sonuçlu anlattıkları hikayelerinden okuduklarıma da dayanarak bu iş oldu diyorum ve içime bir sevinç doluyor... şu müjdeni alıcaz ya ben bunu düşündükçe bile ağlamaklı oluyorum.. halbuki öyle sulu göz değilim de ne bilim tuhaf işte... zerdal a çooook sevinmiştim çığlık attım o gün iş yerinde bile hayırdır ne oldu bugün pek keyiflisin demişlerdi bende arkadaşımın bebeği olacakdaaa demiştim... sende de çoook coşacağım inşallah.. az kaldı... yavru çılgın yolda :Saruboceq: bunu bütün kalbimle diliyorum.. istiyorum.. dualar ediyorum veee seni çooook seviyorum... öpüldün... en kocamanından .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?