30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım,slm vermişler senin ardından,heralde geçmiştelerdi ki,görmemişler.ben derim ki belirtilere takılma,kendini yıpratırsın,yani ben hep öyle oldum,ahada şuramda şu var,şuram ağrıyo,sızıyo derken her ay fos çıktı,ben kendimi yıprattığımla kaldım.
senin durumun sıcaklardan,tahriştende olabilir,yumurtalar çatladığı için etkide olabilir,bilemiyorum,zaten özelinede yazdım canım.

diğer topictende slm vermişler leylacım,tek mi kaldın burda

evet yalnız kaldım burda..geldim kimse yoktu.geçmişe göz atarken senin nikinin açık olduğunu gördüm baktım sen ordasın bende yanına uğrayıp bir slm verem dedim...ben verene kadar sen çıkmışsın...bende yuvama geri döndüm...seni ordan almaya gelmiştim aslında..:roflol:

benim sabit üç yerim var,ilki kadından kaynaklanan infertilite,diğeri,o senin girdiğin topic ki,orda herkez çok cana yakındır gerçekten,aynen burdakiler gibi,sıcak ve alakalı,kimse eli boş dönmez,bi diğer topicim de burası.
seviyorum sizlerle yazışmayı.olumunekankayizsmile

özele mesaj gelmemiş canım...baktım yoktu...sitede sorunmu var acaba...yok ya ben belirtilere takılmıyorum..bunun hamilelik belirtileri arasında olduğunu internetten okudum...google amcaya yazdım işte bunun sebebi nedir diye hamilelik belirtileri çıktı..ondan dedim..zaten öyle bişey olsa bile dün bir bugün iki daha bişey belli olmaz canım..neyse yorumun saol kardelencim..sen neler yapıyorsun...iyimisin...bu gecede iğnen varmı canım?a.s.

canım bizlerde seni seviyoruz tabiki...seninle sohbet etmek çok keyifli...opuyorumnanaktan

evet,gitcem birazdan,daha bikaç gün giderim heralde,gerçi iğneyi vurduran,canı acıyan benim,bıkan kocam,o kadar yorgun muş ki,kirpiklerini bile sayıyla kaldırıyomuş,gitmemiz şartmıymışalsanaalsanasmile ama suç bende,şimdiye kadar hep her işimi kendim hallettim,o izin alamıyo diye,zorlasak alırdıda,işte o yüzden yalnız yalnız gittim dr a,neler yapıldığını hala bilmiyo,bitek şey dışında:hulya:yerimseniben
canım bizlerde seni seviyoruz tabiki...seninle sohbet etmek çok keyifli...opuyorumnanaktan

sağol canım.opuyorumnanaktan

takılma canım boşver ya erkeklerin hepsi aynı...bu tür konularda herşeyi kadın halletsin istiyorlar...ama bizim moral ve motivasyona ihtiyacımız olduğunu anlamıyorlar...kaydirigubbakcemile sen tut kolundan götür zorla...yapacek tabi baba olmak kolaymı değilmi şekerim...kaydirigubbakcemile3

tekrar geçmiş olsun elfida. moralinizin ii olmasına sevindim :)zemuszemus

ay evetkaydirigubbakcemile5

:roflol::roflol:
Kızlar Allah yardımcınız olsun. Dualarımdasınız hepiniz. Az daha sabredin. Hepinizi öpüyorum...

amin amin. sana sa neşe :) bir avazda :)
geshenkiimmm napıyosun?
birazdan çıkıcam ama sana cööe demeden çıkmak istemedim..
eşimle çıkıcaz biraz..güzel bir yemek yiyelim dedik..hem çekirdek de büyüyorsa ona da yarasın

afiyetler olsunopuyorumnanaktan

kıss deliii ağlattın benii birdenn..ben de seni çok seviyorumm..Şeniz

aynı anda yazmışız..:)) geçmişe falan takılmadım.. çıkıyorum bende .. göbüşünden de öpüyorum... afiyet olsun .. yarasın hepinize inşallah... görüşmek üzere..

sevgiler...

allahım kaydirigubbakcemile3 sulugözler sizi.sırnaşık şey sevgi pötürcükleri..Şeniz tinkiminkile sizi sizskaydirigubbakcemile3

allah ikinizin de yüzünü güldürsün.. tez zamandaalkisalkisalkis
tentoş hg? naber ne yaptın ev bakabildinizmi canım...?
hosbulduk leyla. bektık ev ama aklımıza yatan olmadı. yarın tekrar gitcez :sinifsinif: üff ne zor iş bu ya..
sen nasılsın

ev sahibinin günderdiği emlakçı foto çekmişti. emlak sitesine koymuş evimin fotolarını. mahremiyetim elden gettüüü yetişin a dostlar :)))

Bu arada herkes merak etmiş kocişime ne yediriyorum diyezemuszemus Aslında genlerinde var onun ama hurma, ceviz, fındık.... yediriyorum bu aralar

Canım sen takip yaptırıyorsun zaten, gerek yok o programa, ben de yüklemiştim ama dr. sylüyor zaten bize ne zaman çatladığını yumoşların:sm_cool:

dualarımdasın...dualarında olmak istiyorum opuyorumnanaktan
hadi baklaım görünürd ebu ay 2 hayırlı haber var...3-4 de sürpriz olur umarım...:CüvCüv:

Sağol kardelencim ..bugun daha iiyiydik cokşükür eser kalmadı o günden..
pikniğe gittik,eglendik,dışarılarda takıldık...
Menopoza az kala hamile kalıyor insanlar ALLAH ol derse dimi...
Nasip kısmet,bekliyoruz bakalım, ilaçlar bitsin deyi...

Ayy özlemcim gece gece hiç güleceğim yoktu...
eline sağlık...

ahanda ben de istiyorum bu güzel dualrdan geshenkcim eylül ekim gibi ALLAh nasip ederse... olar mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…