leylam sağol iyiceyim ben, çekirdeğimi bilmiyorum iyi olmasını umut ediyorum ama korkuyorum da..
zerdalım benimle gurur duyacak cünkü cüz'ümü okudum. hatalarım olduysa Allah'ım affeder umarım.
Günaydı kılzar. ben geldim.
Çılgınım canım, kasık batmaların oluyormuş. benimde inanırmısın bu sol kasığım sürekli ağrıdı. hatta o kadar istedimki bi ultrasyon olsada içine baksam diye. inşallah hayırlara işarettir. onun dışında göğsünde belirti falan arama, hatta o kasık batmalarını ben regli olacam heral dediydim ama, bebek çıktı. inşallah seninde öyle olur.
leylam sağol iyiceyim ben, çekirdeğimi bilmiyorum iyi olmasını umut ediyorum ama korkuyorum da..
zerdalım benimle gurur duyacak cünkü cüz'ümü okudum. hatalarım olduysa Allah'ım affeder umarım.
iyiyim canım. gece kalkması zor işte, onun dışında bi sıkıntım yok.hg zerdalimmm...nasılsın bakalım. iyimisin...benim cüzler bitti...bana yeni cüz yaz canım...bu ay seninde dualarını bekliyorum...Allah hamişlerin duasını daha çabuk kabul edermiş zerdalcım...öpüyorum canım...opuyorumnanaktan
zerdal 18-19-20 ci cüzleri bana yaz canım...verecem arkadaşlarım da var...ok mu tatlım...kaydirigubbakcemile5
iyiyim canım. gece kalkması zor işte, onun dışında bi sıkıntım yok.
Tamam canım yazdım o cüzleri sana. afferin kız. Dua ediyorum canım, etmem mi, sizin halinizden en iyi ben anlarım.
progesteron kullanıyon mu leylam..
hasasiyet oluyor sanırım yumurtalıklarda..merak etme
Günaydın kızlar nasılsınız?
günaydın özlemcim...iyiyiz sen nasılsın tatlım...kaydirigubbakcemile5
leylam hepimiz için dua ediyorum inan valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?