30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

leylam sağol iyiceyim ben, çekirdeğimi bilmiyorum iyi olmasını umut ediyorum ama korkuyorum da..

zerdalım benimle gurur duyacak cünkü cüz'ümü okudum. hatalarım olduysa Allah'ım affeder umarım.

korkma çılgınım...Allahın izniyle herşey iyi gidecek görürsün...okuduğun dualarınıda ALLAH kabul etsin canım...banada dua edin çılgınım...bu ay inşallah müjde veririm sizlere...kaydirigubbakcemile5a.s.

hg zerdalimmm...nasılsın bakalım. iyimisin...benim cüzler bitti...bana yeni cüz yaz canım...bu ay seninde dualarını bekliyorum...Allah hamişlerin duasını daha çabuk kabul edermiş zerdalcım...öpüyorum canım...opuyorumnanaktan

leylam sağol iyiceyim ben, çekirdeğimi bilmiyorum iyi olmasını umut ediyorum ama korkuyorum da..

zerdalım benimle gurur duyacak cünkü cüz'ümü okudum. hatalarım olduysa Allah'ım affeder umarım.

teprik ederim canım, maşallah bende çat pat okuyorum, elimden geldiğinde doğru okumaya çalışıyorum. daha 6 sayfa okudum. Biraz hızlanayım. perşembeye az kaldık. bende de cumaya.

günaydın kızlar
biz döndük yazlıktan bu defa çok yüzemedik hava bozuktu
geçmişe bakamadım umarım herşey yolundadır
bu hafta ÇILGINIMIN haftası olacak inşallahh

iyiyim canım. gece kalkması zor işte, onun dışında bi sıkıntım yok.
zerdal 18-19-20 ci cüzleri bana yaz canım...verecem arkadaşlarım da var...ok mu tatlım...kaydirigubbakcemile5

Tamam canım yazdım o cüzleri sana. afferin kız. Dua ediyorum canım, etmem mi, sizin halinizden en iyi ben anlarım.

iyiyim canım. gece kalkması zor işte, onun dışında bi sıkıntım yok.

Tamam canım yazdım o cüzleri sana. afferin kız. Dua ediyorum canım, etmem mi, sizin halinizden en iyi ben anlarım.

tamam canım saol...evet halimizden en iyi sen anlarsın o yüzden senden çok dua bekliyoruz çiçeği burnunda anne adayımız bizim...eheheheh...:bbo: bu ay çok :hulya: yaptık...inşallah tutturmuşuzdur be zerdalım...Rabbim emegimizi boşa çıkarmaz inşallah...valla duş yapmaktan yaz günü nezle oldum heee....-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

progesteron kullanıyon mu leylam..
hasasiyet oluyor sanırım yumurtalıklarda..merak etme

evet çılgınım ayın 19 unda başladım sabah akşam 1 tane yanında birde prolaktin için ilaç verdi onuda içiyorum..birde çocuk için vitamin hapı vermişti geçen ay daha bitmedi ona devam ediyorum..bende acayip bulantı yapıyor ya..bünyem kaldırmıyor sanırım...:çok üzgünüm: ya benim anlamadığım test yapmadan bana yine prolaktin ilacı verdi bu kadın...niye böyle yaptı anlamadım...reçeteye yazmış...eczanede gördüm valla..bu seferki farklı ismi ...prospektüsünü okuyunca anladım prolaktin için verdiğini...şaşırdım yani :bbo: muayeneyi bile aceleye getirdi...sinir katsayımız yükseldi..eşimi zor tuttum zaten ordaki görevlileri mahvedecekti...sanki bedava muayene ediyor hasbam..sonra bizden özür diledi doktor ama o stresi yaşadıktan sonra ne anlamı kaldıki dimi şekerler...boshayallersmile

çılgın ya yumurtalar farklı zamanlarda çatlarmı acaba..benim kasık falanda ağrıyor hafif..yani hassasiyetlik var...acaba yumurtamı çatladı yine..anlamadım bişey bu işten...bilmiyorumkismile

progesteron mahvediyor insanı, ben hem alttan hem iğne olarak kullanıyorum ya, bulantı yapıyor bende de sanırım..bir de şişkinlik..
normal güzelim cok düşünmemeye çalış..biliyorum zor ama yapacak bişi de yok

leylam hepimiz için dua ediyorum inan valla..

saol canım biliyorum dua ettiğini...Allah razı olsun...sizlerde benim dualarımdasınız...çılgınım kendini stres yapıp çekirdeğide strese sokma canım...rahat ol...devamlı düşünüp kafanı takma...keyfini çıkar...hareketlerine biraz dikkat et..ye iç sakin ol...kendini panikletme tamammı çılgınım...biliyorum söylemesi kolay yapması zor ama çekirdeğin hatrına...hayatta hiç bişey senden önemli değil...öyle düşün..olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…