bende duş olayını sevmiyorum. Bide hassasım ben, saçlarımı falanda kurutmam lazım, aynen yaz günleri nezle olurduk.tamam canım saol...evet halimizden en iyi sen anlarsın o yüzden senden çok dua bekliyoruz çiçeği burnunda anne adayımız bizim...eheheheh...:bbo: bu ay çok :hulya: yaptık...inşallah tutturmuşuzdur be zerdalım...Rabbim emegimizi boşa çıkarmaz inşallah...valla duş yapmaktan yaz günü nezle oldum heee....-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar nasılsınız?
özlemcim sağol, sen nasılsın?
bende duş olayını sevmiyorum. Bide hassasım ben, saçlarımı falanda kurutmam lazım, aynen yaz günleri nezle olurduk.
Günaydın özlem nasılsın.
Çılgınım canım, nasılsın, yukarda sana mesaj yazdım ama listelerin altında kaldı, kendini nasıl hissediyorsun, dua et canım, sabırla perşembeyi bekle, zaten pazartesiye attık ya kendimizi, perşembe rahat gelir. önemli olan güzel sonucu almamız. Hiç vücudunu dinleme bu bebişlerin nasıl geleceği belli olmuyor.
zerdalım regli olacakmış gibi ağrıların günün geçmeden mi oluyordu
bu topic çok yavaşlamış...baksana sayfa sayısı 2873lerde yavaş olmsanın sebebi sayfanın fazla olması galiba...kaldırmıyor sanırım...sempatiksalakcinni
Ben doğma büyüme Kıbrıslıyım, hatta göbek kıbrıslıyız canm... Çok seviyorum ben, sonuçta yaşadığım yer, sessiz sakin ama yazın çok sıcakkkkk... İnşallah yolunuz düşerse bekleriz buralara, elül-ekim, nisan-mayıs çok güzeldir, ne sıcak ne de soğuk... Ben öğretmenim canım. Sen ne iş yapıyorsun? Eşin hep geç mi geliyor? Onun mesleği ne?
günaydın kıslar, nasılsınız?
Günaydı kılzar. ben geldim.
Çılgınım canım, kasık batmaların oluyormuş. benimde inanırmısın bu sol kasığım sürekli ağrıdı. hatta o kadar istedimki bi ultrasyon olsada içine baksam diye. inşallah hayırlara işarettir. onun dışında göğsünde belirti falan arama, hatta o kasık batmalarını ben regli olacam heral dediydim ama, bebek çıktı. inşallah seninde öyle olur.
leylam sağol iyiceyim ben, çekirdeğimi bilmiyorum iyi olmasını umut ediyorum ama korkuyorum da..
zerdalım benimle gurur duyacak cünkü cüz'ümü okudum. hatalarım olduysa Allah'ım affeder umarım.
Geçtiğimiz ay, yumurtlama olayından sonra sol kassığımda batma sürekli oldu, hatta karnım şişkindi. kalkıp oturdukça o batmaları hissediyordum.zerdalım regli olacakmış gibi ağrıların günün geçmeden mi oluyordu
Günaydın canm İyiyim .Sen atlattın duş olayını görev gibi ilişkiye girmeyi inşallah bizde atlatıcaz hep beraber:Saruboceq:Su kuşugibi olduk ya.İşten gelince duş al,İlişkiye girmeden önce duş al ilişkeden sonra duş alkaydirigubbakcemile3
Geçtiğimiz ay, yumurtlama olayından sonra sol kassığımda batma sürekli oldu, hatta karnım şişkindi. kalkıp oturdukça o batmaları hissediyordum.
Yok canım ya, bu kadar duş yapma, hem sıcak suyunda zararı var. ilişkiden sonra yap tamam, öncesiydi sonrasıydı, işten gelmesiydi. hasta olursun o kadar ıslatma kendini. Ben ilişkiden sonrası bile geriyor. kız hemde ıslak ıslak mı giryonuz napıyonuz. ilişkiden sonra şöyle 1 saat uzan yat, biraz kendini sıcak tut. karnını falan. onunda faydası var.
Geshenkim gelmiş, hoşgelmiş nasılsın canım. bende cuma günü gidecem doktora, bakalım ne diyecek.
Canım eşimi zaten zorla yataga atıyorum biliyonuz.Tuzlusun diye şikayet ediyo bide duş almadan ilişki olursa.Bende bari zorla yapıyoruz bide tuz tadı almasın adam diye daha itinalı davranıyorum.İslak ıslak yapmıyoruz tabiki kurulanıyoruz ondan sonra.İlişkiden sonra yatıyorum hep nerdeyse 3 senedir falan ama bi faydası yok banakaydirigubbakcemile3
zerdalım kuzenin de iyi kalpli sanırım senin gibi.
benim burada bazı arkadaslarım var, hemen laf sokarlar..başkalarından duyuyoruz filan diye..halbuki kötü niyetten olmaz, ya denk gelmemişizdir, ya da bir sebepten soylememişimdir ..
eline sağlık taze hamİşimm :) tatil bitti yaoooooooo aylin hanımlar gelmişler, aylin listene el atıp düzenledim, sen uzunca gelmeyince, canım nasıl gidiyor tatil neler yapıyorsun. sabahta aklıma geldin, aylin haftasonu girmemiş dedim.
eline sağlık taze hamİşimm :) tatil bitti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?