30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bende duş olayını sevmiyorum. Bide hassasım ben, saçlarımı falanda kurutmam lazım, aynen yaz günleri nezle olurduk.
Günaydın kızlar nasılsınız?

Günaydın özlem nasılsın.

Çılgınım canım, nasılsın, yukarda sana mesaj yazdım ama listelerin altında kaldı, kendini nasıl hissediyorsun, dua et canım, sabırla perşembeyi bekle, zaten pazartesiye attık ya kendimizi, perşembe rahat gelir. önemli olan güzel sonucu almamız. Hiç vücudunu dinleme bu bebişlerin nasıl geleceği belli olmuyor.

özlemcim sağol, sen nasılsın?

iyiyim canım bende.Zaman geçmek bilmiyor .

Günaydın canm İyiyim .Sen atlattın duş olayını görev gibi ilişkiye girmeyi inşallah bizde atlatıcaz hep beraber:Saruboceq:Su kuşugibi olduk ya.İşten gelince duş al,İlişkiye girmeden önce duş al ilişkeden sonra duş alkaydirigubbakcemile3

zerdalım regli olacakmış gibi ağrıların günün geçmeden mi oluyordu

Benimde agrılarım başladı yaCADIARZU

bu topic çok yavaşlamış...baksana sayfa sayısı 2873lerde yavaş olmsanın sebebi sayfanın fazla olması galiba...kaldırmıyor sanırım...sempatiksalakcinni

yoo daha fazla olanlar var. 4000-5000 lerde sayfalar var.. ondan değildir. sanmam

neden danışmanı işaretledin ? :)

günaydın kıslar, nasılsınız?

canım yaa senin test günün neden perşembe?? bugün değilmi normalde.. 12 gün sonra kanda bakılıyor oysa.. ee bugün senin 13. günün..bilmiyorumkismile

öyle olacak zaten kaydirigubbakcemile2 a.s

leylam sağol iyiceyim ben, çekirdeğimi bilmiyorum iyi olmasını umut ediyorum ama korkuyorum da..

zerdalım benimle gurur duyacak cünkü cüz'ümü okudum. hatalarım olduysa Allah'ım affeder umarım.

:hooray: maşallah afferin kız sana.. ağzına sağlık hihoyyyt Şeniz

zerdalım gördüm yazını canım..inşallahh olumlu bir şeye işarettir ilk defa..gerçi dünya ilaç kullanıyorum onların da yan etkileri oluyor..insan bilemiyor..
yapacak bişi de yok, elden bişi gelmiyor.

zerdalım regli olacakmış gibi ağrıların günün geçmeden mi oluyordu
Geçtiğimiz ay, yumurtlama olayından sonra sol kassığımda batma sürekli oldu, hatta karnım şişkindi. kalkıp oturdukça o batmaları hissediyordum.

Yok canım ya, bu kadar duş yapma, hem sıcak suyunda zararı var. ilişkiden sonra yap tamam, öncesiydi sonrasıydı, işten gelmesiydi. hasta olursun o kadar ıslatma kendini. Ben ilişkiden sonrası bile geriyor. kız hemde ıslak ıslak mı giryonuz napıyonuz. ilişkiden sonra şöyle 1 saat uzan yat, biraz kendini sıcak tut. karnını falan. onunda faydası var.

Geshenkim gelmiş, hoşgelmiş nasılsın canım. bende cuma günü gidecem doktora, bakalım ne diyecek.

Ay kızlar amcanım kızı vardı ya beni rüyasında hamile gören, biraz zaman geçsin diye ona söylemediydim. Tam cuma günü söylecektim hamile olduğumu, bu sefer o girmedi msn ye, tam bugün söylecektim. Annemlerede tembihledim amcamlara söylemeyin ben söyleyeceğim diye, sen bu hafta abimin eşi söylemiş onu unuttum tembihlemeyi, kız sabah müjdemi isterim dedi, bende ya ben söyleyektim kim söyledi dedim. Kız o kadar beni rüyasında gördü, 3 gün üst üste görmüş. Çok mutlu olmuşlar. Diyoz abtala malum olurmuş. Abtalda hani böyle ermişerler, erenler var ya o anlamda. güldük biraz.

Canım eşimi zaten zorla yataga atıyorum biliyonuz.Tuzlusun diye şikayet ediyo bide duş almadan ilişki olursa.Bende bari zorla yapıyoruz bide tuz tadı almasın adam diye daha itinalı davranıyorum.İslak ıslak yapmıyoruz tabiki kurulanıyoruz ondan sonra.İlişkiden sonra yatıyorum hep nerdeyse 3 senedir falan ama bi faydası yok banakaydirigubbakcemile3

zerdalım kuzenin de iyi kalpli sanırım senin gibi.
benim burada bazı arkadaslarım var, hemen laf sokarlar..başkalarından duyuyoruz filan diye..halbuki kötü niyetten olmaz, ya denk gelmemişizdir, ya da bir sebepten soylememişimdir ..

ah özlemciğim zor olur böyle, peki eşinde alıyormu duş, yani ikinizde tuzlu olduktan sonra sorun yok. Kız özlem aklıma bişey geldi, birbirinizi çok istediniz, hadi yapalım dediniz. napıyonuz dur önce bi duş mu alalım diyonuz. :roflol::roflol: Kız adam yanına sokulsa o iş olup bitmeli, bizde bazen öyle olur ne ara olur, ne ara biter anlamam. Bu kadar kasmayın ya, siz evlisiniz karı koca, tuzluda olursunuz, şekerlide. olumunekankayizsmile

Güzel bi bakış açısı çılgınım. ben ondan çok dövündüm, ben söyleyecektim diye, o da beni teselli ediyor. ya abla önemli olan hamile olman diyor. çok sevinmişler. Çok mutlu olduk, inşallah bi oğlun olur dedi, bende kısmet canım, sağlıklı olsunda dedim. Güldük. hatta akşam arayacakmış, geç oldu diye aramamış.

oooooooo aylin hanımlar gelmişler, aylin listene el atıp düzenledim, sen uzunca gelmeyince, canım nasıl gidiyor tatil neler yapıyorsun. sabahta aklıma geldin, aylin haftasonu girmemiş dedim.

kıslaaaaaaar selam ben geldim
tatil bitti malesef boshayallersmile
nasılsınız?
çılgınım naptın, test günü ne vakit??

kızlar beklenmeyen günlerinizi verin de ekleyelim

30'LU YAŞLARDA 2010'UN EN ÇITIR GEBELERİ VE TAHMİNİ DOĞUM TARİHLERİ (MAŞALLAH)

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

1.loveli.............................................. 19 ekim
2.neşemeşe...................................... 19 ekim
3.sezen10...........................................7 aralık
4.zeytin1007......................................31 aralık
5.tilsim2..............................................6 ocak
6.ahsen_81........................................11 ocak
7.zerdal.............................................14 nisan

VE BEKLENMEYEN ADETLERİMİZ...BİRBİRİMİZ İÇİN EDECEĞİMİZ DUALARIN KABUL OLMASINI DİLEYEREK

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

aylint............................................ ... 22 ağustos

enterasan...........................................29 ağustos

dillara............................................. ...31 ağustos

venus...............................................24 Ağustos

çılgınkız......................................... . 26 ağustos

ozlem64..............................................2 Eylül

kaderiya...............................................3 eylül

tentation..............................................11 Eylül

leylamecnun-elfida...............................10 Eylül (Çift müjde)

kardelen5233 ....................................? kardelen tarihin nedir

GESHENK.......................................?

bbaran............................................ ?

duygu7979......................................?

masal0663.......................................?

kumsal..............................................?

lizbeth80......................................... .?

gizem79............................................?

deniko............................................ ..?

belenay.............................................?

hpt_honey........................................?

kahvelokum......................................?

ozge.............................................?

MAŞALLAH LİSTEMİZEE

ah canım benim bulmuşsun listeyi görevi devrediyom, eskileri temizledim canım. Biraz değişiklik oldu listede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…