30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

tento da gelmiş..
ne oldu ev işi tatlım..
donlu fotolar duruyor mu nette:))
ben az cıkıyom..gelicem..müşteri geliyor yanıma çalışıcaz

kıslaaaaaaar selam ben geldim
tatil bitti malesef boshayallersmile
nasılsınız?
çılgınım naptın, test günü ne vakit??

bir daha ay inşallah üstteki listeye yazılır adımız....hayırlısı...kaydirigubbakcemile5

Bittimi canım oh iyi gelmiştir, yarasın canım. nasılsın özledik valla seni. çılgını testi perşembe günü. bende cuma doktora gidiyom.
he iyi geldi de bitince kötü olayo :)) cuma bibişi görcen hee selam söle bizden :):asigim:
amaniin aylinimmm gelmiş..........
nasıl geçti fıstığım tatilin.
perşembe yapıcaz kısmetseee
yavrımm sıcak çok sıcak fekat güseldi
perşembe göbek atcaz inşallah çılgınımmmsositososito
yeni gelen tüm arkadaşlar hgniz....aylin nerelerdesin sen yahu...bilmiyorumkismile
leyloş naber kıs olumunekankayizsmile

iyidir aylincim...bu ay çok :hulya: oldu...inşallah umutluyum ama hayırlsıı...dualarınızı bekliyorum canım...şimdiden heyecan var sanki içimde...:CüvCüv:

ah canım benim bulmuşsun listeyi görevi devrediyom, eskileri temizledim canım. Biraz değişiklik oldu listede.
eline sağlık zerdalım, listelerimiz başıboş kalmıyo sayende, nasıl güncellicem diye düşünüyodum :)
tento da gelmiş..
ne oldu ev işi tatlım..
ne donu ne fotosu lemmm, gazoz içek mii:jeyyar:
Aylin canım senin zamanın gelmiş, nedir sendeki durum.
yavrım adetim geldim gelecem diyo.. bu ay hiç ateş mateş ölçmedim.. bekliyom işte bugün yarınboshayallersmile

iyidir aylincim...bu ay çok :hulya: oldu...inşallah umutluyum ama hayırlsıı...dualarınızı bekliyorum canım...şimdiden heyecan var sanki içimde...:CüvCüv:
ah canımm, Allahım çalışmalarınızın karşılığını versin, bol bol bebecik yelekleri ör inşallah böle :hulya:

inşhh inşhh

günaydın kıslar, nasılsınız?

günaydınnn

hadi bu ay çalışanımız iğne yiyenimiz çok. allah yüzünüz güldürsün :)

günaydın kızlar
biz döndük yazlıktan bu defa çok yüzemedik hava bozuktu
geçmişe bakamadım umarım herşey yolundadır
bu hafta ÇILGINIMIN haftası olacak inşallahh

hoşgeldin seze. tatlı su baluguu
Günaydın kızlar nasılsınız?

günaydın özlem sen nasılsınç ne zamandı senin tets tarihin??

beni de rüyasında görsün. selam eyle ona kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay o ne yaa.. evveli ahiri :)) sonraında duş almayaa üşeniom ben. hatta bu yüzden yapmadıım bile olmştur. oje öıkatcan daaa saç kurutçandaaa... ohhooo:roflol:

di mi di mi
kıslaaaaaaar selam ben geldim
tatil bitti malesef boshayallersmile
nasılsınız?
çılgınım naptın, test günü ne vakit??

eline sağlık taze hamİşimm :) tatil bitti ya

hoşgeldinn aylinn tatlıkuşş. döndün mü biz ezik tatilyapamangillerin arasına. gel sen hele yamacıma geelll...aklinialirimsmileaklinialirimsmile
tento da gelmiş..
ne oldu ev işi tatlım..

yok gıı donları çekmedi :))))
salon malon işte

zerdal. ben de cüzümü okudum bitirdim :) hani bana eferim :kaydirigubbakcemile3 bi tane de yasin ekler misin..

kızlar birazdan gene düşçez yollara ev aramaa

gesehnk naber hatun kişiiii..laelaelaelaelae

Ok tentoşum gelmiş hoş gelmiş bi afferinde sana, maşallah kızlarımız benden hızlı ben akşamları fetihde okuduğum için yavaşım biraz. Yeni cüz isterseniz veririz arkadaşlar.

Deyim emikızına çokta iyi bi kızdır. inan bu kadar mı temiz kalbli olur. Selamını söyleyeceğim.

çılgınn yüreem ağzımda senin haberini bekliyorum. sen di doğurcan deyüü biz dokuz doğuruyoz netekimsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

ah canımm, Allahım çalışmalarınızın karşılığını versin, bol bol bebecik yelekleri ör inşallah böle :hulya:
ay inşallah aylinim ya...hayırlısı..olsunda hem yelek hem patik örerim valla kaydirigubbakcemile3

amin tentoşum...inşallah hepimize nasip eder Rabbim..iyi dileklerin için tşk.ederim arkadaşım..öpüyorum..opuyorumnanaktan

yeni cüze cesaret edmiorum. ya biteremesem.. malum ev durumları var ya

okurken ne geldi aklıma.. nbu topk olmasa benim bi cüz okuycamm yoktu. hayırlara veslie olüür burası :) mübarek topik..

hoşgeldinn aylinn tatlıkuşş. döndün mü biz ezik tatilyapamangillerin arasına. gel sen hele yamacıma geelll...aklinialirimsmileaklinialirimsmile
geldim yavrımmm, ne vercen?? :jeyyar: kıs sen de mis gibi karadeniz tatili yaptınya kıymet bilmez yaratık, ben de istiyom hep karadeniz...
yok gıı donları çekmedi :))))
salon malon işte
ne donu gııııı, gazoz içen miaklinialirimsmile
aylin bu sabah uyandım aklıma sen geldin. döndü mü acep deli kız dedim. dödüyse unuttu mu acep topii dedim :))
anamm yerim seni,unutur muyum hiç sizi olumunekankayizsmile
ay inşallah aylinim ya...hayırlısı..olsunda hem yelek hem patik örerim valla kaydirigubbakcemile3
olumunekankayizsmile inşallah leyloş

çalışma yapınca hemen o anda döllenme oluyormu kızlar ya...eğer olduysa ne kadar zamanda kendine gelir acaba...kaç gün geçmesi lazım acaba...bilgili arkadaşlar cevap plsss...opuyorumnanaktan

okurken ne geldi aklıma.. nbu topk olmasa benim bi cüz okuycamm yoktu. hayırlara veslie olüür burası :) mübarek topik..

ak sakallı topik :)))
inşallah ben de nasiplenirim okuduklarınızdan
yüreğinize sağlık

evet burası mübarek topik tentoşum...okuduğun cüzünü Allah kabul etsin canım...okuyabildiğin kadar...kendini zorlama...okuyoruz yavaş yavaş..senin işlerin var..kendini sıkma tatlım...kaydirigubbakcemile5

tayinim çıktı aylinim. ev arıyoruz. bu evde de kracıydık, ev sahibine haber verdik çıkcaz beele beele oldu diye. adam hemen emlakçı gönderdi eve. 40 dk içinde :kaydirigubbakcemile3 emlakçı amcam geldi eve baktı foto çekti ama bu arada benim balkona astıgım don ve cütyenlerimle tanışma şerefine nail oldu. unutmuşum onları orda :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 onu deyü çılgın

evin fotolarını da ertesi gün emlak sitesine koymuş zaar..

deniz olmayan tatile tatil demem benkötükedihüso

Bende bazen böyle düşünüyorum, şu topiğe giriyorsak sevapta işliyoz, eskidende dualrı okurdumda bu kadar üstüne düşmezdim, hani burda görev gibi sürekli okuyorum, allah hepimizinkini kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…