walla şu anda işteyim haftaya izne çıksam diye düşünüyorum evde biraz kitap okuyabilirim 3000 parçalık yarım kalmış puzzle var elimde ona devam edebilirim ama 3-4 günlüğüne ağvaya kaçma planımda var bir sonraki hafta allah bize yardımcı olsun ne diyim
kızlarr bi saattir gülmekten öldüm karnıma ağrılar girdi arama motorundan ''itiraflar''diye girin sizinde yüzünüz gülsün:)))))))))
34 yaşındayım benimde bebişim olmuyor
evet canımmm yaa uzaklaşalım acukkk şuralardannn :içelim: :içelim: :içelim:
walla bugün doktordaydım yumurtam reglimin 7. günü 18,5 olmuş şok oldum erken yumurtlamışım yani ben haftaya çalışma planları yapacakkennn varyaa az daha gidiyordu acaba önceki aylardadamı öyle oluyordu anlamadım gitti valla benim çalışma da kısa zamanda bitcek ondanda rahatım vallaaaaa sositososito sositososito
yardıma geleyimmiiii ???şakkıdı bu hafta sonu bende kaçıyom kızlar... hep beraber denize..... herkesin hafta sonu güzel geçmesi dileğiyle. hoşçakalın...
herkeslere selam olsun...başlığı görünce bu tam da bana göre bir başlık dedim..yazılan tüm cümlelerde kendimi gördüm ve bizzat hissettim..31 yaşındayım ve 2,5 yıllık evliyim ve en baştan beri korunmuyoruz..eşim ve benim tahlillerimiz temiz çıktı..son 4 ayda umutlarla,ilaçlarla,denemelerle bir hal oldum..insanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel..ben inanıyorum ki Mevla herkese zamanı geldiğinde güzel evlatlar verecek..bizlere düşen sabır..evet sabır acı ama meyvesi tatlı..bir süre kendimi dinlenmeye aldım..Mevlam inş.herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin..o güzel duyguları yaşamayı nasip eylesin..amin..
bugün 7. iğnemi oldum ve ultrasona girdim kan tahlillerimde hormon değerlerimde herşey yolunda giderse perşembe günü ilk aşılamamı yaptıracağım kızlar ne olur dua edin benim için.
kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin derdi aynı.sebebler farklı da olsa hamile kalamıyoruz.Ben gerçekten anne olabileceğimize inanıyorum yarın inşallah öğlen ezanından sonra yasin okuyacağım.aslında kuran okumayı bilmiyordum ama bu yaz çocukların gittiği yaz kuran kursuna gittim bu yaşımda.Çok şükür yavaş da olsa okuyabiliyorum şimdi.Kızlar bir işiniz yoksa anlaşalım yarın öğlen ezanından sonra hepimiz okuyup birbirimize dua edelim ne dersiniz?Yarın mübarek gün belki Rabbim dualarımızı kabul eder.
ben de hepimiz icin dua edecegim yarin zaten genelde de ediyorum ozellikle gun belirtmissin diye yaziyorum. beni de dualarina al arkadasim cok ihtiyacim var.
arkadaşlar benim sonucum negatiffff...
30 luk çıtırlar merhaba..bu tabiri sevdim.ben de bu durumda tam da 33 ünü doldurmuş bir çıtır oluyorum.kaydirigubbakcemile2 şaka bir yana 3 yıllık da evliyim ama malesef ben de hiç hamile kalamadım.Sanırım sitede en çok da birbirimizi anlayabileceğimiz topic burası.çünkü nice topiclerde hamile kalamayan hatta birlikte ateş ölçtüğümüz arkadaşlarım anneliğe tabir etti ve ben hep demirbaş olarak o topiclerde kaldım.En sonunda demirbaş olmaktan sıkılınca da topiclerimi bıraktım.şimdi burdayım işte.76 doğumluyum ve 2010 girene kadar 33 sayıyorum kendimi ama 2010 gelince mecburen 34 olucam.Çok net bir sebebi yok hamile kalamayışımın şimdi anlatmaya kalkarsam 3 yılda yaptıklarımı sayfalar sürer.boşverelim geçmişi zaten değil mi?
Bu süreçte kesin olarak anladığım şu ki Allah ne zaman dilerse o olur sebeblerin yaratıcısı da odur.ıyi bir doktor bulamamış,ya da yıllarca sorunumuz doğru teşhis edilememişse bile sebebi Rabbimin henüz nasip etme zamanının gelmemiş olmasıdır.ışte bu da bizim imtihanımız ama inşallah bizler bu imtihanı geçeceğiz.Ve bu forumda hepimiz hayırlısıyla çıtır anne olacağız.Bunun için benim bir önerim var her gün birbirimiz için dua edelim şöyle ki insanın başkası için ettiği dua kendisi için ettiğinden daha makbuldur.Ben şahsen şunu yapmayı düşünüyorum.Çarşamba günü berat kandili ben o günden başlayarak 30lu yaşlarda gebe kalamayanlar forumunda yazıştığım herkes diye yada isimlerinizi yazıp tek tek isim isim dua etmeyi düşünüyorum.ınşallah dualarımız kabul olur.Ne olur çıtırlar çarşamba günü hepimiz birbirimiz için dua edelim.ınşallah sonuca ulaşacağız.Çünkü Allah dua edenin duasına icebet ederim diyor.Ben kabul olacağına inanıyorum.ıNŞALLAH
inşallahhhh canım.bizlerde birgün mutlaka anne olacağızzz.edelim tabiki dualarımızı.kimin duasının kabul olacağı belli olmaz biz herkeze edelim.
canlarım nasılsınız bakalım uzun bir memleket tatili sonrası eve döndüm uğraşı olarak örgü örmek istiyorum ama sıcak yengem sakallı ipten halı örmüş onu örsem diyorum ya da kocamla puzzle alıp yapacağız kafam şimdilik rahat adet olmayı bekliyorumm inşallah kürtajdan dolayı yapışıklık falan olmamıştır yine bebişim olur hepimiz bu duyguyu yaşarız
arkadaşım keşke hamile olsam sonra düşse demiş ben de düşündüm ama kimseye söylemedim yanlış anlaşılmak istemedim soruyorlar varmı diye bizde vardı düştü diyoruz olduysa yine olur diye teselli veriyolar en azından oldu diyebildik insanlar sorun var mı sorularından sıyrıldık
Gittikçe azalacağımıza artıyoruz.Uzun zamandır girmedim yeniler gelmiş allah hepimizin yardımcısı olsun.Dualarım sizinle,sizlerde benim için dua edin.Unutulmuştur yazayım tekrar bende artık 34 yaşındayım ve 3 yıldır bende korunmuyorum.Polip ameliyatı oldum doktorum öncesini sayma diyor yani bende doktoruma göre henüz 9 aydır bekliyorum ve bir süre daha sakin kalıp stres yapmadan beklemeliyim dayanabiliyormusun diye soran yok tabi...allah hepimizin yardımcısı olsun...
bugün 7. iğnemi oldum ve ultrasona girdim kan tahlillerimde hormon değerlerimde herşey yolunda giderse perşembe günü ilk aşılamamı yaptıracağım kızlar ne olur dua edin benim için.
kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin derdi aynı.sebebler farklı da olsa hamile kalamıyoruz.Ben gerçekten anne olabileceğimize inanıyorum yarın inşallah öğlen ezanından sonra yasin okuyacağım.aslında kuran okumayı bilmiyordum ama bu yaz çocukların gittiği yaz kuran kursuna gittim bu yaşımda.Çok şükür yavaş da olsa okuyabiliyorum şimdi.Kızlar bir işiniz yoksa anlaşalım yarın öğlen ezanından sonra hepimiz okuyup birbirimize dua edelim ne dersiniz?Yarın mübarek gün belki Rabbim dualarımızı kabul eder.
Kızlar beni de listeye alırsanız yazayım ben de kitap okumayı çooook severim.Örgü örmekten örgüyle yeni şeyler tasarlamaktan çok hoşlanırım.Şimdi ise ahşap boyama yapmak istiyordum ama malzemeler biraz pahalı o yüzden bir süre erteledim.Bu arada yarın ayrıca benim evlilik yıldönümüm tam 3 yıl olacak yarın.
ben de hepimiz icin dua edecegim yarin zaten genelde de ediyorum ozellikle gun belirtmissin diye yaziyorum. beni de dualarina al arkadasim cok ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?