30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yardıma geleyimmiiii ???şakkıdı bu hafta sonu bende kaçıyom kızlar... hep beraber denize..... herkesin hafta sonu güzel geçmesi dileğiyle. hoşçakalın...

herkeslere selam olsun...başlığı görünce bu tam da bana göre bir başlık dedim..yazılan tüm cümlelerde kendimi gördüm ve bizzat hissettim..31 yaşındayım ve 2,5 yıllık evliyim ve en baştan beri korunmuyoruz..eşim ve benim tahlillerimiz temiz çıktı..son 4 ayda umutlarla,ilaçlarla,denemelerle bir hal oldum..insanın yalnız olmadığını bilmesi çok güzel..ben inanıyorum ki Mevla herkese zamanı geldiğinde güzel evlatlar verecek..bizlere düşen sabır..evet sabır acı ama meyvesi tatlı..bir süre kendimi dinlenmeye aldım..Mevlam inş.herkese hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin..o güzel duyguları yaşamayı nasip eylesin..amin..

kızlarr bi saattir gülmekten öldüm karnıma ağrılar girdi arama motorundan ''itiraflar''diye girin sizinde yüzünüz gülsün:)))))))))

Ben de itiraf com'u okurum sıkça gülmek için. Bazen hüzünlü şeyler de oluyor. Buradakine de bakmak gerek, teşekkürler canım...

34 yaşındayım benimde bebişim olmuyor

Biraz kendinden bahseder misin canım? Ne kadar zamandır deniyorsunuz? neler yaptınız? Kendini oyalamak için neler yapıyorsun??...

Maşallah canım, bu aya özel bişiler yapmış mıydın? Bana düşmez ama ne olur bu bebek olayına "çalışma" olarak bakma canım. Görev haline gelmemeli bence. Tabiki katılmayabilirsin..Kızlar hayırlısıyla hepimiz sırayla hamiş olucaz hatta anne olarak bebişlerden yakınan mesajlar yazıcaz. Buraya yazıyorum, Demiştin dersiniz. İlk partnerlerini bile burada eleştiricez burada:))

yardıma geleyimmiiii ???şakkıdı bu hafta sonu bende kaçıyom kızlar... hep beraber denize..... herkesin hafta sonu güzel geçmesi dileğiyle. hoşçakalın...

İnşallah canım ya...Bu ahfta sonu herkesin çok güzel geçsin evde olanların bile...

Aminnnnnnnnnnnn ne güzel demişsin canım. Benimle benzer durumlardasın yalnız ben ilk zamnalar hamile kalmaktan korkmuştum ve korunmuştuk. 1 seneyi aşkın bir zamanda tedavi gördüm 2 aşılamam başarısız sonuçlandı. Dün "Secret" kitabına başladım ve şimdi geçmişe baktığımda kendimi hep "ya bu ay da başarısız olursam gelecek aya ne yapacağım" gibi yani başarısızlığa odakladığımı görüyorum. Oysa herşeyi yaratan bir büyük güç var ve evrende çeşitli kanunlar yaratmış. Bunlardan biri de "çekim yasası" yani bizler düşüncelerimizle olayları çekiyoruz. Ben sürekli olumsuz düşündükçe olumsuzlukları çektim kızlar. Şimdi diyorum ki " O büyük Yaradan nasıl yapacak bilmiyorum ama bana hayırlısıyla sağlıkla harika evlatlar verecek, hem de çok kısa sürede, benim bile düşlediğimden daha güzel olacak herşey"...Şimdi kendimi bu düşüncelerle kodluyorum. Benimle birlikte bazılarınızın da buna odaklandığını görüyorum, bence bu işe yarayacak inşallah...:lepi:

Elisra ve Gülümseray canlarım sizler kendiniz için neler yapmak istiyorsunuz???Sizi listemize almak istiyorum ama önce bunları yazmalısınız. Kızlar liste hala boş hadi eksikleri olanalr tamamalnsın yoksa yenileyip birşeyler yazmayanları silicem. Tatilcileeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr bol bol dinlenin. Belki biz de yarın 2 günlüğüne kaçarız biryerlere. Yazamazsam merak etmeyin. Bilin ki arkadaşınız "güneş damlar içime" modundadır:))zemuszemus

30 luk çıtırlar merhaba..bu tabiri sevdim.ben de bu durumda tam da 33 ünü doldurmuş bir çıtır oluyorum.kaydirigubbakcemile2 şaka bir yana 3 yıllık da evliyim ama malesef ben de hiç hamile kalamadım.Sanırım sitede en çok da birbirimizi anlayabileceğimiz topic burası.çünkü nice topiclerde hamile kalamayan hatta birlikte ateş ölçtüğümüz arkadaşlarım anneliğe tabir etti ve ben hep demirbaş olarak o topiclerde kaldım.En sonunda demirbaş olmaktan sıkılınca da topiclerimi bıraktım.şimdi burdayım işte.76 doğumluyum ve 2010 girene kadar 33 sayıyorum kendimi ama 2010 gelince mecburen 34 olucam.Çok net bir sebebi yok hamile kalamayışımın şimdi anlatmaya kalkarsam 3 yılda yaptıklarımı sayfalar sürer.boşverelim geçmişi zaten değil mi?
Bu süreçte kesin olarak anladığım şu ki Allah ne zaman dilerse o olur sebeblerin yaratıcısı da odur.İyi bir doktor bulamamış,ya da yıllarca sorunumuz doğru teşhis edilememişse bile sebebi Rabbimin henüz nasip etme zamanının gelmemiş olmasıdır.İşte bu da bizim imtihanımız ama inşallah bizler bu imtihanı geçeceğiz.Ve bu forumda hepimiz hayırlısıyla çıtır anne olacağız.Bunun için benim bir önerim var her gün birbirimiz için dua edelim şöyle ki insanın başkası için ettiği dua kendisi için ettiğinden daha makbuldur.Ben şahsen şunu yapmayı düşünüyorum.Çarşamba günü berat kandili ben o günden başlayarak 30lu yaşlarda gebe kalamayanlar forumunda yazıştığım herkes diye yada isimlerinizi yazıp tek tek isim isim dua etmeyi düşünüyorum.İnşallah dualarımız kabul olur.Ne olur çıtırlar çarşamba günü hepimiz birbirimiz için dua edelim.İnşallah sonuca ulaşacağız.Çünkü Allah dua edenin duasına icebet ederim diyor.Ben kabul olacağına inanıyorum.İNŞALLAH

inşallahhhh canım.bizlerde birgün mutlaka anne olacağızzz.edelim tabiki dualarımızı.kimin duasının kabul olacağı belli olmaz biz herkeze edelim.

canlarım nasılsınız bakalım uzun bir memleket tatili sonrası eve döndüm uğraşı olarak örgü örmek istiyorum ama sıcak yengem sakallı ipten halı örmüş onu örsem diyorum ya da kocamla puzzle alıp yapacağız kafam şimdilik rahat adet olmayı bekliyorumm inşallah kürtajdan dolayı yapışıklık falan olmamıştır yine bebişim olur hepimiz bu duyguyu yaşarız
arkadaşım keşke hamile olsam sonra düşse demiş ben de düşündüm ama kimseye söylemedim yanlış anlaşılmak istemedim soruyorlar varmı diye bizde vardı düştü diyoruz olduysa yine olur diye teselli veriyolar en azından oldu diyebildik insanlar sorun var mı sorularından sıyrıldık

Gittikçe azalacağımıza artıyoruz.Uzun zamandır girmedim yeniler gelmiş allah hepimizin yardımcısı olsun.Dualarım sizinle,sizlerde benim için dua edin.Unutulmuştur yazayım tekrar bende artık 34 yaşındayım ve 3 yıldır bende korunmuyorum.Polip ameliyatı oldum doktorum öncesini sayma diyor yani bende doktoruma göre henüz 9 aydır bekliyorum ve bir süre daha sakin kalıp stres yapmadan beklemeliyim dayanabiliyormusun diye soran yok tabi...allah hepimizin yardımcısı olsun...

bugün 7. iğnemi oldum ve ultrasona girdim kan tahlillerimde hormon değerlerimde herşey yolunda giderse perşembe günü ilk aşılamamı yaptıracağım kızlar ne olur dua edin benim için.

kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimizin derdi aynı.sebebler farklı da olsa hamile kalamıyoruz.Ben gerçekten anne olabileceğimize inanıyorum yarın inşallah öğlen ezanından sonra yasin okuyacağım.aslında kuran okumayı bilmiyordum ama bu yaz çocukların gittiği yaz kuran kursuna gittim bu yaşımda.Çok şükür yavaş da olsa okuyabiliyorum şimdi.Kızlar bir işiniz yoksa anlaşalım yarın öğlen ezanından sonra hepimiz okuyup birbirimize dua edelim ne dersiniz?Yarın mübarek gün belki Rabbim dualarımızı kabul eder.

Kızlar beni de listeye alırsanız yazayım ben de kitap okumayı çooook severim.Örgü örmekten örgüyle yeni şeyler tasarlamaktan çok hoşlanırım.Şimdi ise ahşap boyama yapmak istiyordum ama malzemeler biraz pahalı o yüzden bir süre erteledim.Bu arada yarın ayrıca benim evlilik yıldönümüm tam 3 yıl olacak yarın.

bugün 7. iğnemi oldum ve ultrasona girdim kan tahlillerimde hormon değerlerimde herşey yolunda giderse perşembe günü ilk aşılamamı yaptıracağım kızlar ne olur dua edin benim için.

umarım tutar hayırlısıyla sağlıkla

ben de hepimiz icin dua edecegim yarin zaten genelde de ediyorum ozellikle gun belirtmissin diye yaziyorum. beni de dualarina al arkadasim cok ihtiyacim var.

Ömrünün En Güzel Yaşlarında Hayatın Tadını Çıkaran Güzel Hatunlar​

1-mumudihaba---------

2-pinkrose--------------

3-librarian--------------Kitap kurdumuz bol bol kitap okuyacak. Şimdi tatilde..Dönünce bize anlatacağı çok şey olacak..

4-nesemese------------Yağlı boya resim yapıp canım arkadaşlarımla paylaşacağım:)) zemuszemus

5-kahvelokum--------

6- Duru_ ----------

7- lansor17------------- okunabilen herşeyi okurum (kitap gazete dergi ve hatta yakınımda varsa ansiklopedi)

8- Çiçekcik---------

9-nelke-------------

10-ayrederya------------puzzle yapmayı çok seviyorum (arkadaşımız yeni birşeyler yapmak istiyor, önerilere açık..)

11-Loveli------------------örgü örmeyi ve puzzle'ı seviyorum...

12- Burp---------bahçemle uğraşmayı çok seviyorum..

13- buketımm--------- biraz dinlenmek,denize girmek,acık da kilo vermek istiyorum( umarım )....

14- Hazeran---------

15- lalehan---------

16- sevgi_burak---------

17- ezine77---------

18- minaaa---------

19- zeynepenes---------

20- hasretim57---------

21- vawe78---------

22- daglarr---------

23- pembepamuk---------

24- cimbomlu---------

25- asyam06---------

26- himhim---------bir kitap kurdu daha:)) ne okuyorsun bizimle paylaş

27- gizemx---------kitap okumayı, örgü örmeyi ve örgülerimle yeni tasarımlar yapmayı seviyorum..Yeni hedefim ahşap boyama..

28- ozlem80---------​

Son düzenleme:
ben de hepimiz icin dua edecegim yarin zaten genelde de ediyorum ozellikle gun belirtmissin diye yaziyorum. beni de dualarina al arkadasim cok ihtiyacim var.

inşallah Özlemcim inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder.Aşağıda bir liste var şimdi oradaki rumuzlarımızı yazıp tek tek dua edeceğim inşallah isimleri bilmiyorum ama Rabbim bilir.

arkadaşlar benim sonucum negatiffff...

Canım hayırlısı, kaç gündür giremedim nete çok üzgünüm canım. ınşallah en yakın zamanda olacak ama hepimiz bu listede bebişlerimize isimler arayacağız:)) çok yakında kızlar, çok yakında...

Edelim canım. Ben de hepimiz için dua ediyorum. Herkesin kandilini tebrik ediyorum. ıçimizden en az birinin duası mutlaka tutacak kızlar:)) tüm kalbimle inanıyorum...

inşallahhhh canım.bizlerde birgün mutlaka anne olacağızzz.edelim tabiki dualarımızı.kimin duasının kabul olacağı belli olmaz biz herkeze edelim.

Lansorcum içimizde olacağına dair inancı eksik kimse yok benim gördüğüm. ınşallah çok yakında, belki bu ay patır patır alıcaz güzel haberlerimizi..Hadi hep birlikte bu ay kendimizi hamiş kalmış olarak düşleyelim, tüm ayrıntılarıyla..."Secret"ı okuduğum nasıl da belli değil mi?? opuyorumnanaktan

Canım loveli bitanem kimseye hesap vermek zorunda değiliz sakın kendini kasma. "Bu konuda konuşmak istemiyorum" de. Canım örgüne başladın mı???

Nelkem canım duana amin diyorum, Rabbim hepimizin işlerini çok kolayca düzeltecek..

Burp canım aşılama için iğne mi olunuyor? Ben 2 aşılama yaptırdım çatlatma ahriç iğne olmadım, ne iğnesi bunlar??Canım yarın hiç stres yapma herşey yolunda gidecek inşallah...

Canım bugün eve geldim, öğle ezanından sonra ben de sizinle Yasin okuyacağım ve dua edeceğim..ınşallah Yaradan hepimizin duasını kabul edecek...

Maşallah canım nice sağlıklı, huzurlu, aşk dolu yıllar diliyorum...Listemize seve seve alırız hepinizi. Unutursam beni uyarıp listeyi düzelttirin yada düzeltin kızlar..

Özlemim sanırım sen de akademisyensin, sevindim.. Kızlar hadi dualarımıza başlayalım..Bugün sizin için geldim nete:))

Kızlar hepinizin kandili mubarek olsun, yazmıştım ama tekrar vurgulamak istedim...Hepinizi tek tek öpüyorum hem de koccamaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…