Ömrünün En Güzel Yaşlarında Hayatın Tadını Çıkaran Güzel Hatunlar
1-mumudihaba---------
2-pinkrose--------------
3-librarian--------------Kitap kurdumuz bol bol kitap okuyacak. Şimdi tatilde..Dönünce bize anlatacağı çok şey olacak..
4-nesemese------------Yağlı boya resim yapıp canım arkadaşlarımla paylaşacağım:)) zemuszemus
5-kahvelokum--------
6- Duru_ ----------
7- lansor17-------------
8- Çiçekcik---------
9-nelke-------------
10-ayrederya------------
11-Loveli------------------
12- Jadeyesim---------
13- buketİmm---------
14- Hazeran---------
15- lalehan---------
16- sevgi_burak---------
17- ezine77---------
18- minaaa---------
19- zeynepenes---------
20- hasretim57---------
21- vawe78---------
22- daglarr---------
23- pembepamuk---------
24- cimbomlu---------
25- asyam06---------
kızlar 31. sayfaya kadar inebildim. ismini unuttuğum arkadaşlarım varsa kendilerini eklesinler. özür diliyorum. Kızlar bana kızmayın ama şimdi bu listeye bebek işi haricinde yapacak birşey bulup yazmayanları listeden silmeyi planlıyorum. Böylece hem listemizde bizi takip edenler kalır hem de hayatımızın odağına başka şeyleri de almaya başlarız. Şimdi bana kızabilirsiniz ama inşallah işe yaradığında dua edeceksiniz. Hepinizi kocaman öpüyorum..
Boleyn Kızı canım, şiddetle tavsiye ediyorum...
Ayşe Kulin...VEDA
Engereğin Gözündeki Kamaşma...Zülfü Livaneli...
pzt ya da salı yumoşlar toplanacak dondurulacak inşallah... sonra polip ameliyatı ..Ekim gibi de tranfer....
bu arada biraz dinlenmek,denize girmek,acık da kilo vermek istiyorum( umarım )....
sevgili neşemeşe,şuanda çalışıyorum zaten akşam olunca kendimi zor atıyorum eve.temmuz sonunda raporumuzu yenileyeceğiz ağustosta ramazana kadar tatil,sonra malum ramazan, sonrasında da tüp bebek denemesine başlıyoruz bir aksilik olmazsa canım.yanı hobiye ayıracak vaktim olmayacak gibi geliyor ama mümkün olduğunca çok kitap okurum daha doğrusu okunabilen herşeyi okurum(kitap gazete dergi ve hatta yakınımda varsa ansiklopedi)beni silme bu güzel listeden emi!!!!!
Canlarım, ben bugünden itibaren 20 gün yokum, hepiniz kendinize çok çok iyi bakın..Hepimiz anne olacağız inancınızı hiç kaybetmeyin tamam mı....Tanışmasak da gittiğimiz yol aynı ve kalben hepinizi gerçekten çok seviyorum...Alahaısmarladık...opuyorumnanaktan
çok ii düşünmüşsün canım ama bende kendimi paralıyorum değişik birşeylerle uğraşmak için ama yapamıyorum.. kursa gitmeyi düşünndüm kurs kayıtları dolmuş. eylüle kadar...
puzzle yapmayı çok seviyorum. kendimi kaybediyorum yaparken oyalanıyorum ama belim boynum çok ağrıyo sonra kociş kızıyo aldırmıyor.. smmm yeterlilik sınavına girmeyi düşünüyordum para pul yok.. kayıt yaptıramıyorum bana da bir uğraş bulun.. kafayı bozdum şu bebek işiyle.. işyerinde de fazla yaptığım birşey yok.. topiklerde liste başıcılık yapıyorum :) sayılırmı bilmem burası iyi geliyor bana bir o kadar da kötü.. yani kafamdan hiç atamıyorum burdayken.. güzel mutlu haberler alınca çok seviniyorum. mutlu oluyorum ama sonrası eve git düşün taşın hangi kürü yapsam ateş ölç, bal tarçın ye kocişe birşeyler içirmeye çalış tarih tut..... uzaklaşmam lazım hepsinden... bulursanız bir çare banada söyleyin.. he bir kitap aldım arkadaştan hala çantamda geziniyo bir türlü okuyamıyorum. evde işler malum çalışıncada zor oluyor erkenden de uyuyup kalıyorum.
offfffffffffffffffffffffffff fisfisfis
Kızlar cumadan beri yoktum aile ziyaretine gittik ve dün döndük. hafta sonuna da eşimin ailesinden misafirler gelecek. Benim bu seneki tatilim eşimin ailesiyle geçip gidiyor. Ayrıca dün adetim başladı. Biraz erken geldi, soğan suyu içmiştim 10-11 gün kadar. Ruh halim pek de iç açıcı değil anlayacağınız. Bugün canım tv karşısına geçip dantel örmek ve hiçbirşey düşünmemek istiyor...Sizlerde neler var?
İnşallah çiçekciğim inşallah ikimizin de işine yaramıştır. Ben caymazsam 3 ay devam etmeyi düşünüyorum, tabi yumurtlamaya kadar sonrasında incir kürü yapıcam inşallah işe yarar. Sen bu konu haricinde ne gibi şeylerle kendini oyalamayı düşünüyorsun canım???
İnşallah çiçekciğim inşallah ikimizin de işine yaramıştır. Ben caymazsam 3 ay devam etmeyi düşünüyorum, tabi yumurtlamaya kadar sonrasında incir kürü yapıcam inşallah işe yarar. Sen bu konu haricinde ne gibi şeylerle kendini oyalamayı düşünüyorsun canım???
''livaneli-leyla'nın evi ''biraz başlayıp bırakmıştım yarın baştan alıp okuyacagım....sewgiler
walla şu anda işteyim haftaya izne çıksam diye düşünüyorum evde biraz kitap okuyabilirim 3000 parçalık yarım kalmış puzzle var elimde ona devam edebilirim ama 3-4 günlüğüne ağvaya kaçma planımda var bir sonraki hafta allah bize yardımcı olsun ne diyim
Kızlar ne güzel, hemen hemen hepimizin 3. bir ortak noktası da kitap okumayı sevmemiz. Bu çok hoşuma gitti. Himhim arkadaşım benimde birsürü başlanmış yarıda bırakılmış kitabım var ama yenilerini okumak daha heyecan verici geliyor. Maymun iştahlı mıyım ne? kaydirigubbakcemile3
Çiçekcik ben de haftasonu kaçma planları yapıyorum hadi hayırlısı, kaçalım, gezelim eğlenelim:)) :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?