neşemeşe ve sevgili arkadaşlar beni ilk hamiş olarak biliyorsunuz silin çünkü bir hafta önce kalp atımı olmadığı ve gelişimi durduğu için aldırdım yani yine başa döndüm siziinle beraberim yine listede hamiş olacak arkadaşları bekliyoruz şimdi korunmadayım sonra yine başa klomene takibe
canlarım hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz büyük moral olacak bebişlerle dolacak allahın izniyle kürtaja giderken dua ettim herkese rabbim duamı kabul eder insanlar doğuma giderken dua eder ben kürtaja giderken rabbim verdi rabbim aldı az önce gebelik testimi attım artık meleğim yok o da olmasın dedim attım artık önümüzdeki maçlara bakacağız dimi çok öpüyorum canlarım sizi
dün adetimin 3. günüydü ve başladık iğnelere.dr.um yumurtalarımın iyi durumda olduğunu söyledi. ama kist gördü . bunu hemen içini boşaltalım,yoksa bu ayı pas geçmek zorundyız dedi.
hafif bir anestezi verdiler ama canım yinede yandıaslında korktum daha çok. dr. şeker gibi biriydi,sağolsun...( hemşirelrede çok tatlıydı gerçekten)
inşallah hayırlısıyla pozitif sonucu alırım tedavi sonunda...
gonal f 'leri 300doz alıyoz ya bakalım inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz...
listeye beni de eklerseniz sevinirim...
herkesin işlerinin yolunda gitmesi dileğiyle...
işte 30 Yaş Bayanlarım Umutlu Hamiş Adayı Listesi
1-mumudihaba---------en kısa zamanda hamiş olacak inş.opuyorumnanaktan
2-pinkrose--------------yaz hamişi olacak inş :dance:
3-librarian--------------olacak olacak inş :hooray:
4-nesemese------------bu ay dinlenmede çok az kaldı inşallah:Saruboceq:
5-kahvelokum--------yazın hamile kalmak istiyor :teytey:
6- Duru_ ----------vakti saati gelince yaradan esirgemez :CüvCüv : a.s.
7- lansor17------------- eylülde 3.tüp bebek çalışmalarına başlayacak mucizesini bekliyor
8- Çiçekcik---------31 Yaşında ve umudunu hiç yitirmeyecek inşallah en kısa zamnada gelecek bebişi :CüvCüv
9-nelke-------------az kaldı anne olacak inş:ecrin_bebek:
10-ayrederya------------biranönce bebeği gelsin istiyoropuyorumnanaktan
11-Loveli------------------Güçlü bir o kadar da sabırlı arkadaşımız bu ay dinleniyor inşallah meleği çok yakında gelecek...
Az kaldı kızlar ha gayret turkbayragi
:CüvCüv: :teytey:İŞTE BU DA 30'LU YAŞLARDA HAMİŞ LİSTEMİZ a.s. :teytey:
1-Burası en kısa zamanda dolacak inşallah kızlar...
İsmini yazdırmak isteyen başka kimler var??? hihoyyyt a.s.:lepi: Hadi kızlar kendinizi ekleyin listeye yada bilenlere ekletin kendinizi. Sloganınızı unutmayın..
loveli çok üzüldüm geçmiş olsun tuhaf gelecek ama diyorum ki düşecek olsa bile kendiliğinden bir kere olsun hamile kalsam bir iki haftada o başarı hissini yaşasak diye manyakça düşünmüyor değilim. Ama tabiki düşürmekte çok kötü bir histir birkere başardın ikincisinide başarır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın biraz daha sabır
bende yanlızca ben varım sanıyordum böyle düşünenkafamçokkarıştı ben ocak ayında tüp bebekle hamile kalmıştım 6. haftanın başında dış gebelik olduğunu öğrendik ve 9. haftanın başında da açık ameliyatla hem bebeği hemde sol tüpümü aldılar elbette devam ediyor olmasını çok isterdim gebeliğimin ama etmeyeceğini bile bile o kadar mutluydum ki son ana kadar.... hala da cektiğim acıları ve üzüntüleri değil o 9 hafta boyunca yaşadığım mutlulukları hatırlıyorum düşündükçekaydirigubbakcemile2 hamile olmak çok güzel bir histi ve inanıyorum ki birgün bende tekrar aynı hisleri 9 ay boyunca yaşayacağım ve mis kokulu meleğimi kucağıma alacağım.inşallahhhhh hepimiz aynı hisleri yaşayacağız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOT
Uzun süredir bu haberi bekliyoruz. Eşimin televizyonda bebek görünce gözleri doluyor herşeyin bir vakti zamanı vardır ama gelecekte ne olacağını bilmemek ve yaşlarımızın gittikçe ilerlediğini bilmek sıkıntımızı dahada arttırıyor.Umarım hepimiz için bu bekleyiş biter bir an önce bebeklerimizii alırız kucağımıza.
bende yanlızca ben varım sanıyordum böyle düşünenkafamçokkarıştı ben ocak ayında tüp bebekle hamile kalmıştım 6. haftanın başında dış gebelik olduğunu öğrendik ve 9. haftanın başında da açık ameliyatla hem bebeği hemde sol tüpümü aldılar elbette devam ediyor olmasını çok isterdim gebeliğimin ama etmeyeceğini bile bile o kadar mutluydum ki son ana kadar.... hala da cektiğim acıları ve üzüntüleri değil o 9 hafta boyunca yaşadığım mutlulukları hatırlıyorum düşündükçekaydirigubbakcemile2 hamile olmak çok güzel bir histi ve inanıyorum ki birgün bende tekrar aynı hisleri 9 ay boyunca yaşayacağım ve mis kokulu meleğimi kucağıma alacağım.inşallahhhhh hepimiz aynı hisleri yaşayacağız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende yanlızca ben varım sanıyordum böyle düşünenkafamçokkarıştı ben ocak ayında tüp bebekle hamile kalmıştım 6. haftanın başında dış gebelik olduğunu öğrendik ve 9. haftanın başında da açık ameliyatla hem bebeği hemde sol tüpümü aldılar elbette devam ediyor olmasını çok isterdim gebeliğimin ama etmeyeceğini bile bile o kadar mutluydum ki son ana kadar.... hala da cektiğim acıları ve üzüntüleri değil o 9 hafta boyunca yaşadığım mutlulukları hatırlıyorum düşündükçekaydirigubbakcemile2 hamile olmak çok güzel bir histi ve inanıyorum ki birgün bende tekrar aynı hisleri 9 ay boyunca yaşayacağım ve mis kokulu meleğimi kucağıma alacağım.inşallahhhhh hepimiz aynı hisleri yaşayacağız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[/QUOT
Uzun süredir bu haberi bekliyoruz. Eşimin televizyonda bebek görünce gözleri doluyor herşeyin bir vakti zamanı vardır ama gelecekte ne olacağını bilmemek ve yaşlarımızın gittikçe ilerlediğini bilmek sıkıntımızı dahada arttırıyor.Umarım hepimiz için bu bekleyiş biter bir an önce bebeklerimizii alırız kucağımıza.
Kızlar hepimiz benzer şeyleri hissediyoruz ama kimseyle paylaşamıyoruz. Bu yüzden burası iyi geliyor insana. Yalnız değilim ve bu hislerim normal. İşte bu duygu bile güvenimi geri getirmeye yetiyor. Hepimiz aynıyız ve birgün hep birlikte tatlı anneler olucaz inşallah..
canlarım hepinize çok teşekkür ederim desteğiniz büyük moral olacak bebişlerle dolacak allahın izniyle kürtaja giderken dua ettim herkese rabbim duamı kabul eder insanlar doğuma giderken dua eder ben kürtaja giderken rabbim verdi rabbim aldı az önce gebelik testimi attım artık meleğim yok o da olmasın dedim attım artık önümüzdeki maçlara bakacağız dimi çok öpüyorum canlarım sizi
Canım nerelerdesin? Nasılsın? Neler yapıyorsun? Kendini özletme..Diyene bak :dilcikar: ..Kızlar inanın epeydir canım buraya girmek istemiyor sadece siz varsınız diye giriyorum. Herşeyden bıkkınlık geldin bana..Hayatımı yaşamaya çalışıyorum. Bolca gezdim eşim memlekete gitmişti yalnız kalmıştım. Kardeşimle tozu dumana kata kata gezdik eğlendik. Sanki sırtımdaki tüm yükleri attım. Şimdi eşim geldi ve ben hala aynı modda devam ediyorum. Şimdiki hedefim inşallah yağlıboya resimlerime yıllar sonra tekrar geri dönmek. En kısa zamanda malzemelerimi tamamlayıp resim yapıcam. Size fotosunu da koyarım bana yorum yaparsınzı ama ne resmi yapacağımı bilmiyorum. Kızlar sizler de kendinize çok sevdiğiniz işler bulun. Haydi herkes birşeyler bulsun kendini meşgul edecek. Yeni hamiş haberlerine bakarsanız herkes tam da herşeyi oluruna bıraktığı sırada hamiş olmuş. Bunu yapmak zor olmamalı dimi? Hani büyük bir sınava girmeden önce herşeyi boşveririz de sonra bir bakmışız sınavdan geçivermişiz. Şimdi yoklama alıyorum. Sırayla herkes kendine bir meşgale bulacak. Şaka yapmıyorum. Kendine kitap okuma, dantel örme (gülmeyin ben çok severim), kitap yazma, fotoğraf çekme,..vb bir iş bulamayana ceza var. Hadi bakalım başarılı 30un keyfini çıkaran güzel hatunlar...
bugün 2. kontrolüme gittim ama bu seferde rahimde polip çıktı. dr.um bu şekilde tranfer yapamayız dedi.yumurtalar toplanacak,dondurulacak sonra polip için histeroskopi yapılacak sonra yaklsaık 2 ay iyileşme süreci beklenecek sonra da ekim ayı gibi transfer gerçekleştirilecek....
ya bu diğer kadınlar maşallah nasıl kolay hamile kalıp doğuruyorlar ben gerçekten anlamıyorum...korunduğu halde hamile kalanları biliyorum yaaaa üffff niye bize bu kadar zor anlamıyorum...
haaaa birde transferle bitse herşey keşke....tuttu tutmadı,kalbi attı atmadı,gelişti gelişmedi....
Allah hepimize sabır ve hayırlı sonuçlar versin inşallah....
Allah başka şeylerle sınamasın bizi....
Amin canım. Sabret herşey çok yakında süper güzel olacak inşallah...
:çok üzgünüm:
kızlar benide ekleyin listeye bu ay aşılama yaptıracağım zaten ömrüm listelerde geçiyor ya bu kaçıncı listem
Ohoooo listeleri bana sorun. Kaç tane liste başlattım, kaç tanesine ismimi yazdırdım...Sayısını ben bile unuttum. Birlikte başladığımız arkadaşlarım doğum bile yaptılar da kilo gruplarında eski kilolarına dönmeye çalışıyorlar. Belki 2. ye hamiş kalnalar bile vardır. Ya zaten benim hayatta hiçbirşeyim kolay olmadı. Şimdi de biraz zor da olsa gerçekelşecek inşallah..
selam kızlar nasılsınız
ben iki hafta kadar tatildeyim inş hayırlısıyla dönüşte herkezin güzel hamiş haberlerini alırım
beni özleyin byyyyyyyy
Canım bolca gez, dinlen. Güle güle git ve gel. Seni kocaman öpüyorum...
Merhaba kızlar, hoşgeldin Neşemese...Oh ne güzel gezip tozmuşsun.Ben de bugün yıllık izne ayrılıp 20 gün tatil yapacağım. vee bugün adet oldum hem de 3 gün erken geldi kırmızları:) Artık gülüyorum,,,Biraz önce ağladım ama malum iş yerinde ancak tuvalette ağlayabiliyorum...Bak beni listeden silme tamam mı ben kitap kurduyum...Beni öyle yaz listeye, zaten işim de kitaplarla alakalı:) Sizler son çıkan yayınları tavsiye ederim bol bol, ya da ne bileyim geçmişteki klasikleri, okunması gereken herşeyi....Bu arada zaten nickimin anlamı benim mesleğim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?