30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

canım üzüldüm.. hayırlısı değilmiş ne diyelim bilmem kiii.... yeni bir sayfa yeni bir umut....
rabbim dayanma gücünüde veriyor tez zamanda ikinci gelirde hemen unutturur sana....
(kalbinden gönlünden silinmez ama) kısmet değilmiş...

Allah sabır ,eşinle sana da sağlık versin canım ...üzülme...umudunuda yitirme...inşallah sizin için en hayırlı zamanda yeniden hamiş olursun...

dün adetimin 3. günüydü ve başladık iğnelere.dr.um yumurtalarımın iyi durumda olduğunu söyledi. ama kist gördü . bunu hemen içini boşaltalım,yoksa bu ayı pas geçmek zorundyız dedi.

hafif bir anestezi verdiler ama canım yinede yandı aslında korktum daha çok. dr. şeker gibi biriydi,sağolsun...( hemşirelrede çok tatlıydı gerçekten)
inşallah hayırlısıyla pozitif sonucu alırım tedavi sonunda...

gonal f 'leri 300doz alıyoz ya bakalım inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz...
listeye beni de eklerseniz sevinirim...

herkesin işlerinin yolunda gitmesi dileğiyle...

inşallah herşey yoluna girerkaydirigubbakcemile5

bugün 2. kontrolüme gittim ama bu seferde rahimde polip çıktı. dr.um bu şekilde tranfer yapamayız dedi.yumurtalar toplanacak,dondurulacak sonra polip için histeroskopi yapılacak sonra yaklsaık 2 ay iyileşme süreci beklenecek sonra da ekim ayı gibi transfer gerçekleştirilecek....
ya bu diğer kadınlar maşallah nasıl kolay hamile kalıp doğuruyorlar ben gerçekten anlamıyorum...korunduğu halde hamile kalanları biliyorum yaaaa üffff niye bize bu kadar zor anlamıyorum...
haaaa birde transferle bitse herşey keşke....tuttu tutmadı,kalbi attı atmadı,gelişti gelişmedi....
Allah hepimize sabır ve hayırlı sonuçlar versin inşallah....
Allah başka şeylerle sınamasın bizi....

:çok üzgünüm:

kızlar benide ekleyin listeye bu ay aşılama yaptıracağım zaten ömrüm listelerde geçiyor ya bu kaçıncı listem

loveli çok üzüldüm geçmiş olsun tuhaf gelecek ama diyorum ki düşecek olsa bile kendiliğinden bir kere olsun hamile kalsam bir iki haftada o başarı hissini yaşasak diye manyakça düşünmüyor değilim. Ama tabiki düşürmekte çok kötü bir histir birkere başardın ikincisinide başarır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın biraz daha sabır

selam kızlar nasılsınız

ben iki hafta kadar tatildeyim inş hayırlısıyla dönüşte herkezin güzel hamiş haberlerini alırım

beni özleyin byyyyyyyy

1-mumudihaba---------en kısa zamanda hamiş olacak inş.

2-pinkrose--------------yaz Hamilei olacak inş

3-librarian--------------olacak olacak inş

4-nesemese------------bu ay dinlenmede çok az kaldı inşallah

5-kahvelokum--------yazın hamile kalmak istiyor

6- Duru_ ----------vakti saati gelince yaradan esirgemez :CüvCüv :

7- lansor17------------- eylülde 3.tüp bebek çalışmalarına başlayacak mucizesini bekliyor

8- Çiçekcik---------31 Yaşında ve umudunu hiç yitirmeyecek inşallah en kısa zamnada gelecek bebişi :CüvCüv

9-nelke-------------az kaldı anne olacak inş

10-ayrederya------------biranönce bebeği gelsin istiyor

11-Loveli------------------Güçlü bir o kadar da sabırlı arkadaşımız bu ay dinleniyor inşallah meleği çok yakında gelecek...

12- Jadeyesim---------Ağustosun başında ilk aşılamasını yaptırıyor göle maya çalacakmış gibi hissediyor

bende yanlızca ben varım sanıyordum böyle düşünenkafamçokkarıştı ben ocak ayında tüp bebekle hamile kalmıştım 6. haftanın başında dış gebelik olduğunu öğrendik ve 9. haftanın başında da açık ameliyatla hem bebeği hemde sol tüpümü aldılar elbette devam ediyor olmasını çok isterdim gebeliğimin ama etmeyeceğini bile bile o kadar mutluydum ki son ana kadar.... hala da cektiğim acıları ve üzüntüleri değil o 9 hafta boyunca yaşadığım mutlulukları hatırlıyorum düşündükçekaydirigubbakcemile2 hamile olmak çok güzel bir histi ve inanıyorum ki birgün bende tekrar aynı hisleri 9 ay boyunca yaşayacağım ve mis kokulu meleğimi kucağıma alacağım.inşallahhhhh hepimiz aynı hisleri yaşayacağız:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn diyorum..Bazen hiç hamiş kalamamış biri olarak az da olsa bu duyguyu yaşamak istiyorum sonra pişman oluyorum. Hayırlısı diyorum sadece..

Ömrünün En Güzel Yaşlarında Hayatın Tadını Çıkaran Güzel Hatunlar​

1-mumudihaba---------

2-pinkrose--------------

3-librarian--------------

4-nesemese------------Yağlı boya resim yapıp canım arkadaşlarımla paylaşacağım:)) zemuszemus

5-kahvelokum--------

6- Duru_ ----------

7- lansor17-------------

8- Çiçekcik---------

9-nelke-------------

10-ayrederya------------

11-Loveli------------------

12- Jadeyesim---------

13- buketımm---------

14- Hazeran---------

15- lalehan---------

16- sevgi_burak---------

17- ezine77---------

18- minaaa---------

19- zeynepenes---------

20- hasretim57---------

21- vawe78---------

22- daglarr---------

23- pembepamuk---------

24- cimbomlu---------

25- asyam06---------​

kızlar 31. sayfaya kadar inebildim. ismini unuttuğum arkadaşlarım varsa kendilerini eklesinler. özür diliyorum. Kızlar bana kızmayın ama şimdi bu listeye bebek işi haricinde yapacak birşey bulup yazmayanları listeden silmeyi planlıyorum. Böylece hem listemizde bizi takip edenler kalır hem de hayatımızın odağına başka şeyleri de almaya başlarız. Şimdi bana kızabilirsiniz ama inşallah işe yaradığında dua edeceksiniz. Hepinizi kocaman öpüyorum...

Son düzenleme:
"Müminin başka hiç kimsede bulunmayan ilginç bir hali vardır Onun her işi hayırdır. Eğer bir genişliğe nimete kavuşursa şükreder ve bu onun için bir hayır olur. Eğer bir darlığa musibete uğrarsa sabreder ve bu da onun için bir hayır olur." Hadis-i Şerif...

Merhaba kızlar, hoşgeldin Neşemese...Oh ne güzel gezip tozmuşsun.Ben de bugün yıllık izne ayrılıp 20 gün tatil yapacağım. vee bugün adet oldum hem de 3 gün erken geldi kırmızları:) Artık gülüyorum,,,Biraz önce ağladım ama malum iş yerinde ancak tuvalette ağlayabiliyorum...Bak beni listeden silme tamam mı ben kitap kurduyum...Beni öyle yaz listeye, zaten işim de kitaplarla alakalı:) Sizler son çıkan yayınları tavsiye ederim bol bol, ya da ne bileyim geçmişteki klasikleri, okunması gereken herşeyi....Bu arada zaten nickimin anlamı benim mesleğim:)

Gezip tozmam yaşadığım şehirdeydi, tatil bile değil. Neyse hayırlısı sağlık olsun da...Hadi bana güzel bir kitap tavsiye et, son okuduklarından...İyi tatiller diliyorum canım...

Ömrünün En Güzel Yaşlarında Hayatın Tadını Çıkaran Güzel Hatunlar​

1-mumudihaba---------

2-pinkrose--------------

3-librarian--------------Kitap kurdumuz bol bol kitap okuyacak. Şimdi tatilde..Dönünce bize anlatacağı çok şey olacak..

4-nesemese------------Yağlı boya resim yapıp canım arkadaşlarımla paylaşacağım:)) zemuszemus

5-kahvelokum--------

6- Duru_ ----------

7- lansor17-------------

8- Çiçekcik---------

9-nelke-------------

10-ayrederya------------

11-Loveli------------------

12- Jadeyesim---------

13- buketİmm---------

14- Hazeran---------

15- lalehan---------

16- sevgi_burak---------

17- ezine77---------

18- minaaa---------

19- zeynepenes---------

20- hasretim57---------

21- vawe78---------

22- daglarr---------

23- pembepamuk---------

24- cimbomlu---------

25- asyam06---------​

kızlar 31. sayfaya kadar inebildim. ismini unuttuğum arkadaşlarım varsa kendilerini eklesinler. özür diliyorum. Kızlar bana kızmayın ama şimdi bu listeye bebek işi haricinde yapacak birşey bulup yazmayanları listeden silmeyi planlıyorum. Böylece hem listemizde bizi takip edenler kalır hem de hayatımızın odağına başka şeyleri de almaya başlarız. Şimdi bana kızabilirsiniz ama inşallah işe yaradığında dua edeceksiniz. Hepinizi kocaman öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…