30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

neşe beni yazmamışsın listeyesenağlama

Canım düzeltme yaptım yine görünmüyor mu? Tekrar bakabilir misin canım??

neşecim bak 3 kişi olduk öğle ezanından sonra yasin okuyacak olan.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder..

İnşallah canım, inşallah..Ben tüm zerrelerimle inanıyorum..

Ömrünün En Güzel Yaşlarında Hayatın Tadını Çıkaran Güzel Hatunlar​

1-mumudihaba---------

2-pinkrose--------------

3-librarian--------------Kitap kurdumuz bol bol kitap okuyacak. Şimdi tatilde..Dönünce bize anlatacağı çok şey olacak..

4-nesemese------------Yağlı boya resim yapıp canım arkadaşlarımla paylaşacağım:)) zemuszemus

5-kahvelokum--------

6- Duru_ ----------

7- lansor17------------- okunabilen herşeyi okurum (kitap gazete dergi ve hatta yakınımda varsa ansiklopedi)

8- Çiçekcik---------

9-nelke-------------

10-ayrederya------------puzzle yapmayı çok seviyorum (arkadaşımız yeni birşeyler yapmak istiyor, önerilere açık..)

11-Loveli------------------örgü örmeyi ve puzzle'ı seviyorum...

12- Burp---------bahçemle uğraşmayı çok seviyorum..

13- buketİmm--------- biraz dinlenmek,denize girmek,acık da kilo vermek istiyorum( umarım )....

14- Hazeran---------

15- lalehan---------

16- sevgi_burak---------

17- ezine77---------

18- minaaa---------

19- zeynepenes---------

20- hasretim57---------

21- vawe78---------

22- daglarr---------

23- pembepamuk---------

24- cimbomlu---------

25- asyam06---------

26- himhim---------bir kitap kurdu daha:)) ne okuyorsun bizimle paylaş

27- gizemx---------kitap okumayı, örgü örmeyi ve örgülerimle yeni tasarımlar yapmayı seviyorum..Yeni hedefim ahşap boyama..

28- ozlem80---------​

Herkese hayırlı kandiller canlarım...a.s.

hayırlı kandiller kürtaj sonrası adetimi oldum kızlar bugün dr arayacağım bakalım ne diyecek ben duamda szileri anacağım adet olduğum için okuyamıyorum yasini

yok neşe başlamadım çarşıya inmem lazım puzzle bakıyoz şimdi alkisalkisalkis

art puzzle ye baktınmı bilmiyorum ama ben ondan almıştım yaptım biri duvarımda asılı
diğerini de çerçeve yaptıracağım bekliyor. parçaları eksik çıkmıyoo ve tam yerleşiyo..
adak ağacı ve çiçek pazarı nı yapmıştım.. belki hoşuna gider int.bakabilirsin... kolay gelsin.

hayırlı kandiller kürtaj sonrası adetimi oldum kızlar bugün dr arayacağım bakalım ne diyecek ben duamda szileri anacağım adet olduğum için okuyamıyorum yasini

Olsun canım benim niyetine girdin ya okumuş gibi oldun...İnşallah bu ay o güzel haberle dolacak evlerimiz ve hayırlısıyla hayırlı anneler olucaz. Hayırlı, sağlıklı, salih ve saliha evlatlarımız olacak. Ben inanıyorum...

Netten online puzzle da oyanyabilirsin ben çok seviyorum, hem bedava:))

kandiliniz mübarek olsun dualarınız tez zamanda kabul olsun.....

Aminnnnnnnnn ayrederyacım....

Almaya gerek bile yok, zorluk derecesine göre netetn bile oynanabilir..

Kızlar ben de namazdan sonra Yasin'imi okudum, Allah akbul etsin hepimizin dualarını, hepimiz hayırlısıyla tatlı anneler olucaz...:lepi::Saruboceq::CüvCüv:

allahım ben suan bu msj okuyan kulunu cok svyrum sen de sev razı olana kadaronu yasat ey rabbım onunhakkında hayırlısını ver onu her turlu kotuluklerden musıbetten koru uzulmesıne ızın verme rabbımona cekımıyecegı dert verme dogru yoldan ayırma onuonun dualarınıda benımkılerle bırlestır hayırlı evlatlar nasıp et bıze ya rabbım

aaaaaaammmiiiiinnnnnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kalben hep dua ediyorum ama eğer yasin okumaktan bahsediyorsan akşama okuyacağım tatlım hepimiz için......

Dua diyorum canım çünkü herkes Yasin okuyamayabilir şuanda, malum çoğumuz çalışıyoruz. Ama dua bir içten geçirme, bir gözleri yumma kadar yakın..opuyorumnanaktan

Lansorum kesin en az birimizin duası tutacak bugün, göreceksiniz, patır patır doğuracağız hayırlısıyla...

Kızlar ben çıkıyorum, akşama açabilir miyim bilmiyorum, tekrar hapinize hayırlı kandiller, dualarımız hayırlısıyla kabul olsun

nesem bende geldimm işte kızlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim hepinizi kucağına meleğini göndersin tez zamanda inşallah.bende dahilll :)

Kızlar içinizde soğan ve incir kürünü uygulayan var mı? İncir bulamıyorum piyasada ben ya...

Canım aktarlara baksan bi
ben incir uyguladımda işe yaramadı
Allahım bu gece dualarımızı kabul etsin inşallah
herkese hayırlı kandiller

kızlar ben arnavut guzelın kurlerını demeye basladım sızede tavsıye ederım cıkmadık candan umut kesılmez alternatıf tıp arnavut guzelın kur lerı dıye bulabılırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…