neşe beni yazmamışsın listeyesenağlama
neşecim bak 3 kişi olduk öğle ezanından sonra yasin okuyacak olan.İnşallah Rabbim dualarımızı kabul eder..
yok neşe başlamadım çarşıya inmem lazım puzzle bakıyoz şimdi alkisalkisalkis
hayırlı kandiller kürtaj sonrası adetimi oldum kızlar bugün dr arayacağım bakalım ne diyecek ben duamda szileri anacağım adet olduğum için okuyamıyorum yasini
yok neşe başlamadım çarşıya inmem lazım puzzle bakıyoz şimdi alkisalkisalkis
kandiliniz mübarek olsun dualarınız tez zamanda kabul olsun.....
art puzzle ye baktınmı bilmiyorum ama ben ondan almıştım yaptım biri duvarımda asılı
diğerini de çerçeve yaptıracağım bekliyor. parçaları eksik çıkmıyoo ve tam yerleşiyo..
adak ağacı ve çiçek pazarı nı yapmıştım.. belki hoşuna gider int.bakabilirsin... kolay gelsin.
Yoklama alıyorum, bugün kaç kişi dua etti bakalım???
allahım ben suan bu msj okuyan kulunu cok svyrum sen de sev razı olana kadaronu yasat ey rabbım onunhakkında hayırlısını ver onu her turlu kotuluklerden musıbetten koru uzulmesıne ızın verme rabbımona cekımıyecegı dert verme dogru yoldan ayırma onuonun dualarınıda benımkılerle bırlestır hayırlı evlatlar nasıp et bıze ya rabbım
allahım ben suan bu msj okuyan kulunu cok svyrum sen de sev razı olana kadaronu yasat ey rabbım onunhakkında hayırlısını ver onu her turlu kotuluklerden musıbetten koru uzulmesıne ızın verme rabbımona cekımıyecegı dert verme dogru yoldan ayırma onuonun dualarınıda benımkılerle bırlestır hayırlı evlatlar nasıp et bıze ya rabbım
kalben hep dua ediyorum ama eğer yasin okumaktan bahsediyorsan akşama okuyacağım tatlım hepimiz için......
Kızlar içinizde soğan ve incir kürünü uygulayan var mı? İncir bulamıyorum piyasada ben ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?