arkadaşlar beni de aranıza alın lütfen her konuyu paylaşalım
hosgeldın cnm aramıza yasadıklarını yazarsan bızde senınle herderdını paylasırız Şenizarkadaşlar beni de aranıza alın lütfen her konuyu paylaşalım
kizlar galiba ozellikle sebepsiz infertelitede eninde sonunda hamile kaliniyor ornek ben! ama bebegimin 10 haftalikken kalbi durdu, aldilar.....
ama gercektne tum testler yapildiysa ve sorun yoksa ilk 3 yilda gebelik elde ediliyor dedikleri dogru olabilir. ama iste hamile kalmakla bitmiyorki ne yazikki, dusunun 30 yasindayim iki yilda bir hamile kalsam Allah korusun yine kaybetsem bir iki yil daha bekle ben 35imde ancak anne olurum....
tek tesellim eger hamile kaldigimi gorup rahatlarsam kisa surede hamile kalirim belki...hani diyorlar ya stres onemli...*neyse uzattim kizlar ama daha yeni kaybettim bebegimi etkisi hala ustumde, Allah beterinden korusun deyip yola devam etmem lazim.
hepinizin hamile oldugunuz mujdesini kisa surede almak ve sonrada dogumdan geldginiz gunleri de burdan okumak dilegiyle...amin
kizlar galiba ozellikle sebepsiz infertelitede eninde sonunda hamile kaliniyor ornek ben! ama bebegimin 10 haftalikken kalbi durdu, aldilar.....
ama gercektne tum testler yapildiysa ve sorun yoksa ilk 3 yilda gebelik elde ediliyor dedikleri dogru olabilir. ama iste hamile kalmakla bitmiyorki ne yazikki, dusunun 30 yasindayim iki yilda bir hamile kalsam Allah korusun yine kaybetsem bir iki yil daha bekle ben 35imde ancak anne olurum....
tek tesellim eger hamile kaldigimi gorup rahatlarsam kisa surede hamile kalirim belki...hani diyorlar ya stres onemli...*neyse uzattim kizlar ama daha yeni kaybettim bebegimi etkisi hala ustumde, Allah beterinden korusun deyip yola devam etmem lazim.
hepinizin hamile oldugunuz mujdesini kisa surede almak ve sonrada dogumdan geldginiz gunleri de burdan okumak dilegiyle...amin
valla mumu yazdan mıdır içimizden midir bilmem sanırım kimse bişey yapmıyor kışa bakalım
olsun cnm kışa hepimiz bomba gibi girelim ve seney yaza hepimiz sırayla hayırlısıyla doğum yapalım bebeklerimize kavuşalım inş
Günaydın tatlı hatunlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,
Yok mu adeti yaklaşan, test yapan? Hadi kızlar yine depreşif moda girmeyelim. Zaten akşamdan beri eşimle aramız limoni. Hadi dağıtalım bulutlarıııı..Kızlar resim yaptım ben ama pek de beğenemdim. İlk başlarda yapmak istediğim şey olmadı, başlarken ruh halim iyiydi tam istediğim gibi gdiyordu herşey. Sonra eşimle tartıştık ve hooooooooooopppppppp benim resim bozuldu. Ne bu ya, benim psikolojim hep böyle dalgalanıp duracak mı? Kızlar günlük yazar gibi yazıyorum size. Bilen varsa söylesin. Bebek olunca bu adam normale dönecek mi? Gene böyle 1 gün iyi 2 gün kavgalı mı olucaz? Yoksa herşey daha da kötüleşecek mi? Çok mu birşey istiyorum? Mutlu olmak istiyorum, ilgi istiyorum. Acaba diyorum kaçan mı kovalanıyor? "Seni seviyorum" u çok söylediğim için mi böyle? Kızlar bugün terapi modundayım sanırım. Yanlış mı düşünüyorum kızlar ya???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?