oof yaa yine regli oldum yine yine yinee yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Merhabalar...
Ben de otuz yaşıma geldim ve benzer sorunlar yaşıyorum...2 yıldır korunmuyoruz..bir kere gebe kaldım ama karnımda öldü..şimdi yazılanları okurken ağladım..yaşamadan anlamıyor insan..kimse kimseyi..sağlıklı isek ve mutluysak ona şükretmeliyiz..
ben de tüm hamileleri ve çocukluları kıskanır oldum..etrafımdakiler neden hamile kalamıyorsun diyorlar ve evlendikten 3-5 ay sonra başlamıştı bile..hayatta bazı şeyler belki geç olacak belki de olmayacak..Allah herkese bunu nasip etmiyor..hepimiz biliyoruz.etrafınızda eminim çocuk sahibi olamayan en az bir-iki tanıdığınız vardır...
evet çok üzülüyoruz belki ama keşke dememek için elimizden geleni yapalım.testler, aşılama, tüp bebek,....sonrasını da Allah bilir...
hiç üzülmeyeceğim..bizim ülkemizde anne sevgisine muhtaç onlarca çocuk hatta bebek var...onları da doğuran bir ana nihayetinde...Alırım bi tane çocuk bakarım valla..ben hiçbir zaman anne olamıcakmışım gibi hissediyorum..ama biyolojik olarak...
bu beni annelik yapmaktan mahrum edemez...
Allah sağlık ve de hayırlı evlatlar doğurmamızı nasip etsin..
dualarım sizinle a.s
canlarım topik sessiz evet sıkıldılar bence bizden değil yaşadıklarından bi de yaz ya ondan çıtırlar çok öpüldünüz
Merhaba kızlar, ben de siteye yeni üye oldum ve bu linki görünce hemen daldım içine.
Ben 26 yaşımda evlendim ama 29,5 yaşındayım ve eteklerim tutuşmaya başladı. Şimdi hamile kalsam doğdu vs. desek 31 o da tutarsa tabi. Önceleri kariyer vs. diye istemedik -2009 eylül ayı gibi planlıyordum kafamda,sanki planladığın zaman kalabiliniyormuş gibi ...!!!- şimdi de Yüce Rabbim nasip edecek mi onu bilmiyorum. Ama ben yaş haddinden dolayı biraz endişelenmeye başladım.
2006 dan geçen yıl ağustosa kadar ilaçla korundum.2009/Ocak ayından beri kendi haline bıraktık herhangi bir uğraş safetmedik, taki son üç aya kadar.Haziran da Çapa'da bi Prof.'a gittim çocuk için değil ama ön hazırlık olsun diye (evlendiğimden beri ilişki esnasıda acı ve sonrasında yanma ve bi başlayıp bi biten kaşıntlarım oluyordu hamile kalırmak istersem sorun olmasın diye onun için gittim daha önceleri de gitmiştim ama tam bi çare olmadı) neyse doktora gittik doktor kaşıntı yanmayı hiç dinlemedi baktı ilk sorduğu şey yaşın kaç? oldu.29 dediğimde hemen çocuk yapman lazım geç kalmışsın bu ülkeye yeni nesil lazım dedi. benim de aman aman bi isteğim yoktu çocuğa karşı derdim ilk önce kaşıntı problemimim bir an önce bitmesiydi. Smear örneği aldı(neyseki bi şey çıkmadı) klomen verdi 6 adet döneminde kullan, deneyin 6 ay sonra kontrole gelin dedi Prof ve başka bişey demedi.İşte ne zaman yumurtlama dönemim hangi günler ilişkiye girilmesi gerekiyor falan demedi. 3 aydır ilacı içiyorum reglimin 5.-10. günü arasında ama kafamıza göre denedik daha bişey yok ben de isyan ettim artık yani bu ne böyle kafamıza göre deniyoruz diye eşime dedim ben nisa hastanesine gitmek istiyorum diye. Neyse dün gittik Asiye hanıma.
Daha erken biraz daha deneyin dedi ama ben yine de kafamdaki acabalarım? yanıt bulsun da eğer bi sorun varsa vakit kaybetmeden teşhisi konulsun da haybeye deneyip de zaman kaybetmemek için -zaten yaş olmuş 30-gerekli testlere başlanılmasını istedim .Kızlar erken mi davrandım test işleri için acaba? Dr hanım ilk önce eşime bi test -sperm sayımı sanırım- verdi sonra da benim bi sonraki reglimin 3. günü gitmem gerektiğini söyledi -hormon testleri vs. sanırım.- Şimdilik beklemedeyim.
3.reglim olmadan önce bu sefer tutacak demiştim, olmadı. Ben de bu hafta artık üstüne düşmedim ne gün aşıryı takip ettim ne de yumurtam olmuş mudur olmamış mıdır diye diye kafapatlattım çıktık evden ege kıyı sahil şeridini gezerek 3-4 günlük bi tatil yaptık eşimle. Yani bu ay dinleneyim dedim yine kafama göre :)) :smiley-cool:
Zaten Prof.da alel acele baktı bi klomen verdi gönderdi kafamıza göre takıldık şimdi de kafamıza göre takılıyoruz valla sonumuz hayr olur inşallah. Yüce rabbim uğraştırmadan hayırlı bi evlat nasip eder İnşallah tüm isteyen herkese içinde de banaaaaa...
benim yumurtalarım döllenip donduruldu,transfer ekim gibi olacak. aslında bu konuda çok rahat ve kafaya cok fazla takan biri değildim. ama 1,2 gündür içime dondurulmuşlarla tutmayacakmış gibi geliyor...moralimin pek de iyi olduğunu söyleyemeyeceğim...yasım 32 ve şimdiye kadar hiç yasım geciyor die panik yapmamıştım....birde çevremizdekilerden ( ailemizden,eşimizin ailesi, bilen arkadaşlarımız ) iyi şeyler duymaya,moral bulmaya hiç mi hakkımız yok....
eşimin ailesi sağolsun çok sinir ediyor beni...bu konu nerdeyse hiç açılmıyor,kaynana sorarsa da öylesine soruyor...hep haha hihi muhabbetler...eşimin ailesi tarafından azıcık şu kızla ilgilenelim,moralini düzeltelim ,destek olalım diyen yok ...Allah bilsin diyorum sadece...
kızlar kusura bakmayın...içinizi baymak istemezdim...
kızlar ben akupunktura başladım.dr enerji ölçümlerimi yaptı bugün ve böbrek ve üreme sistemi ile ilgili olan enerji merkezimin tamamen dengesiz çalıştığını buna bağlı olarak kalp enerji merkezimin de bozulmaya başladığını söyledi.biz sebepsiz infertiliteyiz ve sanırım kafayı tırlatmış olacağım ki artık bana seni şuranda bi bozukluk oluşmuş ondan çocuğun olmuyo ,senin bu sorununu çözücez sözlerini söyliyecek bi dr arıyodum kendime.ve böylece nihayet bulmuş oldum.yalan yanlış da olsa söylesin bana böyle ya sıyırdım balataları resmen tabiri caizse.sorun yok açıklanamayan infertilitesiniz lafını duymak istemiyorum artık.biraz tuzluya patlıycak ama kıyıcam paraya napiiim....yeterki kadın senin sorununu çözücez inşallah desin bana...psikolojim bozuldu 5 yıldır millet 2. yi doğurdu ,ben daha bir arpa boyu yol alamadım,sebebini bile öğrenemedim.zaten geç evlendim..:)))))
seni çok iyi anlıyorum canm benim ama lütfen kendini toparla bütün imkanları nede seninde değin gibi umit kalacağına emek kalsın ama sağlığından olursan hiç gelmez bebişlerimz ben artık dengemi bile kaybettim düşün artık yani düşünmekten takmaktan sormalarından bende tedaviyi bıraktım RABBİM bilir dedim ve dinlenmedeyim nolur canm sende rahat olmaya çalış takma diyemiyorum bende öleyim ama en azından rahatlamaya çalış bak gör ben inanaıyorum arka arkaya vercez bebiş haberlerimizi ALLAHIN izniyle inş. hemde bukdar takma sebepsiz infertileyi çok şükürki bi sorunumz yok sadece sınavdayız öle düşün yada bide bişey olsaydı çaresi olmasydı o daha kötü pozitif ol arakadaşım ben yanındaym canm benim öpüyrm yanaktan zemuszemus
doğru söylüyosun benim iyiniyetli arkadaşım,insanın ben yanındayım diyen birini bulması çok zor bu günlerde..hele hele ben kimim neyim bilmeyen yüzümü bile görmeyen biri veriyor bu desteği sana..böyle değişik ve güsel bi duygu yok yani..zaten bu yüzde hergün bu sitedeyim..çevremdeki arkadaşlarımdan daha fazla destek oluyor,güç veriyor ve daha da önemlisi anlıyor burdaki bi çok arkadaş beni...öpüyorum seni...
Merhabalar ben siteye yeni üye oldum bende 30 yaşındayım ve 2 yıldır korunmuyoruz eşim varikoselden 8 ay önce amelyat oldu hala bekliyoruz aşılama dediler ancak henüz yaptırmadık birazdaha beklemeyi düşündük belki doğal yolla olur diye ama bu süreç çok yıpratıcı bende olur olmaz şeylere ağlıyorum birde çevre baskısı çocuk yokmu falan diye her sorduklarında yıkılıyorum.herşeyin bir hayırlı vakti var ona gönülden inanıyorum ama insan oğlu düşündüğünü hemen istiyor engelleyemiyorum.İnşallah siz de hamilesinizdir mailinizi mayısta yazmışsınız ALLAH yardımcımız olsun.:ecrin_bebek:
4 gün günüm geçti nede çok sevinmiştim ama sonuç yine hüsraanumutlarımız bitmedi devam olana kadar ...
oof yaa yine regli oldum yine yine yinee yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kızlar kaç gündür siteye hiç giresim yok :mymeka:. Yazdıklarınızı okuyunca da şuna karar verdim. Durumlarımızı takip edelim ancak bu infertiliteye odaklanmayalım. Ne dersiniz? Hani herkes kendine değişk uğraşlar bulacaktıklava:? Gene kasvetli bulutlar dolaşıyor benim güzel arkadaşlarımın düşüncelerinde... Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz :1hug:. Merak etmişsinizdir sizi listeye niye yazmadım diye. Bundan sonra listeye farklı uğraşları olanlar ve bunu yazanları eklemeye karar verdim. Diğer herkesi silicem. Hadi kızlar silkeleyin şu olumsuzlukları..Kimler kitap okuyor? Kimler fotoğraf çekiyor? Kim benim gibi oyalara dantellere sardı? Resmimi en kısa zamanda buraya koyucam ve yaptığım oyaları..Bana katılmayan varsa eleştirsin. Radikal bir karar alıyorum ve bundan sonra olumsuzlukları hayatımdan ve canım arkadaşlarımdan uzaklaştrmaya yerine mutlluk, şükür ve sevgileri koymayı düşünüyorum. Lütfen bana destek olun. Bugünden itibaren benimle bu yola çıkanlar inanın pişman olmayacaksınız. Artık siteye isteksiz girmek istemiyorum. Hergün bugün hangi arkadaşım neler yapmış, kızlarda hangi haberler var diye girmek istiyorum. Bilmem anlatabildim mi? Bebekler mutlu, huzurlu ve kendine saygısı tam anneler istiyor. Ondan da önemlisi bunu kendimiz için yapmalıyız. Hayatımızda olumsuzluklar hep olacak, her defasında böyle yamulup gidecek miyiz? Adetime 1 hafta var. Hormonlarım her an kavga çıkarmaya hazır bekliyor. Ona göre :roflol: Rahat olmak gülmek, mutlu olmak istiyorum alkisalkisalkis. Kimler benimle??? :sm_cool:
Bu arada bu topikte demokrasi yok :jeyyar:
Eveeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttt süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir gün başlıyooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt opuyorumnanaktan
Hepinizi en sulusundan kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmmmmm Şeniz :sm_cool:
Mumudihaba canım haksız mıyım? Sen nasıl hissediyorsun yazdıklarım hakkında??? Her durumumuzu paylaşalım ama bunlara takılıp kalmayalım dimi? Haksızsam "haksızsın" de buyrunnnnnnnnn..
haklısın cnm hayatım boyunca hiç hazetmediğm insalar umudunu yitirmiş asık suratlı insanlardır
haydi silkelenin kızlar bugün güneş sizler için doğdu neden dert tasa ediyorsunuz cevrenizdeki güzellikleri görün ve hayatın tadını çıkarın
bebeğiniz mutlu bir yuvaya gelsin
ayrıva en son uğraşın benimde boncuk işleri çok eğlenceli deneyim isterseniz ama heryer boncuk oldu
haklısın cnm hayatım boyunca hiç hazetmediğm insalar umudunu yitirmiş asık suratlı insanlardır
haydi silkelenin kızlar bugün güneş sizler için doğdu neden dert tasa ediyorsunuz cevrenizdeki güzellikleri görün ve hayatın tadını çıkarın
bebeğiniz mutlu bir yuvaya gelsin
ayrıva en son uğraşın benimde boncuk işleri çok eğlenceli deneyim isterseniz ama heryer boncuk oldu
evet canım yaaa aynennnnn katılıyorum sana
ben kumaş boyusı aldıydım kışın taaa daha yapacammm :))))))))))))
vakit olmuyor yaa yaratmıyorumda kitap okumaya bile zaman ayıramıyorum eve gidince işten külçe gibi oluyorum yarım puzzle var elimde hangi birine ne yapsam acep:)))))))
kızlar çok haklısınz bende birşeylerle uğraşmak istiyorum ama ben farkettim artık ellerim titriyo yaşananalar sıkıntılar en sonunda olana bana oldu ne yapcağımı bilmiyorum psikiyatri yolu gözüküyo malesefbir an önce toparlanmak istiyorum ve kafamdan bebek mevzuzunu çıkarmak istiyoruma ama olmuyoooooorrrrrrrr kendime yaptım artık RABBİM hepimizin yar ve yardımcısı olsn canlarımmm
slm nesemese üzülme bak bende 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim benimde yok ve tedavi görüyorum fakat artık tedaviyide bıraktım bu ay dr gitmedim çünkü benim önce beynimi temizlemem gerek sanırım seninde öyle çok istersen olmuyor anladınmı tatlım bu bir gerçek inan bana unutmaya çalış biraz en azından denemeliyiz benim kız kardeşimde aynıydı o denedi yani bir ara unuttu oldu şimdiyse 2 ciye hamile şuan görümcemde hamile şuan bana herzaman nisbet yapıyor beni çok kırıyor ama ne yapimki bende çok ağlıyordum ama şimdi herşeyi yüce yaratanıma havale ettim ve dinlenmeye çekildim üzülme olur bizimde olur inşallahta bizde gere gere yazarız ve gezeriz inşallah güzelim öptüm by
aynen canım yaaaa dün ben öyle oldum birden afakanlar bastı ne yaa herkes negatif bende sömürülmüşüm gibi hissettim hepimizin derdi kendine birbirimize destek olucağımıza sanki daha fazla sömürmeye başlamışız gibi oldu hatta bir yerde yazdım bir daha bu siteye girmiycem diye
sonuna kadar arkandayım arkadaşım yaa yeter artık oydu şuydu buydu oooof yanii bebek mevzusu görmek bile istemiyorummmmmmmmmmmmmmm
uğraşı ne yapcam bir tek ona karar veremedim kaydirigubbakcemile3
günaydın tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
yaaa tatlım inan bilmiyorum yaa sinek ilacı varya onları denesen sıksan üstlerineeeKızlar bu arada benim mutfağımı tüm evimi küçücük kahverengi böcekler sardı. Ay yazarken bile her tarafım kaşınıyor. Bunlar uçuşuyor ve ne kadar ayıklasak da heryerden tekrar çıkıyorlar. Napayım ben yaaaaaaaaa??Geceleri hep bunlarla uğraşmaktan yorgun düşüyorum son günlerde. Başına gelen var mı? İlaç alıp koysam dedim annem de zehirlenirsin dedi. Tek tek temizlemen gerek dedi. Evin istila etmedik bir eyrini bırakmadılar. Offf ya..Hem çalışmak hem ev hanımı olmak ne zor. Aklım evde. Lütfen bana akıl verin...
süper yaaaaaa form doldurmamız gerekiyormuuu şekerimmmmm sabıka kaydı falann kaydirigubbakcemile3Kızlar bugün bir yarışma açıyorum. Bugünün "en"lerini seçelim.
Kategoriler:
En Komik:
En Becerikli:
En Hayat Dolu:
En Umursamaz:
En Kibirli:
En Aç: Buna kendimi aday gösteriyorum. Nesemese:) kaydirigubbakcemile3 Ramazan geldi ya resmen kıtlığa girecek gibi yemek yiyorum :roflol:
İstediğiniz başka kategoriler varsa yazın. Hadi önerilerinizi bekliyorum. Akşama seçimler var..Bu akşam teravihe başlayacağız ve gece sahura kalkıcaz dimi ne güzel kızlar..Hazır el atmışken sahur menümüzü de belirleyelim. Süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hepinizi çok seviyorum. Çok eğlenicez bu Ramazan çok güzel geçecek bizim için canlarım...
valla canım bilseydim yapardım ama bilmiyorum tatlım yaaBugün gevezeliğim üstümde, son bu :) kızlar içimizde Kur'an bilenlerle hatim indirelim mi? Hepimiz için. Ben varım inşallah..Burada en az 30 kişi varız. 1 er cuz düşer. Olmadı 2. Hadi bir de bunun için liste yapalım. Kimler var???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?