30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

4 gün günüm geçti nede çok sevinmiştim ama sonuç yine hüsraan umutlarımız bitmedi devam olana kadar ...

Kızlar kaç gündür siteye hiç giresim yok :mymeka:. Yazdıklarınızı okuyunca da şuna karar verdim. Durumlarımızı takip edelim ancak bu infertiliteye odaklanmayalım. Ne dersiniz? Hani herkes kendine değişk uğraşlar bulacaktı klava:? Gene kasvetli bulutlar dolaşıyor benim güzel arkadaşlarımın düşüncelerinde... Yeni gelen arkadaşlarım hoşgeldiniz :1hug:. Merak etmişsinizdir sizi listeye niye yazmadım diye. Bundan sonra listeye farklı uğraşları olanlar ve bunu yazanları eklemeye karar verdim. Diğer herkesi silicem. Hadi kızlar silkeleyin şu olumsuzlukları..Kimler kitap okuyor? Kimler fotoğraf çekiyor? Kim benim gibi oyalara dantellere sardı? Resmimi en kısa zamanda buraya koyucam ve yaptığım oyaları..Bana katılmayan varsa eleştirsin. Radikal bir karar alıyorum ve bundan sonra olumsuzlukları hayatımdan ve canım arkadaşlarımdan uzaklaştrmaya yerine mutlluk, şükür ve sevgileri koymayı düşünüyorum. Lütfen bana destek olun. Bugünden itibaren benimle bu yola çıkanlar inanın pişman olmayacaksınız. Artık siteye isteksiz girmek istemiyorum. Hergün bugün hangi arkadaşım neler yapmış, kızlarda hangi haberler var diye girmek istiyorum. Bilmem anlatabildim mi? Bebekler mutlu, huzurlu ve kendine saygısı tam anneler istiyor. Ondan da önemlisi bunu kendimiz için yapmalıyız. Hayatımızda olumsuzluklar hep olacak, her defasında böyle yamulup gidecek miyiz? Adetime 1 hafta var. Hormonlarım her an kavga çıkarmaya hazır bekliyor. Ona göre :roflol: Rahat olmak gülmek, mutlu olmak istiyorum alkisalkisalkis. Kimler benimle??? :sm_cool:
Bu arada bu topikte demokrasi yok :jeyyar:

Mumudihaba canım haksız mıyım? Sen nasıl hissediyorsun yazdıklarım hakkında??? Her durumumuzu paylaşalım ama bunlara takılıp kalmayalım dimi? Haksızsam "haksızsın" de buyrunnnnnnnnn..

..ben hiçbir zaman anne olamıcakmışım gibi hissediyorum..ama biyolojik olarak.
Yukarıda koyu renkli yazdığın cümleyi önce kafandan sonra mesajından siler misin canım?
Bak tüm olayları bu yönde kodluyorsun böyle düşünüp yazarak. Bebeğin gelecekse de vazgeçti...

canlarım topik sessiz evet sıkıldılar bence bizden değil yaşadıklarından bi de yaz ya ondan çıtırlar çok öpüldünüz

Kim sıkıldı? Gebertirim o sıkılanları..(önce kendimi) kaydirigubbakcemile3..Kendi kendimizi kasvetli hale getirmeyeceğiz dimi kızlar. Kraliçeniz böyle bir karar aldı. Ben de yaparsam siz de beni cezalandırın...

Canım en güzeli kafana göre takılman zaten. en olacağına inanıyorum, sen de inan. Dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden...

Canım senin mutluluun dışarıdan birilerine değil sadece sana bağlı. Bebeğe yada eşine bile bağlı değil. Yanlış mı?

Canım bnim akapunkturu dene bakalım, işe yararsa biz de deneriz. Koyu renkle işaretlediğim yeri hemen siiyorsun. Hemen hemen...klava:

Zeynepim doğru söze ne denir? Sonuna kadar katılıyorum canım..

Aaaa bizi küçümsemeyin. Hep birlikte çok güZel bir grup olduk farkında mısnız???

Canım ilk hamiş haberimizi bekliyoruz hala, bazı talihsizlikler yaşadık ama hiçbirimiz umudumuzu kaybetmedik. Hayırlısıyla listeeki herkes hamiş olacak. Hangi listeye girsem hepsi güzel haberi verdi,
doğuranlar bilevar. Belki 2. yi düşünen bile vardır kaydirigubbakcemile3

4 gün günüm geçti nede çok sevinmiştim ama sonuç yine hüsraan umutlarımız bitmedi devam olana kadar ...

Canım psikolojimiz bozuluyor bu yüzden gecikiyoruz. Önümüzdek ay neler yapmayı planlıyorsun??

oof yaa yine regli oldum yine yine yinee yineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Aaaaaaaaaaaa şimdi çiçeğimize yakıştı mı bu sözler????Hadi bakalım yeni aya bomba gibi hazırla kendini...Öpüyorum koccamaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn...

merhaba nesemese normalde ben bu kadar kafayı takan biri değildim ne zaman böyle oldum bu siteyi bulup sizlerin yazdığı yazıları okunaya kadar, normalde ben çalışıyorum zaten, boş vakitlerimde genelde akşamları örgü örerim, tenis oynarım beni rahatlatıyor ve bugüne kadarda neden bebeğim gelmiyor düşüncesine inanki kapılmadım, bu son zamanlarda çok etkiledi burası benide, bundan sonra eskisi gibi olacagım :) tşk ederim ayrıca beni kendime getirdin

nesemese cim ben zaten bununla ilgili konu açtıydım çocuk meselesini rafa kaldırmak isteyenler diye..ama ilk önce ben olmak üzere kimse olmadı raf kaldıran sanki daha da hırslandım.bu sefer akupunktur du,arısütüydü,bıldırcın yumurtasıydı,bütün alternatif yöntemlere resmen saldırdım 2. tüp de negatif sonuçlanınca..
benim sana bi önerim var başka bölüme taşınalım buralardan, gerekirse modöretörlerden de rica ederiz başlığı değiştirler,hiç yoktan başka bi bölümün konularını görürüz.hepimiz tüp bebek ve infertilite bu konular altındaki forumları gezmekten yorulduk resmen..mesela konuyu hobilerle filan ilgili ne başlık varsa oraya yönlendirelim..yani alıp başımızı gidelim bu diyarlardan.kurtaralım kendimizi bu bataktan:)))) nasıl olur?

Eveeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttttttttttttttt süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bir gün başlıyooooooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt opuyorumnanaktan

Hepinizi en sulusundan kocamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnn öpüyorummmmmmmmmmmm Şeniz :sm_cool:

aynen canım yaaaa dün ben öyle oldum birden afakanlar bastı ne yaa herkes negatif bende sömürülmüşüm gibi hissettim hepimizin derdi kendine birbirimize destek olucağımıza sanki daha fazla sömürmeye başlamışız gibi oldu hatta bir yerde yazdım bir daha bu siteye girmiycem diye
sonuna kadar arkandayım arkadaşım yaa yeter artık oydu şuydu buydu oooof yanii bebek mevzusu görmek bile istemiyorummmmmmmmmmmmmmm
uğraşı ne yapcam bir tek ona karar veremedim kaydirigubbakcemile3

günaydın tatlımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan

Mumudihaba canım haksız mıyım? Sen nasıl hissediyorsun yazdıklarım hakkında??? Her durumumuzu paylaşalım ama bunlara takılıp kalmayalım dimi? Haksızsam "haksızsın" de buyrunnnnnnnnn..

haklısın cnm hayatım boyunca hiç hazetmediğm insalar umudunu yitirmiş asık suratlı insanlardır

haydi silkelenin kızlar bugün güneş sizler için doğdu neden dert tasa ediyorsunuz cevrenizdeki güzellikleri görün ve hayatın tadını çıkarın

bebeğiniz mutlu bir yuvaya gelsin

ayrıva en son uğraşın benimde boncuk işleri çok eğlenceli deneyim isterseniz ama heryer boncuk oldu

evet canım yaaa aynennnnn katılıyorum sana
ben kumaş boyusı aldıydım kışın taaa daha yapacammm :))))))))))))
vakit olmuyor yaa yaratmıyorumda kitap okumaya bile zaman ayıramıyorum eve gidince işten külçe gibi oluyorum yarım puzzle var elimde hangi birine ne yapsam acep:)))))))

kızlar çok haklısınz bende birşeylerle uğraşmak istiyorum ama ben farkettim artık ellerim titriyo yaşananalar sıkıntılar en sonunda olana bana oldu ne yapcağımı bilmiyorum psikiyatri yolu gözüküyo malesef bir an önce toparlanmak istiyorum ve kafamdan bebek mevzuzunu çıkarmak istiyoruma ama olmuyoooooorrrrrrrr kendime yaptım artık RABBıM hepimizin yar ve yardımcısı olsn canlarımmm

slm nesemese üzülme bak bende 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim benimde yok ve tedavi görüyorum fakat artık tedaviyide bıraktım bu ay dr gitmedim çünkü benim önce beynimi temizlemem gerek sanırım seninde öyle çok istersen olmuyor anladınmı tatlım bu bir gerçek inan bana unutmaya çalış biraz en azından denemeliyiz benim kız kardeşimde aynıydı o denedi yani bir ara unuttu oldu şimdiyse 2 ciye hamile şuan görümcemde hamile şuan bana herzaman nisbet yapıyor beni çok kırıyor ama ne yapimki bende çok ağlıyordum ama şimdi herşeyi yüce yaratanıma havale ettim ve dinlenmeye çekildim üzülme olur bizimde olur inşallahta bizde gere gere yazarız ve gezeriz inşallah güzelim öptüm by

Çoğumuzun benzer fikirlerde olmasına sevindim kızlar. Her doğan yeni gün yepyeni umutlarla başlar... Bunu çok zor bir hastalık geçirdiğim bir gece hastane tuvaletinin kapısında okumuştum ve ben sabaha çıkamayacağım ki diye düşünmüştüm. Benim sloganım bu kızlar.

Mumucum süper ben de pullu oyalara sardım son zamanlarda. Sen ne tür boncuklarla neler yapıyorsun? Çok hoş. Hadi örneklerimizi paylaşalım. Yalnız ben yaptığım oyayı ütülerken pullar bir bir yamulup eridi ve tuhaf bir oya oldu :roflol: ipler ortada kaldı :roflol:. Kızlar bugünlerde mutfakla başım dertte mutfağımı bir toparlayayım size resimlerini çekip göstericem yaptıklarımı. Siz de ekleyin neler yapıyorsunuz çok merak ediyorum. Kabul günü gibi olsun burası kaydirigubbakcemile3:))

Canım demekki bu işler seni sarmamış. Bence başka birşeyler bul. Benim de okumadığım bir sürü kitap var bir türlü onları okuyamıyorum her ay yenilerini alıp onları iştahla bitiriyorum. Yarım işlere geri dönmeyi hiç sevmiyorum. Belki sen de başka birşeyler düşünsen iyi olur.

amin canım. Zeynepim bence istersek yapabiliriz. Bugün kopyala yapıştır yapmadan buraya 10 defa "ben güçlü bir kadınım" yazmanı istiyorum...Ayrıca bence psikolojik destek alammız gerekiyorsa da alalım. Ben gelecekte düşünüyorum. Şimdilik sizlerle atlatabiliyorum ama atlatamayacağımı hissedersem normal dr nasıl gidiliyorsa ona da giderim.

Duygucum ben kendime söz verdim eğer hamiş kalırsam kasıla kasıla, göstererek yürümeyeceğim inşallah.

Çiçekçik hepinizi çok seviyorum...Şeniz..

Kızlar bu arada benim mutfağımı tüm evimi küçücük kahverengi böcekler sardı. Ay yazarken bile her tarafım kaşınıyor. Bunlar uçuşuyor ve ne kadar ayıklasak da heryerden tekrar çıkıyorlar. Napayım ben yaaaaaaaaa??Geceleri hep bunlarla uğraşmaktan yorgun düşüyorum son günlerde. Başına gelen var mı? ılaç alıp koysam dedim annem de zehirlenirsin dedi. Tek tek temizlemen gerek dedi. Evin istila etmedik bir eyrini bırakmadılar. Offf ya..Hem çalışmak hem ev hanımı olmak ne zor. Aklım evde. Lütfen bana akıl verin...

Kızlar bugün bir yarışma açıyorum. Bugünün "en"lerini seçelim.

Kategoriler:​

En Komik:

En Becerikli:

En Hayat Dolu:

En Umursamaz:

En Kibirli:

En Aç: Buna kendimi aday gösteriyorum. Nesemese:) kaydirigubbakcemile3 Ramazan geldi ya resmen kıtlığa girecek gibi yemek yiyorum :roflol:

İstediğiniz başka kategoriler varsa yazın. Hadi önerilerinizi bekliyorum. Akşama seçimler var..Bu akşam teravihe başlayacağız ve gece sahura kalkıcaz dimi ne güzel kızlar..Hazır el atmışken sahur menümüzü de belirleyelim. Süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Hepinizi çok seviyorum. Çok eğlenicez bu Ramazan çok güzel geçecek bizim için canlarım...

Bugün gevezeliğim üstümde, son bu :) kızlar içimizde Kur'an bilenlerle hatim indirelim mi? Hepimiz için. Ben varım inşallah..Burada en az 30 kişi varız. 1 er cuz düşer. Olmadı 2. Hadi bir de bunun için liste yapalım. Kimler var???

yaaa tatlım inan bilmiyorum yaa sinek ilacı varya onları denesen sıksan üstlerineee

süper yaaaaaa form doldurmamız gerekiyormuuu şekerimmmmm sabıka kaydı falann kaydirigubbakcemile3
valla canım bilseydim yapardım ama bilmiyorum tatlım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…