30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

bugün tatile gidiyoruuummmm.on gün boyunca yokum.sizleri özleyeceğim kızlarrr

Güzelce dinlen canım, iyi tatiller...

Ah casper'ım bu yazıyı ilk okuduğumda ağlamıştım. İnşallah böyle bir tecrübeyi hiç yaşamayız.

Canım testin negatif çıkmış, adetinin gelmesi için neler yapıyorsun? Tecrübelerime göre bol oksijenli ortamda yürüyüşler yap ve soğan kürü uygula, inşallah adetin rahatça gelir canım..

kızlar benı nıye eklemıyosunuz yaaaaaaaaaaa lısteye

Canım her zaman takip edemeyebiliyoruz. Sen eklesene. Bak baştaki ve sondaki [Quiete]'ları sil ve yazmak istediğini araya yaz. Bu kadarcık. Herkes listede istediği değişikliği yapabilir. Saolsun Mumudihaba ilgileniyor listemizle, herkes listeye istediğini ekleyip çıkarabilir kızlar. Liste hepimizin..

caspercim neşe ekler seni bu yazıyı okuyup ağlamıştım bebeğim gelişmedi diye aldırmak zorunda kaldım ama hep özür dilerim meleğim elimden bişey gelmiyor diye özür diledim meleğimden

Canım inşallah çok yakında anne olacağız, geçmişe bakmıyoruz artık tamam mı? Gelecekte hepimiz çok sağlıklı, mutlu, huzurlu anneler olucaz inşallah, nasıl olacak bilmiyorum ama olacak...

selam kızlar ben geldim

tatil bitti hayatın koşturmasına tam gaz devam

Hoşgeldin canım. Seni aramızda gördüğüme çok sevindim. Neler yaptın tatilde??

bugün eşin için güzel bir resim yapmak sence nasıl olur neşecim.hihoyyyt

Yapmıyacağım ona hiçbişi :umursamaz: küstüm işte...

CADIARZU dediklerin doğru gibi ama erkeklere de fazla yüz vermeye gelmiyr aynı çocuk gibiler bence.

Kızlar bugün öss sonuçları açıklandı ya aileden müjdeli haberler geliyor bir taraftan teleon trafiği devam ediyor. Yazamıyorum burada olduğum halde. Kusuruma bakmayın. Nerde kalmıştık?

Ömrünün En Güzel Yaşlarında Hayatın Tadını Çıkaran Güzel Hatunlar​

1-mumudihaba---------hiçbirşeyi düşünmeden mutlu olarak eski mumu olmak için kendimi toparlamam gerek

2-pinkrose--------------

3-librarian--------------Kitap kurdumuz bol bol kitap okuyacak. Şimdi tatilde..Dönünce bize anlatacağı çok şey olacak..

4-nesemese------------Yağlı boya resim yapıp canım arkadaşlarımla paylaşacağım:)) zemuszemus

5-kahvelokum--------

6- Duru_ ----------

7- lansor17------------- okunabilen herşeyi okurum (kitap gazete dergi ve hatta yakınımda varsa ansiklopedi)

8- Çiçekcik---------

9-nelke-------------

10-ayrederya------------puzzle yapmayı çok seviyorum (arkadaşımız yeni birşeyler yapmak istiyor, önerilere açık..)

11-Loveli------------------örgü örmeyi ve puzzle'ı seviyorum...

12- Burp---------bahçemle uğraşmayı çok seviyorum..

13- buketımm--------- biraz dinlenmek,denize girmek,acık da kilo vermek istiyorum( umarım )....

14- Hazeran---------

15- lalehan---------

16- sevgi_burak---------

17- ezine77---------

18- minaaa---------

19- zeynepenes---------

20- hasretim57---------

21- vawe78---------

22- daglarr---------

23- pembepamuk---------

24- cimbomlu---------

25- asyam06---------

26- himhim---------bir kitap kurdu daha:)) ne okuyorsun bizimle paylaş

27- gizemx---------kitap okumayı, örgü örmeyi ve örgülerimle yeni tasarımlar yapmayı seviyorum..Yeni hedefim ahşap boyama..

28- ozlem80---------

29- kumsal---------

30- casper28---------

31- fidanbozkurt---------

32- uhde---------​

canım benim evet negatif çıktı napalım hayırlısı böyleymiş allah yardımcımız olsun:Saruboceq:
şuan adet olmak için progestan kullanıyorum 5 gün kullanıcam sonra adetimi beklicem sonra
kürleri uygulucam allahın izniyle bu arda kiloda vermek istiyorum diyetle değil ama sporla ramazanda geliyor bakalım atrık neler olucak.kızlar alacakaranlığı izledinizmi çok güzel bir film bence ben çok beyendim hatta taktım diyebilirim kitap serisi varmış okumak istiyorummm

iylik neşecim tatilim çok güzeldi

ama çok sessiz bir yerdi en sonuda sıklıdık sessizlikten ,

insanoğlu herşeyden sıkılıyor yaranılmaz kimseye işte böyle
,

sen nasılsın cnm çok sık uğramıyorsun

Hangi kanalda canım bu alacakaranlık? Canım senin için de hepimiz için herşey çok güzel olacak inşallah göreceksin bak...

he bu arada senin sınav sonucun ne oldu canım söyledinde benim gözümdenmi kaçtı

Benim sınavım mı? Geçtim canım. Şimdi tembelleri oynuyorum..zemuszemus

Canım ya bugünkü gibi KK bozuluyor, ya benim net gidiyor yada işim oluyor. Bazen de canım hiç girmek istemiyor. Bu konudan uzak durmak istiyorum. Sizler olmasanız çoktan bırakıp gitmiştim zaten. Tatil yapman ne güzel mirmirmirmir, ben bu sene ev tatili yaptım hep. Neyse sağlık olsun da...

Kızlar Ramazan geliyor. Ya benim geçen senelerden bir sürü kazam var. Nolcek gene eklenecekler. Bir türlü ödeyemedim. Ramazanın bir başından bir sonundan yiyorum çoğu yemekle geçiyor zaten kaydirigubbakcemile3...

dizi değil nesecim sinema filmi ekimdemi kasımdamı ne ikinci serisi vizyona giricek
alıp izle tavsiye ederim baya sarıyokaydirigubbakcemile3şimdi kitaplarını okumak istiyorum inşallah nesecim bende tüm kalbimle inanıyorum herşey çok güzel olucakinşallah allahın izniyle gelicek:Saruboceq:
çok sevindim tebrik ederim ne tembelliği dinleniyorsun ve sen bunu fazlasıyla hak ettin
koca bi sene durmadan çalıştın meyvasınıda aldın şimdi sıra da başka şeyler varopuyorumnanaktan

Aaaaaaaaa alkisalkisalkis evet evet sırada çok harika bir şey :CüvCüv: var inşallah. Hepimiz için.

Kızlar moraller mi bozuk? Neden kimseler yok yada kimse bişiler yazmıyor? Siz beni sevmiyor musunuz :kedi: ??

yok nesecim genel olarak bütün topikler sanki terk edildi

artık kk ya uğramaz oldular sanırım herkez tatilde

yok nesecim genel olarak bütün topikler sanki terk edildi

artık kk ya uğramaz oldular sanırım herkez tatilde

Olabilir canım sen nasılsın? Neler yapıyorsun? Moraller nasıl? Benim bugün anım hiçbirşey yapmak istemiyor. Sadece yatmak dinlenmek istiyorum. Fazla tembel oldum galiba..

Merhabalar...
Ben de otuz yaşıma geldim ve benzer sorunlar yaşıyorum...2 yıldır korunmuyoruz..bir kere gebe kaldım ama karnımda öldü..şimdi yazılanları okurken ağladım..yaşamadan anlamıyor insan..kimse kimseyi..sağlıklı isek ve mutluysak ona şükretmeliyiz..
ben de tüm hamileleri ve çocukluları kıskanır oldum..etrafımdakiler neden hamile kalamıyorsun diyorlar ve evlendikten 3-5 ay sonra başlamıştı bile..hayatta bazı şeyler belki geç olacak belki de olmayacak..Allah herkese bunu nasip etmiyor..hepimiz biliyoruz.etrafınızda eminim çocuk sahibi olamayan en az bir-iki tanıdığınız vardır...
evet çok üzülüyoruz belki ama keşke dememek için elimizden geleni yapalım.testler, aşılama, tüp bebek,....sonrasını da Allah bilir...
hiç üzülmeyeceğim..bizim ülkemizde anne sevgisine muhtaç onlarca çocuk hatta bebek var...onları da doğuran bir ana nihayetinde...Alırım bi tane çocuk bakarım valla..ben hiçbir zaman anne olamıcakmışım gibi hissediyorum..ama biyolojik olarak...
bu beni annelik yapmaktan mahrum edemez...
Allah sağlık ve de hayırlı evlatlar doğurmamızı nasip etsin..
dualarım sizinle a.s

canlarım topik sessiz evet sıkıldılar bence bizden değil yaşadıklarından bi de yaz ya ondan çıtırlar çok öpüldünüz

Merhaba kızlar, ben de siteye yeni üye oldum ve bu linki görünce hemen daldım içine.
Ben 26 yaşımda evlendim ama 29,5 yaşındayım ve eteklerim tutuşmaya başladı. Şimdi hamile kalsam doğdu vs. desek 31 o da tutarsa tabi. Önceleri kariyer vs. diye istemedik -2009 eylül ayı gibi planlıyordum kafamda,sanki planladığın zaman kalabiliniyormuş gibi ...!!!- şimdi de Yüce Rabbim nasip edecek mi onu bilmiyorum. Ama ben yaş haddinden dolayı biraz endişelenmeye başladım.
2006 dan geçen yıl ağustosa kadar ilaçla korundum.2009/Ocak ayından beri kendi haline bıraktık herhangi bir uğraş safetmedik, taki son üç aya kadar.Haziran da Çapa'da bi Prof.'a gittim çocuk için değil ama ön hazırlık olsun diye (evlendiğimden beri ilişki esnasıda acı ve sonrasında yanma ve bi başlayıp bi biten kaşıntlarım oluyordu hamile kalırmak istersem sorun olmasın diye onun için gittim daha önceleri de gitmiştim ama tam bi çare olmadı) neyse doktora gittik doktor kaşıntı yanmayı hiç dinlemedi baktı ilk sorduğu şey yaşın kaç? oldu.29 dediğimde hemen çocuk yapman lazım geç kalmışsın bu ülkeye yeni nesil lazım dedi. benim de aman aman bi isteğim yoktu çocuğa karşı derdim ilk önce kaşıntı problemimim bir an önce bitmesiydi. Smear örneği aldı(neyseki bi şey çıkmadı) klomen verdi 6 adet döneminde kullan, deneyin 6 ay sonra kontrole gelin dedi Prof ve başka bişey demedi.İşte ne zaman yumurtlama dönemim hangi günler ilişkiye girilmesi gerekiyor falan demedi. 3 aydır ilacı içiyorum reglimin 5.-10. günü arasında ama kafamıza göre denedik daha bişey yok ben de isyan ettim artık yani bu ne böyle kafamıza göre deniyoruz diye eşime dedim ben nisa hastanesine gitmek istiyorum diye. Neyse dün gittik Asiye hanıma.
Daha erken biraz daha deneyin dedi ama ben yine de kafamdaki acabalarım? yanıt bulsun da eğer bi sorun varsa vakit kaybetmeden teşhisi konulsun da haybeye deneyip de zaman kaybetmemek için -zaten yaş olmuş 30-gerekli testlere başlanılmasını istedim .Kızlar erken mi davrandım test işleri için acaba? Dr hanım ilk önce eşime bi test -sperm sayımı sanırım- verdi sonra da benim bi sonraki reglimin 3. günü gitmem gerektiğini söyledi -hormon testleri vs. sanırım.- Şimdilik beklemedeyim.
3.reglim olmadan önce bu sefer tutacak demiştim, olmadı. Ben de bu hafta artık üstüne düşmedim ne gün aşıryı takip ettim ne de yumurtam olmuş mudur olmamış mıdır diye diye kafapatlattım çıktık evden ege kıyı sahil şeridini gezerek 3-4 günlük bi tatil yaptık eşimle. Yani bu ay dinleneyim dedim yine kafama göre :)) :smiley-cool:
Zaten Prof.da alel acele baktı bi klomen verdi gönderdi kafamıza göre takıldık şimdi de kafamıza göre takılıyoruz valla sonumuz hayr olur inşallah. Yüce rabbim uğraştırmadan hayırlı bi evlat nasip eder İnşallah tüm isteyen herkese içinde de banaaaaa...

benim yumurtalarım döllenip donduruldu,transfer ekim gibi olacak. aslında bu konuda çok rahat ve kafaya cok fazla takan biri değildim. ama 1,2 gündür içime dondurulmuşlarla tutmayacakmış gibi geliyor...moralimin pek de iyi olduğunu söyleyemeyeceğim...yasım 32 ve şimdiye kadar hiç yasım geciyor die panik yapmamıştım....birde çevremizdekilerden ( ailemizden,eşimizin ailesi, bilen arkadaşlarımız ) iyi şeyler duymaya,moral bulmaya hiç mi hakkımız yok....
eşimin ailesi sağolsun çok sinir ediyor beni...bu konu nerdeyse hiç açılmıyor,kaynana sorarsa da öylesine soruyor...hep haha hihi muhabbetler...eşimin ailesi tarafından azıcık şu kızla ilgilenelim,moralini düzeltelim ,destek olalım diyen yok ...Allah bilsin diyorum sadece...

kızlar kusura bakmayın...içinizi baymak istemezdim...

selam benim güzel 30luk çıtırlarım
yaş geç değil ama erken hiç değil bence zamanıdır yaptır tahlillerini ocaktan beri bekliyorsun yaşımız küçük olsa bekleyelim derim ben 30 yaşımda 8 ay olmayınca gittik klomenle hamile kaldım ama bebeğim gelişmedi kürtaj oldum erken değil yaptır
belki tatil iyi gelimiştir bebeğin karnındadır

kızlar ben akupunktura başladım.dr enerji ölçümlerimi yaptı bugün ve böbrek ve üreme sistemi ile ilgili olan enerji merkezimin tamamen dengesiz çalıştığını buna bağlı olarak kalp enerji merkezimin de bozulmaya başladığını söyledi.biz sebepsiz infertiliteyiz ve sanırım kafayı tırlatmış olacağım ki artık bana seni şuranda bi bozukluk oluşmuş ondan çocuğun olmuyo ,senin bu sorununu çözücez sözlerini söyliyecek bi dr arıyodum kendime.ve böylece nihayet bulmuş oldum.yalan yanlış da olsa söylesin bana böyle ya sıyırdım balataları resmen tabiri caizse.sorun yok açıklanamayan infertilitesiniz lafını duymak istemiyorum artık.biraz tuzluya patlıycak ama kıyıcam paraya napiiim....yeterki kadın senin sorununu çözücez inşallah desin bana...psikolojim bozuldu 5 yıldır millet 2. yi doğurdu ,ben daha bir arpa boyu yol alamadım,sebebini bile öğrenemedim.zaten geç evlendim..:)))))

seni çok iyi anlıyorum canm benim ama lütfen kendini toparla bütün imkanları nede seninde değin gibi umit kalacağına emek kalsın ama sağlığından olursan hiç gelmez bebişlerimz ben artık dengemi bile kaybettim düşün artık yani düşünmekten takmaktan sormalarından bende tedaviyi bıraktım RABBİM bilir dedim ve dinlenmedeyim nolur canm sende rahat olmaya çalış takma diyemiyorum bende öleyim ama en azından rahatlamaya çalış bak gör ben inanaıyorum arka arkaya vercez bebiş haberlerimizi ALLAHIN izniyle inş. hemde bukdar takma sebepsiz infertileyi çok şükürki bi sorunumz yok sadece sınavdayız öle düşün yada bide bişey olsaydı çaresi olmasydı o daha kötü pozitif ol arakadaşım ben yanındaym canm benim öpüyrm yanaktan zemuszemus

doğru söylüyosun benim iyiniyetli arkadaşım,insanın ben yanındayım diyen birini bulması çok zor bu günlerde..hele hele ben kimim neyim bilmeyen yüzümü bile görmeyen biri veriyor bu desteği sana..böyle değişik ve güsel bi duygu yok yani..zaten bu yüzde hergün bu sitedeyim..çevremdeki arkadaşlarımdan daha fazla destek oluyor,güç veriyor ve daha da önemlisi anlıyor burdaki bi çok arkadaş beni...öpüyorum seni...

Merhabalar ben siteye yeni üye oldum bende 30 yaşındayım ve 2 yıldır korunmuyoruz eşim varikoselden 8 ay önce amelyat oldu hala bekliyoruz aşılama dediler ancak henüz yaptırmadık birazdaha beklemeyi düşündük belki doğal yolla olur diye ama bu süreç çok yıpratıcı bende olur olmaz şeylere ağlıyorum birde çevre baskısı çocuk yokmu falan diye her sorduklarında yıkılıyorum.herşeyin bir hayırlı vakti var ona gönülden inanıyorum ama insan oğlu düşündüğünü hemen istiyor engelleyemiyorum.İnşallah siz de hamilesinizdir mailinizi mayısta yazmışsınız ALLAH yardımcımız olsun.:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…