oyle konusan insan..her zaman kendi pislini ortmek icin konusur ..kendini gormez ama kasidakiler icin dedikodu yapar...biraz insaf ..o kizin bir aylesi varrrrrrrr birde kucuk cocu seneler sonra o cocuk bunlarimi okucak anesi hakinda ...
oyle konusan insan..her zaman kendi pislini ortmek icin konusur ..kendini gormez ama kasidakiler icin dedikodu yapar...biraz insaf ..o kizin bir aylesi varrrrrrrr birde kucuk cocu seneler sonra o cocuk bunlarimi okucak anesi hakinda ...
bi eve bi nazlı yeterikimizde naz yaparsak bizi kim çekcek
yaaaaaaa bularda gazeteciyiz diye geçiniyorşar iştee
yada gazeteciliği egoları için kulanıyorlar
gazeteci olursun ama satis artsin diyede boyle seyler yazmak yalnis...........
gazeteci olursun ama satis artsin diyede boyle seyler yazmak yalnis...........
cadı çok sinirlenmiş:18::18::18::18::18::18:
bence gazateci ve ya başka bir şey olmadan insan olmaya bakmak gerekiyor
yaaa
kızlar ben kaçtım adam uyandı yemek istiyo öpt. hepinizi byyyyyyyyyyyyy
evet ben kadinlar hakinda birsey soledikleri zaman boyle deli oluyorum cok insanla tartistim varbir kadin biriyla gordumu hemen sevgili ..hemen aralarinda bir sey var helede evli oldunen kimselen konusmucak yolda yururken yere bakcak bu neya hangi yuz yilda yasiyoruz ...bu konularda cok doluyum ...cevremde okadar cok sacmaliyan insanlar varki ..hepsini zindana atiricam suleymana
sülüman olsaydıııııııııııııııı zatennnnnnn
neler olurdu nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sülüman olsaydıııııııııııııııı zatennnnnnn
neler olurdu nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kadin olmak zor gercekten cok zor :18::18::18::18:
evet yaaa işte evde eşken anneyken
nerde olursan ol:18::18::18::18::18::18:
kadınsan her şey senin için
evet canim eksiketek ....diyorlar en kisasi
buna eksik etek aklı kısa saçı uzuna yyaaaaaaaa
çok sinir oluyorum
350 mi... ALLAH vicdan versin içlerine günah yaa...bebişim dün porofu aradım dedim sonuçları alıp geleyim dediki sekreter
sonuçlara bakmakta ücretli dedi( ücret 350 tl )eşimde şimdi burada değil yarın gelecek bende eşimi muayene etmeden okadar parayı vermek istemedim doğrusu
hafta içi gideceğiz bakalım ne derlerse
Hıncal Uluça bende cok kızdım .. iş yerinde okudular yazıyı sinir oldum yine çalıştıgım dar beyinlilere,doğru demiş dediler..bende dedim ne ayıp,konuyşmayın bence arkasından,her şey uzaktan göründüğü gibi olmayabiliyor,hesabını zor verirsiniz sonra dedim... Ne yani sen onaylıyomusun,sence normal yani öylemi dedi ya.. ALLAH ım hiç beyin yok bazı insanlarda,ben ne diyom adam lafı nereye ceviriyo.. İzmir burası izmir... burda bile böyle düşünen var.. Onayalamak başka bişey, ölünün arkasından konuşmak ayrı bişey...buna eksik etek aklı kısa saçı uzuna yyaaaaaaaa
çok sinir oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?