30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

oyle konusan insan..her zaman kendi pislini ortmek icin konusur ..kendini gormez ama kasidakiler icin dedikodu yapar...biraz insaf ..o kizin bir aylesi varrrrrrrr birde kucuk cocu seneler sonra o cocuk bunlarimi okucak anesi hakinda ...

yaaaaaaa bularda gazeteciyiz diye geçiniyorşar iştee
yada gazeteciliği egoları için kulanıyorlar

Son düzenleme:
cadı çok sinirlenmiş:18::18::18::18::18::18:

evet ben kadinlar hakinda birsey soledikleri zaman boyle deli oluyorum cok insanla tartistim var bir kadin biriyla gordumu hemen sevgili ..hemen aralarinda bir sey var helede evli oldunen kimselen konusmucak yolda yururken yere bakcak bu neya hangi yuz yilda yasiyoruz ...bu konularda cok doluyum ...cevremde okadar cok sacmaliyan insanlar varki ..hepsini zindana atiricam suleymana

sülüman olsaydıııııııııııııııı zatennnnnnn
neler olurdu nelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:
350 mi... ALLAH vicdan versin içlerine günah yaa...
cok kızdım ha.. bide sonuç bakmayada mı ücret alıyolarmış..
ALLAH ım yardımcınız olsun canımcım.. hem maddi hem manevi...

buna eksik etek aklı kısa saçı uzuna yyaaaaaaaa
çok sinir oluyorum
Hıncal Uluça bende cok kızdım .. iş yerinde okudular yazıyı sinir oldum yine çalıştıgım dar beyinlilere,doğru demiş dediler..bende dedim ne ayıp,konuyşmayın bence arkasından,her şey uzaktan göründüğü gibi olmayabiliyor,hesabını zor verirsiniz sonra dedim... Ne yani sen onaylıyomusun,sence normal yani öylemi dedi ya.. ALLAH ım hiç beyin yok bazı insanlarda,ben ne diyom adam lafı nereye ceviriyo.. İzmir burası izmir... burda bile böyle düşünen var.. Onayalamak başka bişey, ölünün arkasından konuşmak ayrı bişey...
ayhh sinirlendim yine..
bide ben Defnenin özel hayatını hiç bilmezdim de kişiliğini falan.. yaptıgı programları hep zevkle izlerdim.. çok güzel olmayıpta biyerelere gelen nadir sevimli insanlardan biriydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…