[ı]kızlaaaaaar nasılsınız ben bugün çok mutluyum.zelal hepimize umut oldu.allah onun muradını verdi darısı başımıza inşallah.inşallah yakında hepimiz hamiş oluruz bu topikte otuzlu yaşlarda olupta hamiş olanlar topiği olur. [/ı]:92::92::92::92::92::92::92:
yaaa insanları anlam çok zor350 mi... ALLAH vicdan versin içlerine günah yaa...
cok kızdım ha.. bide sonuç bakmayada mı ücret alıyolarmış..
ALLAH ım yardımcınız olsun canımcım.. hem maddi hem manevi...
valla durum böyle canım sonuç getirsende ücretimiz bu deiler
ama ben adamlara kızmıyorum ünverstelerde bakıyorlardı önce ve 120 tl alıyordu devlet yasakladın onlarda dileri neye dönerse onu isteyeceker
Hıncal Uluça bende cok kızdım .. iş yerinde okudular yazıyı sinir oldum yine çalıştıgım dar beyinlilere,doğru demiş dediler..bende dedim ne ayıp,konuyşmayın bence arkasından,her şey uzaktan göründüğü gibi olmayabiliyor,hesabını zor verirsiniz sonra dedim... Ne yani sen onaylıyomusun,sence normal yani öylemi dedi ya.. ALLAH ım hiç beyin yok bazı insanlarda,ben ne diyom adam lafı nereye ceviriyo.. İzmir burası izmir... burda bile böyle düşünen var.. Onayalamak başka bişey, ölünün arkasından konuşmak ayrı bişey...
ayhh sinirlendim yine..
bide ben Defnenin özel hayatını hiç bilmezdim de kişiliğini falan.. yaptıgı programları hep zevkle izlerdim.. çok güzel olmayıpta biyerelere gelen nadir sevimli insanlardan biriydi
cadıcım sıra sende inşallah sendende müjdeli haberi alacaz.pazartesi günü de senin için kutlama yaparız.:118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124:
ISALLA cnim ya bende sabirsizlikla bekliyorum ....ISALLA sonuda iyi olur ........ bu kizlar nerde ...........:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
az kaldı canım pazartesine stres yapma sonuç inşallah pozitif olucak.böle olucaksın.
bu kızlar nerde ya zelal kutlama yapmaya gitmiştir bence.
zelos nerdesintaze hamisssssssssss
kardelenim hoşgeldin
KIZLAR HEKESE MERABALARİNANILMAZ BİŞEY OLDU HİÇ UMMADIĞIM ANDA BEKLEMEDİĞİM ZAMANDA MUCİZEM GELDİ 12 SENEDİR HER KAN VERİŞTE HEMŞİRELERİN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKTIM NE OLUR HAMİLESİN DİYİN DİYE HEP UMUDUM BOŞ ÇIKTI BU SEFERDE VERİRKEN AMAN BOŞU BOŞUNA VERİYOM DEYİP KENDİME ACIMIŞTIM AMA BU SEFER HAMİLESİN DEDİKLERİNDE İNANAMADIM ŞİMDİ TEK DİLEĞİM HERKESİN HEPİMİZİN ANNE OLMASI RABBİM HAMİŞLERİMİZİN SAĞ SALAMET KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ETSİN EVLAT HASRETİYLE YANAN BUTÜN ARKİDİŞLERİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN SİZLERİNDE HAMİŞ HABERLERİNİZİ ALINCA MUTLULUĞUM TAMAMLANCAK HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMIZA DEVAM EDELİM DUANIN GÜCÜ ÇOK BÜYÜK RABBİM ÇOK BÜYÜK kızlar şuna inandım stresi atmak çok önemli
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
napooooooooorrrrsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yetercim zelal için kutlama yapıyoruz hadi katıl bize:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
kiz nerelerde ucuyorsungelin biraz takilalim zaman gecmek bilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?