kızlar ben annemdeyim. yarın doğum günüm diye annem pasta yapmış.bugün burda yarında arkadaşlarla kutlayacağz. benim çıkmam gerekiyr. dostlar geldi.ayıp olmasın öpüyorummm hepinizi.....
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
64: :92:
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
64: :92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
kızzzzzzzzz insanın adı çıkacağınaaaaaaaa
bıradayım size fıkra kopyalıyorum biraz gülelim diyeeeeeeee
Zelal canım senin hamileligin bana ve birçok kişiye umut oldu eminim bende senin haberini duydukdan sonra daha umutla bakıyorum artık Allahım bizede yaşatsın bu mutlulugu bizimde mucizemizi gönderir inşallah. senin haberine o kadar çok sevindimki anlatamam içim içime sıgmıyor bugün çok mutluyum çokkkk.
Leyliko inşallah canım inşallah Allahım bizede anne olmayı nasip edecek artık inanıyorum ben buna zelal imtihanını 12 senede bitirdi Allahın izniyle inşallah bizde biterecegiz zamanı gelince Allahım bizede gönderecek mucizemizi.Yeni yaşın kutlu olsun.
evet haklı olabilirisin biraz geziyorum
ama o kadar değillllllllllllllll
COSoğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir. Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der. Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar: - Ben yine çoooook üşüyorum. Adam yattığı yerden: - Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz. Genç kadın kıkırdar: - Tamam, bana göre hava hoş. Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır: - Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al
bebişim dün porofu aradım dedim sonuçları alıp geleyim dediki sekreter
sonuçlara bakmakta ücretli dedi( ücret 350 tl )eşimde şimdi burada değil yarın gelecek bende eşimi muayene etmeden okadar parayı vermek istemedim doğrusu
hafta içi gideceğiz bakalım ne derlerse
kardelenim hoşgeldin
COSoğuk ve karlı bir gecede tipiden yolunu kaybeden bir işadamı ve sekreteri arabalarını terketmek zorunda kalırlar ve uzun bir yürüyüşten sonra üşümüş ve ıslanmış durumdayken bir kulube bulurlar.Kulubede bir yatak, bir uyku tulumu ve birsürü battaniye bulunmaktadır. Geceyi geçirmeye hazırlanırlar ve işadamı bir centilmen olarak, yatağı sekreterine verir. Ben yerde uyku tulumunda uyurum, der. Sekreter yatağa yatar, adam uyku tulumunun içine girerek fermuarı çeker. Bir süre sonra tam uyumak üzereyken, sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben çok üşüyorum. Adam fermuarı açar, uyku tulumundan çıkar, bir battaniye alıp kadının üzerine örter, tekrar uyku tulumuna girer, tam uyumak üzereyken yine sekreterinin sesini duyar: - Efendim, ben hala çok üşüyorum. Adam yine fermuarı indirir, tulumdan çıkar, bir battaniye daha alıp kadının üstüne örter, uyku tulumuna girerek fermuarı çeker. Tam uykuya dalacağı sırada yine duyar: - Ben yine çoooook üşüyorum. Adam yattığı yerden: - Bir fikrim var, der. Burası ıssız bir yer. Neler olduğunu kimse göremez, istersen evliymişiz gibi davranabiliriz. Genç kadın kıkırdar: - Tamam, bana göre hava hoş. Adam yattığı yerden avazı çıktığı kadar bağırır: - Öyleyse kalk ve kahrolası battaniyeyi kendin al
ay canim kirildin mi negel seni bi opim
yuhh..
sonuçlara bakmak ücretli olur muymuş ya??
belli bi süresi yok mu o muyane şeysini.
adamın odasına her adım atıldıgında da para mı alınırmış..
töbe töbeeee
evettttttt hemde çok kırıldımmmmmm
ama öpersen geçerrrrrrrr
selam canım,burayı açtım ama,ancak yemek yedik biz,eve geç geldik bu akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?