30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

yetercim önemli olan umudunu kaybetmemek eşinde iyi olacak bebişinde gelecek gör bak herşey çok güzel olacak.

canım heyecandan çok endişe var bakalım yarın ne olcak inş. güzel haberlerle gelebilirim

inş. canım cadımı bende heyecanla bekliyorum inş. yarın onun halayını çekeriz çok mutlu oluruz

endişe etme canım benim.göreceksin bak herşey istediğin gibi olacak.korkacak bişey yok.seni çok iyi anlıyorum ben bende aynı duyguları yaşadım çünkü ama iyi düşünki iyi olsun.bana inan benim hislerim kuvvetidir bak hamileliğini bile tahmin ettim dimi.stres yapma rahat ol yeter.

leylicim sen nasılsın kendini toparlayabildin mi canım?:26::26::26::26::26::26::26::26:

saram seni seviyorum bebeğim inş. Rabbim en kısa sürede senden müjdeduymayı nasip etsin hep dua ediyorum hepiniz içincanım ben kaçtım misafirim yolda birazdan burda olurlar öpt. byyyyyyyyy

saram seni seviyorum bebeğim inş. Rabbim en kısa sürede senden müjdeduymayı nasip etsin hep dua ediyorum hepiniz içincanım ben kaçtım misafirim yolda birazdan burda olurlar öpt. byyyyyyyyy

güle güle canım kendini çok yorma ben de seni öpüyorum byyyyyyy

hıııhhhhhhhhhhh sadece sarayımı beni sevmiyormusun

ben ne yaptım sanada sevmiyon beniiiii:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

şükür canım iyiyim. Umutluyum. 2 ay içinde hamile olacağım :)))

inşallah leylicim işte önemli olan bu umudunu kaybetmemek.en kısa zamanda hepimiz anne olacaz inşallah.leyla ayağını sürüdü bak önce elfida sonra zelal yarında cadı sonra sırada bizler varız göreceksin bak ben inanıyorum.

leylicim niye hiç sesin çıkmıyo canım gel seninlede iki halay çekelim zelalin şerefine:118::118::118::118::118::118::118::118:124::124::124::124::124::124::124::124::119::119::119::119::119::119::119:

tebrikler zelalca.. rabbim yüzünü güldürmüş yeni duydum leylikodan çok sevindim
inş devamı gelir, sağlıkla bebeğini kucağına alırsın, gözün aydın canım.

zelal canım arkadaşım, mütiş bi haber, süpersin, allah nazarlardan saklasın, allahım seni korusun inşallah kucağınada alıp güzelce büyütürsün. çok güzel bi haber, allah okuduğumuz ayetel kürsileri kabul etsin, bütün kızlarımız böyle Olsunlar, darısı diğer kızlarımızın başına. çok öpüyorum seni.
Kızım bi gün hürrem olmaya gittiydin, Yoksa o gün mü tuttu, ateş tablon elindeyse bi yayınla canım bakayım.

Kupa zelalindir

çok sevindik allah tamamını erdirsin.:119::119::119::119: Kuru yaprak diyecen ama elimizde bu var.

semi için ayetel kürsi listesi

zerdal............20
sara..............113
semi..............50
tentation........21
naneli.............20
yeter..............20
zelal...............50
kardelen..........19
toplam..........313

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation.

semide bitti. Kızlar sara ya başlıyoz.

sara için ayetel kürsi listesi

zerdal............20
elfida.............30

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi.

Son düzenleme:
sara için ayetel kürsi listesi

zerdal............20

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi.

Hayırlı sabahlar herkeslere...
Sorma Zerdalcim... GÜneş oldu , ışık oldu, umut oldu Zelalin hamilelik haberi..
bugun gidecekti doktora güzel haberleler gelir inşALLAH keseyi görüp...
Cadı dan da güzel haber bekliyoruz hayırlısı ile...

bugun ki hikayeni bekliyorum merakla Zerdall ..
bide Saranın bebeğinin bu ay gelmesi niyetiyle 30 Ayetel Kürs-i alıyorum...

nasıl şaşırarak okudum haberi sorma, çok sevindim, yani herkesin istiyordum ama zelalin durumu gerçekten farklıydı çok istiyordum onun bebişinin olmasını, gerçekten umut oldu, üstelik tüpten sonra doğal yolla, allah kalbine göre versin, kız ben hikayeyi unutmuşum yayınlayayım. Sen naptın ne zaman doktora gideceksin tekrar tatlım. Caadınında inşallah alırız güzel haberini hem böyle haberlere topinkte motife oluyor, moral oluyor, hepimize iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…