cadıcım yarın bu saatlerde de senin için halay çekecez inşallah.
canım heyecandan çok endişe var bakalım yarın ne olcak inş. güzel haberlerle gelebilirim
inş. canım cadımı bende heyecanla bekliyorum inş. yarın onun halayını çekeriz çok mutlu oluruz
endişe etme canım benim.göreceksin bak herşey istediğin gibi olacak.korkacak bişey yok.seni çok iyi anlıyorum ben bende aynı duyguları yaşadım çünkü ama iyi düşünki iyi olsun.bana inan benim hislerim kuvvetidir bak hamileliğini bile tahmin ettim dimi.stres yapma rahat ol yeter.
saram seni seviyorum bebeğim inş. Rabbim en kısa sürede senden müjdeduymayı nasip etsin hep dua ediyorum hepiniz için canım ben kaçtım misafirim yolda birazdan burda olurlar öpt. byyyyyyyyy
saram seni seviyorum bebeğim inş. Rabbim en kısa sürede senden müjdeduymayı nasip etsin hep dua ediyorum hepiniz için canım ben kaçtım misafirim yolda birazdan burda olurlar öpt. byyyyyyyyy
[ı]leylicim sen nasılsın kendini toparlayabildin mi canım?:26::26::26::26::26::26::26::26:[/ı]
hıııhhhhhhhhhhh sadece sarayımı beni sevmiyormusun
ben ne yaptım sanada sevmiyon beniiiii:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
şükür canım iyiyim. Umutluyum. 2 ay içinde hamile olacağım :)))
kıskanç yeter kıskanç yeter
kıskandım evetttttttttttttt:95::95::95::95::95::95::95::95:
bende sevilmek istiyorum zelal tarıfndan
KIZLAR HEKESE MERABALARİNANILMAZ BİŞEY OLDU HİÇ UMMADIĞIM ANDA BEKLEMEDİĞİM ZAMANDA MUCİZEM GELDİ 12 SENEDİR HER KAN VERİŞTE HEMŞİRELERİN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKTIM NE OLUR HAMİLESİN DİYİN DİYE HEP UMUDUM BOŞ ÇIKTI BU SEFERDE VERİRKEN AMAN BOŞU BOŞUNA VERİYOM DEYİP KENDİME ACIMIŞTIM AMA BU SEFER HAMİLESİN DEDİKLERİNDE İNANAMADIM ŞİMDİ TEK DİLEĞİM HERKESİN HEPİMİZİN ANNE OLMASI RABBİM HAMİŞLERİMİZİN SAĞ SALAMET KUCAKLARINA ALMAYI NASİP ETSİN EVLAT HASRETİYLE YANAN BUTÜN ARKİDİŞLERİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN SİZLERİNDE HAMİŞ HABERLERİNİZİ ALINCA MUTLULUĞUM TAMAMLANCAK HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN DUALARIMIZA DEVAM EDELİM DUANIN GÜCÜ ÇOK BÜYÜK RABBİM ÇOK BÜYÜK kızlar şuna inandım stresi atmak çok önemli
kızlar hekese merabalarinanılmaz bişey oldu hiç ummadığım anda beklemediğim zamanda mucizem geldi 12 senedir her kan verişte hemşirelerin gözlerinin içine baktım ne olur hamilesin diyin diye hep umudum boş çıktı bu seferde verirken aman boşu boşuna veriyom deyip kendime acımıştım ama bu sefer hamilesin dediklerinde inanamadım şimdi tek dileğim herkesin hepimizin anne olması rabbim hamişlerimizin sağ salamet kucaklarına almayı nasip etsin evlat hasretiyle yanan butün arkidişlerimize hayırlı evlatlar nasip etsin sizlerinde hamiş haberlerinizi alınca mutluluğum tamamlancak hepinizden allah razı olsun dualarımıza devam edelim duanın gücü çok büyük rabbim çok büyük kızlar şuna inandım stresi atmak çok önemli
sara için ayetel kürsi listesi
zerdal............20
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi.
Hayırlı sabahlar herkeslere...
Sorma Zerdalcim... GÜneş oldu , ışık oldu, umut oldu Zelalin hamilelik haberi..
bugun gidecekti doktora güzel haberleler gelir inşALLAH keseyi görüp...
Cadı dan da güzel haber bekliyoruz hayırlısı ile...
bugun ki hikayeni bekliyorum merakla Zerdall ..
bide Saranın bebeğinin bu ay gelmesi niyetiyle 30 Ayetel Kürs-i alıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?