bugün kimse yok zerdal ya...zerdalcım sende bir cinsiyet tahmini yap hadi...
dedim ben kız istiyorum diye. Canım benimde öğleden sonra kardeşim gelecek, fazla giremiyeceğim haberiniz olsun.
Zelal hatunu gelsin, bi kutlayalım, bi sarılalım demi
canım bende 30 tane okuyorum inşaallah, eklersin listeye
Allah dualarımızı kabul etsin
21 tane okudum zerdalım.
ben de 10 tane okudum zerdalllllll
saol neşecim..alıştım çok şükür...zaman zaman zorluyor ama bunları yaşamakta güzel..Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın...seninde iyi olmana sevindim tatlım...oğluşuna iyi bak annesi kendinede tabi...Leyla canım nasılsın? Nasıl gidiyor hayat? Yeni durumuna alışabildin mi? Miniş napıyor?
Zerdal canım sen nasılsın? Neler yapıyorsun?
aminnnnnnnnnnnnnnnn
kız tentation nasılsın? Ay hepinizi çok özlüyorum benim yaramaazdan fırsat bulup da giremiyorum herzaman. Çoğunlukla yazdıklarınızı okuyabiliyorum, o da çok az..Neler yapıyorsun?
Allah kabul etsin canım...
amin bitanem..maşallah oğluşuna..cumartesi bizimdi cinsiyet belli olacak inşallah ..dualarını eksik etme neşecim...çok öpüyorum tatlım benim...tavsiyelerini dinleyecem canım...iyiyim leylacım ne olsun bugünümüze şükür. Darısı evlat hasretiyle yanan tüm hanımların başına...Çok yaramaz teyzesi, şimdi klasik müzik eşliğinde arabasında sallıyorum O da mızıldayıp duruyor. Allah sağlık versin de...Sen nasılsın neler yapıyyorsun? Bugünlerinin kıymetini bil bol bol uyu. Demedi deme sonra benim gibi zombi gibi dolanırsın..Gece gündüz o uyumadan uyumak yok, uyursa eşimle çocuklar gibi seviniyoruz:))..
bence erkek leylaaaaaaa
zelal hamile miii inşallahhhh
saol neşecim..alıştım çok şükür...zaman zaman zorluyor ama bunları yaşamakta güzel..Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın...seninde iyi olmana sevindim tatlım...oğluşuna iyi bak annesi kendinede tabi...
amin bitanem..maşallah oğluşuna..cumartesi bizimdi cinsiyet belli olacak inşallah ..dualarını eksik etme neşecim...çok öpüyorum tatlım benim...tavsiyelerini dinleyecem canım...
benimde içime öyle doğuyor lovelim ya...hayırlısı Rabbimden bakalım...cumartesi belli olur inşallah..evet zelal hamile canım...12 yıl sonra mucizesini gönderdi RABBİM...Sen nasılsın canım?
neşecimmmm nasılsın güzelimmmmm
canım ahyırlısı olsun, özrsüz kusursuz sağlıkla gelsin de...İçimden kız geçti:))
maşalah çok sevindim , tedavi ile mi oldu? maşallah hamişleri tebrik ediyorum, diğerlerine de dua ediyorum..
zelalın doğal yolla oldu canım...elfidanın tüp bebek oldu sadece...diğerleri doğal yolla...Rabbim ol deyince oluyor...benimde doğal yolla biliyorsun...benim içimden erkek geçiyor neşecim..erkek olursa Peygamber Efendimizin adını yaşatmak istiyoruz..sağlıklı olsunda teyzesi farketmez gerçi kız erkek..hepsi evlat neticede...
kız tentation nasılsın? Ay hepinizi çok özlüyorum benim yaramaazdan fırsat bulup da giremiyorum herzaman. Çoğunlukla yazdıklarınızı okuyabiliyorum, o da çok az..Neler yapıyorsun?
Allah kabul etsin canım...
iyiyim leylacım ne olsun bugünümüze şükür. Darısı evlat hasretiyle yanan tüm hanımların başına...Çok yaramaz teyzesi, şimdi klasik müzik eşliğinde arabasında sallıyorum O da mızıldayıp duruyor. Allah sağlık versin de...Sen nasılsın neler yapıyyorsun? Bugünlerinin kıymetini bil bol bol uyu. Demedi deme sonra benim gibi zombi gibi dolanırsın..Gece gündüz o uyumadan uyumak yok, uyursa eşimle çocuklar gibi seviniyoruz:))..
maşallah...kesinlikle O "ol" demeden istediğini yap olmuyor...bence kız:)) senin gibi çıtırık bir kız olabilir..Tahmin sadece:)) ben de istemiştim o ismi ama eşim kızarım bağırırım diye koydurmadı..Sağlıklı olsunlar da...canım benim çıkmamgerek. Hepinizi tek tek öpüyorum...
bıraktıgın gibi burdayız neşe :)) aynı taass aynı hamam
maşalah ya maşalah :)
eee nazıl velet o.. naza devam tabe :))
allah sağlık versin hepinize.
eşin nasıl babalığa alıştı mı?
maşallah...kesinlikle O "ol" demeden istediğini yap olmuyor...bence kız:)) senin gibi çıtırık bir kız olabilir..Tahmin sadece:)) ben de istemiştim o ismi ama eşim kızarım bağırırım diye koydurmadı..Sağlıklı olsunlar da...canım benim çıkmamgerek. Hepinizi tek tek öpüyorum...
hayırlııs canım..amin Rabbim size de versin sağlıkla hayırlısıyla..onun için değişen bişi yokki fazla, poposunu dönüp uyuyor:) alıştı hem de sevmelik tarafı onun, zor tarafı benim...ağlayınca al annesi diyor:)) şaka bir yana babalık yakıştı çok eşime:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?