ekliyorum yetercim yeni tarihini...canım emeğine sağlık
benim yeni tarihim 3 mart eklersin
rahat ol zelalım..sen hamilesin...:81::81::81::81::81: insan başlarda inanamıyor ama...inşallah hepsini göreceksin tatlişim...güzel haberlerle gel doktordan inşallah canım...LEYLACIM ÇOK SAĞOL CANİŞİM RABBİM İNŞ. HERKESE İÇİNDE BİZEDE BEBİŞLERİMİZİ HAYIRLISIYLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN CANIMTOPİĞİMİZ HAMİŞLERLE DOLSUN TAŞSIN İNŞ. CANIM DAHA KESEYİ GÖRMEDİK LİSTEYE ERKENMİ YAZDIK ACABA :26:YARIN DR A GİTCEZ İNŞ. HERŞEY YOLUNDA GİDER AY HAMİŞ KALMASAN SIKINTI KALSAN SIKINTI ŞİMDİDE KESEYİ DÜŞÜNÜYOM SONRA KALP ATIŞI DAHA BU HEYECAN BİTMEZ AMA BUGÜNÜME ÇOK ŞÜKÜR RABBİME BİNLERCE ŞÜKÜR
gözün aydın canım..Allah tez zamanda acil şifalar versin metukam...babam hastaneden cikti.....
ben de ara ara girer sizlere bakarim....
BENI UNUTMAYIN OLUR MU?
20 tanede bana yaz zerdalcım...günaydın bu arada tatlım..sara için ayetel kürsi listesi
zerdal............20
elfida.............30
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi.
haftaya Salı pıt pıtlar için gidicem nasipse Zerdalcim...nasıl şaşırarak okudum haberi sorma, çok sevindim, yani herkesin istiyordum ama zelalin durumu gerçekten farklıydı çok istiyordum onun bebişinin olmasını, gerçekten umut oldu, üstelik tüpten sonra doğal yolla, allah kalbine göre versin, kız ben hikayeyi unutmuşum yayınlayayım. Sen naptın ne zaman doktora gideceksin tekrar tatlım. Caadınında inşallah alırız güzel haberini hem böyle haberlere topinkte motife oluyor, moral oluyor, hepimize iyi geliyor.
haftaya Salı pıt pıtlar için gidicem nasipse Zerdalcim...
Zelal tüplerimden tıkalı,tiroidim var,2 basarısız tüp denemem var demeden calıştı umudunu kaybetmeden ısı takibi yapıp...ümit kesmemek gerekmiş demek ki ..RABBİM nazarlardan saklasın...Kaç yaşındaydı Zelal hatırlıysun mu? 30-31 falanmıydı?
nasıl şaşırarak okudum haberi sorma, çok sevindim, yani herkesin istiyordum ama zelalin durumu gerçekten farklıydı çok istiyordum onun bebişinin olmasını, gerçekten umut oldu, üstelik tüpten sonra doğal yolla, allah kalbine göre versin, kız ben hikayeyi unutmuşum yayınlayayım. Sen naptın ne zaman doktora gideceksin tekrar tatlım. Caadınında inşallah alırız güzel haberini hem böyle haberlere topinkte motife oluyor, moral oluyor, hepimize iyi geliyor.
yaş olarak o sıralarda, 32 falan diye hatırlıyom, ama aramızda nikah büyümüş sayılır tabi. 1 haftan kalmış hadi hayırlısı her dönemi ayrı bi heycan.
ekliyorum leylacım sen nasılsın. seninde doktor kontrolün az kaldı.
bugün kimse yok zerdal ya...zerdalcım sende bir cinsiyet tahmini yap hadi...
sara için ayetel kürsi listesi
zerdal............20
elfida.............30
leyla..............20
okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi.
Allah neşeni artırsın tontişimmmmzelal le cadı umarım güzel haberlerle gelirler
nanelinin civcivi gbi oynayasım var :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?