30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

merhaba kızlar nasılsınız?

zelal gelmemiş henüz umarım iyi haberlerle gelir keseyi görürde içi rahat eder arkadaşımın.

leylacım merhaba canım ayın 12 sine az kaldı ama bu sene kız senesi gibi canım benim içimede öyle doğuyor ama allah senin içinden nasıl geçiyosa onu versin canım.

zerdalcım merhaba nasılsın canım kardeşin geliyomuş gözün aydın.

lovelicim sen nasılsın canım eren nasıl iyileşmiştir inşallah.

cadı kız gelsene bizi merakta bırakma artık müjde bekliyoruz senden

hayır canım bu sene erkek senesi...temmuz anneleri topicinde yüzde 80 ni erkek hep tatlım ya...hayırlısı bakalım...sağlıklı olsunda farketmez...nasılsın saracım?akşama yemek fikri versene bana tatlım...

saracım nerde kaldın tatlım..hg sende gülüm...zelal daha gelmedi cadıı da gelmedi..merak ediyorum onları...

hoşbulduk canım.bugün işlerim vardı sabah gelemedim hiç.ama bugün aklım hep zelalle ve cadıyla ikiside hayırlı haberlerle gelirler inşallah.

zellal le cadı dan haber yok mu hala?:26:

daha haber yok bende merak ediyorum.

eyooo ben geldimm..güzel haber varmıs, tatlı kuşlar kulağıma getirdiler:)
zelalcim hamişmiş...maşallahhh acaip sevindim..
keseyi mi gormeye gitti..hadi dünyanın en güzel kesesini görsün gelsin inşaallahhhh
siz nasılsınız kıslar?

hayırlısı olsun canım kızda evlat erkekde evlat.ben ikiz istiyorum biri kız biri erkek ne güzel olur dimi leylacım.canım benim tanıdığım 4 -5 hamile var hepsininde kızı oluyo.kuzenlerimde kız doğurdu.o yüzden bu sene kız senesi diyorum.ama umarım senin gönlünden geçen olur.önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlatlar olmaları.

canım akşama ben etli kuru fasulye tel şehriyeli pirinç pilavı mercimek çorbası ve salata yapacam tabi bide yoğurt.

hoşgeldin çılgınım nasılsın yeğenimiz nasıl doğuma az kaldı dimi canım.Allah bi avazda kurtarsın ve bebişini sana çok bağışlasın canım.

hoşbulduk canım.bugün işlerim vardı sabah gelemedim hiç.ama bugün aklım hep zelalle ve cadıyla ikiside hayırlı haberlerle gelirler inşallah.

daha haber yok bende merak ediyorum.
evet canım bende merak ediyorum zelalle cadıyı..inşallah dediğin gibi hayırlı haberlerle gelirler...
çılgınnnnnnn hg tatlım..nerelerdesin kaçak...
evet canım sana katılıyorum...sağlıklı olsunda hiç farketmez tatlım...oh misss ellerine sağlık..yemeğe sana geliyorum ben o zaman...

gel canım bekliyorum.

hoşgeldin çılgınım nasılsın yeğenimiz nasıl doğuma az kaldı dimi canım.Allah bi avazda kurtarsın ve bebişini sana çok bağışlasın canım.

saracım sağol canım iyiyim..bugun kontrol vardı..bebişimiz iyi şimdilik şükür. benim test sonuclarını bekliyoruz ..

cuma günü kan vermişti ama sonucu alamamıştı.bugün öğrenecekti sonucunu bekliyoruz bizde.

ayyy inşallahh güzel haberle gelir..kaç gün nasıl bekledi garibim(((

valla leylam tam kaçak oldum ama valla çalış-uyu şeklinde geçiyor hayatım..gün içinde cok ama cok yogun hala..aksam da bu yogunluktan sanırım 8:30 da tavvukk gibin uyuyomm. sonra gece yarısı gözlerim bööle açılıyor

cinsiyet belli olmadı mı leylam

saracım sağol canım iyiyim..bugun kontrol vardı..bebişimiz iyi şimdilik şükür. benim test sonuclarını bekliyoruz ..

ayyy inşallahh güzel haberle gelir..kaç gün nasıl bekledi garibim(((

test sonuçlarında inşallah istediğin gibi çıkar canım.senin kızınmı olacaktı canım yoksa oğlunmu?

iyi bir haber vermek isterdim ama malesef olmadi herseyin hayilisi uzgunum ..kafamda bir suru acaba var neden hersey okadar yolundayiken neden olmadi ...kismet deiyilmis zamani daha gelmemis ALLAH izin vermemis ....hepinizi cok opuyorum ....gorusurus...........

cadıcım çok üzüldüm canım.ama herşeyin hayırlısı tatlım.biliyorum şimdi ne desek boş gelecek ama düşünmemeye çalış bir an önce toparlanmaya bak.üzüntünü paylaştığımı bilmeni isterim.ama bu herşeyin sonu değil her şerde bi hayır vardır.inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

ahh canımm kıyamamm..dediğin gibi zamanı gelmemiş olmalı..yoksa başka bir neden arama sakın.
üzgün olman çok normal..ama ne olur perişan etme kendini..elbet bir gün bir şekilde olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…