hııııımm ne güzel kız.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.sara teyzesi yesin onu.
iyi bir haber vermek isterdim ama malesef olmadi herseyin hayilisi uzgunum ..kafamda bir suru acaba var neden hersey okadar yolundayiken neden olmadi ...kismet deiyilmis zamani daha gelmemis ALLAH izin vermemis ....hepinizi cok opuyorum ....gorusurus...........
iyi bir haber vermek isterdim ama malesef olmadi herseyin hayilisi uzgunum ..kafamda bir suru acaba var neden hersey okadar yolundayiken neden olmadi ...kismet deiyilmis zamani daha gelmemis ALLAH izin vermemis ....hepinizi cok opuyorum ....gorusurus...........
canım inşşş bunca zaman sonra sana bu mutluluğu yaşatan rabbim kucaklamayıda nasip edermrb kızlar nasılsınızbugün dr a gittim karından ultrason bakıldı ama dr kese çok küçük 10 gün sonra yine gel dedi moralimi çok bozdu fazla umutlanmayın dedi dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar yat istirahat et dedi benimde dualarım sizlerle canlarım
canım inşşş bunca zaman sonra sana bu mutluluğu yaşatan rabbim kucaklamayıda nasip eder
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sende benim dualrımdasın hepiniz
mrb kızlar nasılsınızbugün dr a gittim karından ultrason bakıldı ama dr kese çok küçük 10 gün sonra yine gel dedi moralimi çok bozdu fazla umutlanmayın dedi dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar yat istirahat et dedi benimde dualarım sizlerle canlarım
mrb kızlar nasılsınızbugün dr a gittim karından ultrason bakıldı ama dr kese çok küçük 10 gün sonra yine gel dedi moralimi çok bozdu fazla umutlanmayın dedi dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar yat istirahat et dedi benimde dualarım sizlerle canlarım
amin canım rabbim inş. O annelik hissini hepimize yaşatsınben gideyimde uzanayım görüşürüz canım umarım sen iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?