30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

hııııımm ne güzel kız.Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.sara teyzesi yesin onu.

amiinn canım..inşallahh en kısa zamanda hepinizden güzel haberler alırım. biliyorum ne zor oldugunu bu işleri cunku..
ye tabii sara teyzesi..totosundan ısır. bugun hiç göstermedi gül cemalini. o kadar merak etti annesi
 
kızlar nasılsınız
bu gün misafirim vardı gelemedim
şimdide yemek yapacağım
 
cadi cim çok üzüldüm tatlım,ama sende demişsin zaten,zamanı gelmemiş demekki,rabbim sanada kendiliğinden hamile olmayı nasib eder inşallah.
 

hadi ya uf yaa
ne desek boş..
hayırlısı cadı..

inşlh tez zamanda gelir süpriz yapar

kaç çıktı sonucun? doktor ne dedi?
 

bebişim üzüldüm
ama hayırlısı olsun :
 
mrb kızlar nasılsınızbugün dr a gittim karından ultrason bakıldı ama dr kese çok küçük 10 gün sonra yine gel dedi moralimi çok bozdu fazla umutlanmayın dedi dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar yat istirahat et dedi benimde dualarım sizlerle canlarım
 
canım inşşş bunca zaman sonra sana bu mutluluğu yaşatan rabbim kucaklamayıda nasip eder
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
sende benim dualrımdasın hepiniz
 

cadım bebeğim çok üzüldüm canımama biliyosun daha hiç birşey bitmedi inş. canım inş. birgünherşey istediğimiz gibi olcak Allahın izniyle
 

amin canım Rabbim inş. o annelik hissini hepimize yaşatsın ben gideyimde uzanayım görüşürüz canım umarım sen iyisindir
 
zelal cim,niye umutlanmıcakmışsın ki,olmicak olduktan sonra,bebiş büyümüşte olsa bişeyler olur mutlaka,ama ol dersede rabbim,kimse engel olamaz,ne kadarda bilmişmiş o dr öyle.
bi arkadaş var diğer topicte,adı birsen,aşılama yaptırdı ve sonuç günü 11 lerde çıktı sonucu yanlış hatırlamıyosam,herkez umutlanmamasını söyledi,bende içimden tutmaz bu çocuk diye düşünmüştüm açıkcası,çünkü gün geçince en az 50 lerde olmalı değer diyolar hep,neyse bu arkadaşın değeri,her gün değilde,bir buçuk güne bir katlandı ve şimdi maşallah kkocaman oldu oğluşu karnında.
burda ne mucizelere okuduk,inşallah senin mucizende devam edecek,lütfen moralini yüksek tut olur mu?
 

umudunu kaybetme. içini ferha tut zelalım
o kesecik büyüyecek de kucaklara sığmayacak inşh
 

zelalcım hiç merak etme Allahın izniyle hiç bişey olmıyacak.bebişin büyüyecek ve annesine sıkı sıkı tutunacak.doktorların her dediği çıksaydı hiç sağlam adam kalmazdı.Allah büyük O ol derse herşey hava civa canım.sen yat dinlen kendini yorma ağır kaldırma yükseğe uzanma hiç bişeyide kafana takma stresten uzak dur o kadar.seni üzecek heyecanlandıracak ne varsa onlardan uzak dur.sadece bebişini düşün ama onuda hep iyi düşün düştü düşecek acaba büyüyecekmi gibi olumsuzlukları sil at kafandan.o doktorun bi tokadı hak etmiş.insan sevince ortak olacağına umutlanma diyoya umutsuz insan yaşarmı.töbe töbe ya.
 
amin canım rabbim inş. O annelik hissini hepimize yaşatsın ben gideyimde uzanayım görüşürüz canım umarım sen iyisindir

SAĞOL CANIM İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
bende iyiyim iyi olmak zorndayım ayakta durmak destek olmak zorundayım
allahım güç kuvvet versin
 
Son düzenleme:
hem bu sene kız senesi bakarsın seninde kızın olur senin gibi yerinde duramayan şekermi şeker bi kız.dualarımız seninle canım kalbini ferah tut.Allahın izniyle hiç bişey olmıyacak.
 
Son düzenleme:
merhabalar,,

zelalcim selam canım. çok çok tebrik ederim. Rabbim tamamına erdirsin inşaşşah. dün leylikodan duydum, kabıma sığamadım. herşey yolundadır umarım tatlım.
 

canım yaa.şimdi okudum. Allah büyük,sıkma canını. daha çok yeni sanırım gebeliğin. ondan öyle demiştir dr. bu kadar seneden sonra Rabbim boş bırakmaz inşallah kucağını. duacıyım canım benim. moralini bozma lütfen.
 
leylacım seni unuttum sanma. nasılsınız canım,herşey yolundadır umarım. nasıl gidiyo gebelik.

biz iiz çok şükür. haftasonu küçük bi aksilik yaşamıştım,şimdi bi sorun yok şükürler olsun.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…