30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

evet canim herseyin hayirlisi umarim obur sefer olur............

ahh canımm kıyamamm..dediğin gibi zamanı gelmemiş olmalı..yoksa başka bir neden arama sakın.
üzgün olman çok normal..ama ne olur perişan etme kendini..elbet bir gün bir şekilde olacak

uzuldum cok uzuldum ama yapicak hic birsey yok dua edip beklicas ISALLA obur sefer olur...........

hadi ya uf yaa
ne desek boş..
hayırlısı cadı..

inşlh tez zamanda gelir süpriz yapar

kaç çıktı sonucun? doktor ne dedi?

ISALLA canim en kisa zamanda gelir artik diyer sefere umut balicas ...doktorla esim konustu deyerin kac ciktini bilmiyorum sadece sonucu soylemis ve obur ay gorusuruz demis...........

cadım bebeğim çok üzüldüm canımama biliyosun daha hiç birşey bitmedi inş. canım inş. birgünherşey istediğimiz gibi olcak Allahın izniyle

ISALLA canim obur sefere artik nasilsa daha 5 dondurulmus bebisim var yolumuza devam pes etmek yok ..birgun mutlaka bizim yuzumuzde gulucek ALLAHIN izniyla....... sende doktora gimissin ..morelini bozma sakin belki son gunlerde oldu bebis belki daha yeni tutundu bukadar sene sonra sana tutundusa o seni birakmaz dinlen kendini yorma ve iyi dusun bunu basara bilitsin ......duya etmeye devam canim.............

canın saolsunda çılgınım gerisi mühim değil...seni anlıyorum benim gözüm hep yatakta oluyor inanki...cinsiyet cumartesi belli olacak inşallah tatlım..bende merakla bekliyorum...
hayırlısı olsun bitanem..üzme kendini...elbet Rabbim senide bir sıraya katmıştır..duanı hiç eksik etme ve hiçbir zaman Rabbimden ümidini kesme cadıcım..Allah herşeye kadirdir...
gelip o doktoru dövmek lazım zelalım...sen hiç moralini bozma...duanı eksik etme tatlım..saranında dediği gibi doktorların her dediği çıksaydı oooooooooo...kafana hiç bir şeyi takma bol bol yat dinlen...kese büyüyecektir inşallah tatlım...dualarımızdasın çıtır anne adayı seni...
kevok kalp kalbe karşı derlerya bu kadar olur...valla dün senin posta kutunu açtım tam yazacaktım acil iş çıktı yazamadım topicten çıkmak zorunda kaldım...seni merak ediyordum hemşom...çok şükür iyiymişsin...çok öpüyorum tatlım...

günaydın arkadaşlar

herkes için umutların yeşerdiği,yüzlerin güldüğü,sabırların tükenmediği,bol kazançlı,bereketli,huzurlu,sağlıklı,mutlu,umutlu,bu soğuk kış gününde güneşin içimizi ısıttığı bi gün olmasını diliyorum.veeeeee tabiki bebek müjdeleriyle dolu olan bi gün olsun.

Son düzenleme:

sabah sabah ne kadar güzel dileklerrrr
aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Aynı kalp rahatsızlığıyla aynı kaderi paylasan iki yaşlı adam aynı odayı da paylaşıyorlardı. Tek fark biri cam kenarında diğeri ise duvar dibinde yatıyordu. Cam kenarındaki yaşlı adam her gün camdan bakarak arkadaşına dışarısını anlatırdı.

"Bugün deniz sakin, yine de hafif rüzgar var sanırım çünkü uzaktaki teknenin yelkenleri rüzgarla doluyor. Park bu sabah sakin, iki salıncak dolu iki salıncak bos, dünkü sevgililer yine geldi, aynı yere oturup konuşmaya başladılar, elele tutuştular, ne kadar da yakışıyorlar birbirlerine. Erguvan ağaçları ne kadar güzel açmış her yer mor bir renk almış, erik ağaçları da beyaz çiçekleriyle onlara eşlik ediyor. Denizin üzerindeki martılar bugünkü yemeklerini arıyorlar, ne güzel de dalıyorlar suya"

Günler böyle geçip gidiyordu ta ki cam kenarındaki yaşlı adam kalp krizi geçirene kadar, iste o anda duvar kenarındaki adam düğmeye bassa kurtaracaktı arkadaşını ama şeytana uydu, bunca zamandır sadece dinleyebiliyordu, artık görebilirdi de, iste bunun için düğmeye basmadı ve hemşireyi çağırmadı. Aynı kaderi paylaştığı kişiyi ölüme gönderdi, ama o bunun haklı bir savunma olduğunu düşünüyordu.

Ertesi gün hastabakıcılar ölen yaşlı adamın yerine kendisini koymaya gelmişlerdi. Hemen yatağının yerini değiştirdiler, işte o günlerdir bakmak istediği manzarayı nihayet görecekti.

Başını kaldırdı ve pencereden baktı

"Simsiyah bir duvar"

sara için ayetel kürsi listesi

zerdal............20
elfida.............30
leyla..............20
naneli............30
tentation.......21
loveli.............20
toplam............141

okunanlar, leyliko,caadi,yeter,zelal,naneli,geshenk,özlem, tentation, semi.

günaydın saracım, ne güzel dilekler. Allah herkesin gönlüne göre versin.

çok güzel

OO çılgınım hoşgeldin.
Ne denir ne söylenir bilmiyorum, allah yardımcımız olsun, yalnız adetin geçikmişti ama demi.
Daha yeni oluşuyor tabi küçük olur, ancak büyücek ilerleyecek. Doktordan doktora değişiyor görüşler tabi. Geç döllenmede olabilir canım. Böyle durumlar hiç belli olmuyor, 12 yıldan sonra mucizeni veren rabbim, devamınıda verir inşallah. Yalnız moralini yüksek tut, bebeğine iyi bak. 10 gün sonra tekrar girer bakarsınız. Şu durumda kaç haftalık canım. Son regli tarihini yazarmısın.
günaydınnnnnn
zerdal 10 tane okudum ekler misinnnnnnnnnnn
günaydın tatlım. Allah kabul etsin, eren nasıl, iyi oldumu annesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…