ne bağırıyon saraaaaa sesin ta bizim topikten duyuluyo yaaaa
napim kimse yok bu akşam kevokcum benimde canımda sıkılıyo.
cadıcım çok üzüldüm canım.ama herşeyin hayırlısı tatlım.biliyorum şimdi ne desek boş gelecek ama düşünmemeye çalış bir an önce toparlanmaya bak.üzüntünü paylaştığımı bilmeni isterim.ama bu herşeyin sonu değil her şerde bi hayır vardır.inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
ahh canımm kıyamamm..dediğin gibi zamanı gelmemiş olmalı..yoksa başka bir neden arama sakın.
üzgün olman çok normal..ama ne olur perişan etme kendini..elbet bir gün bir şekilde olacak
cadi cim çok üzüldüm tatlım,ama sende demişsin zaten,zamanı gelmemiş demekki,rabbim sanada kendiliğinden hamile olmayı nasib eder inşallah.
hadi yauf yaa
ne desek boş..
hayırlısı cadı..
inşlh tez zamanda gelir süpriz yapar
kaç çıktı sonucun? doktor ne dedi?
bebişim üzüldüm
ama hayırlısı olsun:
cadım bebeğim çok üzüldüm canımama biliyosun daha hiç birşey bitmedi inş. canım inş. birgün herşey istediğimiz gibi olcak Allahın izniyle
canın saolsunda çılgınım gerisi mühim değil...seni anlıyorum benim gözüm hep yatakta oluyor inanki...cinsiyet cumartesi belli olacak inşallah tatlım..bende merakla bekliyorum...saracım sağol canım iyiyim..bugun kontrol vardı..bebişimiz iyi şimdilik şükür. benim test sonuclarını bekliyoruz ..
ayyy inşallahh güzel haberle gelir..kaç gün nasıl bekledi garibim(((
valla leylam tam kaçak oldum ama valla çalış-uyu şeklinde geçiyor hayatım..gün içinde cok ama cok yogun hala..aksam da bu yogunluktan sanırım 8:30 da tavvukk gibin uyuyomm. sonra gece yarısı gözlerim bööle açılıyor
cinsiyet belli olmadı mı leylam
hayırlısı olsun bitanem..üzme kendini...elbet Rabbim senide bir sıraya katmıştır..duanı hiç eksik etme ve hiçbir zaman Rabbimden ümidini kesme cadıcım..Allah herşeye kadirdir...iyi bir haber vermek isterdim ama malesef olmadi herseyin hayilisi uzgunum ..kafamda bir suru acaba var neden hersey okadar yolundayiken neden olmadi ...kismet deiyilmis zamani daha gelmemis ALLAH izin vermemis ....hepinizi cok opuyorum ....gorusurus...........
gelip o doktoru dövmek lazım zelalım...sen hiç moralini bozma...duanı eksik etme tatlım..saranında dediği gibi doktorların her dediği çıksaydı oooooooooo...kafana hiç bir şeyi takma bol bol yat dinlen...kese büyüyecektir inşallah tatlım...dualarımızdasın çıtır anne adayı seni...mrb kızlar nasılsınızbugün dr a gittim karından ultrason bakıldı ama dr kese çok küçük 10 gün sonra yine gel dedi moralimi çok bozdu fazla umutlanmayın dedi dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar yat istirahat et dedi benimde dualarım sizlerle canlarım
kevok kalp kalbe karşı derlerya bu kadar olur...valla dün senin posta kutunu açtım tam yazacaktım acil iş çıktı yazamadım topicten çıkmak zorunda kaldım...seni merak ediyordum hemşom...çok şükür iyiymişsin...çok öpüyorum tatlım...leylacım seni unuttum sanma. nasılsınız canım,herşey yolundadır umarım. nasıl gidiyo gebelik.
biz iiz çok şükür. haftasonu küçük bi aksilik yaşamıştım,şimdi bi sorun yok şükürler olsun.
günaydın arkadaşlar
herkes için umutların yeşerdiği,yüzlerin güldüğü,sabırların tükenmediği,bol kazançlı,bereketli,huzurlu,sağlıklı,mutlu,umutlu,bu soğuk kış gününde güneşin içimizi ısıttığı bi gün olmasını diliyorum.veeeeee tabiki bebek müjdeleriyle dolu olan bi gün olsun.
günaydın arkadaşlar
herkes için umutların yeşerdiği,yüzlerin güldüğü,sabırların tükenmediği,bol kazançlı,bereketli,huzurlu,sağlıklı,mutlu,umutlu,bu soğuk kış gününde güneşin içimizi ısıttığı bi gün olmasını diliyorum.veeeeee tabiki bebek müjdeleriyle dolu olan bi gün olsun.
Aynı kalp rahatsızlığıyla aynı kaderi paylasan iki yaşlı adam aynı odayı da paylaşıyorlardı. Tek fark biri cam kenarında diğeri ise duvar dibinde yatıyordu. Cam kenarındaki yaşlı adam her gün camdan bakarak arkadaşına dışarısını anlatırdı.
"Bugün deniz sakin, yine de hafif rüzgar var sanırım çünkü uzaktaki teknenin yelkenleri rüzgarla doluyor. Park bu sabah sakin, iki salıncak dolu iki salıncak bos, dünkü sevgililer yine geldi, aynı yere oturup konuşmaya başladılar, elele tutuştular, ne kadar da yakışıyorlar birbirlerine. Erguvan ağaçları ne kadar güzel açmış her yer mor bir renk almış, erik ağaçları da beyaz çiçekleriyle onlara eşlik ediyor. Denizin üzerindeki martılar bugünkü yemeklerini arıyorlar, ne güzel de dalıyorlar suya"
Günler böyle geçip gidiyordu ta ki cam kenarındaki yaşlı adam kalp krizi geçirene kadar, iste o anda duvar kenarındaki adam düğmeye bassa kurtaracaktı arkadaşını ama şeytana uydu, bunca zamandır sadece dinleyebiliyordu, artık görebilirdi de, iste bunun için düğmeye basmadı ve hemşireyi çağırmadı. Aynı kaderi paylaştığı kişiyi ölüme gönderdi, ama o bunun haklı bir savunma olduğunu düşünüyordu.
Ertesi gün hastabakıcılar ölen yaşlı adamın yerine kendisini koymaya gelmişlerdi. Hemen yatağının yerini değiştirdiler, işte o günlerdir bakmak istediği manzarayı nihayet görecekti.
Başını kaldırdı ve pencereden baktı
"Simsiyah bir duvar"
OO çılgınım hoşgeldin.eyooo ben geldimm..güzel haber varmıs, tatlı kuşlar kulağıma getirdiler:)
zelalcim hamişmiş...maşallahhh acaip sevindim..
keseyi mi gormeye gitti..hadi dünyanın en güzel kesesini görsün gelsin inşaallahhhh
siz nasılsınız kıslar?
Ne denir ne söylenir bilmiyorum, allah yardımcımız olsun, yalnız adetin geçikmişti ama demi.iyi bir haber vermek isterdim ama malesef olmadi herseyin hayilisi uzgunum ..kafamda bir suru acaba var neden hersey okadar yolundayiken neden olmadi ...kismet deiyilmis zamani daha gelmemis ALLAH izin vermemis ....hepinizi cok opuyorum ....gorusurus...........
Daha yeni oluşuyor tabi küçük olur, ancak büyücek ilerleyecek. Doktordan doktora değişiyor görüşler tabi. Geç döllenmede olabilir canım. Böyle durumlar hiç belli olmuyor, 12 yıldan sonra mucizeni veren rabbim, devamınıda verir inşallah. Yalnız moralini yüksek tut, bebeğine iyi bak. 10 gün sonra tekrar girer bakarsınız. Şu durumda kaç haftalık canım. Son regli tarihini yazarmısın.mrb kızlar nasılsınızbugün dr a gittim karından ultrason bakıldı ama dr kese çok küçük 10 gün sonra yine gel dedi moralimi çok bozdu fazla umutlanmayın dedi dualarınıza çok ihtiyacım var kızlar yat istirahat et dedi benimde dualarım sizlerle canlarım
günaydın tatlım. Allah kabul etsin, eren nasıl, iyi oldumu annesi.günaydınnnnnn
zerdal 10 tane okudum ekler misinnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?