30'lu Yaşlarda Olup Gebe Kalamayanlar

mantarı nasıl yapacaksın canım? ben tavuklu mantar sote yapmayı seviyorum onun yanınada pilav yaparım bide salata tamam.

kültür mantarı almış eşim..onu domates biberle kavuruyorum yemeğini yapıyorum eşim öyle seviyor...yanınada pilav yapayım dediğin gibi..birde salata tamamdır..

kızlar ya dün gece rüyamda öyle güzel bir kar yağmıştı bembeyaz...sonra bebeğim dünyaya gelmiş çok tatlıydı ama cinsiyeti belli değildi...yüzü ay gibi parlıyordu.bana gülüyordu devamlı.Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah...

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
nasılsınız bakalım canlar?..

hayırlara çıksınnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hayır olsun öncelikle leylacım.Kar görmek özelliklede mevsiminde görmek çok iyidir.Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
nasılsınız bakalım canlar?..
tweety canım sen nerelerdesin ya..özlettin kendini..nasılsın tatlım?
hayırlara çıksınnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin canım...
hayır olsun öncelikle leylacım.Kar görmek özelliklede mevsiminde görmek çok iyidir.Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah

evet öyle derler canım...amin inşallah hayırlara çıkar...

zelalcim bebişin geliyormuş çok sevindim canım Rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş.sen kese için hiç üzme kendini çünkü daha erken olduğu için çok küçük gelmiştir doktora sen içini ferah tut bir dahaki gidişinizde pıt pıtlarınıda duyarsınız inşallah canım

Kızlar herkese hayırlı günler gününüz güzel geçsin şekerler

amin canım...

leyla inşşşşşş canım güzel haberlere vesile olsun

zelal aminnnnnnn
ne kadar güzel bu gün herkez dua ediyor

amin canım...

Leylacım buralardayım da bazen siteyi hiç açamıyorum işyerinde netimiz engelli olduğu için bende özelden mesaj atı atıveriyorum artık ne yapim iyiyim çok şükür bir yaramazlık yok doktoruda klomenide bıraktım ohh üzerimden 1 ton yük attım sanki rahatladım valla kafamı dinlendireyim biraz dedim hakkımızda hayırlısı artık

Son düzenleme:

leylacım zamanında görülen kar hayra işarettir.inşallah sevince boğulacaksın.rüyanda sürekli bebeğine görmende bilinçaltından kaynaklanıyo canım merak ettiğin için.annelik içgüdüsü olsa gerek.

nasılsın tweeticim ay tatlım çok sağol canım içimi biraz rahatlattın rabbim hiç birimizi darda bırakmasın inş.

[ı]tweety sonunda yazabilmişsin hoşgeldin canım.[/ı]

[ı]zeloşum hoşgeldin canım nasılsın bugün taze anne [/ı]

iyiyim canım sen nasılsın tatlım uzanıyodum bi bakim bizim kızlar ne yapıyo dedim :82::82::82:anlıcağın gene rahat durmuyom

leylacım ben hep kültür mantarı alıyorum.diğer mantarlar zehirli olur diye korkuyorum.mantarı çok seviyorum.bende bol soğanlı biberli domatesli ve tavuklu yapıyorum.çok güzel oluyo.

nasılsın tweeticim ay tatlım çok sağol canım içimi biraz rahatlattın rabbim hiç birimizi darda bırakmasın inş.

amin inş.canıııımmm
ay bugün sara gibi bende bir umut doluyum bir heyecanlıyım bir pozitifim tam pozitifim yani sormayın gitsin iyiki bugün yazabiliyorum size ohh beeeeeee harikayım bugün fevkaladenin fevkindeyim hattaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…