mantarı nasıl yapacaksın canım? ben tavuklu mantar sote yapmayı seviyorum onun yanınada pilav yaparım bide salata tamam.
kızlar ya dün gece rüyamda öyle güzel bir kar yağmıştı bembeyaz...sonra bebeğim dünyaya gelmiş çok tatlıydı ama cinsiyeti belli değildi...yüzü ay gibi parlıyordu.bana gülüyordu devamlı.Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah...
kızlar ya dün gece rüyamda öyle güzel bir kar yağmıştı bembeyaz...sonra bebeğim dünyaya gelmiş çok tatlıydı ama cinsiyeti belli değildi...yüzü ay gibi parlıyordu.bana gülüyordu devamlı.Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah...
tweety canım sen nerelerdesin ya..özlettin kendini..nasılsın tatlım?kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
nasılsınız bakalım canlar?..
amin canım...hayırlara çıksınnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşş
hayır olsun öncelikle leylacım.Kar görmek özelliklede mevsiminde görmek çok iyidir.Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah
Kızlar herkese hayırlı günlergününüz güzel geçsin şekerler
leyla inşşşşşş canım güzel haberlere vesile olsun
tweety canım sen nerelerdesin ya..özlettin kendini..nasılsın tatlım?
amin canım...
evet öyle derler canım...amin inşallah hayırlara çıkar...
tweety canım sen nerelerdesin ya..özlettin kendini..nasılsın tatlım?
amin canım...
evet öyle derler canım...amin inşallah hayırlara çıkar...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm
nasılsınız bakalım canlar?..
tweety sonunda yazabilmişsin hoşgeldin canım.
zeloşum hoşgeldin canım nasılsın bugün taze anne
tweety sonunda yazabilmişsin hoşgeldin canım.
zeloşum hoşgeldin canım nasılsın bugün taze anne
evet saracım ara ara yazabiliyorum ama her an gözden kaybolabilirim
[ı]zelalcim bebişin geliyormuş çok sevindim canım rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş.sen kese için hiç üzme kendini çünkü daha erken olduğu için çok küçük gelmiştir doktora sen içini ferah tut bir dahaki gidişinizde pıt pıtlarınıda duyarsınız inşallah canım[/ı]
[ı]tweety sonunda yazabilmişsin hoşgeldin canım.[/ı]
[ı]zeloşum hoşgeldin canım nasılsın bugün taze anne [/ı]
nasılsın tweeticimay tatlım çok sağol canım içimi biraz rahatlattın rabbim hiç birimizi darda bırakmasın inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?